Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Καταλαβαίνεις τις αλλαγές όπως ένα απλό κιβώτιο, απλά δεν κόβει. Καμία σχέση με σκούτερ, δυστυχώς όμως πολύ επειδή ακούν αυτόματο το μυαλό τους πάει στο σκούτερ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Είναι seamless όπως ένα seamless κιβώτιο... Όχι όπως ένα scooter με CVT είναι εντελώς διαφορετικά. Λειτουργεί όπως ο απλός συμπλέκτης, μόνο που είναι διπλός, και η επόμενη ταχύτητα σε περιμένει, μπαίνει σχεδόν ακαριαία κατά την αλλαγή. Βασικό πλεονέκτημα των seamless: πολύ μικρός χρόνος αλλαγής, ελάχιστη διακοπή της δύναμης στον τροχό Καρυδώνεις το γκάζι και έφυγες...Δες αυτό:http://world.honda.com/DCT/video02/index.htmlhttp://world.honda.com/DCT/Πάντως είναι θέμα συνήθειας. Αν δεν ξεχάσεις το στιλ οδήγησης των υψηλόροπων κινητήρων και δεν προσαρμοστείς στην λειτουργία αυτού του κινητήρα, δεν θα σου αρέσει ποτέ. Χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής ακόμη και το DCT αλλά μικρότερη. Πίσω στο θέμα.Φίλε Spat, όπως το περιγράφεις και εγώ NC θα σου πρότεινα και μάλιστα το DCT (γενικά πιστεύω αυτό το μοτεράκι είναι πλασμένο για το DCT, όχι για το χέρι μας...). Από το 2012 με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο εντός πόλης και εκτός!Στο παρκάρισμα, ναι μπορεί να γίνει δύσκολο αν δεν προσέξεις. Αν έχει κλήση ο δρόμος και δεν πατάς και γερά, φαίνονται τα κιλά του. Είναι αδύνατο να το μετακινήσεις. Έχει χρειαστεί να κατέβω, ακόμη και να ζητήσω βοήθεια... Αλλά με λίγη προσοχή δεν το θεωρώ πρόβλημα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Αν έχει κλήση ο δρόμος και δεν πατάς και γερά, φαίνονται τα κιλά του. Είναι αδύνατο να το μετακινήσεις. Έχει χρειαστεί να κατέβω, ακόμη και να ζητήσω βοήθεια..τι ύψος-κιλά έχεις?εμένα (1,82 & 77 kg) με εξέπληξε ευχάριστα το πόσο άνετα το έλεγχα,σα να είχα ένα μεγάλο παπί. Το έχω κανει 2 φορές τεστ.Βασικά πιστεύω πέρα από το ύψος που μετράει όντως για το πόσο εύκολα το μανουβράρεις,παίζει ρόλο και τι είχες πριν. Πχ το xciting500 που έπαιρνα για καμια βόλτα είναι 220kg άδειο!πριν κάνω τεστ το nc κοιτούσα για βαραντέρο και είχα δοκιμάσει μερικές,οπότε μαθημένος από αρκετά κιλά,ανέβηκα στο nc και έπαθα πλάκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Κατηγορία φτερού... :D 1,75m & 60Kg αλλά περισσότερη σημασία έχει οτι πατάω οριακά κάτω. Σε ομαλό, οριζόντιο έδαφος κανένα πρόβλημα να το μανουβράρω, αλλού όμως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Ωραιο thread. Αυτο το διλημμα ειχα(εχω) και εγω. Μαλλον παω για το CB. Χαμηλωτερο, ελαφρυτερο και με μεγαλυτερη αυτονομια. Στοιχεια εκ των ουκ ανευ για ενα commuter. Ο αποθηκευτικος χωρος του NC νομιζω οτι ακυρωνεται απο την μονιμη υπαρξη 45αρας μπαγκαζιερας. Αφηστε που θεωρω ενοχλητικο να βαζω βενζινη κατω απο την σελα. Eννιοτε φορτωμενη (επιβατης, αποσκευες), οπως αλλωστε και περιοδικη υπαρξη tankbag. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Με τον χώρο που έχει το NC έχει κανείς πολύ λιγότερους λόγους να έχει συνέχεια μπαγκαζιέρα, βαλίτσα, tank bag.Η βαλίτσα με χαλάει γενικά. Ανεβάζει το κέντρο βάρους και είναι σα σα να έχεις αερόφρενο... Η διαφορά είναι αισθητή με ή χωρίς συμπράγκαλα.Για τον ανεφοδιασμό δεν με απασχολεί καθώς πάντα κατεβαίνω... Και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, και ρίχνω και ένα γρήγορο τσεκ στη μηχανή... Ευκαιρία είναι! :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Κατηγορία φτερού... :D 1,75m & 60Kg αλλά περισσότερη σημασία έχει οτι πατάω οριακά κάτω. Σε ομαλό, οριζόντιο έδαφος κανένα πρόβλημα να το μανουβράρω, αλλού όμως...έτσι εξηγείται,αμα δεν παταει όλο το πέλμα είναι θέμα όπου έχει κλίση. Ο φίλος όμως που ρώτησε είναι 1.80 και 85 κιλά οπότε θα του είναι παιχνίδι.Ωραιο thread. Αυτο το διλημμα ειχα(εχω) και εγω. Μαλλον παω για το CB. Χαμηλωτερο, ελαφρυτερο και με μεγαλυτερη αυτονομια. Στοιχεια εκ των ουκ ανευ για ενα commuter. Ο αποθηκευτικος χωρος του NC νομιζω οτι ακυρωνεται απο την μονιμη υπαρξη 45αρας μπαγκαζιερας. Αφηστε που θεωρω ενοχλητικο να βαζω βενζινη κατω απο την σελα. Eννιοτε φορτωμενη (επιβατης, αποσκευες), οπως αλλωστε και περιοδικη υπαρξη tankbag.για την αυτονομία έχεις δίκιο και είναι ένα από τα μεγάλα φάουλ του nc αλλά για τον αποθηκευτικό χώρο δεν έχεις δίκιο διότι με αυτό το σκεπτικό θα βάλεις και στο nc 45άρα και θα έχεις το κράνος στο ψευδοντεπόζιτο και 45 λίτρα πίσω να βάλεις τις παναγιάς τα μάτια,μέχρι και το μπουφάν χωράει,ενώ στο cb θα βάλεις το κράνος μέσα και θα σου μείνει η μισή μπαγκαζιέρα μόνο ελεύθερη,να βάλεις ψιλοπράγματα.όσο για την βενζίνη,συμφωνώ θα έπρεπε να είχε πιο φουσκωτό "ποπό" το nc για να χωράει μεγαλύτερο ντεπόζιτο και τάπα στο πλάι όπως στο 800 gs. Δεν είναι το κακό στο ότι κατεβαίνεις από την μοτό,αλλά το γεγονός ότι είσαι υποχρεωμένος να κατέβεις θέλεις δε θέλεις. Είμαι φορτωμένος ως τα μπούνια ρε παιδί μου και έχω πάνω και την γυναίκα,πρέπει να "ξεκατασκηνώσω" για να βάλω βενζίνη. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στο επόμενο μοντέλο,μεγαλύτερο ντεπόζιτο,πιο άνετη θέση και χώρος για δικάβαλο και το αλουμινένιο ψαλίδι από το ιντεγκρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirsnow 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Αγαπητέ SpatΕξετάζοντας τους σκοπούς του thread εκφράζοντας μόνο την προσωπική μου άποψη, καταλήγω:1ος σκοπός σύγκριση. Μηχανές διαφορετικών κατηγοριών μικρομεσαία το CB500X, μεσαία τα NC700 & BMW GS 700. Επίσης διαφορετικών καταστάσεων με καινούριο το πρώτο, μεταχειρισμένα τα υπόλοιπα. Δεν νομίζω ότι νοείται σύγκριση μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων.2ος σκοπός value for money. Σαν κάτοχος CB τα τελευταία 2,5 γνωρίζω ότι έχω ξοδέψει ελάχιστα για συντήρηση - καύσιμα και έκανα με άνεση αρκετά ταξίδια εντός Ελλάδας, εκτός από την καθημερινή χρήση. 3ος σκοπός συμβουλές. Με σωματότυπο παρόμοιο με το δικό σου δεν αντιμετώπισα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στη χρήση του. Εντός πόλης ευέλικτο και εύχρηστο αν και δεν είναι ελαφρύ. Εκτός πόλης σταθερό και ασφαλές αν γνωρίζεις τα όρια του και δεν υπερβάλεις. Δεν είναι πολύ γρήγορο, κινείται όμως αξιοπρεπώς για την κατηγορία του και το χαρακτήρα του. Το επέλεξα γιατί μου άρεσε και θεωρητικά ήταν αυτό που κάλυπτε τις απαιτήσεις μου. Στην πράξη ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Τίποτε περισσότερο μα και τίποτε λιγότερο.Καλή απόφαση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.xanth 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Καλημέρα,το NC αν και έχει χίλια καλά (έχουν γραφτεί άπειρα σχόλια κ συμφωνώ απόλυτα), εγώ θα σου έλεγα το εξής για την σωστή επιλογή, όπως είπε κ ο φίλος "Ste7ios" παραπάνω.Στην οδήγηση όντως είναι πολύ εύκολη κ δεν φαίνονται τα κιλά του καθόλου. Εγώ είμαι πρωτάρης στις μηχανές κ την έμαθα πάρα πολύ γρήγορα. Η συμπεριφορά της είναι άψογη και στρίβεις πανεύκολα, ενώ στη κίνηση χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα πάρα μα πάρα πολύ άνετα γιατί είναι πολύ στενή κ το τιμόνι πάνω από καθρέφτες. Έχω δει πολλές μηχανές να κολλάνε εκεί που αυτή περνάει.Τα κιλά δυστυχώς φαίνονται στο παρκάρισμα. Όντας 1,73μ κ 69-70κ, ομολογώ πως αν έχει έστω κ μικρή ανάποδη κλίση στο παρκάρισμα, η έχει πέσει σε καμιά λακούβα, δεν μπορώ να την ξεκουνήσω με την καμία. Μόνο με βοήθεια (σκέψου ρεζίλι όταν μου έγινε αυτό με κοπέλα μπροστά , ρόμπα). Εκεί τα 220κ (+κάποια έξτρα) φαίνονται πολύ καλά!!! Μια άλλη φορά προσπαθώντας μάταια να την κουνήσω, μου έπεσε από την αντίθετη πλευρά (παρεμπιπτόντως σηκώνεται πανεύκολα αν πέσει). Οπότε πλέον πάντα έχω στο νου μου, να την παρκάρω έτσι ώστε να φεύγω με γκάζι κατευθείαν. Αν δεν βρω, πάω παρακάτω.Αυτό λοιπόν που θα σου έλεγα, είναι να σκεφτείς μιας κ την θες για πόλη κυρίως, τις δικές σου διαστάσεις κ αν μπορείς να την κουμαντάρεις. Αν είσαι 1,85μ κ 85κ, τότε λογικά οκ. Αν κάποιος είναι στα δικά μου κυβικά (το γράφω κ για άλλους που μπορεί να το διαβάσουν), τότε ίσως κ το CB500X να είναι καλή επιλογή, με ότι μειονεκτήματα μπορεί να έχει σε σχέση με το NC.Για μένα το NC έχει δύο μειονεκτήματα για να είναι η τέλεια μηχανή (ξαναλέω για μένα, αλλά τελικά αυτήν πήρα κ δεν την αλλάζω )τα κιλά στο παρκάρισματο μπροστινό φρένο θα ήθελα να ήταν διπλός δίσκος (στα ταξίδια με ψηλή ταχύτητα 150-170 φαίνεται η διαφορά, το χρειάστηκα δύο φορές όπου οι άλλες μηχανές αρ. Tiger 800, Caponord 1000, σταμάτησαν πολύ πιο γρήγορα κ με παραπάνω κιλά. Αλλιώς είναι κομπλέ, ειδικά στην πόλη υπεραρκετό).Τέλος, όπως είπε πολύ σωστά ο φίλος "kpapageo" και ο "Χ", όλα εξαρτώνται για ποια χτυπάει η καρδιά σου. Πάρε μία που είσαι ερωτευμένος μαζί της. Να την βλέπεις κάθε μέρα κ να χαίρεσαι που την καβαλάς, όχι να σκέφτεσαι την άλλη που δεν πήρες ποτέ. Να την γουστάρεις ακόμα και με τα ελαττώματα της. Στο κάτω κάτω της γραφής, είναι σαν γυναίκα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Η τελευταία παράγραφος ήταν όλα τα λεφτά φίλε Ηλία και το έθεσες πολύ σωστά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φίλε καλός ήρθες στην παρέα μας!! Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι κ εγώ είμουν κάτοχος σκούτερ 200αρι. Ήθελα να φύγω από αυτή την κατηγορία και να πάω σε μηχανή. Δεν είχα οδήγηση ποτέ μου μηχανή στην ζωή μου. Αλλά δεν φοβήθηκα και πότε μου τις προκλήσεις και της αλλαγές.. Γι αυτό επέλεξα να πάρω μια μηχανή οικονομική και για όλα τα γούστα.. Έψαξα πάρα πολύ για πολύ καιρό καθώς πλήρωνα μετρητοίς και ντούκου!!! Δεν σου κρύβω ότι ο πόθος μου ήταν το v strom το καινούργιο με το φτερό μπροστά.. Έκανα test ride πολλά μηχανάκια. Κοίταξα να με εξυπηρετούν και στην πόλη μα και στην μακρινή βόλτα μου.. Για να μην λέω πολλά από όλες τις απόψεις μου άρεσε το nc 750x. Γιατί;; Όμορφο!! Οικονομικό!!!( το χτύπησα 7400 καινούργιο) και μέσα στην πόλη μου έκανε εντύπωση ότι κινούμε όπως και με το σκούτερ.. Εγώ πήρα το απλό με τον συμπλέκτη γιατί όταν λέω μηχανή λέω μηχανη δεν έχω οδηγήσει το αυτόματο για να μην παρεξηγηθώ!!! Αλλά ήθελα από την αρχή με συμπλέκτη. Καθώς όταν έχω κέφια κάνω και τις καυ...ες μου !!! Λοιπόν ψάξε καλά κοίτα όλα τα + και - και μην τρελαίνεσαι!!! Ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη για τις μηχανές.. Καλή συνέχεια στο ψάξιμο.. Αααα και μην ξεχάσω.. Έχουμε την ίδια ηλικία κιλά και ύψος!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2016 από τον Γιαννης Κρήτη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Ακριβώς. Ο καθένας έχει την άποψη του, και κάποια πράγματα είναι είτε υποκειμενικά είτε εξαρτώνται π.χ. από το μπόι του καθενός, κ.ο.κ. Πρέπει να δοκιμάσεις όλα όσα γουστάρεις, και όσο μπορείς να σχηματίσεις δική σου άποψη.Για τα περί αυτονομίας... Με την κατανάλωση που έχει το NC και το τερέν για το οποίο προορίζεται τα 14,1L φτάνουν και περισσεύουν για να βγάλεις κατά Μ.Ο. 270Km. Πόσα θέλουμε δηλαδή;Για το βάρος γενικά. Αν το βάρος ή μάλλον καλύτερα το ύψος είναι πρόβλημα τότε αναγκαστικά πας σε άλλη κατηγορία μηχανής που είναι πιο χαμηλή. Τα φρένα του τα βρίσκω ικανοποιητικά, αν και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε θέση να χρειαστώ να κοκαλώσω από τα 170 Kph... Ο billy & ο white σίγουρα μπορούν να πουν περισσότερα για το θέμα. Και μην ξεχνάμε το φρενάρισμα εξαρτάται από τα λάστιχα, αναρτήσεις, μέχρι την αντίληψη, χρόνο αντίδρασης και το χέρι (και πόδι) του αναβάτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spat 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Χαιρομαι παντως που γινεται ωραια συζητηση κ απο ατομα που τις εχουν οδηγησει !! Νομιζω το threadακι θα βοηθησει και μενα κ πολυ κοσμο. μολις μπω απο pc θα σας απαντησω πιο αναλυτικα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Μηχανή θα πάρεις, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις αυτή που σου αρέσει στο μάτι. Όσες εβαλες πάνω κάτω τα ίδια κάνουν. Εμένα από αυτές μου αρέσει ή BMW. Εσένα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 CB 500X επειδή θα το πάρεις καινούριο! Αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τέλος η συζήτηση από μένα για όλα τα άλλα...πριν αρχίσει!Εξάλλου, τις ανάγκες σου που περιέγραψες τις καλύπτει τέλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spat 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και πάλι.Εκτός αν κάνω κανένα test drive το NC DCT και αλλάξει η κοσμοθεωρεία μου, καταλίγω στο CB.Το οποίο σε λευκό είναι έρωτας (το είδα απο κοντά, οι φωτογραφίες το αδικούν) <3 Σήμερα έκανα test drive ένα ΜΤΧ cb του 13. Οι εντυπώσεις και τα συμπεράσματά μου :1)Εύκολο στην οδήγηση. Χειρίστηκα τον συμπλέκτη πολύ εύκολα και φυσικά. Πατάω κάτω άνετα και δεν το νιώθω βαρύ στην κίνηση.2) Θέση οδήγησης ξεκούραστη, νιώθω πιο ψηλά από το σκούτερ. Δεν κατάλαβα καμία λακούβα.. Μετά το συνειδητοποίησα αυτό..3)Δεν θέλω πιο βαρυά μηχανή :P Μετά το σκούτερ, όλα μου φαίνονται μαούνες στο παρκάρισμα, ακόμα και αυτό, λιγάκι :P Τώρα πια δεν είναι η ερώτηση του ποια μηχανή να πάρει κανείς (ή εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση) για να μπορεί να τα κάνει όλα.Μένει η ερώτηση : Μπορεί μια μηχανή (η συγκεκριμένη πλέον) να αντικαταστήσει ένα σκούτερ (ή ένα παπί για κάποιον άλλον) μέσα στη πόλη ?//δεν αναφέρομαι στο να περνάει ανάμεσα σε αυτοκίνητα, αλλά στο να παρκάρεται παντού και εύκολα (χωρίς να σου βγαίνει η μέση)Νομίζω η απάντηση είναι : Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (ποτέ δεν θα ναι το ίδιο), αλλά αν έπρεπε να συγκρίνεις παπί με μηχανή σε τέτοιες επιτόπιες μανούβρες, το CB θα τα πάει όσο πιο καλά γίνεται σε αυτό..(εκτος αν μετά πάμε σε dirt bikes κλπ).Τι λένε και οι ιδιοκτήτες που το χουν χρησιμοποιήσει σε πόλη ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον Spat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Πρεπει απλως να εχεις στο μυαλο σου να το παρκαρεις σε μερος που δεν θα χρειαστουν πολλες χειροκινητες μανουβρες, και αν χρειαστουν τοτε να γινονται σε επιπεδο εδαφος. Αν πχ παρκαρεις σε κατηφορα με την μουρη προς τα κατω τοτε φροντισε ή να εχεις χωρο μπροστα για να τσουλησει οταν ξεπαρκαρεις και να φυγεις. Αν πας και το σφηνωσεις θα εχεις θεμα γιατι οπισθεν φυσικα δεν παιζει και δεν εισαι ο χουλκ. Γενικα μην σε απασχολει. Τα μερη που δεν μπορω να πλησιασω ειναι πολυ λιγα σε σχεση με την παπια που ειχα. Σε σχεση με το σκουτερ μπορει και να εισαι στα ιδια. Προσοχη θελει στο να εχεις παντα καλο πατημα. Σε λακουβες, χωματα κατω, κεκλιμενα επιπεδα να εισαι προσεκτικος.Παντα 2 ποδια κατω και ολα κομπλε. Θα σου βγει φυσικα και πολυ γρηγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες