Jump to content
Jeronimo.G

Νέο Battlax "S21" από την Bridgestone

Recommended Posts

Και ένα πρώτο mini-review από την παρουσίαση

http://www.mcnews.com.au/bridgestone-battlax-s21-tyre-launch/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και από μία συζήτηση σε άλλο forum:

"Just spent the day on the track on a brand new set. I have to say the S21's are fanfuckintastic. 

Very low track temps today so had some grip issues in the morning but everyone was taking it easy - i.e. it wasn't the tyre at fault. I could feel the profile though and they are very precise handling. Not too quick, not too slow. 

Once there was some heat in the track I got to give them a better test. More grip than the Pilot Power 3 and better handling. I couldn't get the rear to side in places other tyres usually warn me. No sign of the PP3 squirm. No idea how much more I can push them yet. 

The front is communicative without being distracting. I really like it but everyone has their own taste. 

Out on the full track tomorrow with warmer temps expected so will update again."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι για να άλλαξω σύντομα....το S20 είναι το καλύτερο που έχω βάλει πάνω στο μοτοσακό. Σε κράτημα είναι άλλου, στην διάρκεια τα χαλάει λίγο. Σε κάνα μήνα θα τα ξαναέβαζα....αλλά μάλλον θα πάω σε S21 να τα δοκιμάσω και αυτά μιας και είναι τα αναβαθμισμένα S20! 

Ελπίζω η τιμή τους να μην έιναι εξωπραγματική......(τα s20 τα έβαλα πριν 1,5 χρόνο 250 με γωνιάκες βαλβίδες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάβα τι διάρκεια ειχες με τα s20? 

Στο Versys λες, έτσι? 

Το πήγαινες μαμιωντας συνέχεια? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάβα τι διάρκεια ειχες με τα s20? 

Στο Versys λες, έτσι? 

Το πήγαινες μαμιωντας συνέχεια? 

Μια χαρά ειναι σε διάρκεια. Απλά λόγω δουλειάς έκανα καθημερινά 40χλμ εθνική με 120-140χαω και τα τετραγώνισε. 

Ειμαι και εγώ λίγο βλαμμένο όπου βρω θα την κάνω την καγκαριά μου.....

Τα έβαλα πρόπερσι τον Νοέμβρη και έχω κάνει άνετα μια 12000-14000 χλμ. Ψωμάκι έχουν λίγο ακόμα αλλά έχουν καταπονεθεί και η απόδοση τους έχει ψιλοπέσει, γλιστριματάκια και παντιλίκια κάνω άνετα πλέον :p 

Πλέον που δουλευώ κοντά στο σπίτι (στα μισά της διαδρομής πάω ακόμα με το τσοκ να βαράει 3000σαλ :p ) πιστέυω θα βγάλουν πολλά περισσότερα (και δεν θα τετραγωνισουν....και θα μένει και κάνα ψιλό να πηγαίνω καμιά βόλτα γιατί άλλο τα 4 ντεπόζιτα το μήνα και άλλο το 1,5 σε λεφτά για πηγαίνε έλα της δουλειάς + σερβις και ιστορίες) και εφόσον τα S21 είναι καμιά 30% πιο ανθεκτικά.....υπερκομπλέ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα τον λαστιχά μου.......δεν έχουν φέρει ακόμα 160/60 για πίσω....μόνο 180/190.......τα αναμένει αλλά δεν ξέρει πότε....τίμη 250-260 μου είπε....σούπερ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θα εβαζα ξανα τα s20evo που ειμαι ακομα και τωρα που τα φοραω 10μηνες απολυτα ευχαριστημενος αλλα φυσικα πλεον θα παω εως Μαιο να βαλω τα νεα S21 !

Αναρωτιεμαι ποσο πιο καλα θα ειναι + κιόλας πιο ανθεκτικα στα χλμ οπως λένε...

Οταν τα βάλουμε θα δούμε ολοι μας τι ισχυει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν ετοιμος για diablo rosso corsa η gp racer.......αναζητωντας το καλυτερο δυνατο κρατημα χωρις να με νοιαζει και τοσο η χιλιομετρικη αποδοση.

Ομως ο καιρος ανοιγει......εκδρομες και βολτες θα αρχισουν να γινονται πιο συχνα με αναποφευκτη την χρηση της εθνικης εστω και με μικρες ταχυτητες (140 max)......οποτε τα προαναφερθεντα λαστιχα αν και πολυ καλα,μαλλον θα τελειωναν πολυ γρηγορα και θα ειμασταν για αλλαγη.....

Εγινε και κουβεντα για μια εκδρομη στην Ιταλια το καλοκαιρι και τα εβγαλα απο το μυαλο μου...............

Πλεον τα μονα που βλεπω να ταιριαζουν στα θελω μου ειναι τα s20 και πιο πολυ τα νεα s21 που ειναι βελτιωμενα παντου.

Αυτη τη στιγμη φοραω rosso 2 και δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος........τα s21  ειναι πιο καλα απο αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν ετοιμος για diablo rosso corsa η gp racer.......αναζητωντας το καλυτερο δυνατο κρατημα χωρις να με νοιαζει και τοσο η χιλιομετρικη αποδοση.

Ομως ο καιρος ανοιγει......εκδρομες και βολτες θα αρχισουν να γινονται πιο συχνα με αναποφευκτη την χρηση της εθνικης εστω και με μικρες ταχυτητες (140 max)......οποτε τα προαναφερθεντα λαστιχα αν και πολυ καλα,μαλλον θα τελειωναν πολυ γρηγορα και θα ειμασταν για αλλαγη.....

Εγινε και κουβεντα για μια εκδρομη στην Ιταλια το καλοκαιρι και τα εβγαλα απο το μυαλο μου...............

Πλεον τα μονα που βλεπω να ταιριαζουν στα θελω μου ειναι τα s20 και πιο πολυ τα νεα s21 που ειναι βελτιωμενα παντου.

Αυτη τη στιγμη φοραω rosso 2 και δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος........τα s21  ειναι πιο καλα απο αυτα?

Ειναι σιγουρα καλυτερα οπως και τα S20.Ομως δια της αφης τα ειδα και αυτα μαλακα,βλεπω να αντεχουν το ιδιο με τα S20...

Αν θες παντως λαστιχαρα για τρελα πραγματα βαλε το bridgestone RS10 που ειναι στυλ Gp racer αλλα ανωτερο.Προσοχη δε μιλαω για το αγωνιστικο R10.Παντως και τα S21 ειμαι βεβαιος πως θα σε καλυψουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 50-50 δρομου πιστας.......βγηκαν απο τις επιλογες λογω του ταξιδιου στο εξωτερικο το καλοκαιρι......οποτε σιγουρα οσο καλο κι αν ειναι δεν θα ταιριαζε στην χρηση που το θελω.

Το s21 σαν βελτιωμενος αντικαταστατης του πολυ καλου s20 θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη απο αποψης αποδοσης-κρατηματος και αντοχης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 50-50 δρομου πιστας.......βγηκαν απο τις επιλογες λογω του ταξιδιου στο εξωτερικο το καλοκαιρι......οποτε σιγουρα οσο καλο κι αν ειναι δεν θα ταιριαζε στην χρηση που το θελω.

Το s21 σαν βελτιωμενος αντικαταστατης του πολυ καλου s20 θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη απο αποψης αποδοσης-κρατηματος και αντοχης.

Γιώργο με γειές! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σαι καλα Σπυρο......πριν λιγες ωρες τα εβαλα και εχω κανει καμμια 50αρια χιλιομετρα....

Ξερω οτι ακομα ειναι πολυ νωρις για να κρινω το λαστιχο......αλλα μ'αρεσει !!

Η κορωνα του ειναι πιο γρηγορη απο το rosso 2 που φοραγα......στην αρχη με τρομαξε λιγο,αλλα συνιθιζεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σαι καλα Σπυρο......πριν λιγες ωρες τα εβαλα και εχω κανει καμμια 50αρια χιλιομετρα....

Ξερω οτι ακομα ειναι πολυ νωρις για να κρινω το λαστιχο......αλλα μ'αρεσει !!

Η κορωνα του ειναι πιο γρηγορη απο το rosso 2 που φοραγα......στην αρχη με τρομαξε λιγο,αλλα συνιθιζεται.

Γιώργαρε καλοτάξιδα!!!
Πιστεύω πως η μαμά Γεφυροκοτρώνα θα μαζέψει πάλι άριστα σχόλια!

Περιμένω εντυπώσεις σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σαι καλα Γιαννη....

Αυριο εχει κανονιστει βολτιτσα προς Ρωσο μερια.......

Το πηγαινε θα ειναι χαλαρο και αναγνωριστικο να ζεσταθουν ομοιομορφα και να πατησουν σωστα......στην επιστροφη θα γινει ενα μινι τεστ :afro: αλλα απο τα πρωτα χιλιομετρα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το rosso 2 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..

Αυριο εχει κανονιστει βολτιτσα προς Ρωσο μερια.......

Δεν περιμενες μεχρι το αλλο Σαββατο;;;:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περιμενες μεχρι το αλλο Σαββατο;;;:wallbash:

Τα ντουλευω καρντια μου........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ντουλευω καρντια μου........

Δεν μου αρεσκει

Δωσε τουλαχιστον feedback αν και ξερω τι θα πεις για τα λαστιχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μινι ριβιου μιας και εχω κανει μονο 500 χιλιομετρα.

Πολυ γρηγορο ζεσταμα που δεν χρειαζεται συνεχεια πιεση και κυνηγι για να το διατηρησεις σε σχεση με το rosso.

Εμπιστοσυνη παντου και σε ολες τις κλισεις,δεν με αιφνιδιασε πουθενα.....πας εκει που σημαδευεις.

Πιο γρηγορη κορωνα  σε συγκριση με τα rosso 2,στην αρχη με τρομαξε λιγο αλλα το συνηθισα και το απολαυσα κιολας.

Τα δουλευω με πιεσεις 33/36 μετα απο προταση του λαστιχα και οντως ειναι πολυ καλα.

Ο καιρος θα δειξει απο αντοχη σε χιλιομετρα και αν αποδιδουν καλα οσο περναει ο καιρος.

Αν τα ξαναεβαζα.....?

Με τα 1000!!! (μεχρι στιγμης).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μινι ριβιου μιας και εχω κανει μονο 500 χιλιομετρα.

Πολυ γρηγορο ζεσταμα που δεν χρειαζεται συνεχεια πιεση και κυνηγι για να το διατηρησεις σε σχεση με το rosso.

Εμπιστοσυνη παντου και σε ολες τις κλισεις,δεν με αιφνιδιασε πουθενα.....πας εκει που σημαδευεις.

Πιο γρηγορη κορωνα  σε συγκριση με τα rosso 2,στην αρχη με τρομαξε λιγο αλλα το συνηθισα και το απολαυσα κιολας.

Τα δουλευω με πιεσεις 33/36 μετα απο προταση του λαστιχα και οντως ειναι πολυ καλα.

Ο καιρος θα δειξει απο αντοχη σε χιλιομετρα και αν αποδιδουν καλα οσο περναει ο καιρος.

Αν τα ξαναεβαζα.....?

Με τα 1000!!! (μεχρι στιγμης).

Καλως ηρθες στο club. Σου ειπα οτι περιμενα να ελεγες ολα αυτα!!!:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκαιρία να μάθουμε αν το CBR μπαίνει και με παραπάνω από 140 στην Cicciolina :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον τα επόμενα λάστιχα της μηχανής (και πρώτα μετά τα εργοστασιακά), περιμένω πιο αναλυτικά review και εντυπώσεις μετά από αρκετά χιλιόμετρα, για το πώς πάνε και από θέμα χιλιομέτρων (μην θέλουμε λάστιχα σε 8000χλμ...)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα