enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Εγώ πήρα το TP-LINK Power Bank 10400mAh και είμαι ικανοποιημένος. Έχει δυο θήρες, 1Α και 2Α , οι οποίες φορτίζουν ταυτόχρονα, σε πρόσφατο ταξίδι, φορτίσαμε τα κινητά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, και είχε ακόμα πράμα. Επίσης κράτησε την κάμερα ζωντανή 12 ώρες , στο οδοιπορικό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ πήρα το TP-LINK Power Bank 10400mAh και είμαι ικανοποιημένος. Έχει δυο θήρες, 1Α και 2Α , οι οποίες φορτίζουν ταυτόχρονα, σε πρόσφατο ταξίδι, φορτίσαμε τα κινητά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, και είχε ακόμα πράμα. Επίσης κράτησε την κάμερα ζωντανή 12 ώρες , στο οδοιπορικό !Αυτο ακριβως εχουμε και εμεις...ικαθημερινα τα βγαζει τα λευτα του στο τρενοκαι την ανυπαρκτη μπαταρια του iphone ...και σε προσφατο ταξιδι φωτογραφικη action cam κινητα με χρηση gps ταμπλετ ολα εκει πανω φορτιζαν...Γενικως ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι...και στο συνστω κα εγω χωρεις καμοια επιφυλαξη και για τουρισμο και για καθε μερα. αφου κανα βραδυ αμα δεν βρισκω τον φορτιστι του κινητου και βαριεμαι να ψαχνω το φορτιζω εκει..και την αλλην μερα κανονικα το δουλευει η κοπελα μου στο τρενο για την δουλεια.και σε ογγο δεν νομιζω πως ειναι μεγαλητερο απο ενα πακετο τσιγαρα...(δεν το εχω μπροστα μου ) σε βαρος σιγουρα εχει περισοτερο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 https://www.easyacc.com/615-easyacc-2nd-gen-brilliant-10000mah-power-bank-.htmlΤο έχω 5-6 μήνες, ικανοποιημένος μιας και κάνει ότι ακριβώς λέει.. φορτίζει 3-4 φορές το κινητό μου (nexus 4) και είναι αρκετά δυνατό (2,4Α) για να φορτίσει και τάμπλετ.Όταν έψαχνα ήταν ένα από τα καλύτερα σε reviews, από ποιότητα κατασκευής και after-sales service. Επίσης έχει διάφορες χωρητικότητες (και ταυτόχρονα μεγέθη). Το 10000 είναι λίγο μεγαλύτερο από το κινητό μου, περίπου στο μέγεθος κινητού 5 ιντσών. Το είχα πάρει νομίζω λίγο κάτω από 20€ από amazon.de. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 http://www.ebay.com/itm/50000mAh-Dual-USB-Solar-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Cell-Phone-Hot-/231907035641?var=&hash=item35febc89f9:m:mdqNjFudyB7POkdExdm4a_g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Η μουφα της μουφας ω μουφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Προσωπικά έχω ένα 5000mAh της APC εδώ κι ένα εξάμηνο περίπου. Πολύ βολικό, κάνει ό,τι πρέπει όπως πρέπει κι εμπιστεύομαι την εταιρεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες