Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Φοράτε γάντια;

Recommended Posts

Δυστυχως για τους σκυλους και τους φιλοζωους...πιανει

Γιατι δυστυχως. Και 'γω φιλοζωος ειμαι τι θες να πεις.

Αλλο φιλοζωος, αλλο να το παιζεις dog whisperer και να ρισκαρεις να παθεις ζημια.
Γκαζι και φευγεις. Αν σου επιτεθει τρωει κλοτσια. Δε βλεπω κατι περιεργο, λαθος ή ανηθικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατι δυστυχως. Και 'γω φιλοζωος ειμαι τι θες να πεις.
Αλλο φιλοζωος, αλλο να το παιζεις dog whisperer και να ρισκαρεις να παθεις ζημια.
Γκαζι και φευγεις. Αν σου επιτεθει τρωει κλοτσια. Δε βλεπω κατι περιεργο, λαθος ή ανηθικο.

Δεν θα διαφωνησω και εγω τα αγαπαω (δυο ειχαμε μεχρι προσφατα) αλλα αγαπαω και τον εαυτο μου οποτε αν με πλησιασει σε αποσταση βολης ενα αγριεμενο σκυλι θα την φαει την κλωτσια του και θα ξεμπερδευουμε(αν και σπανια εχει χρειαστει... με το απλωμα του ποδιου καταλαβαινουν...τα περισοτερα ειναι θρασυδειλα)

Ομως οπως εχει αναφερθει υπαρχουν και πιο πολιτισμενες λυσεις (περπαταμε διπλα στην μηχανη κλπ), φανταζομαι ενας (παραπανω απο εσενα και εμενα) φιλοζωος δεν θα τα κλωτσαγε κατευθειαν..

Αλλα αν και off topic ποτε δεν καταλαβα αυτους τους φιλοζωους! Τα ζωα οπως και οι ανθρωποι εχουν χαρακτηρες ΠΟΤΕ δεν θα κλωτσαγα τον σκυλο μου ή ενα σκυλι που ειναι χαρουμενο και φιλικο απεναντη μου αλλα ενα σκυλοςπου θελει απλα να εξασφαλισει την κυριαρχια του στην περιοχη με την βια ειναι απλα ενα κοπροσκυλο και θα πρεπει να εχει την αντιστοιχη αντιμετοπιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω οτι ξερεις τι σημαινει αυτοκαταστροφικος.

Επισης αγορασε μου εσυ καλοκαιρινα γαντια με προστασιες και θα τα φοραω.
Εγω θα αργησω να εχω λεφτα. Sooo...

"αυτοκαταστροφή ή (ουσ.) η καταστροφή από δική μας υπαιτιότητα ..." (Πηγή)

Αυτό που λέω είναι ότι αν πέσεις και αφήσεις το δέρμα σου στον δρόμο είναι δικιά σου υπαιτιότητα, δεδομένου ότι γνώριζες τον κίνδυνο του να μην φοράς γάντια, αντίστοιχα και για το κράνος και για άλλες δραστηριότητες χωρίς την κατάλληλη προστασία.. (ελπίζω να είναι τώρα κατανοητό και να μην χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση) 

"Δεν έχω λεφτά και για αυτό δεν έχω ακόμα... κράνος/γάντια/δίπλωμα/ασφάλεια/λάστιχα κτλ.." είναι μια συνήθης δικαιολογία που λένε πολλοί, αλλά εξακολουθεί να είναι ανούσια.. και ιδικά στο θέμα γαντιών που έχει να κάνει κυρίως με τον εαυτό μας (ενώ τα υπόλοιπα επηρεάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό τους γύρω μας), το να γράψεις μια τέτοια δικαιολογία σε κάποιο φόρουμ τείνει στον ορισμό του "ανούσιου" (δικαίωμά σου βέβαια να εκφράζεις την άποψή σου)

Για παράδειγμα (τυχαίο), εδώ έχει κάποια γάντια με 20€, καλοκαιρινά, κοντά με τις βασικές προστασίες, ίσως όχι ότι καλύτερο και όμορφο υπάρχει, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από γυμνά χέρια. Αν δεν έχεις 20€ για την προστασία των χεριών σου, καλύτερα να μην οδηγάς μέχρι να τα μαζέψεις, εκτός αν πιστεύεις ότι τα χέρια σου δεν αξίζουν 20€ και (κατα την ταπεινή μου άποψη) είσαι αυτοκαταστοφικός.

ΥΓ: Μην με παρεξηγήσεις και το πάρεις προσωπικά.. απλά την γενική άποψή μου λέω 

ΥΓ2: (Εδώ CptAngel συμφωνώ απόλυτα μαζί σου) Όσο για τους φιλόζωους, καλό είναι κάποια στιγμή να καταλάβουν την θέση μας στην ζωική αλυσίδα (άνθρωπος > οποιοδήποτε άλλο "γνωστό" ζώο), που μας δίνει τουλάχιστον το δικαίωμα να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατευτούμε, και όποιος έχει πρόβλημα με αυτό και πιστεύει ότι είμαστε ίσοι με τα άλλα ζώα, ας πάει να το συζητήσει δημοκρατικά με τα λιοντάρια της Αφρικής :laugh: 

Και μην ξεχνάτε, πάντα γάντια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλος που εφαγε σουπα εντος κλινου αστεως χωρις κρανος αλλα ευτυχως δεν χτυπησε, επιμενει να μην φοραει κρανος.Και να πεις οτι ειναι 18αρης χωρις το μυαλο στο κεφαλι του παει στα διαλα; Εχει περασει τα δευτερα -αντα το φελεκι μου

Για μενα το να ντυνεσαι και να φορας ολα τα συμπραγκαλα ειναι ιεροτελεστια που την γουσταρω.Γι αυτο φευγω τελευταιος απο την καφετερια η οπουδηποτε εχω παει με παρεα!

Κρανος, μπουφαν,γαντια κυριοι/ες. Σας μιλαω εκ προσφατου πειρας!

Πριν από πολλά χρόνια, γυρνούσαμε παρέα από Χαλκιδική με το αυτοκίνητο και ακούγαμε λαϊκά. Είχα έξω το χέρι μου και χτυπούσα τα δάχτυλά μου φωνάζοντας "ΟΠΑ ΟΠΑ".

Μερακλωσες αγορι μου;Πες μου οτι ακουγες Καρρα/Τερζη να μας τρελανεις;;;:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

protective gear

Δεν ξερω που τις βρηκαν τις τιμες αλλα Αμερικανοι ειναι αυτοι ολα εχουν την τιμη τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε και μονο που καβαλας μηχανη εισαι αυτοκαταστροφικος.
Βασικα και μονο που κανεις οτιδηποτε με οποιοδηποτε ρισκο εισαι αυτοκαταστροφικος.

Οπως ειπα, δεν κατανοεις την εννοια της λεξης.
Αυτοκαταστροφικος ειναι αυτος που δημιουργει κακο στο εαυτο του ηθελημενα ή μεσω τρομερης αδιαφοριας για τον εαυτο του.

Τα χερια μου(και πολλα αλλα) τα εχω σκισει 150 φορες με skateboard, ποδηλατα, μηχανη, γλιστρημα ενω ετρεχα με τα ποδια, σε ασφαλτο, σε χωμα, σε πετρες κτλπ. κτλπ.
Δε με συγκινουν φωτογραφιες του στιλ omgggg επεσε με 30 χιλιομετρα και τωρα τρεχει αιμα! :rotfl:

Το αν εχω λεφτα για γαντια ή οχι δεν εχεις κανενα εφοδιο και καμια ικανοτητα να το κρινεις εσυ.
Γαντια με 20 ευρω θα ειναι δυσαρεστα να τα χρησιμοποιεις, ειδικα καλοκαιρι.
Ακομα και αν ειχα 20 ευρω.. Που δεν εχω.
Οχι οτι υπαρχει λογος να δικαιολογηθω σε καποιον που δεν εχει την παραμικρη ιδεα, για το λογο που κανω την οποια επιλογη κανω.
Στο κατω κατω μπορει να εχω και χρημα, να εχω και γαντια και να μην τα φοραω καν επειδη το παιζω μαγκας ή επειδη μου αρεσει η αισθηση του grip.
Ποιος ξερει :popcorn:

Απλα ειπα να απαντησω στο ξιπασμο σου και στο οτι νομιζεις οτι ξερεις πραγματα που εξ' ορισμου δε γινεται να ξερεις.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα γάντια δεν το φοράς για να μην σου σπάσει το χέρι,αλλά κυρίως για να συνεχίσεις να έχεις δέρμα σε αυτό.

Φιλαρακι ξερω καλα την χρησιμοτητα των γαντιων. Στην θεωρια, αλλα και στην -επανειλημμενη- πραξη. Πολλες φορες εκτος απο το δερμα το γαντι με τις οποιες επιπλεον ενισχυσεις του, μπορει να κανει την διαφορα και σε ενα καταγμα. Οσο χρονο κρατησε η αποκατασταση μου, ακουσα πολλα απο ειδικους ( γιατρους, φυσοθεραπευτες κτλ ) και μη. Στην δικη μου περιπτωση η πολυμηνη αγωνια ηταν, οχι για τα συντριπτικα και αλλα καταγματα της ακρας χειρας ( αυτη που καλειται να προστατευση ενα γαντι ), οσο για το ρωγμωδες του σκαφοειδους. Και μια και απευθυνομαι σε ατομα που οδηγουν μηχανες αλλα και γενικα εχουν δραστηρια ζωη, ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η ενστικτωδης κινηση που κανουμε ολοι οταν πεφτουμε, να εκτεινουμε το χερι με την παλαμη απλωμενη για προστασια, μπορει -χτυπα ξυλο- να εχει σοβαρες επιπτωσεις. Αναφερομαι σε πτωσεις γενικα. Ποδοσφαιρο, μπασκετ, τρεξιμο η και ενα απλο γλιστρημα στο σπιτι! Το καταγμα του σκαφοειδους ειναι υπουλο και πολλες φορες δεν φαινεται ουτε στην πρωτη ακτινογραφια, οπως εγινε σε εμενα. Προκειται για το μοναδικο οστο σε ολο το σωμα που αιματωνεται με "αναποδο τροπο". Για περισσοτερα, Googlαρετε σχετικα και θα εκπλαγειτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά ρητορική ερώτηση έκανες δηλαδή;

Η πάτημα για να γράψεις το παραπάνω;

υ,γ.για το σκαφοειδές κανένα γάντι δεν σε σώζει.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέχεια, χειμώνα-καλοκαίρι, μου φαίνεται περίεργο να οδηγώ μη φορώντας κράνος-μπουφάν-γάντια. Κυρίως κράνος, αλλά και τα υπόλοιπα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ακόμα δεν έχω πάρει βέβαια κάποια με πολύ καλές προστασίες που να φοριούνται τις 3 εποχές πλην χειμώνα.

Σκέφτομαι φέτος να τσιμπήσω αυτά: https://www.planet-knox.com/product/handroid-motorcycle-gloves/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε και μονο που καβαλας μηχανη εισαι αυτοκαταστροφικος.Βασικα και μονο που κανεις οτιδηποτε με οποιοδηποτε ρισκο εισαι αυτοκαταστροφικος.

Οπως ειπα, δεν κατανοεις την εννοια της λεξης.
Αυτοκαταστροφικος ειναι αυτος που δημιουργει κακο στο εαυτο του ηθελημενα ή μεσω τρομερης αδιαφοριας για τον εαυτο του.

Τα χερια μου(και πολλα αλλα) τα εχω σκισει 150 φορες με skateboard, ποδηλατα, μηχανη, γλιστρημα ενω ετρεχα με τα ποδια, σε ασφαλτο, σε χωμα, σε πετρες κτλπ. κτλπ.
Δε με συγκινουν φωτογραφιες του στιλ omgggg επεσε με 30 χιλιομετρα και τωρα τρεχει αιμα! :rotfl:

Το αν εχω λεφτα για γαντια ή οχι δεν εχεις κανενα εφοδιο και καμια ικανοτητα να το κρινεις εσυ.
Γαντια με 20 ευρω θα ειναι δυσαρεστα να τα χρησιμοποιεις, ειδικα καλοκαιρι.
Ακομα και αν ειχα 20 ευρω.. Που δεν εχω.
Οχι οτι υπαρχει λογος να δικαιολογηθω σε καποιον που δεν εχει την παραμικρη ιδεα, για το λογο που κανω την οποια επιλογη κανω.
Στο κατω κατω μπορει να εχω και χρημα, να εχω και γαντια και να μην τα φοραω καν επειδη το παιζω μαγκας ή επειδη μου αρεσει η αισθηση του grip.
Ποιος ξερει :popcorn:

Απλα ειπα να απαντησω στο ξιπασμο σου και στο οτι νομιζεις οτι ξερεις πραγματα που εξ' ορισμου δε γινεται να ξερεις.

Είχα την ελπίδα ότι επικοινωνώ με άτομα που έχουνε μια αίσθηση της "κοινή λογικής", αν συγκρίνεις το να οδηγάς χωρίς κράνος (ή γάντια) με το ρίσκο να περνάς το δρόμο έχεις πρόβλημα.. :baby: 

" ή μεσω τρομερης αδιαφοριας για τον εαυτο του."  = δεν φοράς γάντια στην μηχανή γνωρίζοντας τους κινδύνους

Το ότι έσκισες τα χέρια σου κτλ λέει ήδη αρκετά.. και σίγουρα δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου (μιας και το παίρνεις προσωπικά).

Όσο για εφόδια και ικανότητες που λες δεν είπα ποτέ ότι έχω, έχω όμως το δικαίωμα να κρίνω μια άποψη που διατύπωσες δημοσίως.. και η κρίση-άποψη μου είναι ότι οι δικαιολογίες σου είναι ανούσιες για τους άλλους, αλλά μάλλον θες να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου, οπότε μπορείς να το κάνεις και στον καθρέφτη. Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις λεφτά ή όχι και αν ενδιαφέρεσαι για την σωματική σου ακεραιότητα  (πόσο μάλλον όταν δεν ενδιαφέρεσαι εσύ, γιατί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος.. που δεν σε ξέρει).

Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι ξέρω τους λόγους για τις επιλογές σου, το μόνο που λέω είναι ότι κατά την άποψή μου όποιος οδηγάει χωρίς γάντια/κράνος είναι λάθος. Γιατί είσαι τόσο επιθετικός δεν καταλαβαίνω και ούτε θέλω να καταλάβω.. ίσως να είναι οι μέρες σου.. και για αυτό δεν θα μπω στην διαδικασία κάνω "διάλογο με ένα τοίχο".. αν δεν δες να φοράς προστασία μην φοράς :_thumbsup: (θεωρία της εξέλιξης :_whistling:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μόνο που λέω είναι ότι κατά την άποψή μου όποιος οδηγάει χωρίς γάντια/κράνος είναι λάθος. Γιατί είσαι τόσο επιθετικός δεν καταλαβαίνω και ούτε θέλω να καταλάβω.. 

Οχι φιλτατε. Ειπες τη λεξη αυτοκαταστροφικος που ειναι και αδικη και λαθος :winking:
Εγω σε αυτο απανταω. Ισως ο ελιγμος που μολις εκανες ειναι ο λογος που ειμαι "επιθετικος"
Οχι οτι ειμαι επιθετικος, απλα σου δειχνω το λαθος σου.

Οποιοσδηποτε εχει κανει extreme δραστηριοτητες στη ζωη του εχει σκισει/σπασει πραγματα.
Δε λεεϊ κατι και ουτε ειναι λογος να φυλλαγεσαι οπου πας και σε οτι κανεις.
Και εδω που τα 'λεμε... Δεν ειναι κατι τρομερο, ουτε συμβαινει ολη την ωρα.
Εαν συμβαινει ολη την ωρα προφανως το λαθος ατομο κανει λαθος δραστηριοτητες.
Τωρα θα μου πεις "μα μια φορα φτανει" κτλπ κτλπ. Ναι οκ, προχωραμε.

Αλλη μια ακυρη απαντηση το "εχω δικαιωμα να κρινω μπλα μπλα μπλα".
Οχι. Εκτος αν εισαι εγω δε μπορεις να ξερεις ουτε τι λεφτα εχω, ουτε τι προτεραιοτητες εχω να καλυψω, ουτε αν ειναι λογικη λυση για τη δικη μου κατασταση το να φοραω γαντια των 20 ευρω. Οταν καποιος σου λεεϊ δεν εχω λεφτα, η μονη σωστη απαντηση ειναι "Οκ παω πασο. Κανε οτι καταλαβαινεις".
Οχι ειρωνιες, μπλα μπλα τα ξερω εγω αυτα και ξιπασμος. Αυτη ειναι απαντηση κλασσικου ξερολα. Θες να 'σαι κλασσικος ξερολας?
Το αν τωρα εχω δικιο ή αδικο ή ακομα και το αν λεω ψεματα, οπως σου ειπα δε μπορεις να το ξερεις, οποτε δεν ειναι και η δουλεια σου να ασχοληθεις.

"Προσπαθεις να δικαιολογηθεις στον εαυτο σου". Βλακωδης κλισε απαντηση και αυτο.
Γιατι να πρεπει να δικαιολογηθω στον εαυτο μου? Εαν εκανα κατι λαθος και ηξερα οτι ειναι λαθος... προφανως δε θα το εκανα :_zorro:

Οι συγκρισεις σου(μηχανη χωρις γαντι vs περναω το δρομο) παλι ακυρες ειναι με αυτο που εννοω, οπως και ο ορισμος σου (δε φοραει καποιος γαντια=τρομερη αδιαφορια για τον εαυτο του).
Ομως επειδη προφανως παιζεις με τις λεξεις προσπαθωντας να δικαιολογησεις τον ατυχη ορισμο σου, δεν εχει νοημα να γραφουμε παραγραφους αναλυοντας την καθε ξεχωριστη περιπτωση μεχρι να λυσουμε το νοημα της ζωης και να πεισει ο ενας τον αλλον... Ειδικα απο τη στιγμη που ημαστε ο ενας για τον αλλον, απλα αλλος ενας απο τους πολλους που διαφωνουν μαζι μας.

Αντε να σχολιασω και τη θεωρια της εξελιξης.
Θεωρια της εξελιξης(με emoticon κι' ολας), το αν φορας γαντια καλοκαιρι...
χαχαχα... Ελεος οκ.. Οπως ειπα ωρα να ληξουμε τη συζητηση.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά για τη μη χρήση κράνους,ούτε άδικη είναι η λέξη,ούτε πολύ λάθος.

Είμαστε όμως και σε αυτό το θέμα εκτός θέματος.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζω και για το περίπτερο που λέει ο λόγος. Οκ, όταν είναι να πάω στη γειτονιά για καφέ θα βάλω τα καλοκαιρινά γιατί τα χειμερινά είναι μανούρα να μπουν σωστά πάνω/κάτω από το μανίκι του μπουφάν, αλλά πάντα κάτι θα φοράω.

Για μένα ηταν πολύ απλή η όλη λογική. Αποφάσισα ότι σε ενδεχόμενη στραβή θέλω να έχω δέρμα στα χέρια, οπότε είπα "θα συνηθίσω από την αρχή να οδηγάω με γάντια" και τα φορούσα με το που ανέβηκα στη μηχανή. Δεν ξέρω άλλη αίσθηση. Με αποτέλεσμα να έχω συνηθίσει τόσο πολύ, που ούτε η αίσθηση σε μανέτες κλπ δε μου αρέσει χωρίς γάντι, ούτε εύκολα μπορώ να συνηθίσω άλλα γάντια. Τα χειμερινά τα πήρα πέρισυ τέτοιο καιρό περίπου και τα φόρεσα 5 φορές, φέτος αυτές τις μέρες έχω αρχίσει πάλι και τα ψιλοδουλεύω, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να φορεθούν να ανοίξουν και να πάρουν τη φόρμα του χεριού μου.

Όσο για το οικονομικό του θέματος, πάει ανάλογα με το τι κάνεις. Αν πήγαινα πίστες με SS θα κοίταζα και γάντι 200 ευρώ και θα έκανα το σκατό μου παξιμάδι για να το πάρω. Με το δικό μου μηχανάκι και τη χρήση που του κάνω, βγαίνεις άνετα με πολύ ΠΟΛΥ λιγότερα λεφτά, και το λέω από προσωπική πείρα σε ατύχημα. Τα χειμερινά μου τα πήρα 60 ευρώ και έχουν προστασίες σε κόκκαλα αλλά και εσωτερικά της παλάμης, ώστε όταν πέφτεις και βάζεις χέρι να απορροφά τον κραδασμό.

Τα καλοκαιρινά ήταν ακόμα πιο φτηνά, 30 ευρώ στοκ τα είχα πάρει, ένα απλό δερμάτινο γαντάκι acerbis με προστασίες μόνο στα κόκκαλα των δαχτύλων και απλό κούμπωμα με βέλκρο. Όσοι θυμούνται εκείνη την επεισοδιακή κουλαδοβόλτα στον Ταξιάρχη πριν 3 χρόνια νομίζω, θα θυμούνται ότι είχα πέσει κιόλας και επειδή είχα άτομο στη μηχανή αναγκαστικά έμεινα στη σέλα για να προστατέψω τον συνεπιβάτη μου. Έβαλα κάτω αγκώνα για να μη βρουν τα πόδια του πίσω, κρατούσα τιμόνι και πατούσα φρένα μέχρι να τελειώσει το lowside, με το εξωτερικό μέρος του αριστερού μου χεριού να σέρνεται στην άσφαλτο.  Ε λοιπόν αυτό το γαντάκι της πλάκας έμεινε στο χέρι μου χωρίς να ξεκουμπώσει και να φύγει, με προστάτεψε και δεν σκίστηκε καν. Τα μόνα τραύματα που είχαμε συνολικά ήταν 2 τρύπες και ένα μικρό έγκαυμα στον δικό μου αγκώνα από τριβή στη φόδρα του μπουφάν (που κι εκείνο είναι ένα απλό speedex των 150 ευρώ και μαντέψτε, δεν άνοιξε στο σημείο τριβής).

Τα acerbis κατάφερα και τα χάλασα στην κοπή της πίτας πριν 2 χρόνια που έριχνε καρέκλες, όταν τα άφησα 5 λεπτά κοντά σε ένα τζάκι για να στεγνώσουν λίγο, έλιωσαν οι προστασίες στις άκρες των δαχτύλων, στένεψε το δέρμα και αναγκάστηκα να κόψω τα ακροδάχτυλα γιατί αλλιώς δεν έμπαιναν. Παρόλα αυτά, τα φοράω ακόμα και τώρα κομμένα μέχρι να πάρω το επόμενο ζευγάρι καλοκαιρινά. Προσωπικά δε βλέπω κάτι ακριβό ή κακή σχέση κόστους απόδοσης, 30 ευρώ στα 4 χρόνια και τα χέρια μου ολόκληρα μετά από τούμπα είναι πολύ συμφέρουσα πρόταση. Σιγά το κόστος δηλαδή, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με αυτά τα λεφτά, να πιω 5-6 ποτάκια παραπάνω μέσα στην τετραετία; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει καποιος να ειναι ανενημερωτος, χαζος, τρικαγκουρας κτλπ., δε σημαινει οτι ειναι αυτοκαταστροφικος.

Αν και 'γω στα γαντια επικεντρωθηκα πιο πολυ, που ειναι και το θεμα.

Ανουσια συζητηση βεβαιως βεβαιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, για το κόστος των γαντιών έχω μόνο μία ερώτηση: Πόσα θα δίνατε για να μην δείτε τα χέρια σας σαν του φίλου μου στην αρχική δημοσίευση; Αν θα δίνατε πάνω από 30€, τότε είναι χαζό να μην φοράτε γάντια. Απλά μαθηματικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, για το κόστος των γαντιών έχω μόνο μία ερώτηση: Πόσα θα δίνατε για να μην δείτε τα χέρια σας σαν του φίλου μου στην αρχική δημοσίευση; Αν θα δίνατε πάνω από 30€, τότε είναι χαζό να μην φοράτε γάντια. Απλά μαθηματικά.

Με 30€ - 50€ βρισκεις αξιοπρεπεστατο γαντι. Και για να μην ξεχνιομαστε: Γάντια Icon Twenty Niner

Eλα παρε παρε καλο γαντακι... :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 2 εβδομαδες επεσα με το παπι λογω βροχης.. Ευτυχως φοραγα γαντια και δεν επαθα τιποτα στα χερια αλλα να φανταστειτε εχω ενα γδαρσιμο στον αγκωνα και στα πλευρα (φορουσα μπουφαν απλο, ζακετα και μακριμανικη απο κατω) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερακλωσες αγορι μου;Πες μου οτι ακουγες Καρρα/Τερζη να μας τρελανεις;;;:worshippy:

Το μόνο που θυμάμαι Κωστή είναι ότι δε μπορούσα να κρατήσω το πηρούνι να φάω για μια βδομάδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα