hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 δείτε προσεκτηκά στο 2.23 κάτι πάτησε, κάτι υγρό..... και έχασε το μπροστηνό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 LOL"The "tar snake" is a nasty species found across the country that has an appetite for motorcyclists. Find out what these are, and what to do when you encounter them, so you don't end up a victim when they bite!"Νταξ τη μια βρηκε tar snake, την αλλη εκανε κρυο, τη παραλλη βρθηκε ενα κουναβι μπροστα του ε νταξ.Και εγω δεν στριβω γρηγορα και ουτε εχω τρομερη τεχνικη, αλλα α) ξερω τα ορια μου και β) δεν πεφτω καθε τρεις και λιγο...Οπως ειπε και ενα σχολιο στο yt, ποιος στο διαολο τον ασφαλιζει...; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Καποιος να πει στο γατακι, οτι οταν αυτοι εκει ειχαν tar snakes, εμεις ειχαμε tar boobs φυτεμενα δεξια και αριστερα! Αυτα να δεις τι appetite for motorcyclists εχουν! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Ή δεν το έχει και τζάμπα τρώει τα μούτρα του ή θέλει να"πάρει"τα views.Οτι και από τα 2 να ισχύει σίγουρα είναι βλακας..και τυχερός ο μηχανικός του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 Ρε μηπως το παλικαρι αντι να ριχνει λαδι στην αλυσιδα το ριχνει στα λάστιχα; στην βιέννη μεχρι και οι διαβασεις ειναι γυαλοχαρτο αυτος πως καταφερνει και γλυστραει με 30 λες και ειναι στη θηβων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Ειναι θεόόόός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες