johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) @elmacho στα γρηγορα και οπως μπορω, εκεινος προσπαθησε να αποφυγει το φορτηγο προσπαθωντας να στριψει το τιμονι σαν να ειναι σε αμαξι. δηλαδη το εστριψε προς τα δεξια με αποτέλεσμα η μηχανη να παει αριστερα. και αυτο ειναι το counter-steering. εδω για να στριψει δεξια πρεπει να προσπαθησει να στριψει το τιμονι προς τα αριστερα. Με λιγο σπρώξιμο προς τα εμπρος του δεξιου χεριου γερνει δεξια η μηχανη. με λιγο τραβηγμα προς τα πισω του δεξιου χεριου γερνει αριστερα η μηχανη. ή απλα σπρώχνεις ελαφρα εμπρος το χερι στην εσωτερικη πλευρα της στροφης, δεξι για δεξιες και αριστερο για αριστερες. επισης κατι αλλο που τονιζει στο βιντεο ειναι οτι δεν πρεπει να κοιταμε το εμποδιο αλλα εκει που θελουμε να παμε γιατι η μηχανη θα παει εκει που κοιταμε δηλαδη πανω στο φορτηγο σε αυτη την περιπτωση. ποσο ευκολο ειναι αυτο σε τετοιες καταστασεις? μαλλον και αυτο θελει εξασκηση. Το συμπέρασμα μετά το τέλος όλης της μέρας ήταν ότι με τα μικρά 300ρια και τις ταχύτητες που κάναμε βόλτες ήταν τα πιο κατάλληλα για να δείς και κάτι παραπάνω από το μηχανάκι και να μην είσαι απλά με 2η-3η σχέση όλη την ώρα και να γυρνάς την πίστα. Με αυτά ανέβαζες μερικές ταχύτητες στην ευθεία, τα γέμιζες στις στροφές μέχρι τον κόφτη και ένιωθες ότι το δουλεύεις λίγο το μηχανάκι. Το μικρό bmw μου άρεσε λιγότερο από το beneli bn302. ίσως με χάλασε το κιβώτιο του και ο συμπλέκτης που μου έσβησε 2 φορές στα πιτς και στην έξοδο της πίστα. το βασικό ήταν ότι δεν καταλάβαινα αν αλλάζω ταχύτητα ή όχι. αυτό στον πρώτο γύρο , μετά το βρήκα λίγο. ο επιλογέας δεν σκάλωνε πουθενά όταν έκανες κίνηση για ανέβασμα ή κατέβασμα και απλά έμπαινε η ταχύτητα. από ήχο δεν με ξετρέλανε, νομίζω θα μπορούσε και καλύτερα. στις υψηλές στροφές ακούγεται ωραία. στις στροφές έμπαινε εύκολα , τα φρένα του καλά και σίγουρα καλύτερα από αυτά του beneli bn302. όμορφο εμφανισιακά αλλά γενικά δεν με ενθουσίασε. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2017 από τον johni41 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το κλασσικο βιντεο που μας εδειξε τι εστι 610 https://www.youtube.com/watch?v=tC9aA0LH9wk Και ενα παρομοιο αλλα συγχρονο. Το ειχα ξανα ποσταρει τοτε αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κανα αντιστοιχης ποιοτητας καινουργιο. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2017 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 proudly pressents.... (Εψαξα καμια 6-7 σελλιδες πισω μπας και κανω ριποστ...δεν ειδα κατι) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Έκλαψα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 ίδιος κινητήρας με τη δικιά μου cb500x. άλλη κλιμάκωση ταχυτήτων, πιο σκυφτή θέση οδήγησης , γυμνό και εξάτμιση που ακούγεται έστω και λίγο και είναι ας πούμε άλλη μηχανή. προφανώς και δεν βάζει φωτιά από τα άλογα. όμως για αρχάριους είναι μια χαρά. σε προδιαθέτει να πας πιο γρήγορα από μια χαλαρή βόλτα και μπορεί να φρενάρει και να στρίψει πιστεύω με αξιοπρέπεια. ίσως να τα χαλάει λίγο στην τιμή και να συμφέρει να αγοράσει κάποιος το yamaha mt-07(έκδοση για Α2 δίπλωμα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Χαχαχαχαχ old-school καγκουριά!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Χαχαχαχαχ old-school καγκουριά!! Δεξιοτέχνες περικαλώ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Omg μου ειχε πει ο πατερας μου για τις καφριλες που εκανε εκει καποτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Την 26/5/2017 at 7:35 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε: Το κλασσικο βιντεο που μας εδειξε τι εστι 610 https://www.youtube.com/watch?v=tC9aA0LH9wk Πωωω τι μου το θυμισες τωρα... Εμπαινα και το εβλεπα αυτο το βιντεο καθε πρωι να παει καλα η μερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε: Πωωω τι μου το θυμισες τωρα... Εμπαινα και το εβλεπα αυτο το βιντεο καθε πρωι να παει καλα η μερα... Και 'γω θυμηθηκα ωραιες εποχες που ειχα βαλει επιτελους αγγελια το scooter και εψαχνα τα παντα ολα για sm 24/7. Ειχα παει να δω κι' ολας ενα 610 αλλα ηταν ρημαδι και ενα αλλο τρομερο μπλε-κιτρινο(σπανιο γενικα) που δε σηκωνε τηλεφωνα. Τελικα πηρα lc4 και μου το εκλεψαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Την 1/6/2017 at 8:46 ΜΜ, το μέλος Verbal Kint έγραψε: this guys is practising for track race and that one guy is practising for isle of man race το πρωτο σχολιο στο βιντεακι απο πανω! καργα αληθεια ομως. Την 1/6/2017 at 8:46 ΜΜ, το μέλος Verbal Kint έγραψε: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Ωραια διαδρομη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Τους είχε πετύχει κανείς από εδώ; Τον γουστάρω πολύ τον Riemann! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2017 (τροποποιήθηκε) Εχει ξανα ποσταριστει ψηλε αργησες Ρε παιδες wtf. Περναει ολοκληρο πανευρωπαϊκο πρωταθλημα supermoto απο εδω και δεν το αναφερει κανεις? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2017 από τον CptAngel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Εχει ξανα ποσταριστει ψηλε αργησες Ρε παιδες wtf. Περναει ολοκληρο πανευρωπαϊκο πρωταθλημα supermoto απο εδω και δεν το αναφερει κανεις? Δεν το είδα, my bad. Όσον αφορά το πρωτάθλημα το είχε πάρει το μάτι μου να το διαφημίζει ο Wolf Racing. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Αχαχαχααχαχα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Αυτοι οι τυποι που πεφτουν μονοι τους.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Αυτοι οι τυποι που πεφτουν μονοι τους.. Είναι κάποια συγκέντρωση/βόλτα με Grom στην Αμερική οπότε καταλαβαίνεις εμπειρία και οδηγική ικανότητα που έχει μαζευτεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotoloridas 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Την 6/14/2017 at 0:42 ΜΜ, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Αχαχαχααχαχα.. Χαχαχαχα Θυμάμαι πιτσιρίκια όταν αλωνίζαμε στη γειτονιά με τα ποδήλατα, μια μέρα σκάει ένα παιδί με ένα πλαστικό κράνος, δε ξέρω που το βρήκε. Ε ο τύπος κάθε 10 λεπτά έπεφτε επίτηδες απο μόνος του και καλά για να μας δείξει οτι φοράει κράνος και τον προστατεύει. Αυτό μου θύμισε το βίντεο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες