Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

@elmacho στα γρηγορα και οπως μπορω, εκεινος προσπαθησε να αποφυγει το φορτηγο προσπαθωντας να στριψει το τιμονι σαν να ειναι σε αμαξι. δηλαδη το εστριψε προς τα δεξια με αποτέλεσμα η μηχανη να παει αριστερα. και αυτο ειναι το counter-steering. εδω για να στριψει δεξια πρεπει να προσπαθησει να στριψει το τιμονι προς τα αριστερα. Με λιγο σπρώξιμο προς τα εμπρος του δεξιου χεριου γερνει δεξια η μηχανη. με λιγο τραβηγμα προς τα πισω του δεξιου χεριου γερνει αριστερα η μηχανη. ή απλα σπρώχνεις ελαφρα εμπρος το χερι στην εσωτερικη πλευρα της στροφης, δεξι για δεξιες και αριστερο για αριστερες.  

επισης κατι αλλο που τονιζει στο βιντεο ειναι οτι δεν πρεπει να κοιταμε το εμποδιο αλλα εκει που θελουμε να παμε γιατι η μηχανη θα παει εκει που κοιταμε δηλαδη πανω στο φορτηγο σε αυτη την περιπτωση. ποσο ευκολο ειναι αυτο σε τετοιες καταστασεις? μαλλον και αυτο θελει εξασκηση. 

Το συμπέρασμα μετά το τέλος όλης της μέρας ήταν ότι με τα μικρά 300ρια και τις ταχύτητες που κάναμε βόλτες ήταν τα πιο κατάλληλα για να δείς και κάτι παραπάνω από το μηχανάκι και να μην είσαι απλά με 2η-3η σχέση όλη την ώρα και να γυρνάς την πίστα. Με αυτά ανέβαζες μερικές ταχύτητες στην ευθεία, τα γέμιζες στις στροφές μέχρι τον κόφτη και ένιωθες ότι το δουλεύεις λίγο το μηχανάκι. 
Το μικρό bmw μου άρεσε λιγότερο από το beneli bn302. ίσως με χάλασε το κιβώτιο του και ο συμπλέκτης που μου έσβησε 2 φορές στα πιτς και στην έξοδο της πίστα. το βασικό ήταν ότι δεν καταλάβαινα αν αλλάζω ταχύτητα ή όχι. αυτό στον πρώτο γύρο , μετά το βρήκα λίγο. ο επιλογέας δεν σκάλωνε πουθενά όταν έκανες κίνηση για ανέβασμα ή κατέβασμα και απλά έμπαινε η ταχύτητα. από ήχο δεν με ξετρέλανε, νομίζω θα μπορούσε και καλύτερα. στις υψηλές στροφές ακούγεται ωραία. στις στροφές έμπαινε εύκολα , τα φρένα του καλά και σίγουρα καλύτερα από αυτά του beneli bn302. όμορφο εμφανισιακά αλλά γενικά δεν με ενθουσίασε.

Τροποποιήθηκε από τον johni41

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το κλασσικο βιντεο που μας εδειξε τι εστι 610

https://www.youtube.com/watch?v=tC9aA0LH9wk

Και ενα παρομοιο αλλα συγχρονο. Το ειχα ξανα ποσταρει τοτε αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κανα αντιστοιχης ποιοτητας καινουργιο.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LiptonIceTealogo.jpg

proudly pressents....

(Εψαξα καμια 6-7 σελλιδες πισω μπας και κανω ριποστ...δεν ειδα κατι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίδιος κινητήρας με τη δικιά μου cb500x. άλλη κλιμάκωση ταχυτήτων, πιο σκυφτή θέση οδήγησης , γυμνό και εξάτμιση που ακούγεται έστω και λίγο και είναι ας πούμε άλλη μηχανή. προφανώς και δεν βάζει φωτιά από τα άλογα. όμως για αρχάριους είναι μια χαρά. σε προδιαθέτει να πας πιο γρήγορα από μια χαλαρή βόλτα και μπορεί να φρενάρει και να στρίψει πιστεύω με αξιοπρέπεια.  ίσως να τα χαλάει λίγο στην τιμή και να συμφέρει να αγοράσει κάποιος το yamaha mt-07(έκδοση για Α2 δίπλωμα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Χαχαχαχαχ old-school καγκουριά!!

Δεξιοτέχνες περικαλώ.. :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος spyrosk42 έγραψε:

Omg μου ειχε πει ο πατερας μου για τις καφριλες που εκανε εκει καποτε :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/5/2017 at 7:35 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε:

Το κλασσικο βιντεο που μας εδειξε τι εστι 610

https://www.youtube.com/watch?v=tC9aA0LH9wk

Πωωω τι μου το θυμισες τωρα... Εμπαινα και το εβλεπα αυτο το βιντεο καθε πρωι να παει καλα η μερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε:

Πωωω τι μου το θυμισες τωρα... Εμπαινα και το εβλεπα αυτο το βιντεο καθε πρωι να παει καλα η μερα...

Και 'γω θυμηθηκα ωραιες εποχες που ειχα βαλει επιτελους αγγελια το scooter και εψαχνα τα παντα ολα για sm 24/7.
Ειχα παει να δω κι' ολας ενα 610 αλλα ηταν ρημαδι και ενα αλλο τρομερο μπλε-κιτρινο(σπανιο γενικα) που δε σηκωνε τηλεφωνα.

Τελικα πηρα lc4 και μου το εκλεψαν :_zeppelin::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 1/6/2017 at 8:46 ΜΜ, το μέλος Verbal Kint έγραψε:

this guys is practising for track race and that one guy is practising for isle of man race

το πρωτο σχολιο στο βιντεακι απο πανω!  καργα αληθεια ομως.:worshippy:

Την 1/6/2017 at 8:46 ΜΜ, το μέλος Verbal Kint έγραψε:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τους είχε πετύχει κανείς από εδώ; Τον γουστάρω πολύ τον Riemann!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξανα ποσταριστει ψηλε αργησες :mB_kalo_e:

Ρε παιδες wtf. Περναει ολοκληρο πανευρωπαϊκο πρωταθλημα supermoto απο εδω και δεν το αναφερει κανεις?

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Εχει ξανα ποσταριστει ψηλε αργησες :mB_kalo_e:

Ρε παιδες wtf. Περναει ολοκληρο πανευρωπαϊκο πρωταθλημα supermoto απο εδω και δεν το αναφερει κανεις?

Δεν το είδα, my bad. 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα το είχε πάρει το μάτι μου να το διαφημίζει ο Wolf Racing.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε:

Αυτοι οι τυποι που πεφτουν μονοι τους..

Είναι κάποια συγκέντρωση/βόλτα με Grom στην Αμερική οπότε καταλαβαίνεις εμπειρία και οδηγική ικανότητα που έχει μαζευτεί.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 6/14/2017 at 0:42 ΜΜ, το μέλος spyrosk42 έγραψε:

Αχαχαχααχαχα.. :plaf::laugh:

Χαχαχαχα

Θυμάμαι πιτσιρίκια όταν αλωνίζαμε στη γειτονιά με τα ποδήλατα, μια μέρα σκάει ένα παιδί με ένα πλαστικό κράνος, δε ξέρω που το βρήκε. Ε ο τύπος κάθε 10 λεπτά έπεφτε επίτηδες απο μόνος του και καλά για να μας δείξει οτι φοράει κράνος και τον προστατεύει.

Αυτό μου θύμισε το βίντεο :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα