Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

Τροποποιήθηκε από τον spyrosk42
one more

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι κανουνε ρε :tooth:

ο gixxerakias το στροφαρει κιολας και ανοιγοκλεινει γκαζι. 2 οι πιθανοτητες: η ειναι τρελα τιμονια, η τερμα βλακες κολοφαρδοι:laugh::laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες και το παει ο Rea...φοβερός

Τροποποιήθηκε από τον Xlitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογος ο τυπας. Τι να πρωτοθαυμασω, αγωνιστικη παιδεια; Γραμμες; Ελεγχο; Παω να δω κι αλλα βιντακια του, μπας και μαθω τιποτα...

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογος ο τυπας. Τι να πρωτοθαυμασω, αγωνιστικη παιδεια; Γραμμες; Ελεγχο; Παω να δω κι αλλα βιντακια του, μπας και μαθω τιποτα...

Το πιο δυσκολο πραγμα σε αυτον τον αγωνα ειναι να προλαβαινεις να δεις τη σημανση οταν πας γρηγορα. :tooth:

Παρ'ολα αυτα χαρα στο κουραγιο του και μπραβο του που το παει ετσι το μεγαθηριο. Ποσα κιλα πανω απ'το δικο σου ειναι το 650?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο δυσκολο πραγμα σε αυτον τον αγωνα ειναι να προλαβαινεις να δεις τη σημανση οταν πας γρηγορα. :tooth:

Παρ'ολα αυτα χαρα στο κουραγιο του και μπραβο του που το παει ετσι το μεγαθηριο. Ποσα κιλα πανω απ'το δικο σου ειναι το 650?

Ειναι καμια 50ρια κιλα παραπανω. Περα απο τα κιλα, ειναι το στησιμο και η αισθηση. Ισως το εχεις νιωσει και εσυ αμα ανεβεις σε καποιο 4χρονο -ποσο μαλλον παλιας φιλοσοφιας- ,σε σχεση με το δικο σου. Σκεψου ακομα και το xr400 που οδηγησα μου φανηκε γουρουνι και ας ειναι ελαχιστα κιλα πιο βαρυ απο το 250. Αντιστοιχα και το dt του ντοκτορα, πολυ πιο αναλαφρη αισθηση σε σχεση με το δικο μου και ας ειναι καμια 10ρια κιλα πιο βαρυ...

Απλα μυ κανει τρομερη εντυπωση το ποσο διαφορετικο τροπο οδηγησης θελει το 650. Ειδικα αν προσεξεις στο σημειο που κοντραρεται με το 450 (???), ποσο διαφορετικες γραμμες, πιο χαλαρα, δεν εχει νευρικα ξεσπασματα κτλ κτλ. Σκεψου αν σε καπιο πολεμικο μηχανακι μπορεσεις να το καταφερεις μεχρι καποιο βαθμο αυτο και να μπορεις να οδηγας ξεκουραστα και συγκεντρωμενα για περισσοτερη ωρα, να εκοικονομεις δυναμεις κτλ.. Πωωω.. Θελω να φτιαχτει το xrακι να παω βολταααα!!

Πολυ μου εχει λειψει να κατσω να λιωσω στα βιντεακια που τα δειχνουν ολα οπως εγιναν και μετα να περνεις θαρρος και να δοκιμαζεις και εσυ πραγματακια στο διπλα βουνο. Καλος και το riemann δε λεω, αλλα ξερεις οτι για να βγει ωραια μια ληψη, εχει δοκιμασει αλλες 10 φορες σε πραγματα που ηδη ξερει να κανει και εχει ξανακανει ποσες φορες, γενικα συνθηκες πολυ αλλου σε σχεση με τα δικα μας δεδομενα. Καπου εκει για μενα χανει τη μαγεια του.

Και για να μη βγαινω και απο το θεμα. Δες και αυτον τον τυπο:

Ξεκινησε με 300 2Τ, ηταν too much, εχει και τον κολλητο του, ξαδερφος τι στο καλο ειναι, περασε και εκεινος απο 2Τ, σε 250 4Τ σε 350 4Τ και δε θυμαμαι τι αλλο. Αλλα τον παρακολουθω απο παλια και ειναι εντυπωσιακο που καποια στιγμη κανει τεραστιο αλμα η αποδοση του. 

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι 50 κιλα πανω? Φαντασου το στα μονοπατια του Σειχ σου να προσπαθει να στριψει με εναν αναβατη σαν εμενα κι εσενα :tooth:

Εχω οδηγησει καποια 4τ. Δεν ξερω ποσο προδφατα μοντελα εχεις οδηγησει αλλα για μοντελα εντουρο '10 450 και '16 250 που οδηγησα εγω ηταν πολυ αναλαφρα και πολυ ομαλη λειτουργια, δεν κουραζουν καθολου (σε αντιθεση με τα mx που δεν εχουν χαρακτηρα για βουνο)! Πολυ φιλικα! Αντιθετα, αυτα τα old school μεγαθηρια τυπου xr,dr,ttr,klx ειναι τρακτερια κανονικα. Οπως επισης και τα παλιοτερα 450 σε χρονολογιες '00-'04 εκει κοντα, πολυ κουραστικη γεωμετρια και αποδοση δυναμης.
Οπως επισης και τα 2τ, εχουν γινει πολυ πιο φιλικα.

Υ.Γ. ZachAttack1 ρε γατακι? χαχα Εεεε εχω δει ολα τα βιντεο του τυπου! Τον καραγουσταρω!

Δες κι αυτο:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα