Jump to content
Sign in to follow this  
Neku

Xmax η κατι αλλο στα 250cc?

Recommended Posts

Ας συνοψίσουμε:

• Οι 250-300 μοτοσυκλετες ουρλιαζουν για να κινηθουν αξιοπρεπώς στην εθνική ενω τα σκούτερ κινουνται ανετα με 120.
  • Μας ενδιαφέρει απίστευτα πολύ το drag race μεταξυ σκουτερ και ninja, cbf, κτλ. Είναι καίριο στοιχειο στην επιλογή και κακώς δεν το επεσήμανε σαν ερώτηση ο θεματοθέτης.
  • Οι καταναλώσεις μεταξύ 250 μοτοσυκλέτας και 250 σκούτερ είναι η νύχτα με την μέρα.
  • Η οδηγική συμπεριφορά του ενός και του άλλου δεν ενδιαφέρει κανεναν.
  • Το abs (αν και είναι "φυλακας αγγελος") σε μερικά μηχανάκια, όπως το xevo, δεν είναι απαραίτητο γιατί μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα.
  • Η παράμετρος "να μην ζορίζεται με 130 κιλα βάρος" πλαναται ακόμα αναπάντητη σαν φάντασμα...
  • Δεν μας ψεκάζουν. (Εχουμε καρμπυρατερ.)

Εγω θα προτεινα στον φίλο μας να ρίξει μια ματιά (αν δεν το 'χει κανει ήδη) και στο scooterclub club hellas. Ειναι κατατοπιστικοτατο το φόρουμ και θα βρεις οτι ζητας απο πληροφορίες για σκουτερ. Οι κάτοχοι ειναι σαφώς περισσοτεροι και υπάρχει πολύ οργανωμένο μενού για κάθε μοντέλο.

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ας συνοψίσουμε:

• Μας ενδιαφέρει απίστευτα πολύ το drag race μεταξυ σκουτερ και ninja, cbf, κτλ. Είναι καίριο στοιχειο στην επιλογή και κακώς δεν το επεσήμανε σαν ερώτηση ο θεματοθέτης.

είσαι κακός, πολύ κακός 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είσαι κακός, πολύ κακός 

Ας είμαι δεν πειράζει.

Καλύτερα κακός παρά να λέω π.χ. "μην αγχώνεσαι που δεν έχει abs...το κάνεις εσύ με το χέρι..."

Τωρα αν μείνει στον φίλο μας οτι οι απόψεις των άλλων των οποιων έκανα σύνοψη είναι "κατατοπιστικές" ή οτι εγω είμαι κακός...οκ...

Πρωσωπικα δεν θα έλεγα οτιδήποτε για να υπερασπιστω το μηχανακι μου.

Όταν κάποιος ζητάει συμβουλές πρέπει να καταλάβουμε τις δικές του αναγκες και να προσαρμόσουμε τις προτάσεις που θα κάνουμε επάνω σε αυτές. Και όχι να βγάζουμε την επιλογή μας σαν την καλύτερη όλων no matter what... Κάποιος μπορεί να τα δένει κόμπο αυτα που λέμε. Και δεν τα λέμε μεταξύ μας. Τα λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανες καμια δικιμαστικη βολτα σε σκουτερ 250+ cc για να δεις πως ειναι?

Εγω παλι οσο δοκιμαζα τοσο με χαλουσε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή μας "βομβαρδίζεις" με ποστ για το πόσο γ@ματο και αξιίπιστο είναι το Χevo και γενικότερα τα paggio ενώ είναι το πρώτο σου μηχανάκι και το έχεις μόνο λίγους μήνες !   οκ ... 

Δε "σας βομβαρδίζω". Απαντάω στον Neku που ψάχνει να πάρει σκούτερ...

Το μηχανάκι το piaggio που είναι το πρώτο μου εδώ και λίγους μήνες, το είχαν και άλλοι, που έιχαν/έχουν κι άλλα μηχανάκια πριν πολλάααα πολλάαααα χρόνια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

22 hp to xevo 26 hp το ninja, 171 "dry" το ενα 150 το αλλο, θα κλαψουν μανουλες με τόσες διαφορες δύναμης 

Τροποποιήθηκε από τον S*izo_Vn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης τa xevo/burgman 400 εχουν abs? Μιλαω για 2007 και μετα μοντελα.

@MihalisNavara

κατατοπιστηκοτατος οπως και πριν, σε ευχαριστω πολυ.

Παρακαλώ φίλε... Όχι, δεν έχει ούτε το 400άρι abs. Τουλάχιστον έτσι διάβασα σε άλλο φόρουμ από κάποιον που το αγόρασε. Και εγώ θα προτιμούσα να είχα, αλλά και χωρίς αυτό μπορώ. Στη βροχή θέλει προσοχή. Αργά στις στροφές και μην κολλάς στον μπροστινό. Τα στοιχειώδη δηλαδή. Τα μανίσια λάστιχα sava diamond είναι λίγο GTPK, ειδικά το πίσω. Στη βροχή μπορώ να πω ότι είναι Χάρος. Με πάρα πολλή προσοχή, εκτός αν τα αλλάξεις. Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι χειμερινά και να τα αλλάζω. Στην εθνική με κατακλυσμό, με 100 km/h πήγαινα καλά. Λίγο που δεν πρόσεξα, έπιασα 110 και το μηχανάκι άρχισε να κολυμπάει. Με το που έκοψα, ξανά έστρωσε. 

Εγώ το έχω το μηχανάκι φίλε έξω από το σπίτι και όποτε γουστάρω του πίνω το αίμα. Και το ξέρω καλύτερα από άλλους που το είδαν ή άκουσαν για αυτό. Και αν μέναμε κοντά, στο έφερνα και να το οδηγήσεις. Αλλά η Χίος με τη Σαλονίκη πέφτει λίγο μακριά. Το καλοκαίρι θα το φέρω Κατερίνη, αλλά μέχρι τότε μάλλον θα την έχεις κάνει την αγορά, στο εύχομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανέβα στα 300 κυβικά για σκούτερ για να μην έχεις κανένα περιορισμό μονοκάβαλος αν τάχεις τα κιλάκια σου αλλιώς για δικάβαλος με κιλάκια επίσης πας στα 400 με ανάλογες επιπτώσεις στο κόστος συντήρησης.

Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε το κόστος συντήρησης για ένα πλήρη κύκλο συντήρησης των 30-40.000 χλμ. Μην παραλείψεις τα λάστιχα για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις γιατί για παράδειγμα τα λάστιχα του MAXSYM 400/ABS κάνουν όσο ενός FAZER 600 σχεδόν.

Καβάλησέ τα όλα και δες ποιο σου κάνει σωματομετρικά.

Πήγαινε με άλλον πούχει ήδη κάποιο μεγάλο σκούτερ και δες τα κοντέρ σας τι γράφουν γιατί σε αρκετά η αισιοδοξία πάει σύννεφο. Οι αναβάτες κάτοχοί τους καλά τα λένε και αληθινά σύμφωνα με αυτό που βλέπουν αλλά το κλάμα πέφτει όταν πάνε μαζί με άλλα και διαπιστώσουν ότι τα 130 που βλέπουν κοντερίσια σε άλλους είναι 115 και κάτω. Επίσης στο στήσιμό τους μεγάλες διαφορές, εκεί που άλλα <<πλέουν>> άλλα είναι βράχοι. Επίσης στις ανακοινώσιμες ιπποδυνάμεις που άλλα είναι περισσότερο <<μάτσο>> αλλά στο δρόμο χάνονται αρκετά άλογα και μένουν πίσω ανεξήγητα πως και τι.

Γενικότερα αν έχεις εμπειρία καβάλα τα και θα καταλάβεις τι είναι τι και αν το ABS είναι αχρείαστο και τι φρένα και τι ανάρτηση και τι στήσιμο και τι πουλιά πιάνει το καθένα γενικότερα. Στο νετ τώρα θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά , το θέμα είναι ποιος τα λέει και αν τον γνωρίζεις, ήτοι η αξιοπιστία της πηγής. Μπορείς βέβαια να δεις στα ταξιδιωτικά ποιο πάει που αλλά δεν θα ξέρεις σχεδόν ποτέ πως και τι αν δεν συνταξιδέψεις μαζί του.

Το Χ ΜΑΧ ιδιαίτερα στα τελευταία μοντέλα του είναι αστέρι, με ABS αλλά είναι αδύναμο (250) και πανάκριβο. Αν το βρείς σε μοντέλο μετά το 2010 με ABS σε τιμή που σε βολεύει χτύπα το αλλά θα ξέρεις ότι σε εθνική θα σε περιορίσει και στα πολλά χλμ αν δεν μπορεί να κρατήσει κάτι ταχύτητες 130-140 σερί θα σε κουράσει.

Χούγια και θεματάκια έχουν όλα ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου, το θέμα είναι ποιο έχει τα λιγότερα.

Καλή επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον εχω διαβασει ολα οσα εχετε πει.

Θα σας πω τι ψαχνω εγω, πιο αναλυτικα. Και πειτε μου εσεις τι να παρω κατα τη γνωμη σας. Δεν χρειαζεται να ειναι ντε και καλα σκουτερ, απλα ξερω οτι ειναι ανετα, εχει ο γαμπρος μου το μπεβερλι αλλα ειναι αργο και δε θα με βολευε, επισης δε μου αρεσει σαν σχεδιασμο, αλλα απο ανεση μια χαρα ειναι.

Λοιπον

ΕΙμαι 1.80, και 65 κιλα. Η κυρα ειναι 55 κιλα, μαζι 120 δηλαδη.

Απο το μηχανακι ψαχνω

Αξιοπιστια σε βαθος χρονου, δε θα αλλαζω μηχανη καθε μερα.

Καταναλωση μαξιμουμ 5λ στα 100 στη πολη. Οποτε ελπιζω να ειναι αρκετα πιο κατω σε πορεια.

Ανταλλακτικα και σερβις σχετικα φθηνα.

Καλα φωτα, αναρτησεις, φρενα (abs θα ηθελα, μιας και το εχω δοκιμασει σε fazer και ειναι καταπληκτικο)

Ομορφια, αυτο ειναι σχετικο, τα ΧΜαξ απο το 10 και μετα μου αρεσουν, αλλα ειναι και ακριβα. Οπως τρελένομαι και για το XTX

Η χρηση θα ειναι 10-50χμ εντως πολης καθημερινα (υπαρχει και παπι για να μοιραστει το κοστος), και εκτως πολης να μη με

περιοριζει σε μεγαλα ταξιδια, να μπορει να κανει και μια προσπερασουλα εαν χρειαστει, σε γενικες γραμμες δε τρεχω οτι και να καβαλαω.

Δε θα με πειραζε και αν ηταν naked η μοτο, για να μη χρυσοπληρωνω και τα πλαστικα αν γινει η στραβη.

Μεχρι 2500 κατα προτιμηση, ειναι δυσκολα τα πραγματα και μεγαλα δανεια δυσκολα να εγκριθουν.

Απο ολα αυτα που μου εχετε δειξει, και εχω δει και εγω απο μονος μου. Καποια που μου αρεσουν γενικα ειναι τα εξεις.

XTX, ninja 250, suzuki inazuma, xmax, burgmann 400 (2007 και μετα), xevo 250. Για οτι αλλο εδω ειμαι και ακουω προτασεις. Τα κυβικα δε με πειραζουν, απλα τα φοβαμαι λογω καταναλωσης, εχω απεριοριστο διπλωμα. Απο αυτα που σας ειπα, εχω οδηγησει το ΧΤΧ αλλα και το παλιο ΧΤ, σκετη καυλα ειναι. Επισης εχω οδηγησει το burman 400 το παλιο, και το xmax, αλλα ολα αυτα μεσα στη πολη.

Ευχαριστω πολυ.

Τροποποιήθηκε από τον Neku

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το xevo το είχα για αρκετό διάστημα. Εχω αλλάξει 2-3 scooter από τότε. Αν σου πω ότι το αναπολώ δεν θα λέω ψέματα. Το θεωρώ το πιο τίμιο scooter που είχα ποτέ. Ακόμη και το beverly 350 που έχω τώρα είναι υποδεέστερο μπροστά του σε όλα (πλην γκάζια).

Τα scooter μέχρι τα 120 είναι πολύ πιο γρήγορα από μικρές μοτοσυκλέτες που πρέπει αν αλλάζεις ταχύτητες και να περιμένεις να "ροπιάσει" το μοτέρ. Για ένα φεγγάρι είχα το suzuki inazuma 250. Mου είχε σπάσει τα νεύρα, ούτε παπί δεν μπορούσα να περάσω, τόσο αργό που καταντούσε επικίνδυνο.

Το ABS μην σε φοβίζει, το xevo έχει εξαιρετικά φρένα σε αίσθηση. Το 400 έχει δυσανάλογη κατανάλωση σε σχέση με την μικρή διαφορά σε πραγματική ιπποδύναμη, επίσης είναι βαρύτερο και το βάρος αυτό είναι πίσω (στο μοτέρ) οπότε η ανάρτηση δουλεύει χειρότερα και η συμπεριφορά του αρχίζει να μοιάζει με τσόπερ. Το 250 είναι χρυσή τομή. Επίσης μετά τα 300 κυβικά αλλάζεις κατηγορία. Εμένα μου κακοφάνηκε που από το beverly 300 πήγα στο 350. 55 ευρώ σήμα αντί 22 και 170 ευρώ ασφάλεια από 90 και όλα αυτά για 50 κυβικά παραπάνω..(και 1 λίτρο πάνω η κατανάλωση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς με 2.500 δύσκολο να βρεθεί κάτι <<σκυλί>> και με χαρακτηριστικά <<όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα>> (είμαι ακριβώς της ίδιας νοοτροπίας σε αυτές τις εποχές)  εκτός και αν κοιτάξεις σε κάποια του 2008-2010  με κανά 60-70.000 χλμ όχι ότι τα χλμ λένε τίποτα αν είναι καλοσυντηρημένο το οτιδήποτε αλλά μάλλον για καλό εργαλείο με ABS πρέπει να ανέβεις άλλα 300 με 500.

Για χωρίς ABS θα βρεις καλά εργαλεία σε 300άρια στα 2.500 αλλά θα κάνεις τις αναγκαίες παραχωρήσεις.

Αρκεί να σου πω ότι γίνεται χαμός με φίλους που αγοράζουν για παράδειγμα τωρινά ή παλιότερα SH 300 γιατί αυτά έχουν CBS/ABS και το νέο δεν έχει, ακόμα και κούτα και για μένα καλά κάνουν.

Τα κιλά σας είναι λίγα και τα δυνατά 300άρια 27+ αλόγων τα αντέχουν μια χαρά.

Ο σύντροχος basta από πάνω δε έκανε πολύ σωστές επισημάνσεις. Δυστυχώς μούχουν τελειώσει τα <<μου αρέσει>>.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδια, ευχαριστω και παλι.

Εδω και μερες ειμαι συνεχεια στο car. Δεν ξερω, το σκουτερ θα μου προσφερει την ανεση, αυτο το ξερω σιγουρα. Αλλα φοβαμαι μη το βαρεθω, κοιταω και τα ΧΤΧ και βλεπω εχει στην τιμη που ψαχνω περιπου. Καιποια γνωμη εχετε για το ΧΤΧ? Το ξερω οτι θα ειναι κουραστικη η σελα για μεγαλα ταξιδια, αλλα το γκαζι το εχει, και ειμαι συνηθισμενος σε παπι, οποτε ξερω τι παει να πει σκατα σελα. Το ΧΤΧ μαλλον δε θα το βαρεθω ευκολα, ειναι τρομερα παιχνιδιαρικο. Απλα το φοβαμαι λιγο, μη παρω κανενα κανιβαλισμενο και μετα τρεχω. Φυσικα θα γινει ελεγχος απο δικο μου μηχανικο, αλλα και παλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χτχ δεν έχει σχέσει με αυτά που ψάχνεις εκτός από αξιοπιστία και παιχνίδι

Μέσα στην πολη με φανάρια  υπολόγιζε 5.5- 6L/100

Το σίγουρο είναι ότι δεν ειναι ταξιδιάρικο ,σε μεγάλο ταξίδι αν δεν αλλάξεις σέλα θα δεινοπαθησεις και σε ταχύτητες πάνω από 120 σταθερά θα κουραστει το κεφάλι σου και ο σβέρκος σου από τα κουνήματα και το θόρυβο

Το χειμώνα δεν έχεις καμία προστασία από το κρύο σε σχέσει με ένα σκούτερ

Και επίσης το χτχ δεν φημίζεται για τα φώτα του.....μάλλον για το κεράκι που έχει μέσα στο φανάρι του....

Τροποποιήθηκε από τον mAw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή επιλογή και καλή τύχη σύντροχε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους του φιλους,

εδω και κατι μερες κοιταω στο car.gr για το ΧΤΧ, μιλησα και με το μηχανικο μου. Μου ειπε οτι δε πρεπει να φοβαμαι γιατι μια μηχανη ιδιας χρονολογιας ειναι στα 4000 και μια αλλη στα 2500, μου ειπε οτι βρω να το παω απο εκει να το δουμε, και μετα αποφασιζω.

Ενα θεματακι τωρα που το σκεφτηκα ομως, εχω καιρο να κατσω πανω σε ΧΤΧ, και δεν ειμαι σιγουρος για το υψος της σελας πλεον, θυμαμαι οτι πατουσα κατω χωρις ιδιαιτερο προβλημα, αλλα δε θυμαμαι αν πατουσα κανονικα η στις μυτες. Ειμαι ακριβως 180, ΄λετε να υπαρξει προβλημα σε καθημερινη μετακινηση μεσα στη πολη?

Επισης, απο οσο ειδα στις αγγελιες, τα περισσοτερα εχουνε αφτερ μαρκετ εξατμησεις, να το φοβαμαι αυτο, η δεν εχει να λεει κατι?

Καμμια αλλη συμβουλη εχετε?

Οσο για τα σκουτερ, ακομα τα κοιταω, αλλα κλεινω προς ΧΤΧ να σας πω την αληθεια, δε θελω να αλλαζω μηχανακι σε 1 χρονο επειδη το βαρεθηκα..

Τροποποιήθηκε από τον Neku

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθεσαι άνετα στο ΧΤΧ. Στο ΧΤΡ ίσως είχες πρόβλημα.

Εξατμίσεις είναι ένα συν σαν αξεσουάρ αλλά ίσως χρειαστεί να ελέγξει ο μηχανικός τα μίγματα και διάφορα άλλα μηχανικά που καλύτερα να τα δει μόνο μηχανικός.

Ότι και να είναι, οι εξατμίσεις δεν κάνουν κακό

Ήθελα επίσης να προσθέσω.

Αν είσαι ανύπαντρος και έχεις χρόνο και δεν έχεις υποχρεώσεις όπως παιδιά κτλ, μην πάρεις ακόμα σκούτερ. Σε σκούτερ θα καταλήξεις όταν έχεις τις υποχρεώσεις που προείπα.Βγάλε τώρα όσα γούστα μπορείς όσο μπορείς να είσαι κάγκουρας. Η δεύτερη ηλικία της καγκουριάς έρχεται όταν ξεπαιδιάζεις και παύεις να παίρνεις τα παιδιά παντού μαζί σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθεσαι άνετα στο ΧΤΧ. Στο ΧΤΡ ίσως είχες πρόβλημα.

Εξατμίσεις είναι ένα συν σαν αξεσουάρ αλλά ίσως χρειαστεί να ελέγξει ο μηχανικός τα μίγματα και διάφορα άλλα μηχανικά που καλύτερα να τα δει μόνο μηχανικός.

Ότι και να είναι, οι εξατμίσεις δεν κάνουν κακό

Πιο πολυ το ρωτουσα μηπως ειναι σημαδι καγγουριας, η ολοι αλλαζοιν στα ΧΤΧ? Υπαρχουν καποιες εξατμησεις που ειναι προτιμοτερο να δω? Δηλαδη καποιες μαρκες που ειναι καλυτερες απο αλλες, μιας και ειναι να παρω μεταχειρο, ας δω να εχει και σωστες εξατμησεις πανω με τη μια..

Επισης βλεπω πολλα με ξενον φωτα, να τα προτιμησω? Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? Διαβασα για προβλημα σε παλαιοτερα μοντελα με σβησιμο της μηχανης στα καλα καθουμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πολυ το ρωτουσα μηπως ειναι σημαδι καγγουριας, η ολοι αλλαζοιν στα ΧΤΧ? Υπαρχουν καποιες εξατμησεις που ειναι προτιμοτερο να δω? Δηλαδη καποιες μαρκες που ειναι καλυτερες απο αλλες, μιας και ειναι να παρω μεταχειρο, ας δω να εχει και σωστες εξατμησεις πανω με τη μια..

Επισης βλεπω πολλα με ξενον φωτα, να τα προτιμησω? Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? Διαβασα για προβλημα σε παλαιοτερα μοντελα με σβησιμο της μηχανης στα καλα καθουμενα.

Αν δεις ότι τα ξένον δεν αποδίδουν καλά ή δημιουργούν πρόβλημα, τότε σε 5 λεπτά τα ξηλώνεις. 

Όσον αφορά τις εξατμίσεις, σε μηχανές με 50 άλογα το μόνο που παράγουν είναι ήχος και λίγο καλύτερη λειτουργία. Δε θα καταλάβεις διαφορά σε επιδόσεις.

Προχώρα άφοβα. ΥΑΜΑΗΑ είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσον αφορά τις εξατμίσεις, σε μηχανές με 50 άλογα το μόνο που παράγουν είναι ήχος και λίγο καλύτερη λειτουργία. Δε θα καταλάβεις διαφορά σε επιδόσεις.

Τι λες τωρα..

Κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην αποδοση οι εξατμισεις.
Λειτουργια, βαρος, θερμοκρασιες, αποδοση.
Στο xtx συγκεκριμενα θελουν και power commander πακετο, αλλα σε μεγαλα μονοκυλινδρα γενικα οι aftermarket με τις καραφιμωμενες μαμα εξατμισεις ειναι η μερα με τη νυχτα.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες τωρα..
Κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην αποδοση οι εξατμισεις.
Λειτουργια, βαρος, θερμοκρασιες, αποδοση.
Στο xtx συγκεκριμενα θελουν και power commander πακετο, αλλα σε μεγαλα μονοκυλινδρα γενικα οι aftermarket με τις καραφιμωμενες μαμα εξατμισεις ειναι η μερα με τη νυχτα.

Για τελικα μιλας, η για ολοσωμες φιλε μου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ακομα και ενα τελικο μπορει να κανει διαφορα σε ενα μηχανακι, ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο, η εξατμηση δεν ειναι μια απλη υποθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα.

Με ολοσωμες ειναι ακομα καλυτερο το αποτελεσμα προφανως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καταναλωση αλλαζει κατα πολυ με αλλαγμενο τελικο η ακομα και ολοσωμες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καταναλωση αλλαζει κατα πολυ με αλλαγμενο τελικο η ακομα και ολοσωμες?

Εξαρταται απ' το μηχανακι, την εξατμιση και το τι ρυθμιση θα γινει.

Αν αλλαξει θα ειναι αποιροελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο ή χειροτερο.

Εκτος αν γινει χαλια ρυθμιση οπου θα ανεβει.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρταται απ' το μηχανακι.

Για το ΧΤΧ μιλαω, σχεδον ολα τα μεταχειρισμενα που ειδα εχουν αλλαγμενες εξατμισεις. Αλλαζει κατα πολυ η καταναλωση? Ποιες εξατμησεις να προτιμησω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα