Jump to content
Fenrir

Δηλώσεις Αμβρόσιου για τους Gay.

Recommended Posts

Ιάσονα, απ' ότι βλέπω στην αρχή της σελίδας, και ο Μάκης συμφωνεί τελικά μαζί μου και με άλλους, διαφωνώντας με την υιοθεσία [το θέμα συμφώνου συμβίωσης νομίζω έχει λήξει, καθώς κανείς απ' όσους έχουν γράψει (νομίζω) δε διαφωνεί, ή τουλάχιστον δεν αποκρούει την αναγκαιότητά του και το δικαίωμα όλων να ζήσουν όπως επιθυμούν].

Για να μην ανακατεύομαι και παρεξηγούμαι, θέλεις σε παρακαλώ να το συζητήσετε μεταξύ σας να δούμε γιατί κι εκείνος δε δέχεται την άποψη περί ελεύθερης υιοθεσίας παιδιών μεταξύ ομόφυλων και γιατί απορρίπτει ουσιαστικά την έρευνα που είχες παραθέσει τότε?

Ευχαριστώ πολύ. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μην ξεχνάμε πόσο χωμένοι και σε υψηλότατα πόστα στα μίντια είναι "όλοι τους" (όχι κυριολεκτικά αλλά σε πολύ μεγάλο αριθμό) και πόσο πρωωθούνται μεταξύ τους και απ' τα μίντια, καταφέρνοντας τελικά να περνάνε / επιβάλλουν τς θέσεις τους μέσα απ' το γυαλί και το μικρόφωνο.

αυτη η ραδιο αρβυλα ρε πουστη ειναι τοσο οπισθοδρομικη που κατανταει ειτε γελοια ειτε γραφικη ...

ποια θεση μεσω τηλεοπτικων εκπομπων σου εχει επιβαλει οποιαδηποτε αδερφη στην ελλαδα??  γιατι ΚΑΙ ΑΝ το εχει κανει εισαι αξιος της μοιρας σου και της αμορφωσιάς σου  ...

στο εξωτερικο και δη στις ηπα γινεται μια προσπαθεια προβολης των ομοφυλοφίλων ζευγαριων και ειναι εμαφανες ακομα και σε σειρες υψηλης τηλεθεασης ,η οποια ομως προσπαθεια ειναι μερος πολιτικης αυτων που θελουν να τους προσελκυσουν σαν ψηφορορους και οχι απο τους ιδιους τους γκευ ...

το μονο που μπορεις να προσαψεις σε μια μεριδα αυτων των ανθρωπων ,ειναι οτι στη καθημερινοτητα τους δεν υπαρχει ο παραγωντας οικογενεια και οι υποχρεωσεις αυτου και ετσι εστιαζουν στον επαγγελαμτικο τομεα ...και καποιες φορες πετυχαινουν  ...οπως θα πετύχαινε οποιοσδηποτε αξιος και προσηλωμένος ανθρωπος ,γκευ η οχι ...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη η ραδιο αρβυλα ρε πουστη ειναι τοσο οπισθοδρομικη που κατανταει ειτε γελοια ειτε γραφικη ...

ποια θεση μεσω τηλεοπτικων εκπομπων σου εχει επιβαλει οποιαδηποτε αδερφη στην ελλαδα??  γιατι ΚΑΙ ΑΝ το εχει κανει εισαι αξιος της μοιρας σου και της αμορφωσιάς σου  ...

στο εξωτερικο και δη στις ηπα γινεται μια προσπαθεια προβολης των ομοφυλοφίλων ζευγαριων και ειναι εμαφανες ακομα και σε σειρες υψηλης τηλεθεασης ,η οποια ομως προσπαθεια ειναι μερος πολιτικης αυτων που θελουν να τους προσελκυσουν σαν ψηφορορους και οχι απο τους ιδιους τους γκευ ...

το μονο που μπορεις να προσαψεις σε μια μεριδα αυτων των ανθρωπων ,ειναι οτι στη καθημερινοτητα τους δεν υπαρχει ο παραγωντας οικογενεια και οι υποχρεωσεις αυτου και ετσι εστιαζουν στον επαγγελαμτικο τομεα ...και καποιες φορες πετυχαινουν  ...οπως θα πετύχαινε οποιοσδηποτε αξιος και προσηλωμένος ανθρωπος ,γκευ η οχι ...

Κατ' αρχήν, μίλα καλά-μίλα ωραία, μήλα καλά-μήλα ωραία. :glare:

Κατά δεύτερον, σε παραπέμπω σε όλα τα πάνελ της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και στα στούντιο ραδιοφώνου, όπου δεν υπάρχει ένα απ' αυτά που να μην έχει τουλάχιστον έναν. Οι δε "προοδευτικές" κουβέντες που γίνονται εκεί μέσα και περνάνε στο ντούκου, είναι αρκετές με το πέρας του χρόνου για να διαμορφώσουν "σύμφωνη άποψη". Κι ας μην το καταλαβαίνουμε σε καθημερινή βάση, μια και περνάει ανάλαφρα.......ως "μόδα", ως "πιο in', ως "προοδευτισμός".

Όσο για το αν πρωωθούνται ή όχι μεταξύ τους και απ' τις θέσεις τις οποίες κατέχουν, το έχουν πει πολλοί εμπλεκόμενοι στο star system και στη showbiz κατά καιρούς, δεν το λέω πρώτα εγώ. 

Για την Αμερική, είτε γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους, είτε έτσι παρουσιάζεται για να βολεύει, είτε για οποιονδήποτε άλλον λόγο, μου είναι αδιάφορο. Το αποτέλεσμα μετράει και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι τάσεις αυτές πάντα έχουν την ιδιότητα να περνάνε τον ωκεανό και να υιοθετούνται και αλλού.

Πάλι υποδείξεις;

Καμμία υπόδειξη. :smile: Απλά αν σε ρωτούσα εγώ, πιθανώς θα παρεξηγιόσουν όπως και τώρα.

Αν θες όμως, το συζητάμε και μαζί.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ερωτηση μου ηταν σαφης ...τι σου επεβαλε μεσω πανελ εσενα προσωπικα οποιαδηποτε αδεφη και εκφερεις τετοια αποψη ?

οσο για το πως θα μιλαω υπαρχει η αναφορα... δεν εισαι ουτε η μαμα μου ουτε η δασκαλα μου ... απλα ενας ομοφοβικος που καταφερνει με την αερομπουρδολογια και νευριαζει τον συνομιλητη του ...

αν εχεις λοιπον επιχειρηματα προσωπικα προχωρα και απαντα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα αν θέλουμε να κάνουμε την συζήτηση αυτή με τον Ιάσονα και τον κάθε Ιάσονα θα την κάνουμε.

Όλα τα άλλα είναι υποδείξεις.

Δεν χρειαζόμαστε διαμεσολαβητή.όσο για το ποιος είναι που παρεξηγείτε μην εκτίθεσαι.

Δεν συμφωνώ με σένα στο θέμα της υιοθεσίας,(δεν ήταν απάντηση προς τα εσένα,jesus man,γράφει τόσος κόσμος εδώ)αλλά με όποιον είναι αντίθετος με λογικά επιχειρήματα.

:yes:

Πάρε και ένα emoticon δώρο.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ερωτηση μου ηταν σαφης ...τι σου επεβαλε μεσω πανελ εσενα προσωπικα οποιαδηποτε αδεφη και εκφερεις τετοια αποψη ?

Κάτσε να παρακολουθήσεις τί λένε σ' ένα τέτοιο πάνελ σε σχετικά θέματα και θα καταλάβεις και μόνος σου. Διαλόγους μαγνητοσκοπημένους δεν έχω, δεν περίμενα να μου ζητηθούν. 

Κώστα αν θέλουμε να κάνουμε την συζήτηση αυτή με τον Ιάσονα και τον κάθε Ιάσονα θα την κάνουμε.

Όλα τα άλλα είναι υποδείξεις.

Δεν χρειαζόμαστε διαμεσολαβητή.όσο για το ποιος είναι που παρεξηγείτε μην εκτίθεσαι.

Δεν συμφωνώ με σένα στο θέμα της υιοθεσίας,δεν ήταν απάντηση προς τα εσένα(jesus man,γράφει τόσος κόσμος εδώ)αλλά με όποιον είναι αντίθετος με λογικά επιχειρήματα.

:yes:

Πάρε και ένα emoticon δώρο.

Απλά απορώ πού διαφωνούσαμε τελικά, εφόσον κι εσύ είσαι αρνητικός στο θέμα υιοθεσία. 

Δεν συμφωνώ με σένα στο θέμα της υιοθεσίας, δεν ήταν απάντηση προς τα εσένα (jesus man,γράφει τόσος κόσμος εδώ) αλλά με όποιον είναι αντίθετος με λογικά επιχειρήματα.

Από τη στιγμή που διαφώνησα απ' την αρχή μόνο στο θέμα υιοθεσίας και τώρα βλέπω ότι το ίδιο κάνεις κι εσύ, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη φράση σου άνωθεν (δεν είπα ότι απάντησες σε μένα, δεν στο ζήτησα άλλωστε).

Ποιά είναι τα παράλογα επιχειρήματα και ποιά τα λογικά για να διαφωνήσει κανείς με την υιοθεσία από ομόφυλα? Μ' ενδιαφέρει να δω, και πάντα καλοπροαίρετα.

:smile:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωιμέ...

Και για να μην πετάς μπαλάκαια στην εξέδρα,ξαναδιάβασε που είναι η διαφωνία μας.Μη δίνεις λάθος εντυπώσεις.

Θα έχει πολύ πλάκα να αρχίσουμε όλοι το ίδιο με σένα ρε.συμφωνούν τόσοι μαζί μου άρα έχω δίκιο έλεος.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωιμέ...

Εμ, κάτι ήξερα που ζήτησα απ' τον Ιάσονα να το συζητήσετε. :biggrin: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε να παρακολουθήσεις τί λένε σ' ένα τέτοιο πάνελ σε σχετικά θέματα και θα καταλάβεις και μόνος σου. Διαλόγους μαγνητοσκοπημένους δεν έχω, δεν περίμενα να μου ζητηθούν. 

δεν με ενδιαφερει να παρακολουθησω τι λενε σε ενα τετοιο πανελ...δεν πιστευω  επισης οτι μπορουν να μου επιβαλλουν το οτιδηποτε...

εσυ υποστηριζεις οτι επιβαλλουν το οτιδηποτε ...και για αυτο σε ξαναρωταω ,μηπως και στην τριτη φορα καταφερεις να εδραιωσεις τις θεσεις σου ...

εσενα σαν κοστα μοτο λοβερ , ΤΙ σου επέβαλλαν  και εκφερεις την αποψη που παραπανω εξεφρασες...δεν με ενδιαφερει τι κανουν στο υπολοιπο τηλεοπτικο κοινο , ΣΕ ΕΣΕΝΑ με ενδιαφερει , με εσενα μιλαω ...πωσ εσενα σε διεφθηραν οι κακιασμενες ετουτες αδερφες , απογονοι του γκεμπελς ,εσενα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κρίμα ότι όλη η φάση ξεκίνησε από την κηδεία ενός εξαίρετου ηθοποιού, ο οποίος ποτέ δεν είχε κάνει γνωστές τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν τον έπαιξε αντρούκλα έχοντας δήθεν σχέσεις με το ωραίο φύλο ενώ είναι γκέυ και δεν ξέρουμε αν ήθελε κιόλας ο θάνατος του να γίνει η αφορμή για να γίνει όλος αυτός ο ντόρος..

Στις δηλώσεις του ρασοφόρου, νομίζω ότι δεν πρέπει να στέκεται κανείς...η εκκλησία είναι αναχρονιστική και γι' αυτό και δεν έχει το ποίμνιο που είχε πριν 40-50 χρόνια..εδώ οι άνθρωποι είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων, τι περιμένατε δηλαδή να είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης;;

Από κει και πέρα σίγουρα υπάρχουν σοβαρά και αδιανόητα νομικά προβλήματα για τα ζευγάρια αυτά, τα οποία πρέπει να λυθούν με το σύμφωνο συμβίωσης κληρονομικά, φορολογικά κλπ.

Τώρα στο θέμα της υιοθεσίας μην αποπαίρνετε κανέναν που έχει τις επιφυλάξεις του και μην τον χαρακτηρίζετε ομοφοβικό, οπισθοδρομικό κλπ.

Πιστεύω ότι η φιγούρα της μητέρας δεν αντικαθίσταται από 2 άντρες, όπως και η φιγούρα του πατέρα από 2 γυναίκες.

Σίγουρα υπάρχουν ζευγάρια στρέιτ τα οποία δεν κάνουν για γονείς..τσακώνονται, βρίζονται, πέφτει ξύλο, ένα νοσηρό περιβάλλον για παιδιά.. 

Από την άλλη, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα ίδια μπορεί να συμβαίνουν και σε γκέυ ζευγάρια. Αλλά και αν δε συμβαίνει αυτό, πιστεύετε ότι το παιδί αυτό θα είναι ισορροπημένο;

Και ας του έχουν δώσει τη μέγιστη αγάπη οι γονείς αυτοί, είναι σίγουρο ότι το παιδί αυτό θα έχει  ισορροπία;

Δε στέκομαι πώς θα το αντιμετωπίσει η κοινωνία και οι φίλοι του στο μέλλον αυτό το παιδί (που μάλλον δεν υπάρχει η παιδεία, όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό), αλλά πώς το ίδιο το παιδί θα το αντιμετωπίσει.

Έχω κάνει σχέσεις με κοπέλες που οι γονείς τους είχαν χωρίσει, όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο χωρισμός ήταν σε καλό κλίμα και διατηρούσαν και πολύ καλές σχέσεις οι 2 άνθρωποι, νοιαζόντουσαν για τα παιδιά κλπ..

Παρατήρησα ότι αυτό το βίωμα κάπου "σκάει" πάντα..και κυρίως στις κοπέλες που είναι πιο ευαίσθητες από μας..

Φαντάζομαι ότι να 'χεις 2 γονείς του ιδίου φύλου, δεν είναι ότι πιο εύκολο να το διαχειριστεί ψυχολογικά ένα μικρό παιδί. 

Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση και δεν είμαι και σίγουρος αν θα μπορούμε να βγάλουμε και κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Υ.Γ: Τις περισσότερες "πουστιές" μας τις παίζουν οι στρέιτ...

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεκαετία του '70 με τόσα αντρικά είδωλα παντού και πάνελ μηδέν, υπήρχαν γκέι.

Πριν καταχτήσουν τα ΜΜΕ οι γκέι. 

Και όσο για τις φωτογραφίες των, σοβαρευτείτε. Αν θέλετε να μιλάτε σαν επιστήμονες/κοινωνιολόγοι/κλπ και όχι σαν κατίνες, και λέτε ατάκες του στυλ, εγώ δεν θα εμπιστευόμουν, που σημαίνει ότι παίρνετε σοβαρά την κουβέντα που κάνουμε, ε σοβαρευτείτε.

Είναι σαν να λέει κάποιος ότι στην Καρντάσιαν δεν θα έδινα παιδί, στην κυρα Λίτσα που έχει βαμμένο νύχι χρυσό και γόβα πράσινη δεν θα δινα, και η λίστα μακραίνει.

Ξεκολλάτε λοιπόν, και μην λέτε αν ήμουν γιατί δεν είστε, και δεν είστε γιατί σκέφτεστε έτσι. 

Και αν ήσασταν θα ήσασταν από τους μ@λάκες που δεν δίνουν παιδιά στον κόσμο λες και είναι οι θεοί της αλήθειας, και ξέρουν που να δώσουν και που να μη δώσουν.

Και ο τύπος με τα βρώμικα νύχια, τα μαυρα σαπισμένα δόντια από το τσιγάρο, χολιστερίνη 200 και χωρίς κρανος, είναι πα΄τερας 4 παιδιών, η σκύλα του μένει έγκυος και τα σκοτώνει τα κουτάβια πετώντας τα στον κάδο, η βρώμα από τα σκατά της σκύλας πιάνει 50 μέτρα πανω και κα΄τω από το σπιτι, και είναι οκ - γιατί γ@μάει γυναίκα το βράδυ.

Αλλά ωχ ! 

Γ@μάει και κώλο που και που.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν με ενδιαφερει να παρακολουθησω τι λενε σε ενα τετοιο πανελ...δεν πιστευω  επισης οτι μπορουν να μου επιβαλλουν το οτιδηποτε...

εσυ υποστηριζεις οτι επιβαλλουν το οτιδηποτε ...και για αυτο σε ξαναρωταω ,μηπως και στην τριτη φορα καταφερεις να εδραιωσεις τις θεσεις σου ...

εσενα σαν κοστα μοτο λοβερ , ΤΙ σου επέβαλλαν  και εκφερεις την αποψη που παραπανω εξεφρασες...δεν με ενδιαφερει τι κανουν στο υπολοιπο τηλεοπτικο κοινο , ΣΕ ΕΣΕΝΑ με ενδιαφερει , με εσενα μιλαω ...πωσ εσενα σε διεφθηραν οι κακιασμενες ετουτες αδερφες , απογονοι του γκεμπελς ,εσενα 

Ούτε κι εγώ βλέπω τέτοιες εκπομπές - τις θεωρώ ηλίθιες και ανούσιες - αλλά αν πέσει στην αντίληψή μου προσέχω τί λένε και πώς για να βλέπω τί γίνεται γύρω μου. Αλλιώς πώς θα σχηματίσω άποψη?

Υποστηρίζω ότι επιβάλλουν τα θέλω τους σε πάρα πολύ κόσμο που είτε είναι αφελής, είτε ανυποψίαστος και δεν καταλαβαίνει πού πάει το πράγμα.

Εμένα ως Κώστα, ΔΕΝ με επηρρεάζουν φυσικά και δεν μπορούν να μου επιβληθούν, διότι έχω ισχυρή άποψη (είτε κρίνεται από κάποιον σωστή είτε λάθος). Ανησυχία εκφράζω. Η ανησυχία μου είναι για το τί καταφέρνει ο οποιοσδήποτε να περνάει στον πολύ κόσμο  που δεν κάθεται να τα εξετάσει και υιοθετεί πράγματα "επειδή το είπε ο τάδε και η τάδε", που είναι "σύμβολα" (και τελικά και σε μένα με τη μορφή νομοθεσίας πχ "επειδή τάχαμου επήλθε κοινή αποδοχή στην κοινωνία"). Δε ζούμε μόνοι μας ξέρεις.

Θα μου πεις πολύ σωστά "έτσι είναι η δημοκρατία, η γνώμη των πολλών επικρατεί". ΔΕΝ διαφωνώ με τη δημοκρατία (όχι ως άριστο σύστημα, αλλά απλώς λίγο καλύτερο από άλλα και σίγουρα μ' ένα σωρό ατέλειες). Αμφιβάλλω όμως ότι αυτό που θα επιβληθεί είναι άποψη των πολλών και όχι προϊόν προπαγάνδας (μπίρι-μπίρι απ' όλες τις πάντες, πείθουνε πολλούς), λόγω ανεμελιάς και ωχαδερφισμού απ' την άλλη πλευρά. Μη μου πεις ότι όλες αυτές οι κοπελίτσες και κυράτσες που βουτάνε τη μούρη τους όλη μέρα στα πρωινάδικα και μετά σου λένε "τό 'πε η τάδε, τό 'πε ο τάδε που θαυμάζω, άρα έτσι θα είναι", σχηματίζουν υγιή δική τους άποψη. Έρμαια γίνονται. Αυτό λέω, σ' αυτό "αντιδρώ".

Υ.Γ. δεν συμμερίζομαι και δεν χρησιμοποιώ τους όρους που χρησιμοποιείς "κακιασμένες αδερφές" κλπ. Στον γραπτό λόγο πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί παρεξηγείται εύκολα και το ξέρεις, το διαπιστώνουμε καθημερινά εδώ μέσα.

οσο για το πως θα μιλαω υπαρχει η αναφορα... δεν εισαι ουτε η μαμα μου ουτε η δασκαλα μου ... απλα ενας ομοφοβικος που καταφερνει με την αερομπουρδολογια και νευριαζει τον συνομιλητη του ...

αν εχεις λοιπον επιχειρηματα προσωπικα προχωρα και απαντα

(Αυτό το πρόσθεσες μετά και το είδα τώρα).

- Ζήτησα να κρατάμε ένα επίπεδο κι άς έχει γίνει δύσκολο για όλους (Ελληνική φαγωμάρα, καθόλου άγνωστο και πρωτότυπο δυστυχώς). Ελπίζω να καταλαβαίνεις όμως ότι το όποιο επιχείρημά σου έχει μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται κόσμια.

- Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν, κακώς βάζεις ταμπέλες "ομοφοβικός" κλπ. Αυτή την τακτική της αντίθετης γνώμης να ταμπελιάζει όποιον διαφωνεί για να μειώσει την άποψή του, προσωπικά δεν την αποδέχομαι με τίποτα.

- Φυσικά και δεν είμαι, ούτε παριστάνω τη μαμά σου ή τη δασκάλα σου. Υποτίθεται ότι κάνουμε κουβέντα και με υγιείς όρους. Αυτούς τουλάχιστον προσπαθώ να σεβαστώ απ' την πλευρά μου, παρότι δέχομαι προκλήσεις και πυρά από παντού. Το αν κάποια πράγματα σου φαίνονται εσένα "αερομπουρδολογίες" και σε νευριάζουν, είναι δικαίωμά σου όσο δικαίωμά μου είναι κι εμένα να λέω ότι η αλήθεια τσούζει όπως πάντα και ιδίως αν τα βρίσκουμε σκούρα. Το αστείο είναι ότι στο ζουμί της υπόθεσης (περί υιοθεσίας) ΔΕΝ διαφωνούμε στην πλειοψηφία μας.

- Σου απάντησα ήδη και όσο καλύτερα και ξεκάθαρα. Ελπίζω να σε κάλυψα. :smile:

Ωιμέ...

Και για να μην πετάς μπαλάκαια στην εξέδρα,ξαναδιάβασε που είναι η διαφωνία μας.Μη δίνεις λάθος εντυπώσεις.

Θα έχει πολύ πλάκα να αρχίσουμε όλοι το ίδιο με σένα ρε.συμφωνούν τόσοι μαζί μου άρα έχω δίκιο έλεος.

Ειλικρινά δεν κατάλαβα πώς γίνεται να διαφωνείς μαζί μου αλλά να διαφωνείς και με την υιοθεσία. Δεν αστειεύομαι, ούτε το κάνω σκόπιμα. Δεν έχω άλλο τρόπο να σε πείσω.

Γράψε μου το σημείο της διαφωνίας μας και θα σου απαντήσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κρίμα ότι όλη η φάση ξεκίνησε από την κηδεία ενός εξαίρετου ηθοποιού, ο οποίος ποτέ δεν είχε κάνει γνωστές τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν τον έπαιξε αντρούκλα έχοντας δήθεν σχέσεις με το ωραίο φύλο ενώ είναι γκέυ και δεν ξέρουμε αν ήθελε κιόλας ο θάνατος του να γίνει η αφορμή για να γίνει όλος αυτός ο ντόρος..

Στις δηλώσεις του ρασοφόρου, νομίζω ότι δεν πρέπει να στέκεται κανείς...η εκκλησία είναι αναχρονιστική και γι' αυτό και δεν έχει το ποίμνιο που είχε πριν 40-50 χρόνια..εδώ οι άνθρωποι είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων, τι περιμένατε δηλαδή να είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης;;

Από κει και πέρα σίγουρα υπάρχουν σοβαρά και αδιανόητα νομικά προβλήματα για τα ζευγάρια αυτά, τα οποία πρέπει να λυθούν με το σύμφωνο συμβίωσης κληρονομικά, φορολογικά κλπ.

Τώρα στο θέμα της υιοθεσίας μην αποπαίρνετε κανέναν που έχει τις επιφυλάξεις του και μην τον χαρακτηρίζετε ομοφοβικό, οπισθοδρομικό κλπ.

Πιστεύω ότι η φιγούρα της μητέρας δεν αντικαθίσταται από 2 άντρες, όπως και η φιγούρα του πατέρα από 2 γυναίκες.

Σίγουρα υπάρχουν ζευγάρια στρέιτ τα οποία δεν κάνουν για γονείς..τσακώνονται, βρίζονται, πέφτει ξύλο, ένα νοσηρό περιβάλλον για παιδιά.. 

Από την άλλη, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα ίδια μπορεί να συμβαίνουν και σε γκέυ ζευγάρια. Αλλά και αν δε συμβαίνει αυτό, πιστεύετε ότι το παιδί αυτό θα είναι ισορροπημένο;

Και ας του έχουν δώσει τη μέγιστη αγάπη οι γονείς αυτοί, είναι σίγουρο ότι το παιδί αυτό θα έχει  ισορροπία;

Δε στέκομαι πώς θα το αντιμετωπίσει η κοινωνία και οι φίλοι του στο μέλλον αυτό το παιδί (που μάλλον δεν υπάρχει η παιδεία, όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό), αλλά πώς το ίδιο το παιδί θα το αντιμετωπίσει.

Έχω κάνει σχέσεις με κοπέλες που οι γονείς τους είχαν χωρίσει, όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο χωρισμός ήταν σε καλό κλίμα και διατηρούσαν και πολύ καλές σχέσεις οι 2 άνθρωποι, νοιαζόντουσαν για τα παιδιά κλπ..

Παρατήρησα ότι αυτό το βίωμα κάπου "σκάει" πάντα..και κυρίως στις κοπέλες που είναι πιο ευαίσθητες από μας..

Φαντάζομαι ότι να 'χεις 2 γονείς του ιδίου φύλου, δεν είναι ότι πιο εύκολο να το διαχειριστεί ψυχολογικά ένα μικρό παιδί. 

Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση και δεν είμαι και σίγουρος αν θα μπορούμε να βγάλουμε και κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Υ.Γ: Τις περισσότερες "πουστιές" μας τις παίζουν οι στρέιτ...

Επειδή είναι αλήθεια ότι ο καθένας έχει τον τρόπο του στο γράψιμο / έκφραση, ειλικρινά το ζήλεψα το γραπτό σου. :respekt::worthy: Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. :_thumbsup:

Το Υστερόγραφο ειδικά είναι όλα τα λεφτά! :laugh: (και συμφωνώ και σ' αυτό..........) :winking:

Έμπειροι εγκληματολόγοι αποφαίνονται ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις στην πραγματική ζωή, άνθρωποι καθόλα νορμάλ και χαμηλών τόνων, "ξαφνικά" γίνονται μέχρι και μανιακοί δολοφόνοι, και αιτία της μεταστροφής τους είναι τα άσχημα βιώματα και τα ψυχολογικά που αποκτούν ακόμα και από πολύ μικρή ηλικία για διάφορους λόγους. Αν δείτε επεισόδια της σειράς "Deadly women" που κάνει ακριβή αναπαράσταση πραγματικών γεγονότων, θα εκπλαγείτε για το πώς επιδρούν διάφορα βιώματα στην ψυχή ενός ανθρώπου και πώς μπορεί να εκδηλωθούν ακόμα και πολλά χρόνια μετά.

Τα πραγματικά γεγονότα μπορούν να είναι καλή μαγιά για σωστές έρευνες και συμπεράσματα. Το κακό είναι ότι τα δείγματα έχουν περιορισμένες περιπτώσεις και ίσως δεν καλύπτουν αυτά που μπορεί να θέλουμε να εξετάσουμε. 

Δεκαετία του '70 με τόσα αντρικά είδωλα παντού και πάνελ μηδέν, υπήρχαν γκέι.

Πριν καταχτήσουν τα ΜΜΕ οι γκέι. 

Και όσο για τις φωτογραφίες των, σοβαρευτείτε. Αν θέλετε να μιλάτε σαν επιστήμονες/κοινωνιολόγοι/κλπ και όχι σαν κατίνες, και λέτε ατάκες του στυλ, εγώ δεν θα εμπιστευόμουν, που σημαίνει ότι παίρνετε σοβαρά την κουβέντα που κάνουμε, ε σοβαρευτείτε.

Είναι σαν να λέει κάποιος ότι στην Καρντάσιαν δεν θα έδινα παιδί, στην κυρα Λίτσα που έχει βαμμένο νύχι χρυσό και γόβα πράσινη δεν θα δινα, και η λίστα μακραίνει.

Ξεκολλάτε λοιπόν, και μην λέτε αν ήμουν γιατί δεν είστε, και δεν είστε γιατί σκέφτεστε έτσι. 

Και αν ήσασταν θα ήσασταν από τους μ@λάκες που δεν δίνουν παιδιά στον κόσμο λες και είναι οι θεοί της αλήθειας, και ξέρουν που να δώσουν και που να μη δώσουν.

Και ο τύπος με τα βρώμικα νύχια, τα μαυρα σαπισμένα δόντια από το τσιγάρο, χολιστερίνη 200 και χωρίς κρανος, είναι πα΄τερας 4 παιδιών, η σκύλα του μένει έγκυος και τα σκοτώνει τα κουτάβια πετώντας τα στον κάδο, η βρώμα από τα σκατά της σκύλας πιάνει 50 μέτρα πανω και κα΄τω από το σπιτι, και είναι οκ - γιατί γ@μάει γυναίκα το βράδυ.

Αλλά ωχ ! 

Γ@μάει και κώλο που και που.

Ένα-ένα.

- Κανείς δεν είπε ότι δεν υπήρχαν gay παλιότερα. Για το αν ήταν σημαντικά λιγότεροι ή όχι, στοιχεία φαντάζομαι δεν έχουμε. Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι ήταν πολύ λιγότεροι (και φαντάζομαι είναι ορμονικό και στη σφαίρα της ιατρικής). Κάποιοι λένε ότι απλά δεν εκδηλώνονταν. Δεν ξέρουμε. Αν και αμφιβάλλω, και το δεύτερο να συμβαίνει, σημαίνει ότι έχουν αποκτήσει αρκετά περισσότερη ελευθερία κινήσεων και αναγνώριση, οπότε κέρδος τους είναι, μην το παραγνωρίζουμε / υποβαθμίζουμε.

- Σαφώς και είναι πολλοί αυτοί που θα θεωρούσαμε ακατάλληλους για ανατροφή, κι αυτοί αντίστοιχα εμάς. Μην το γενικεύουμε και το ανοίγουμε τόσο, παρότι δεν έχεις άδικο για διάφορα παραδείγματα (ειδικά το τελευταίο), αλλά άκρη δε βγαίνει. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις.

- Οι διαδικασίες υιοθεσίας είναι όντως απίστευτα χρονοβόρες και χωρίς αποτέλεσμα συχνά (το έζησα κάποτε με άκληρους θείους μου). Οι μέσα λένε ότι απλά συνυπολογίζουν πολύ προσεκτικά τις παραμέτρους για το συμφέρον του παιδιού, οι έξω λένε ότι διευκολύνει αυτό τις παράνομες υιοθεσίες για να κινείται και το χρήμα. Συμβαίνουν και τα δύο πιστεύω, κατά περίπτωση και αναλόγως ποιοί χειρίζονται κάθε φορά τέτοιες υποθέσεις (υπάλληλοι, γιατροί, δικηγόροι κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή είναι αλήθεια ότι ο καθένας έχει τον τρόπο του στο γράψιμο / έκφραση, ειλικρινά το ζήλεψα το γραπτό σου.

Σ' ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν τίποτε φοβερό.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει λύση στα κληρονομικά, φορολογικά προβλήματα των ζευγαριών αυτών.

Επίσης, βλέπω ότι η πλειονότητα έχει κάποιους ενδοιασμούς για την υιοθεσία. Βέβαια, πρέπει να ξέρουμε ότι μπορούν με παρένθετη μητέρα να κάνουν παιδί, παρακάμπτοντας την διαδικασία της υιοθεσίας  (που είναι και πολύ δύσκολη για στρέιτ ζευγάρια και σαπίζουν τα παιδιά στα χωριά sos), και καλύπτονται και νομικά.

Κατά τ' άλλα μην προσπαθούμε με ακραία περιπτωσιολογία να επιβάλλουμε την άποψη μας.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι άνθρωποι με ελευθεριακή σκέψη τείνουν να ισοπεδώνουν τα πάντα, προκειμένου να δείξουν πόσο προχωρημένοι είναι.

Ομοϊδεάτες μου, η ελευθεριακή σκέψη διέπεται από παρατήρηση, προβληματισμό και συμπέρασμα όσο το δυνατό λιγότερο απόλυτο.

Οι δογματισμοί και οι απολυτότητες δεν συνάδουν με ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.

Τροποποιήθηκε από τον maniatiakos
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ' ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν τίποτε φοβερό.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει λύση στα κληρονομικά, φορολογικά προβλήματα των ζευγαριών αυτών.

Επίσης, βλέπω ότι η πλειονότητα έχει κάποιους ενδοιασμούς για την υιοθεσία. Βέβαια, πρέπει να ξέρουμε ότι μπορούν με παρένθετη μητέρα να κάνουν παιδί, παρακάμπτοντας την διαδικασία της υιοθεσίας  (που είναι και πολύ δύσκολη για στρέιτ ζευγάρια και σαπίζουν τα παιδιά στα χωριά sos), και καλύπτονται και νομικά. 

Κατά τ' άλλα μην προσπαθούμε με ακραία περιπτωσιολογία να επιβάλλουμε την άποψη μας.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι άνθρωποι με ελευθεριακή σκέψη τείνουν να ισοπεδώνουν τα πάντα, προκειμένου να δείξουν πόσο προχωρημένοι είναι. Ιδέα σου είναι...... :laugh: και δεν το έχει αντιληφθεί κανείς έτσι.

Ομοϊδεάτες μου, η ελευθεριακή σκέψη διέπεται από παρατήρηση, προβληματισμό και συμπέρασμα όσο το δυνατό λιγότερο απόλυτο.

Οι δογματισμοί και οι απολυτότητες δεν συνάδουν με ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.

Πού ήσουνα κρυμμένος εσύ τόσο καιρό? :laugh: Εύρημα! 

"Παραιτούμαι" και πάω να ξεκουραστώ. :mB_kalo_e: Τα λες άψογα και χωρίς να αναγκάζεσαι να γράφεις σεντόνια. :blush: 

Καλή τύχη. Θα τη χρειαστείς......... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το(ν) ξέρω. Θα δείξει.......:online2long: :biggrin: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η άποψή μου για το θέμα.

Πρώτα από όλα ο Θεός είπε: Μην κρίνεις για να μην κριθείς.

Οι παπάδες της εκκλησίας μας θα κριθούν σίγουρα και δεν ξέρω που θα καταλήξουν.

Είναι πολύ άσχημο να ακούς από κάποιον "ποιμένα" να μιλάει έτσι. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα παρατσούκλια "Σούλα" και "Κούλα" και τα σκάνδαλα με τους γκέι παπάδες που δε θυμάμαι ακριβώς ποιοι ήταν αλλά ένα γκουκλάρισμα θα μας διαφωτίσει.

Όσον αφορά τους γκέι, έρευνες έχουν αποδείξει ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο υπάρχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Την έννοια "μη φυσιολογικό" την αποδεικνύει το ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. 

Άρα είναι κάτι μη φυσιολογικό.

Όμως το "μη φυσιολογικό" από το "κοινωνικά αποδεκτό" διαφέρει πολύ.

Στην παγκόσμια κοινωνία μας, έχει αρχίσει να είναι κοινωνικά αποδεκτό.

Στην προσωπική μου άποψη:

• Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Έχω πρόβλημα όμως με κάτι πουσταριά που κυκλοφορούν και προκαλούν όπως στα gay parade κτλ. Επίσης, οι ομοφυλόφιλοι που κολλάνε στους straight, πρέπει να ξέρουν τα όρια. Εγώ με τη γυναίκα μου αν καθόμαστε σε ένα πεζοδρόμιο και χαμουρευόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο, πάλι θα προσβάλλουμε. Γι' αυτό είμαι εναντίον σε αυτό.
  • Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για λόγους φορολογικούς, κληρονομικούς κτλ. Εάν μένουν μαζί και έχουν κοινό πορτοφόλι και έξοδα, τότε καλό θα είναι να κάνουν μαζί φορολογική δήλωση κτλ. Επίσης, μπορεί όταν πεθάνει ο ένας, να θέλει να αφήσει στον αγαπημένο του τα υπάρχοντά του και αυτό θα πρέπει να καλύπτεται από το κληρονομικό δίκαιο.
  • Είμαι εναντίον στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Το παιδί πρέπει να έχει ΠΑΤΕΡΑ και ΜΑΝΑ. Ούτε 2 μπαμπάδες Ούτε 2 μαμάδες.

Αυτά

• Like 11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ωχετός που εξαπολύεις δείχνει και το επίπεδο σου!  Απαράδεκτος από την αρχή μέχρι και την τελεία!

Αναφέρεσαι...  

εντάξει, δεκτό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Έχω πρόβλημα όμως με κάτι πουσταριά που κυκλοφορούν και προκαλούν όπως στα gay parade κτλ. Επίσης, οι ομοφυλόφιλοι που κολλάνε στους straight, πρέπει να ξέρουν τα όρια. Εγώ με τη γυναίκα μου αν καθόμαστε σε ένα πεζοδρόμιο και χαμουρευόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο, πάλι θα προσβάλλουμε. Γι' αυτό είμαι εναντίον σε αυτό.
  • Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για λόγους φορολογικούς, κληρονομικούς κτλ. Εάν μένουν μαζί και έχουν κοινό πορτοφόλι και έξοδα, τότε καλό θα είναι να κάνουν μαζί φορολογική δήλωση κτλ. Επίσης, μπορεί όταν πεθάνει ο ένας, να θέλει να αφήσει στον αγαπημένο του τα υπάρχοντά του και αυτό θα πρέπει να καλύπτεται από το κληρονομικό δίκαιο.
  • Είμαι εναντίον στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Το παιδί πρέπει να έχει ΠΑΤΕΡΑ και ΜΑΝΑ. Ούτε 2 μπαμπάδες Ούτε 2 μαμάδες.

Αυτά

Είδα φως, μπήκα, έπεσα πάνω στο ποστ του φίλου Φρατζέσκου, τα τρία πόιντ του είναι πάνω κάτω και οι δίκες μου σκέψεις, 

δεν έχω κανένα θέμα με τους αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, αλλά έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους που είναι τσίρκα,

το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους στρέιτ που είναι τσίρκα (άρα δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις),

σαφέστατα υπέρ του σύμφωνου συμβίωσης, αλλά η υιοθεσία μου κάθετε κάπως... δεν μου αρέσει σαν ιδέα, και δεν βλέπω για ποιο λόγο είναι λύση για τα παιδάκια που είναι σε ιδρύματα κλπ... λύσεις γι αυτό το ζήτημα υπάρχουν άλλες, πριν φτάσουμε στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια IMO.

Για τον ...Πατέρα Αμβροσιο priest-payer-0105.gif να πω τίποτα; Ασε καλύτερα, χρειάζομαι και λίγη χολή για την πέψη μου! 

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
λάθος BBCode
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...