klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Ξέρω ότι θα γελάτε ρε μπούστηδη γιατί δεν γουστάρετε το dreambike μου, αλλά εγώ θα το βάλω. Στην ανάκληση του μοντέλου GL1800 Gold Wing, προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσικλετών Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.Όπως ανακοίνωσε η Honda, η ανάκληση αφορά το μοντέλο GL1800 Gold Wing (κωδικός μοντέλου SC47, Model Year 2001-2010) με ημερομηνία κατασκευής από 13 Ιουνίου 2000 έως 23 Ιουνίου 2009. Συνολικά 20 μοτοσικλέτες προς επισκευή.Επίσης, τα μοντέλα GL1800 Gold Wing και GL1800Β Gold Wing, (κωδικός μοντέλου SC68 και Model Year 2012-2015) με ημερομηνία κατασκευής από 26 Απριλίου 2012 έως 14 Σεπτεμβρίου 2015. Συνολικά 4 μοτοσικλέτες προς επισκευή.Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα δίκυκλα, εξαιτίας επικαθίσεων που σχηματίζονται στα υγρά φρένων κατά τη διάρκεια παρατεταμένης ακινησίας και ανεπαρκούς συντήρησης, ενδέχεται η βαλβίδα εκτόνωσης στο σύστημα πέδησης να βουλώσει, με αποτέλεσμα τη μερική εμπλοκή του πίσω φρένου. Στην περίπτωση οδήγησης με το πίσω φρένο σε μερική εμπλοκή, η προκύπτουσα αύξηση της θερμοκρασίας στο σημείο αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση ή/και στη χειρότερη περίπτωση σε ανάφλεξη.Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για αντικατάσταση του επηρεαζόμενου ανταλλακτικού (κιτ αντλίας φρένου), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 όχι ρε φίλε, είχε και πίσω φρένο;;; και την πούλησα; 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Αρχίσαμεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Κάνουν ανάκληση τώρα σε μοντέλο του 2000-2009? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Κάνουν ανάκληση τώρα σε μοντέλο του 2000-2009?κάλιο αργά παρά ποτέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Θα τους βρούνε άραγε τους 4 ? 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 XAXAXAAXXAXAAXAXXAAA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Εδω η Suzuki εκανε μετα απο ποσα χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Θα τους βρούνε άραγε τους 4 ?ναι ρε ...φαίνονται 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 ναι ρε ...φαίνονται#ΝΟΤΠίσω από το παρπριζ φαίνονται...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 ε γενικά πιάνει χώρο αυτοκινητου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Ο ενας ειναι γειτονας απ οσο ξερω γνωριζονται σε first name basis να φανταστεις οταν κανουν πανελληνια δεν χρειαζεται να κλεισουν ξενοδοχειο καπου θα βρεις ενα τετρακλινο..... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Ο ενας ειναι γειτονας απ οσο ξερω γνωριζονται σε first name basis να φανταστεις οταν κανουν πανελληνια δεν χρειαζεται να κλεισουν ξενοδοχειο καπου θα βρεις ενα τετρακλινο........με parking για φορτηγό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 "13 Ιουνίου 2000 έως 23 Ιουνίου 2009. Συνολικά 20 μοτοσικλέτες " Γαμηθηκαν στις πωλησεις .... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) ...Απλωθείτε ρε παιδιά να φανούμε καμμιά τριανταριά...Χάρρυ Κλυν κάποτε. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον karellen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Όσοι έχετε γράψει εδώ μέσα, καταγράφηκαν τα ονόματα σας και η λίστα θα δοθεί στην ISIS.Αμ πως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Το vstrom,multi, gs μας ενοχλεί γιατί πουλάν πολύ και έγιναν σούπα και τα βρίσκεις σε κάθε φανάρι, τα γκολντγουινκ μας ενοχλεί γιατί 10 χρόνια έκανα 20 πωλήσεις.είμαι σίγουρος πώς αν μπώ στο eminosrisi.gr θα τους ενοχλούν πολύ λιγότερα πράγματα 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μπας και δεν πούλησε επειδή στο ελλαδιστάν το πληρώνεις σχεδόν για δίλιτρο πολυτελείας; Λέω γω τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Πάντως πήρανε τηλέφωνο τον πατέρα μου που έχει νταλίκα, να κουβαλήσει μία goldwing 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Πάντως πήρανε τηλέφωνο τον πατέρα μου που έχει νταλίκα, να κουβαλήσει μία goldwingΦαντάζομαι θα τρόμαξε, έτσι? Όσοι έχετε γράψει εδώ μέσα, καταγράφηκαν τα ονόματα σας και η λίστα θα δοθεί στην ISIS.Αμ πως Σχεδόν τη γλίτωσα..... ετοιμάζομαι τώρα να πάρω πίσω και τα like που έριξα....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Όσοι έχετε γράψει εδώ μέσα, καταγράφηκαν τα ονόματα σας και η λίστα θα δοθεί στην ISIS. Έχει ήδη φύγει με δεκαοχτούρα αυτοκτονίας η λίστα 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Έχει ήδη φύγει με δεκαοχτούρα αυτοκτονίας η λίστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 είμαι σίγουρος πώς αν μπώ στο eminosrisi.gr θα τους ενοχλούν πολύ λιγότερα πράγματα ...Άραγε είμαι ο μόνος που πληκτρολόγησε να δει αν υπάρχει όντως αυτό το site? (...οι λιγοστές μου ελπίδες εναποτίθενται στον Μοτοαγαπούλη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 ...Άραγε είμαι ο μόνος που πληκτρολόγησε να δει αν υπάρχει όντως αυτό το site? (...οι λιγοστές μου ελπίδες εναποτίθενται στον Μοτοαγαπούλη...)Παίζει να είσαι ο μόνος αγαπητέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μεγάλο φάουλ η Honda.Να έχεις κοτσάρει πίσω την καρότσα γεμάτη καρπούζια να κατεβαίνεις το Δομοκό και να μην έχεις φρένο; Απαράδεκτο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες