spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος srk έγραψε: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 - Ανδρική βερμούδα: 39€ - Γεύμα σε ταβέρνα: 26€ - Να φοράς παντελόνι ίδιο με το τραπεζομάντηλο: Αξία ανεκτίμητη! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Από την σελίδα https://www.facebook.com/CyStreets/ Και όχι παιδιά δεν είναι photoshop, με αυτά που βλέπω κάθε μέρα έχω φτάσει να λέω ότι στην Ελλάδα είμαστε οδηγάρες σε σχέση με εδώ κάτω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Ο τελευταίος πάρκαρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Ο τελευταίος πάρκαρε; Ναι, βασικά αυτόν δεν κατάλαβα γιατί τον έβαλαν, μια χαρά χωρά η Bentley εκεί πέρα, ούτε έχει πλεμπαρία να του την γδάρουν ούτε τίποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Χαχα Κύπρο.. Πόσες φορες πήγαμε να τρακαρουμε με την Καναδέζα.. Πέτάγονταν απο παντού.. Χώρια οτι αμα θέλουν να στριψουν στο μισο μέτρο το κόβουν τέρμα (αριστερα-δεξια) και οποιον παρει ο χαρος.. Περίεργοι οδηγοι και αψυχολόγητοι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 πριν 28 λεπτά, το μέλος VaG3 έγραψε: Χαχα Κύπρο.. Πόσες φορες πήγαμε να τρακαρουμε με την Καναδέζα.. Πέτάγονταν απο παντού.. Χώρια οτι αμα θέλουν να στριψουν στο μισο μέτρο το κόβουν τέρμα (αριστερα-δεξια) και οποιον παρει ο χαρος.. Περίεργοι οδηγοι και αψυχολόγητοι.. Ακριβώς, από το πουθενά αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο, με διπλή διαχωριστική κάτω χωρίς φλας. Bonus πόντοι εάν μιλάει και στο κινητό εκείνη την ώρα.. Εντάξει για να μην τα παραλέμε δεν είναι όλοι έτσι, αλλά οι περιπτωσάρες εδώ είναι πολλές και ανίκητες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Εγώ κύπρο δεν είχα τέτοια θέματα... στάγιερ οδηγούσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Εγώ κύπρο δεν είχα τέτοια θέματα... στάγιερ οδηγούσα... Ετσι χωρις φρένα που ήταν αν δεν σταματουσες με το αεροφρενο τους έπαιρνες εσυ παραμάζωμα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2017 χαχα όχι εντάξει τα δικά μας είχαν φρένα, είχαμε και κάτι με πειραγμένα μπεκ που πιάνανε κάτι 100άρες για πλάκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2017 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Aμα με θέτε πάρτε τηλέφωνο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 Την 6/30/2017 at 9:06 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: Αποκλείεται να είναι αυτή η Βαλαβάνη. Η Βαλαβάνη είναι άβυζη εντελώς. Εγώ έχω μεγαλύτερα βυζιά από τη Βαλαβάνη. Αυτή της φωτογραφίας έχει βυζί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 πριν 29 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Αποκλείεται να είναι αυτή η Βαλαβάνη. Η Βαλαβάνη είναι άβυζη εντελώς. Εγώ έχω μεγαλύτερα βυζιά από τη Βαλαβάνη. Αυτή της φωτογραφίας έχει βυζί. Καταρχήν κάνει μπαμ το φώτοσοπ. Τσέκαρε το χέρι στο μαλλί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Schumi έγραψε: Αποκλείεται να είναι αυτή η Βαλαβάνη. Η Βαλαβάνη είναι άβυζη εντελώς. Εγώ έχω μεγαλύτερα βυζιά από τη Βαλαβάνη. Αυτή της φωτογραφίας έχει βυζί. Ουτε στη φωτογραφια εχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: Αποκλείεται να είναι αυτή η Βαλαβάνη. Η Βαλαβάνη είναι άβυζη εντελώς. Εγώ έχω μεγαλύτερα βυζιά από τη Βαλαβάνη. Αυτή της φωτογραφίας έχει βυζί. εχεις δικιο δεν ειναι, δεν ειμαι τοσο παρατηρητικος. αυτη στη φωτο κατι μου θυμιζει ομως να γ@μ@σω, θυμηθηκα απο που την ξερω: πρεπει να κοψω τα βιντεο με αυτοκινητα και μηχανακια που δεν εχω γιατι δε με βλεπω καλα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2017 από τον noodles 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2017 άουτοφόρντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 Τι εννοεις κολυμπάμε στα σκατά? Μίλα ξεκάθαρα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 Στάνταρ κάποιον θα εκαψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Ό,τι έχει δίνει ο καθένας ... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες