Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

Εχεις απαντησει οτι να ναι... Δεν θελω να συνεχισω αυτην την offtopic κουβεντα, γιατι εχω πολλα να σου απαντησω, και να εξηγησω και θα χαλασω το τοπικ κι αλλο. Δεν νομιζω να το θελουν οι οιπολοιποι συμφορουμιτες αυτο. Απλα ξαναδιαβεσε το ποστ μου 2-3 φορες, και δωσε βαρος σε αυτο:

Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... 

Κυριε συντονιστα (:yawn:@ksino1100 θα προτεινα να καθαριστει το εν λογω topic γιατι ξεφευγουμε...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε άρα έτσι θα πρέπει να υπάρχουν 2 κατηγορίες. Παπιά για την πόλη και onoffοηδεί για εκτός;

Ο άλλος κάνει ταξίδι με παπί γιατί γουστάρει και ο παράλλος πάει για καφέ με chopper. Εσύ δηλαδή με την Aprillia πας ΜΟΝΟ ταξίδια; Δεν μου φαίνεται μηχανή πόλης. 

all around ειναι το μηχανακι ουτε για ταξιδια ειναι (1 κυλινδρος) ουτε για πιστα ,ειναι λιγο απο ολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, πολύ μεγάλο για τα στενά και για παρκάρισμα στην πόλη. Πρέπει να κράξω και γω τώρα "Που πας με τη βάρκα μέσα στα στενά;"

Απλά παραθέτω τι είπε ο Νικόλας και τελειώνω και γω

Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... 

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον για αλλο μηχανακι μιλας ή απλα δεν γνωριζεις,ή θα επρεπε να εχω κανα δυο τρια μηχανακια για ολα οσα θελω?(πανε ελα δικαβαλα μεσα στην πολη, κοντινες εκδρομες ,καμια μπαντοσουζα)

αλλα ημαστε offtopic οπως σωστα λεει ο νικος, εδω μιλαμε για το υπεργαμαου μηχανακι που το παιρνουν μονο πραγματικοι καβλαντιδες οι φλωροι παιρνουν versys

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχου!

ΜΤ rules, δεξου το να τελειώνουμε 

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος μπορεί σήμερα να δώσει λεφτά για να αγοράσει ένα life-style μηχανάκι σαν αυτά που μας παρουσιάζει η YAMAHA τα τελευταία χρόνια;

ποιος σου ειπε οτι η Yamaha εχει εσενα στο μυαλο της και τον καθε Ελληνα της κρισης?

τα υπολοιπα που εγραψες δεν τα κανω παραθεση γιατι πραγματικα εγραψες πιο πολλες βλακειες και απο το θρεντ MM vs Rossi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποια ταξίδια μιλάτε ρε παιδιά ;

Αναφέρεστε φαντάζομαι σε αποστάσεις Ελλάδας.

Αν τα πείτε αυτά σε κανενα αμερικανο , γερμανο κτλ θα πεθανει απο τα γέλια που για 4 ώρες "ταξιδι" θέλετε φουλ ανεμοκαλυψη ,με 1000+ cc , πολυθρόνα και μια ντουλαπα απο πισω!

Δεν αγοραζουμε suv ουτε 5πορτο για να χωραει γυναικα παιδια και σκυλια!Μηχανη αγοραζουμε και για τους περισσοτερους νουμερο ενα κριτήριο για αυτή την αγορά είναι η καυλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος σου ειπε οτι η Yamaha εχει εσενα στο μυαλο της και τον καθε Ελληνα της κρισης?

τα υπολοιπα που εγραψες δεν τα κανω παραθεση γιατι πραγματικα εγραψες πιο πολλες βλακειες και απο το θρεντ MM vs Rossi

Δλδ εμένα που είμαι Έλληνας της κρίσης (όχι σαν εσένα που είσαι σε κρίση γενικώς) θα πρέπει να με απασχολεί το τι φτιάχνει η YAMAHA και όχι αν αυτό που φτιάχνει η YAMAHA είναι για μένα (που είμαι Έλληνας της κρίσης)..!!

Δλδ εδώ έχουμε έναν πανέξυπνο σχολιαστή (εσένα...) που σκέφτεται με τους όρους της εταιρίας και όχι με τους όρους του πελάτη!!

Μεγάλη πλάκα έχετε μερικοί..

Σ' ευχαριστώ Ω εταιρία... "γιαμαχάκιας" ρουλζ...

Τροποποιήθηκε από τον Naruse Mikio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δλδ εμένα που είμαι Έλληνας της κρίσης (όχι σαν εσένα που είσαι σε κρίση γενικώς) θα πρέπει να με απασχολεί το τι φτιάχνει η YAMAHA και όχι αν αυτό που φτιάχνει η YAMAHA είναι για μένα (που είμαι Έλληνας της κρίσης)..!!

Δλδ εδώ έχουμε έναν πανέξυπνο σχολιαστή (εσένα...) που σκέφτεται με τους όρους της εταιρίας και όχι με τους όρους του πελάτη!!

Μεγάλοι πλάκα έχετε μερικοί..

ενας εξυπνος πελατης λοιπον(φυσικα δεν μιλαμε για σενα)

θα εγραφε στα @@ του το μηχανακι και θα ασχολιοταν με καποιο που νομιζει οτι του καλυπτει τις αναγκες του

δεν θα εβγαινε στα φορουμ να κραζει οτι δεν εχει χωρους,τα 4κ ειναι αχρηστα,χωρις φερινγκ δεν πας ουτε στο περιπτερο,ο γιαμαχακιας τονε παιρνει,η Χοντα γαμει...και αλλα τετοια ωραια που γραφεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή θα πρέπει η Yamaha να φτιάχνει για κάθε χώρα κάτι που πιστεύει ότι θα πουλήσει περισσότερο.

Α ξέχασα το 07 πουλάει ΚΑΙ στην Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ μιλάς για "γραμμή", εγώ μιλώ για χώρους και άρα για δυνατότητα να ταξιδέψεις κτλ.

Επίσης τονίζω και τη ματαιότητα να δουλεύεις για να αγοράζεις συνεχώς μηχανάκια λες και τα καινούργια έχουν κάποια σοβαρή διαφορά από τα παλιά (οι αρπαχτές των εταιριών δλδ).

Υπάρχει κανένα emotican για να μη διαβάζουν όσοι τραβάνε ζόρια;

αχαχαχαχα4644d1398259271-anyone-tall-riding-mt07-

Ετσι ειμαι εγω..

Που να δεις και στο Gs adv ,χαλια μικροσκοπικα τα βγαζουν κ αυτα

10411795_10202127975743335_8498423208506

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H yamaha μεταμορφωνεται σε ευρωπαια σιγα σιγα και προσπαθει να βαλει τη δικη της φουτουριστικη πινελια καθως και να  χτυπησει αγρια τιμολογιακα τις ευρωπαικες. Μια χαρα το παει, εχει πιασει το παλμο της αγορας και παιζει μπαλα με μηχανες διασκεδαστικες και μοδατες. Δεν εχει γίνει ducati στη σχεδιαση ουτε BMW στην εργονομια και χρηστικοτητα αλλα ουτε και KTM στα πιστολια αλλα παιζει πλεον με ολες και παει να χτυπησει και τις τρεις με τα αναλογα μοντελα.

Με τις τιμες που παιζει ως τωρα και τους κινητηρες...Keep Going καλοδεχουμενα φτιαξε και αλλα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δόξα το θεό που δεν είμαστε όλοι ίδιοι και υπάρχουν 342 κατηγορίες μηχανών.

ειδικά με το allarounder που διάβασα πέθανα.

Σε αυτό το τόπικ έπεσε μια σακούλα καραμέλες μαζεμένη ρε παιδιά,χαλαρώστε λίγο.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από κοντά θα είναι πράγματι διαστημικό.
Είναι σαν ένα R1 που ξεπετσιαστικε  και απογυμνώθηκε, έμεινε με τα οστά και τους τένοντες...

Πανέμορφο.

17_MT-10.jpg?mode=max&quality=90&scale=d

yamaha-r1_black_4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι ρε φίλε!!!!!

γιατί με πέρασες ????

για κανέναν κάγκουρα ????

πλακα πλακα , καλη μαγκια , που θα ήθελα πολυ να την ειχε και το tracer.

απο την αλλη ομως ....στα @@ μου , γιατι λογικα απο τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα το έχω σίγουρα

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι ρε φίλε!!!!!

γιατί με πέρασες ????

για κανέναν κάγκουρα ????

Οχι ρε! Αφου ειδες κατευθειαν το καταλαβα! :laugh:

Υπομονη μεχρι Απριλιο-Μαη παντως απο οτι διαβαζω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα