Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

Ε τι, σκετη εικονα, χωρις ηχο, χωρις σουζες, χωρις τιπτα, τι να λεει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εθεαθη μαλλον το παραπανω ΜΤ-10 στη λεωφορο Νικης σημερα κατα τις 12 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εθεαθη μαλλον το παραπανω ΜΤ-10 στη λεωφορο Νικης σημερα κατα τις 12 :)

Εκει αραζει ο κυριος! Την αλλη φορα που 8α ανεβεις στειλε μνμ να καφεδιασομεν :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθα στα γρήγορα να πάρω μπουφάν κ γυρισα

Την επόμενη :cheers: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα τεστακι , έχει πλάκα που τα βάζουν να φρενάρουν, το καημενο το 10 με τα φτηνά περιφερειακά του , τα γιαπωνέζικα φρενακια που έχουν καταγωγή από r1 του (05?) τα ίδια που βάζουν σε ταπεινα 09 και r6 τα ρίχνει στα αυτιά... Κρίμα να υπολείπονται έτσι τα γιαπωνέζικα, γιατί δεν του έβαλαν τα κορυφαία brembo που φοράνε τα γαλαζοαιματα? Άραγε? Ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε, ότι θα βράζουν μέσα στην πίστα, ότι δεν έχουν διάρκεια και άλλα σαφώς επιστημονικά πράγματα που δεν γνωρίζουν οι ιαπωνες μηχανικοί. Κύριοι καληνυχτα σας.

:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2guns::2guns::2guns:

Σε ειδα και την προηγουμενη βδομαδα, διασταυρωση κατσιμιδη-μαραθωνος. Κοσμημα ειναι ρε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα τεστακι , έχει πλάκα που τα βάζουν να φρενάρουν, το καημενο το 10 με τα φτηνά περιφερειακά του , τα γιαπωνέζικα φρενακια που έχουν καταγωγή από r1 του (05?) τα ίδια που βάζουν σε ταπεινα 09 και r6 τα ρίχνει στα αυτιά... Κρίμα να υπολείπονται έτσι τα γιαπωνέζικα, γιατί δεν του έβαλαν τα κορυφαία brembo που φοράνε τα γαλαζοαιματα? Άραγε? Ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε, ότι θα βράζουν μέσα στην πίστα, ότι δεν έχουν διάρκεια και άλλα σαφώς επιστημονικά πράγματα που δεν γνωρίζουν οι ιαπωνες μηχανικοί. Κύριοι καληνυχτα σας.

Εμ , όταν εγώ κράζω , εσύ μου λες πως δεν μου έκατσε καλά το μηχανάκι κι άλλα τέτοια όμορφα:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλα φρενα οντως.....να τα βαλουν και στην Μ1 αν ειναι ......μην παιδευονται με τα "παλιοbrembo".

Μισες δουλειες κανουν αυτοι οι ιαπωνες μηχανικοι....

Και απο γκαζια καλα τα πηγε παντως..........:tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έ δεν το είπα, το είπα, γαργάρα τώρα μιας πονάει.

Θα κατέβουμε στην πανελλαδική με τα 10 και 09 να τα πούμε από κοντά. Πόσα απιδια πιάνει ο σάκος? :_devil:

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh:

Να μας πονεσει τι ακριβως?

Οτι τα brembo  θεωρουνται και οχι αδικα κορυφαια φρενα επειδη σε ενα τεστ φρεναρισμαστος καποιου περιοδικου βγηκε καλυτερο το 10αρι?

Οπως και ενα βιντεο που ειχες βαλει με το S3 vs του Mt 07 και αλλων ανταγωνιστων που εβγαζε το 7αρι πιο δυνατο και γρηγοροτερο στην πιστα........:plaf:

Απο τετοια "εγκυρα" γεματο το διαδικτυο...... αναλογα ποιο θελουμε να "σπρωξουμε".

Δεν υποτιμω κανενα μηχανακι ουτε εχω μετοχες σε καμμια αντιπαλη εταιρια........αλλα ρε μαν.....δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος με την κατηγορια ΜΤ,υπηρχαν και αλλα μηχανακια πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα εντάξει μάθε μας μπάλα. Απο παπί 125 σε μηχανη.

Δεν καταλάβεις γιατί έβαλα το συγκεκριμένο συγκριτικό ούτε τι εννοούσα. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους ειδήμονες και το έγραψα. Ουδέποτε είπα ότι τα brembo δεν είναι τα κορυφαία. Στην νοοτροπία των ιαπώνων αναφέρομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα.....και μου ειχες δώσει άλλη εικονα.

Ούτε να μάθω μπάλα θέλω κανενα ούτε να με μάθουν τάχα φτασμενοι.....

Όταν ξεκαβαλησεις το καλάμι η βγεις από τη γυαλα του ΜΤ τα ξαναλεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφέρομαι στην ιαπωνική φιλοσοφία. Ούτε σε MT ούτε σε τίποτα. Άλλος δεν θέλει να καταλάβει ποιος είναι μέσα στην γιάλα και ποιος είναι έξω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει λόγος να χαλαμε το θέμα του 10αριου, αν θες το συζητάμε σε π.μ.

Θα μπορούσες να απαντησεις πιο ομορφα και χωρίς ειρωνιες (όπως τωρα) σχετικά με "γαργάρες ",αν "ποναει", ειδημονες, προηγουμενα μηχανάκια και άλλα τετοια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλα φρενα οντως.....να τα βαλουν και στην Μ1 αν ειναι ......μην παιδευονται με τα "παλιοbrembo".

Μισες δουλειες κανουν αυτοι οι ιαπωνες μηχανικοι....

Και απο γκαζια καλα τα πηγε παντως..........:tongue:

Εγω τι σε φταιω ? Εσύ αρχισες τν ειρωνεία. Όπως και να έχει παραφερθηκα , συγνώμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που παρεξηγηθηκε ειναι μαλλον το υφος μου,το οποιο δεν μπορεσε  να αποτυπωθει στo ποστ.

Οπως θα πειραζα ενα φιλο μου πινοντας καφε και συζητωντας ετσι το ειπα.....γι αυτο και το emoticon .

Ολα οκ.....γραψ'τα στην αμμο......:smile:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτα από όλα καλορίζικο το μηχανάκι sakis gp800 να το χαρείς όσο καλύτερα μπορείς. :winking:

Από εκεί και πέρα τα έχουμε πει οι Γιαπωνέζοι είναι λίγο τσιγκούνηδες σε σχέση με τους Ευρωπαίους στα περιφερειακά τους.

Το κατάλληλο μηχανάκι είναι αυτό που γέννα συναισθήματα για τον αναβάτη του και όχι το πιο γρήγορο η με τα καλύτερα περιφερειακά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλορίζικο Σάκη !  

Πρόσεξε τα φτεράκια πίσω πάνω απο το πίσω φώς, στο fb έχουν αρχίσει και πετάνε ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλορίζικο Σάκη !  

Πρόσεξε τα φτεράκια πίσω πάνω απο το πίσω φώς, στο fb έχουν αρχίσει και πετάνε ...

Γι αυτο δεν έχω fb !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το τροπάριο να πουλάνε κάποιοι τα μηχανάκια τους που ακόμα καλά καλά δεν τα πήρανε αδυνατώ να το καταλάβω πάντος...

άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος τυπάς..Απλά λέει την άποψη του για διάφορες μηχανές ως κοινός θνητός έξω από πίστες αλλά σε δημόσοιους δρόμους..

Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει στο τέλος του βίντεο..

Υπάρχει κάποια "πραγματικά χάλια" μηχανή σήμερα.? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα