sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Κανα βιντεακι παιζει?Είσαι εσυ μια Λαρισαία ............................ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Ε τι, σκετη εικονα, χωρις ηχο, χωρις σουζες, χωρις τιπτα, τι να λεει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 εθεαθη μαλλον το παραπανω ΜΤ-10 στη λεωφορο Νικης σημερα κατα τις 12 :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 εθεαθη μαλλον το παραπανω ΜΤ-10 στη λεωφορο Νικης σημερα κατα τις 12 :)Εκει αραζει ο κυριος! Την αλλη φορα που 8α ανεβεις στειλε μνμ να καφεδιασομεν 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Ήρθα στα γρήγορα να πάρω μπουφάν κ γυρισαΤην επόμενη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Ένα τεστακι , έχει πλάκα που τα βάζουν να φρενάρουν, το καημενο το 10 με τα φτηνά περιφερειακά του , τα γιαπωνέζικα φρενακια που έχουν καταγωγή από r1 του (05?) τα ίδια που βάζουν σε ταπεινα 09 και r6 τα ρίχνει στα αυτιά... Κρίμα να υπολείπονται έτσι τα γιαπωνέζικα, γιατί δεν του έβαλαν τα κορυφαία brembo που φοράνε τα γαλαζοαιματα? Άραγε? Ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε, ότι θα βράζουν μέσα στην πίστα, ότι δεν έχουν διάρκεια και άλλα σαφώς επιστημονικά πράγματα που δεν γνωρίζουν οι ιαπωνες μηχανικοί. Κύριοι καληνυχτα σας. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Είσαι εσυ μια Λαρισαία ............................Ειχε αρκετό αέρα και δεν μου βγηκε και τόσο καλό Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2016 από τον sakis gp800 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Σε ειδα και την προηγουμενη βδομαδα, διασταυρωση κατσιμιδη-μαραθωνος. Κοσμημα ειναι ρε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Ένα τεστακι , έχει πλάκα που τα βάζουν να φρενάρουν, το καημενο το 10 με τα φτηνά περιφερειακά του , τα γιαπωνέζικα φρενακια που έχουν καταγωγή από r1 του (05?) τα ίδια που βάζουν σε ταπεινα 09 και r6 τα ρίχνει στα αυτιά... Κρίμα να υπολείπονται έτσι τα γιαπωνέζικα, γιατί δεν του έβαλαν τα κορυφαία brembo που φοράνε τα γαλαζοαιματα? Άραγε? Ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε, ότι θα βράζουν μέσα στην πίστα, ότι δεν έχουν διάρκεια και άλλα σαφώς επιστημονικά πράγματα που δεν γνωρίζουν οι ιαπωνες μηχανικοί. Κύριοι καληνυχτα σας. Εμ , όταν εγώ κράζω , εσύ μου λες πως δεν μου έκατσε καλά το μηχανάκι κι άλλα τέτοια όμορφα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Πολυ καλα φρενα οντως.....να τα βαλουν και στην Μ1 αν ειναι ......μην παιδευονται με τα "παλιοbrembo".Μισες δουλειες κανουν αυτοι οι ιαπωνες μηχανικοι....Και απο γκαζια καλα τα πηγε παντως.......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έ δεν το είπα, το είπα, γαργάρα τώρα μιας πονάει.Θα κατέβουμε στην πανελλαδική με τα 10 και 09 να τα πούμε από κοντά. Πόσα απιδια πιάνει ο σάκος? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2016 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Να μας πονεσει τι ακριβως?Οτι τα brembo θεωρουνται και οχι αδικα κορυφαια φρενα επειδη σε ενα τεστ φρεναρισμαστος καποιου περιοδικου βγηκε καλυτερο το 10αρι?Οπως και ενα βιντεο που ειχες βαλει με το S3 vs του Mt 07 και αλλων ανταγωνιστων που εβγαζε το 7αρι πιο δυνατο και γρηγοροτερο στην πιστα........Απο τετοια "εγκυρα" γεματο το διαδικτυο...... αναλογα ποιο θελουμε να "σπρωξουμε".Δεν υποτιμω κανενα μηχανακι ουτε εχω μετοχες σε καμμια αντιπαλη εταιρια........αλλα ρε μαν.....δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος με την κατηγορια ΜΤ,υπηρχαν και αλλα μηχανακια πριν. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Έλα εντάξει μάθε μας μπάλα. Απο παπί 125 σε μηχανη.Δεν καταλάβεις γιατί έβαλα το συγκεκριμένο συγκριτικό ούτε τι εννοούσα. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους ειδήμονες και το έγραψα. Ουδέποτε είπα ότι τα brembo δεν είναι τα κορυφαία. Στην νοοτροπία των ιαπώνων αναφέρομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Κριμα.....και μου ειχες δώσει άλλη εικονα.Ούτε να μάθω μπάλα θέλω κανενα ούτε να με μάθουν τάχα φτασμενοι.....Όταν ξεκαβαλησεις το καλάμι η βγεις από τη γυαλα του ΜΤ τα ξαναλεμε. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Αναφέρομαι στην ιαπωνική φιλοσοφία. Ούτε σε MT ούτε σε τίποτα. Άλλος δεν θέλει να καταλάβει ποιος είναι μέσα στην γιάλα και ποιος είναι έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Δεν υπαρχει λόγος να χαλαμε το θέμα του 10αριου, αν θες το συζητάμε σε π.μ.Θα μπορούσες να απαντησεις πιο ομορφα και χωρίς ειρωνιες (όπως τωρα) σχετικά με "γαργάρες ",αν "ποναει", ειδημονες, προηγουμενα μηχανάκια και άλλα τετοια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Πολυ καλα φρενα οντως.....να τα βαλουν και στην Μ1 αν ειναι ......μην παιδευονται με τα "παλιοbrembo".Μισες δουλειες κανουν αυτοι οι ιαπωνες μηχανικοι....Και απο γκαζια καλα τα πηγε παντως..........Εγω τι σε φταιω ? Εσύ αρχισες τν ειρωνεία. Όπως και να έχει παραφερθηκα , συγνώμη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Αυτο που παρεξηγηθηκε ειναι μαλλον το υφος μου,το οποιο δεν μπορεσε να αποτυπωθει στo ποστ.Οπως θα πειραζα ενα φιλο μου πινοντας καφε και συζητωντας ετσι το ειπα.....γι αυτο και το emoticon .Ολα οκ.....γραψ'τα στην αμμο...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Πρώτα από όλα καλορίζικο το μηχανάκι sakis gp800 να το χαρείς όσο καλύτερα μπορείς. Από εκεί και πέρα τα έχουμε πει οι Γιαπωνέζοι είναι λίγο τσιγκούνηδες σε σχέση με τους Ευρωπαίους στα περιφερειακά τους.Το κατάλληλο μηχανάκι είναι αυτό που γέννα συναισθήματα για τον αναβάτη του και όχι το πιο γρήγορο η με τα καλύτερα περιφερειακά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Kαλορίζικο Σάκη ! Πρόσεξε τα φτεράκια πίσω πάνω απο το πίσω φώς, στο fb έχουν αρχίσει και πετάνε ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Kαλορίζικο Σάκη ! Πρόσεξε τα φτεράκια πίσω πάνω απο το πίσω φώς, στο fb έχουν αρχίσει και πετάνε ...Γι αυτο δεν έχω fb !!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 αφηνω αυτο εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 άντε να σκάνε τα μεταχειρισμένα ! όχι Ελλάδα βέβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Αυτό το τροπάριο να πουλάνε κάποιοι τα μηχανάκια τους που ακόμα καλά καλά δεν τα πήρανε αδυνατώ να το καταλάβω πάντος...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ωραίος τυπάς..Απλά λέει την άποψη του για διάφορες μηχανές ως κοινός θνητός έξω από πίστες αλλά σε δημόσοιους δρόμους..Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει στο τέλος του βίντεο..Υπάρχει κάποια "πραγματικά χάλια" μηχανή σήμερα.? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες