billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Γύρος 2ου ποδιού Χαλκιδικής με @nikos_pc , @billy84 και @nida υπερπαραγωγη λεμε!!!!Ωραια βολτα με αφθονο χαβαλε και ομορφα τοπια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2016 ΕΝΤΟΥΡΟΝΤΑΜΑΡΟΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2016 Ένα δείγμα και από εμένα.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2016 there ya go: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 ευχαριστώ τον Γιάννη, ksino, για την υποδειξη του θεματος μιας και δεν ειχε πεσει στην αντίληψη μου. 1 βίντεο δικό μου απο αιγιάννη και ένα ενός φιλου απο πεντελη (στην πεντελη ειαμι αχρηστος ακόμα. . .). οδηγικα λάθη θα μου ήταν ευχάριστο να μου τα επισημάνετε μιας και ειναι η πρωτη φορά που βλεπω τον εαυτό μου πως οδηγάει από πίσω ενω πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. το πρωτο βιντεο ειανι σημερινο το δευτερο απο χθεςenjoy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Πολυ κρεμασμα,αν συνεχισεις ετσι θα τη φας.Μισο κωλομερι εξω οχι ολοκληρο με σκοπο να ξυσουμε.Στο 1ο βιντεο δε φαινεται τιποτα. Στην Πεντελη πας σωστα στην εισοδο αλλα παραλία,η γραμμη σου πρεπει να κλείνει εσυ μενεις ανοιχτα.Δες οταν περνας μπροστα πως σε μαζευει ο Χρησταρας,παρατηρησε οτι η στροφη γινεται ορθη γωνια,μενει ανοιχτα και σκαμπιλιζει αποτομα οποτε μπαινει προς τα μεσα και κερδιζει φορα.Στην πιστα για αυτο εχει κερμπς και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο της στροφης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Πολυ κρεμασμα,αν συνεχισεις ετσι θα τη φας.Μισο κωλομερι εξω οχι ολοκληρο με σκοπο να ξυσουμε.Στο 1ο βιντεο δε φαινεται τιποτα. Στην Πεντελη πας σωστα στην εισοδο αλλα παραλία,η γραμμη σου πρεπει να κλείνει εσυ μενεις ανοιχτα.Δες οταν περνας μπροστα πως σε μαζευει ο Χρησταρας,παρατηρησε οτι η στροφη γινεται ορθη γωνια,μενει ανοιχτα και σκαμπιλιζει αποτομα οποτε μπαινει προς τα μεσα και κερδιζει φορα.Στην πιστα για αυτο εχει κερμπς και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο της στροφης.οποτε δοκιμάζω για αρχή να μαζέψω τον κώλο για να μην είμαι σα γκομενα σε στριπτιτζάδικο. δε θυμαμαι που διαβαζα για ενα κωλομερι εξω αλλα η σταση μου φαινοταν λαθος, και μιας που το εουν αναφερει 1-2 ακομα παμε για δοκιμή το επομενο ΣΚ.στην πεντέλη δεν ξέρω καλα τη διαδρομή, 2 φορες την εχω κανει για αυτο μενω ανοιχτά, δε μπορω να συγκριθω με το χρήστο ακόμα, ουτε καν κοντά. όταν λες πάω σωστα αλλά παραλια τι εννοείς? το "παραλία" δεν καταλαβαίνω.δεν ειχα βαλει καλά την κάμερα και εγραφε χάλια αλλιώς θα είχα βίντεο από το κάτω κομμάτι της πεντέλης, απο πανόραμα προς νέα μάκρη που το ξερω σχετικά καλά. την επόμενη φορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 οποτε δοκιμάζω για αρχή να μαζέψω τον κώλο για να μην είμαι σα γκομενα σε στριπτιτζάδικο. δε θυμαμαι που διαβαζα για ενα κωλομερι εξω αλλα η σταση μου φαινοταν λαθος, και μιας που το εουν αναφερει 1-2 ακομα παμε για δοκιμή το επομενο ΣΚ.στην πεντέλη δεν ξέρω καλα τη διαδρομή, 2 φορες την εχω κανει για αυτο μενω ανοιχτά, δε μπορω να συγκριθω με το χρήστο ακόμα, ουτε καν κοντά. όταν λες πάω σωστα αλλά παραλια τι εννοείς? το "παραλία" δεν καταλαβαίνω.δεν ειχα βαλει καλά την κάμερα και εγραφε χάλια αλλιώς θα είχα βίντεο από το κάτω κομμάτι της πεντέλης, απο πανόραμα προς νέα μάκρη που το ξερω σχετικά καλά. την επόμενη φορα.Πας σωστα στην εισοδο αλλα δεν κλεινεις τη γραμμη σου και η τροχια σου ειναι σαν μιας παραλίας!Πρεπει να το σκαμπιλιζεις αποτομα προς τα μεσα ωστε να το σηκωσεις ταχυτερα και να μπορεις να παρεις το γκαζι πιο νωρις.Σκεψου οτι απο καμπυλη που ειναι η στροφη πρεπει να την κοβεις σαν ορθη γωνια (στο περιπου).Αυτο επιτυγχανεται μονο με βάθος και δυνατό σκαμπίλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Πας σωστα στην εισοδο αλλα δεν κλεινεις τη γραμμη σου και η τροχια σου ειναι σαν μιας παραλίας!Πρεπει να το σκαμπιλιζεις αποτομα προς τα μεσα ωστε να το σηκωσεις ταχυτερα και να μπορεις να παρεις το γκαζι πιο νωρις.Σκεψου οτι απο καμπυλη που ειναι η στροφη πρεπει να την κοβεις σαν ορθη γωνια (στο περιπου).Αυτο επιτυγχανεται μονο με βάθος και δυνατό σκαμπίλι!aaa, καταλαβα ρε συ! λεω και γω τι ειανι παλι τουτο! φοβαμαι ακομα ρε συ, δε μπαινω με πολλα χιλιομετρα και δεν κλεινω τη γραμμη γιατι δεν ξερω πως ακριβως πανε οι στροφές σε εκεινο το κομματι της πεντελης.ειμαι λιγο χεστης σε αγνωστα λημερια. τα αλλα 2 κομματια της πεντελης τα ψιλοξερω κι τα παω πολυ καλυτερα απο αυτο. ακομα δικο μου βιντεο απο πεντελη δεν εχω ευτυχισει να τραβήξω ένα αξιοπρεπες. τις αλλες 2 διαδρομες που ξερω τουλαχιστον, αυτη που ειανι σα χωράφι για εντουρο και αυτη που κατεβαινει προς νεα μακρη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 aaa, καταλαβα ρε συ! λεω και γω τι ειανι παλι τουτο! φοβαμαι ακομα ρε συ, δε μπαινω με πολλα χιλιομετρα και δεν κλεινω τη γραμμη γιατι δεν ξερω πως ακριβως πανε οι στροφές σε εκεινο το κομματι της πεντελης.ειμαι λιγο χεστης σε αγνωστα λημερια. τα αλλα 2 κομματια της πεντελης τα ψιλοξερω κι τα παω πολυ καλυτερα απο αυτο. ακομα δικο μου βιντεο απο πεντελη δεν εχω ευτυχισει να τραβήξω ένα αξιοπρεπες. τις αλλες 2 διαδρομες που ξερω τουλαχιστον, αυτη που ειανι σα χωράφι για εντουρο και αυτη που κατεβαινει προς νεα μακρηΩπα με παρεξηγησες.Ειναι απολυτα φυσιολογικο να φοβασαι και να μην εχεις φορα.Εγω απλα σου λεω τι πρεπει να κανεις,ολα θα ερθουν σιγα σιγα με πολλα km.Δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να πηγαινεις και γρηγορα και σωστα,συνηθως το ενα απο τα δυο πετυχαινουν οι περισσοτεροι.Τα παιδια πανω ειναι καλα, κατσε πισω απο τον Χρηστο και σιγα σιγα θα ανεβεις.Πες του να μην τρεχει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Ψιλο-χαλαρή από τις πρώτες βροχερές/κρύες μέρες στην Ρόδο... Ο δρόμος ήταν σχετικά μουσκεμένος αν και δεν έβρεχε, και στα βουνά στα στροφιλίκια είχε πέτρες και χώμα από κατολισθήσεις οπότε δεν πήγαμε πολεμικά! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Και μια ακατάλληλη, καγκούρικη πολεμική, πιο πρόσφατη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 Βελιγράδι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 φίλε μου, πρέπει να βρείς καλύτερη γωνία η σημείο να βάλεις την κάμερα γιατί ουσιαστικά κρύβεις όλη την δράση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Και μια ακατάλληλη, καγκούρικη πολεμική, πιο πρόσφατη! Έκλαψα με το "έχει κατσίκες". Τελικά δεν το άκουσε ε;Όντως από τους έξι μήνες που ήμουν στο νησί, ειδικά το βράδυ ήταν πολύ επικίνδυνα. Γλύτωσα από αρσενικό ελάφι στο παρά τρίχα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Έκλαψα με το "έχει κατσίκες". Τελικά δεν το άκουσε ε;Όντως από τους έξι μήνες που ήμουν στο νησί, ειδικά το βράδυ ήταν πολύ επικίνδυνα. Γλύτωσα από αρσενικό ελάφι στο παρά τρίχα..Γάμησέ τα... δεν ακούει! χαχαχαχαΚοίτα έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι του φόβου με τα ζώα, αλλά μόνο αυτό πλέον.... Απλά είναι όμορφο στροφιλίκι εκεί και παρόλο τον κίνδυνο το γουστάρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 οι ροκάδες βάλτε τα ηχεία στη ένταση, πιστεύω τουλάχιστον οι ακουστικές μου επιλογές να σας αρέσουν.ηθελα να κανω ενα πιο καγκουρικο αλλα το d212 βεντουζαρει υπερβολικα πολυ οποτε δεν μπορουσα να ντριφταρω πουθενα [ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ], θα ηθελα βεβαια και περισσοτερη κινηση... πάντα ήθελα να κάνω ένα τέτοιο βίντεο και 1,5 χρονο τωρα δεν είχε τύχειτεσπα, μπορειτε να με ξεχεσετε ελεύθερα τώρα, αν και δε νομιζω πως οδηγουσα τοσο υπερβολικά....να ανοιξει ο καιρος να βγουμε εξω ολη η παρεα μπας και φτιαξουμε κανα βιντεο της προκοπηςδώστε τις χειρότερες σας κατάρες ... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 οι ροκάδες βάλτε τα ηχεία στη ένταση, πιστεύω τουλάχιστον οι ακουστικές μου επιλογές να σας αρέσουν.τεσπα, μπορειτε να με ξεχεσετε ελεύθερα τώρα, αν και δε νομιζω πως οδηγουσα τοσο υπερβολικά....νδώστε τις χειρότερες σας κατάρες ..ουυυυυυ σιξ χάντρεντ σίξτι σιξ...... κωλόπαιδα μηχανόβιοι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Παρασκευή και 13, η πρώτη βόλτα του 2017 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Κυριακή 5/2/2017, βολτίτσα Πλαταμώνα - Λεπτοκαρυά - Παλαιό Παντελεήμονα 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Τόχα ξεχάσει το θεματάκι...Τελευταία του 2016 : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες