Jump to content
FZMAN

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ Η ΤΑΞΙΔΙΑ

Recommended Posts

Γύρος 2ου ποδιού Χαλκιδικής με @nikos_pc , @billy84 και @nida

υπερπαραγωγη λεμε!!!!Ωραια βολτα με αφθονο χαβαλε και ομορφα τοπια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευχαριστώ τον Γιάννη, ksino, για την υποδειξη του θεματος μιας και δεν ειχε πεσει στην αντίληψη μου. 1 βίντεο δικό μου απο αιγιάννη και ένα ενός φιλου απο πεντελη (στην πεντελη ειαμι αχρηστος ακόμα. . .). οδηγικα λάθη θα μου ήταν ευχάριστο να μου τα επισημάνετε μιας και ειναι η πρωτη φορά που βλεπω τον εαυτό μου πως οδηγάει από πίσω ενω πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. το πρωτο βιντεο ειανι σημερινο το δευτερο απο χθες

enjoy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ κρεμασμα,αν συνεχισεις ετσι θα τη φας.Μισο κωλομερι εξω οχι ολοκληρο με σκοπο να ξυσουμε.Στο 1ο βιντεο δε φαινεται τιποτα.

Στην Πεντελη πας σωστα στην εισοδο αλλα παραλία,η γραμμη σου πρεπει να κλείνει εσυ μενεις ανοιχτα.Δες οταν περνας μπροστα πως σε μαζευει ο Χρησταρας,παρατηρησε οτι η στροφη γινεται ορθη γωνια,μενει ανοιχτα και σκαμπιλιζει αποτομα οποτε μπαινει προς τα μεσα και κερδιζει φορα.Στην πιστα για αυτο εχει κερμπς και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο της στροφης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ κρεμασμα,αν συνεχισεις ετσι θα τη φας.Μισο κωλομερι εξω οχι ολοκληρο με σκοπο να ξυσουμε.Στο 1ο βιντεο δε φαινεται τιποτα.

Στην Πεντελη πας σωστα στην εισοδο αλλα παραλία,η γραμμη σου πρεπει να κλείνει εσυ μενεις ανοιχτα.Δες οταν περνας μπροστα πως σε μαζευει ο Χρησταρας,παρατηρησε οτι η στροφη γινεται ορθη γωνια,μενει ανοιχτα και σκαμπιλιζει αποτομα οποτε μπαινει προς τα μεσα και κερδιζει φορα.Στην πιστα για αυτο εχει κερμπς και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο της στροφης.

οποτε δοκιμάζω για αρχή να μαζέψω τον κώλο για να μην είμαι σα γκομενα σε στριπτιτζάδικο. δε θυμαμαι που διαβαζα για ενα κωλομερι εξω αλλα η σταση μου φαινοταν λαθος, και μιας που το εουν αναφερει 1-2 ακομα παμε για δοκιμή το επομενο ΣΚ.

στην πεντέλη δεν ξέρω καλα τη διαδρομή, 2 φορες την εχω κανει για αυτο μενω ανοιχτά, δε μπορω να συγκριθω με το χρήστο ακόμα, ουτε καν κοντά. όταν λες πάω σωστα αλλά παραλια τι εννοείς? το "παραλία" δεν καταλαβαίνω.

δεν ειχα βαλει καλά την κάμερα και εγραφε χάλια αλλιώς θα είχα βίντεο από το κάτω κομμάτι της πεντέλης, απο πανόραμα προς νέα μάκρη που το ξερω σχετικά καλά. την επόμενη φορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποτε δοκιμάζω για αρχή να μαζέψω τον κώλο για να μην είμαι σα γκομενα σε στριπτιτζάδικο. δε θυμαμαι που διαβαζα για ενα κωλομερι εξω αλλα η σταση μου φαινοταν λαθος, και μιας που το εουν αναφερει 1-2 ακομα παμε για δοκιμή το επομενο ΣΚ.

στην πεντέλη δεν ξέρω καλα τη διαδρομή, 2 φορες την εχω κανει για αυτο μενω ανοιχτά, δε μπορω να συγκριθω με το χρήστο ακόμα, ουτε καν κοντά. όταν λες πάω σωστα αλλά παραλια τι εννοείς? το "παραλία" δεν καταλαβαίνω.

δεν ειχα βαλει καλά την κάμερα και εγραφε χάλια αλλιώς θα είχα βίντεο από το κάτω κομμάτι της πεντέλης, απο πανόραμα προς νέα μάκρη που το ξερω σχετικά καλά. την επόμενη φορα.

Πας σωστα στην εισοδο αλλα δεν κλεινεις τη γραμμη σου και η τροχια σου ειναι σαν μιας παραλίας!:laugh:

Πρεπει να το σκαμπιλιζεις αποτομα προς τα μεσα ωστε να το σηκωσεις ταχυτερα και να μπορεις να παρεις το γκαζι πιο νωρις.Σκεψου οτι απο καμπυλη που ειναι η στροφη πρεπει να την κοβεις σαν ορθη γωνια (στο περιπου).Αυτο επιτυγχανεται μονο με βάθος και δυνατό σκαμπίλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας σωστα στην εισοδο αλλα δεν κλεινεις τη γραμμη σου και η τροχια σου ειναι σαν μιας παραλίας!:laugh:

Πρεπει να το σκαμπιλιζεις αποτομα προς τα μεσα ωστε να το σηκωσεις ταχυτερα και να μπορεις να παρεις το γκαζι πιο νωρις.Σκεψου οτι απο καμπυλη που ειναι η στροφη πρεπει να την κοβεις σαν ορθη γωνια (στο περιπου).Αυτο επιτυγχανεται μονο με βάθος και δυνατό σκαμπίλι!

aaa, καταλαβα ρε συ! λεω και γω τι ειανι παλι τουτο! φοβαμαι ακομα ρε συ, δε μπαινω με πολλα χιλιομετρα και δεν κλεινω τη γραμμη γιατι δεν ξερω πως ακριβως πανε οι στροφές σε εκεινο το κομματι της πεντελης.

ειμαι λιγο χεστης σε αγνωστα λημερια. τα αλλα 2 κομματια της πεντελης τα ψιλοξερω κι τα παω πολυ καλυτερα απο αυτο. ακομα δικο μου βιντεο απο πεντελη δεν εχω ευτυχισει να τραβήξω ένα αξιοπρεπες. τις αλλες 2 διαδρομες που ξερω τουλαχιστον, αυτη που ειανι σα χωράφι για εντουρο και αυτη που κατεβαινει προς νεα μακρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aaa, καταλαβα ρε συ! λεω και γω τι ειανι παλι τουτο! φοβαμαι ακομα ρε συ, δε μπαινω με πολλα χιλιομετρα και δεν κλεινω τη γραμμη γιατι δεν ξερω πως ακριβως πανε οι στροφές σε εκεινο το κομματι της πεντελης.

ειμαι λιγο χεστης σε αγνωστα λημερια. τα αλλα 2 κομματια της πεντελης τα ψιλοξερω κι τα παω πολυ καλυτερα απο αυτο. ακομα δικο μου βιντεο απο πεντελη δεν εχω ευτυχισει να τραβήξω ένα αξιοπρεπες. τις αλλες 2 διαδρομες που ξερω τουλαχιστον, αυτη που ειανι σα χωράφι για εντουρο και αυτη που κατεβαινει προς νεα μακρη

Ωπα με παρεξηγησες.Ειναι απολυτα φυσιολογικο να φοβασαι και να μην εχεις φορα.Εγω απλα σου λεω τι πρεπει να κανεις,ολα θα ερθουν σιγα σιγα με πολλα km.Δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να πηγαινεις και γρηγορα και σωστα,συνηθως το ενα απο τα δυο πετυχαινουν οι περισσοτεροι.Τα παιδια πανω ειναι καλα, κατσε πισω απο τον Χρηστο και σιγα σιγα θα ανεβεις.Πες του να μην τρεχει!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιλο-χαλαρή από τις πρώτες βροχερές/κρύες μέρες στην Ρόδο... Ο δρόμος ήταν σχετικά μουσκεμένος αν και δεν έβρεχε, και στα βουνά στα στροφιλίκια είχε πέτρες και χώμα από κατολισθήσεις οπότε δεν πήγαμε πολεμικά! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μου, πρέπει να βρείς καλύτερη γωνία η σημείο να βάλεις την κάμερα γιατί ουσιαστικά κρύβεις όλη την δράση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια ακατάλληλη, καγκούρικη πολεμική, πιο πρόσφατη! 

Έκλαψα με το "έχει κατσίκες". :laugh: Τελικά δεν το άκουσε ε;

Όντως από τους έξι μήνες που ήμουν στο νησί, ειδικά το βράδυ ήταν πολύ επικίνδυνα. Γλύτωσα από αρσενικό ελάφι στο παρά τρίχα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκλαψα με το "έχει κατσίκες". :laugh: Τελικά δεν το άκουσε ε;

Όντως από τους έξι μήνες που ήμουν στο νησί, ειδικά το βράδυ ήταν πολύ επικίνδυνα. Γλύτωσα από αρσενικό ελάφι στο παρά τρίχα..

Γάμησέ τα... δεν ακούει! χαχαχαχα
Κοίτα έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι του φόβου με τα ζώα, αλλά μόνο αυτό πλέον.... Απλά είναι όμορφο στροφιλίκι εκεί και παρόλο τον κίνδυνο το γουστάρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ροκάδες βάλτε τα ηχεία στη ένταση, πιστεύω τουλάχιστον οι ακουστικές μου επιλογές να σας αρέσουν.

ηθελα να κανω ενα πιο καγκουρικο αλλα το d212 βεντουζαρει υπερβολικα πολυ οποτε δεν μπορουσα να ντριφταρω πουθενα [ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ], θα ηθελα βεβαια και περισσοτερη κινηση...  πάντα ήθελα να κάνω ένα τέτοιο βίντεο και 1,5 χρονο τωρα δεν είχε τύχει

τεσπα, μπορειτε να με ξεχεσετε ελεύθερα τώρα, αν και δε νομιζω πως οδηγουσα τοσο υπερβολικά....

να ανοιξει ο καιρος να βγουμε εξω ολη η παρεα μπας και φτιαξουμε κανα βιντεο της προκοπης

δώστε τις χειρότερες σας κατάρες ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ροκάδες βάλτε τα ηχεία στη ένταση, πιστεύω τουλάχιστον οι ακουστικές μου επιλογές να σας αρέσουν.

τεσπα, μπορειτε να με ξεχεσετε ελεύθερα τώρα, αν και δε νομιζω πως οδηγουσα τοσο υπερβολικά....

νδώστε τις χειρότερες σας κατάρες ..

ουυυυυυ σιξ χάντρεντ σίξτι σιξ...... κωλόπαιδα μηχανόβιοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακή 5/2/2017, βολτίτσα Πλαταμώνα - Λεπτοκαρυά - Παλαιό Παντελεήμονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόχα ξεχάσει το θεματάκι...

Τελευταία του 2016 : 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα