Jump to content
kpapageo

Προσφορά οδικής βοήθειας με 9.90€ για έναν χρόνο με αγορά καυσίμων BP

Recommended Posts

Πέτυχα το παρακάτω και είπα να το ποστάρω σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται:

Οδική βοήθεια; Άστο πάνω μας!

Στη BP, δεν σας φροντίζουμε μόνο όταν βρίσκεστε στο πρατήριο, αλλά και στο δρόμο. Γιατί τώρα εξασφαλίσαμε για εσάς, οδική βοήθεια για έναν ολόκληρο χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη μόνο με 9,90€!  

1445611391108.jpg

Μηχανισμός Προγράμματος

Με κάθε αγορά καυσίμων αξίας 40€ για ΙΧ* ή 20€ για δίκυκλα/τρίκυκλα 50cc και άνω σε ένα από τα πρατήρια BP με την ειδική σήμανση, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε κάρτα ενεργοποίησης κάλυψης οδικής βοήθειας CarHelp αξίας 50€ μόνο με 9,90€!
* Επιβατικά και φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα με μικτό βάρος μέχρι τρεισήμισι (3,5) τόνους, εξαιρούνται τα ταξί.
Συγκεκριμένα:

- Καταβάλλοντας το ποσό των 9,90€ λαμβάνετε την κάρτα ενεργοποίησης κάλυψης οδικής βοήθειας CarHelp με έναν μοναδικό κωδικό

­- Για να ενεργοποιήσετε την κάλυψη της οδικής βοήθειας, καλέστε στο 210 9462080 και δώστε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία του οχήματος και τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα ή εισαγάγετε τα σχετικά στοιχεία στην ιστοσελίδα www.carhelp.gr. 

­- Η κάλυψη τίθεται σε ισχύ 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση της κάρτας και η διάρκειά της είναι ετήσια
­
- Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης κάρτας μπορεί να γίνει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2016
­
- Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τους γενικούς και ειδικούς όρους παροχής της υπηρεσίας κάλυψης οδικής βοήθειας, επισκεφτείτε το www.carhelp.gr ή καλέστε στη ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 211-1818031

Πηγή: http://www.bp.com/el_gr/on-the-road/greece/latest-offers/promo-road-assistance.html

Τροποποιήθηκε από τον kpapageo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α για αυτό μου τα πρήξανε σήμερα. Πήγα και έβαλα 20€ στη μηχανή τυχαία, και στο καπάκι 44€ στο αμάξι, και τις δύο φορές, τους έλεγα οτι είχα οδική, δεν θέλω βρε παιδιά κι άλλη  :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδική Ιντεραμέρικαν χαχαχα ας γελάσουμε λίγο.

Τους είδα το Σάββατο που τους χρειάστηκε ο ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στο αμάξι που έχω anytime και έχω χρειαστεί την οδική της Interamerican 3-4 φορές είμαι πολύ ικανοποιημένος! Σχετικά γρήγοροι, ρωτούν τι αμάξι έχεις και αν είναι χαμηλό στέλνουν ειδικό φορτηγό για να μη βρει, και μετά από 1-2 μέρες σε παίρνουν και τηλέφωνο αν έμεινες ικανοποιημένος, αν ήταν όλα εντάξει, κλπ. Οι οδηγοί που μου έτυχαν ευγενικοί και εξυπηρετικοί επίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα μια χαρά με έχει μαζέψει η ιντεραμερικαν... :peep:

Τους είδα το Σάββατο που τους χρειάστηκε ο ax_ena_honda

Ρε μλκ ησουν Αθηνα;;; :knuppel2: ή ήρθε η άλλη λούγκρα Πάτρα;;;

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εξακριβώσει κάποιος αν εννοούν γενικότερη οδική σε όλες τις περιπτώσεις και όχι μόνο σε ατύχημα με υπαιτιότητα άλλου και κατόπιν δήλωσης,τότε αξίζει άπειρα.Περιμένουμε νέα,αν ενδιαφερθεί κάποιος να ενημερώσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την ενεργοποιησα κι εγω πριν 10 μερες...για 10 ευρω οτι και να ειναι, μια χαρα θα ειναι...

βασικα το μονο που θελω εγω, ειναι να μαζεψει το μηχανακι αν τυχον πεσω σε καμια βολτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εξακριβώσει κάποιος αν εννοούν γενικότερη οδική σε όλες τις περιπτώσεις και όχι μόνο σε ατύχημα με υπαιτιότητα άλλου και κατόπιν δήλωσης,τότε αξίζει άπειρα.Περιμένουμε νέα,αν ενδιαφερθεί κάποιος να ενημερώσει!

Άρθρο 3 Ποιοι κίνδυνοι δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο;
Δεν καλύπτονται κίνδυνοι που προξενούνται και οφείλονται, άμεσα ή έμμεσα, εξολοκλήρου ή σε ένα μέρος τους, σε:
• Εξωτερικό πόλεμο (κη­ρυγμένο ή ακήρυκτο), εμφύλιο πόλεμο, επανά­σταση, πραξικόπημα• Πολιτικές ταραχές, τρομο­κρατικές ενέργειες, εγκληματική ενέργεια του Ασφαλισμένου ή απόπειρα διάπραξης εγκλημα­τικής ενέργειας, πυρηνική ενέργεια• Συμμετοχή σε αγώνες ράλι

Υπαρχουν και οι υπολοιποι οροι εδω https://www.carhelp.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα