Jump to content
Ktm loveer

Ktm 1050 adventure

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΥΣ.

ΕΙΜΑΙ 1.80 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 840 ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΥΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ BMW 1200 Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 800mm ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΙΖΕΙ 30 ΜΕ 40 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ.:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου οτι και να σου πουμε,αν δεν τα καβαλησεις ο ιδιος δεν εχει καμμια σημασια.

Αν σου αρεσει το μηχανακι δεν ειναι λογος αυτος να παρεις καποιο αλλο με πιο χαμηλη σελα.....αν και πιστευω με το 1,80 σου καβαλας οποιο μηχανακι θες.

Στην περιπτωση που δεν αισθανεσαι πολυ ανετα μπορεις να βαλεις μια σελα πιο χαμηλη η να σκαψεις ελαχιστα την δικη σου σελα.

Εγω παντως με 1.74 μια χαρα εκανα test ride το 1190 ....ισως σε καθημερινη συμβιωση και μικρομανουβρες να με παιδευε λιγο αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη παρεις το 1050.

Μου φανηκε αθλιο μπροστα στο 1190.

Δε νομιζω να εχουν και τρελη διαφορα τιμης,ειδικα αφου κοιτας και GS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου οτι και να σου πουμε,αν δεν τα καβαλησεις ο ιδιος δεν εχει καμμια σημασια.

Αν σου αρεσει το μηχανακι δεν ειναι λογος αυτος να παρεις καποιο αλλο με πιο χαμηλη σελα.....αν και πιστευω με το 1,80 σου καβαλας οποιο μηχανακι θες.

Στην περιπτωση που δεν αισθανεσαι πολυ ανετα μπορεις να βαλεις μια σελα πιο χαμηλη η να σκαψεις ελαχιστα την δικη σου σελα.

Εγω παντως με 1.74 μια χαρα εκανα test ride το 1190 ....ισως σε καθημερινη συμβιωση και μικρομανουβρες να με παιδευε λιγο αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσον αφορα το υψος ,ειμαι 1,75 και παταγα με τις μυτες και με τα δυο ποδια κατω,αλλα δεν ειχα καποιο θεμα στις μανουβρες.

Εσυ φανταζομαι θα πατας λιγο πιο γεματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω οδηγησει το 1050.....αλλα το 1190 ειναι οπλο.

Αν σε παιρνει οικονομικα παρε αυτο οπως πολυ σωστα ειπε ο Δαντης πιο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω οδηγησει το 1050.....αλλα το 1190 ειναι οπλο.

Αν σε παιρνει οικονομικα παρε αυτο οπως πολυ σωστα ειπε ο Δαντης πιο πανω.

Αστο...

Περα οτι εβραζαν τα μπουτια μου εν κινησει.και φοραγα τζιν.

Δε θελω να φανταστω τερμα καλοκαιρι με καμια βερμουδα τι θα γινοταν.

Στο 1190 δεν ηταν τοσο εντονο το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ 1050 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΤΡΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ GS 1200? 1.80 90 ΚΙΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΣΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ....ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ...:_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως σου ειπα να πας για το 1190.

Τα εχω οδηγησει και τα δυο,για αυτο στο λεω.

Καλυτερα το 1190 και χωρις τα εξτρα.

Τα εξτρα τα παιρνεις και αργοτερα.

Το 1050,1190 δε γινεται αργοτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω 1.83, και πατουσα άνετα στο 1190, αλλα είναι όντως ψηλο... 

Τη bmw δεν την εχω οδηγήσει,  αλλα λογικα λόγω μποξέρ θα σου ειναι άνετη για τα κιλά της στους ελιγμους.. 

Αλλα οτι λέμε το λέμε τζαμπα.. Καβαλα τα και δες! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 1190.ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ GS Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΚΡΙΣΗΣ.

ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΒΑΖΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΑ ΘΕΤΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα σταματα να γραφεις κεφαλαια.
Μετα τραβα στην ktm και στη bmw(εχει και ωραια μερα σημερα) και ζητα 1190 και gs 1200 για test ride.

Μετα αν ακομα δεν εχεις αποφασισει, το συζητας παραπανω στο forum.
Αλλα χωρις test ride δεν πας πουθενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω 1.80 είμαι και μπορώ να πω ότι στο 1200 πατάω λίιιγο πιο άνετα κάτω, σε κανένα δεν είχα θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω 1.83 78 κιλα, και σε κανενα δεν αντιμετωπισα προβλημα. Και τα 2 μου φανηκαν πουπουλα για τον ογκο τους και το βαρος τους. Και παταγα και αρκετα καλα κατω. 

Αν δεν μπορουσαν αναβατες 1.80 να καβαλησουν adventure μηχανακια, τοτε τι θα επρεπε να πουν οι 1.70-1.75?

Επισης, ολα συνηθιζονται να ξερεις. Ξερω ατομα που ειναι λιγο πανω απο 1.70 και εχουν 990 Adventure, και υπαρχουν και κοντυτεροι, με GS 1200.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον φίλο που έκανε παράπονα για κεφαλαία...Έβαλα και τόνους...:thumbsup:

Λατρεύω ktm αλλα όπως και να το κάνεις το μοτόρι της bmw δεν περνάει απαρατήρητο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αληθεια ειναι οτι δεν περναει απαρατηρητο. 

Μεχρι και αυτος εδω, γυρισε να το κοιταξει

http:// http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/92/42/5e/92425e93fedad9e01670f7d69d154b18.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες στο forum!

Το ύψος μη σε απασχολεί καθόλου,όποια κι αν διαλέξεις...ξέχνα το,δεν αποτελεί πρόβλημα!

Μιλώντας τώρα για GS,ενδιαφέρεσαι για την adventure ή την ''απλή'' και για ποιου έτους μοντέλο;

Πάντως με όποιον κάτοχο κι αν μιλήσεις,το ίδιο πράγμα θα σου πει:ο όγκος και το βάρος της δε φαίνονται καθόλου στο δρόμο,είναι πολύ σωστά ''ζυγισμένη''.

Mάζεψε όσες πληροφορίες μπορείς αλλά ασφαλέστερη λύση όλων αυτό που προαναφέρθηκε δηλαδή το test ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Αν έπερνα gs την απλή.απλά θα την έπαιρνα κάποια εχτρα.Και επίσης θέλω να βγαίνω εκτός πόλης για εξορμίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι οδηγείς/οδηγούσες αλλά είναι και τα δύο(1190 και gs,το 1050 δεν το έχω οδηγήσει)ωραία μηχανήματα τα οποία εικάζω πως θα σε αποζημιώσουν.Όσο για τις ''εκτός πόλεις εξορμήσεις'',αν εννοείς ασφάλτινα ταξίδια...άπειρα.Αν όμως αναφέρεσαι και σε (πολύ) χώμα,εκεί χρειάζεται κουβέντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο παλία ενα ktm 690 αλλα και 125 αυτόματοκαι ενός φίλου χτ 660.διάφορα δλδ.τώρα αυτό με ανησυχεί και το έθεσα σαν απορία το ύψος του 1050.τώρα το 1199 είναι 860mm νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιμένω πως είναι ήσσονος σημασίας το θέμα του ύψους αλλά αφού υπάρχει έντονα στο μυαλό σου και σε απασχολεί,καλό είναι να το λύσεις πριν κάνεΙς την αγορά.Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει (πολύ) διαδικτυακά παρά εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου τσεκάροντάς το από κοντά.Και όχι μόνο καβαλώντας στατικά αλλά και σε συνθήκες κίνησης μέσα στην πόλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα