beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Καλησπεραα! Μετα απο αρκετη σκεψη και υπολογισμους με κερδισε το ΚΤΜ. Το διλλημα μου αναμεσα στο 200 και στο 390 ειναι το οικονομικο. Οποτε αναλογως των χρηματων θα κινηθω. Θα ηθελα να ξερω περιπου τι κοστος θα χει υο καθε σερβις μου. Διαβαζω πως γενικα ειναι ακριβα της κτμ αλλα πουθενα δεν βλεπω κοστος κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johns 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Το 2ο σερβις στα 7000χλμ που εκανα προσφατα πηγε 125 ευρω. Το βραδυ θα δω μηπως βρω και την αποδειξη απο το πρωτο στα 1000χλμ.Στο κοστος συντηρησης δεν εχουν διαφορες, μονο στην αρχικη αγορα και στην καταναλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Τι διαφορα να εχουν στην καταναλωση? 1 λιτρο?Γενικα ο μονος λογος να μην παρεις το 390 εναναντι του 200 ειναι αν δεν εχεις τα λεφτα να το αγορασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 390 ακόμα και αν ζοριστείς να το πάρεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Aσυζητητα θελω το 390. Το 200 το σκεφτομαι μονο μεταχειρισμενο. Το βρισκω αστερι με 3.000 ενω το 390 δεν το βρισκω μεταχειρισμενο σε τιμη που να χει μεγαλη διαφορα απο καινουργιο. Μαλλον ομως 390. Johns στα 125ε τι σου καναν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 μην παρεις το 200αρι , τα σερβις θα ειναι ιδια (ακριβα σχετικα βεβαια ) και η καταναλωση θα εχει το πολυυυυ 1 λιτρο διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Να ξερεις αν πας στο 200 παντως δε θα ειναι ιδιαιτερη αναβαθμιση σε δυναμη απο το σκουτερ σου.Μη σου πω με τα βιας θα την καταλαβεις.Ενω με το 390 θα υπαρχει μεγαλη διαφορα.Κανε οτι μπορεις για να πας σε 390 παντως, με το 200 κερδιζεις οσα γλιτωσεις στην αγορα αλλα χανεις σε ολα τα αλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Να ξερεις αν πας στο 200 παντως δε θα ειναι ιδιαιτερη αναβαθμιση σε δυναμη απο το σκουτερ σου.Μη σου πω με τα βιας θα την καταλαβεις.Ενω με το 390 θα υπαρχει μεγαλη διαφορα.Κανε οτι μπορεις για να πας σε 390 παντως, με το 200 κερδιζεις οσα γλιτωσεις στην αγορα αλλα χανεις σε ολα τα αλλα..το οδηγησα το 200. Σε σχεση με το sh ειναι η μερα με την νυχτα και στα 200 :p απλα το θεμα ειναι πως η τελικη του μου φανηκε λιγη (132). Μαλλον υπομονη θα κανω να μαζεψω καποια μετρητα, να φυγει και το sh και παω μια και καλη για το 390. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση σου και κοιτούσα αυτά τα 2 μηχανάκια θα έβαζα σφήνα και τον λόγο ότι είναι και KTM!Θεωρώ ότι από 150cc scooter να πας σε 200cc ΚΤΜ μπορεί να αλλάζει πολλά αλλά παίρνεις και εργαλείο αγόρι! Είναι άδικο να ξενερώσεις στα 200cc και να ξενερώσεις έχοντας KTM. Αν ήταν το πρώτο σου μηχανάκι να έλεγα οκ παρτο και κάτσε κάποιον καιρό, ούτως ή αλλιώς καινούργια εμπειρία θα ήταν. Τώρα όμως...Εγώ δεν θα έκανα εκπτώσεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση σου και κοιτούσα αυτά τα 2 μηχανάκια θα έβαζα σφήνα και τον λόγο ότι είναι και KTM!Θεωρώ ότι από 150cc scooter να πας σε 200cc ΚΤΜ μπορεί να αλλάζει πολλά αλλά παίρνεις και εργαλείο αγόρι! Είναι άδικο να ξενερώσεις στα 200cc και να ξενερώσεις έχοντας KTM. Αν ήταν το πρώτο σου μηχανάκι να έλεγα οκ παρτο και κάτσε κάποιον καιρό, ούτως ή αλλιώς καινούργια εμπειρία θα ήταν. Τώρα όμως...Εγώ δεν θα έκανα εκπτώσεις...κοιτα επειδη το εχω οδηγησει το 200 μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Γουσταρα πολυ την επιταγχυνση του αλλα ξενερωσα με την τελικη. Δεν ειναι λιγα τα 130 αλλα σε εθνικη για κανα ταξιδακι δεν μπορω να πηγαινω με 90-100 δικαβαλος. Με τοσα παω και με το σκουτερ. Το ποσο γρηγορα τα πιασε τα 130 βεβαια με τρελαναι σε βαθμο που "φοβηθηκα" γιατι δεν ειχα τρεξει κανονικα ξανα με μηχανη. Το 390 εχει το διπλασιο γκαζι. Απο την μια λεω πως μηπως κανω μ@λ@κια να παρω απο τα 150 να παω σε 390. Ειναι δαιμονας καλως η κακως. Μονο ηρεμο δεν το λες. Απο την αλλη ομως μυαλο εχω. Και σιγουρα δεν θελω να σκοτωθω. Και μετα ερχεται το οικονομικο θεμα. Αν βρω ενα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη σαφως και θα προτιμησω το 390. Απλα πληροφοριακα θα ναι 80% πολη 20% εθνικη. Να ρωτησω κατι αλλο; Ενας φιλος μου πε το οτι το μονοκυλινδρο θα υποφερει μεωτα συχνα δικαβαλα. Γιατι; Τα παπια γιατι δεν κανουν κιχ; και τι εννοεις λεγοντας πως θα βαζες σφηνα οτι ειναι κτμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εγω απο τα 170 πηγα στα 625 παντως και η μονη παρενεργεια ηταν η ανεξαντλητη κ@υλα.Και το δουκακι ειναι παιχνιδι και πολυ ευκολο οδηγικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 To oτι οδηγειται πανευκολα ισχυει! Και ειναι πουπουλακι! Ειναι σουπερ για πρωτη μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johns 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Aσυζητητα θελω το 390. Το 200 το σκεφτομαι μονο μεταχειρισμενο. Το βρισκω αστερι με 3.000 ενω το 390 δεν το βρισκω μεταχειρισμενο σε τιμη που να χει μεγαλη διαφορα απο καινουργιο. Μαλλον ομως 390. Johns στα 125ε τι σου καναν;Λαδια, φιλτρο μαζι με το o-ring του και μπουζι. Συνολο ανταλλακτικων 63 ευρω...Και θεωρητικα πληρη ελεγχο της μηχανης αν πιστεψουμε τα "τικ" στα πεδια ελεγχου..παντως η αλυσιδα ηταν φρεσκο-γρασαρισμενη.Μαζεψε χρηματα και παρε το 390. Μη βιαστεις! Το μονο καλο του 200 ειναι οτι βγαινει βαμμενη ολη σε πορτοκαλι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες