Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Αν βγάλω τα κουστούμια απ το CBRάκι έρχομαι....? (Ψήνομαι άσχημα να δανειστώ XT660R φίλου...) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Δανεισου ρε και ελα!! Χαβαλε θα εχει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Αν βγάλω τα κουστούμια απ το CBRάκι έρχομαι....? (Ψήνομαι άσχημα να δανειστώ XT660R φίλου...)δανεισου και ελα.... εχεις και τον τιγρη τον 800αρ να παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 δανεισου και ελα.... εχεις και τον τιγρη τον 800αρ να παρειςωωωπ.... θελω να δω τιγρη με χαμηλωμενες πιεσεις να παθω αφυδατωση απο τα τρεχουμενα σαλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Εγω δν ξερω αν μετραω για εμπειρη, αλλα σιγουρα μπορω να κατσω στα πισω... Αυτο με το πΑΙρνει ματι απο πισω (μα πΕρνει ρε Ηλια?) πολυ θα με διασκεδασει - ασε που θα εχω δικαιολογια να πηγαινω με το πασο μου, τυπου, οχι δεν παω αργα, ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι τελευταια...Να προσθεσω, περαν πλακας, οτι οπως και αν χωριστουμε, ειμαστε ΜΙΑ παρεα, και οχι ο καθης για την παρτη του. Ολοι πρεπει να εχουμε στο νου μας τους αλλους και οπωσδηποτε στις διασταυρωσεις να μενει καποιος να περιμενει τον πρωτο απο το πιο πισω γκρουπακι. Τελος, κανεις δεν πρεπει να ξεμενει μονος του, για λογους ασφαλειας, αλλα και ψυχολογιας.Οοοοοοοχι πισω θα βαλουμε τα Αντβέντσουρα(πληθυντικός) , για καθαρα ψυχολογικούς λογος για τους μπροστά!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Οοοοοοοχι πισω θα βαλουμε τα Αντβέντσουρα(πληθυντικός) , για καθαρα ψυχολογικούς λογος για τους μπροστά!! Ναι, για να μην καθυστερούν από φόβο μην ποδοπατηθούν 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Βασικα, αν ειμαστε πισω, θα γλυτωσουν οι υπολοιποι και τον πετροπολεμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Βασικα αν ειμαστε πισω, θα χάσουν οι άλλοι παράγοντα γέλιου, αλλα και βαρεμαρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βασικα, αν ειμαστε πισω, θα γλυτωσουν οι υπολοιποι και τον πετροπολεμο! Ψιτ! Εσύ κατσιούλι γιατί αυτοσυμπεριλήφθηκες στα σοβαρά χωμάτινα εργαλεία? Με τι θα πετάς πέτρες εσύ? Με τα τακούνια που δεν έχεις? Πετάνε πέτρες και τα γουλί λάστιχα, η θα σκύβεις να τις μαζεύεις να τις πετάς με το χέρι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 από τον naftilos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Χαχαχαχα.. Μα πως με καταλαβες οτι θα τις πεταω με το χερι; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Κανονίστε, αν είναι να παίξετε πετροπόλεμο, να σας πάμε σε καμιά αλάνα ή παιδική χαρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Ωραία θα ηταν στη καλοπουλα να έπαιζε φρεντακι ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Ναι αλλα το φραπεδακι σου δινει εναν λογο παραπανω να "πετας" μετα και να μην κωλοβαρας.. Δεν ειναι να παιζουν με αυτα τα πραγματα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Επίσης, θέλω να ξέρετε οτι βιώνω ένα μίνι δράμα - μια θύελλα στον εγκέφαλο. Καθότι παντρεύεται κολλητή ΚΑΙ έχουμε την βόλτα μας μέσα στο ίδιο ΠΣΚ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι κάπως έτσι:Να δω αν μου μπαίνει το φόρεμα, να βρω παπούτσια, να δω τι θα κάνω με τα μαλλιά, να δω αν έχω δεύτερο μπουζί, πρέπει να τσεκάρω λίγο και την πίεση, και τι χρώμα θα κάνω τα νύχια, γαμώτο πού έχω βάλει τα πράγματα για μακιγιάζ, να καθαρίσω το φίλτρο αέρα, ας μην βάλω κοσμήματα, βενζίνη νομίζω είμαι κομπλέ, να ξεχνάω άραγε κάτι ??? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Επίσης, θέλω να ξέρετε οτι βιώνω ένα μίνι δράμα - μια θύελλα στον εγκέφαλο. Καθότι παντρεύεται κολλητή ΚΑΙ έχουμε την βόλτα μας μέσα στο ίδιο ΠΣΚ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι κάπως έτσι:Να δω αν μου μπαίνει το φόρεμα, να βρω παπούτσια, να δω τι θα κάνω με τα μαλλιά, να δω αν έχω δεύτερο μπουζί, πρέπει να τσεκάρω λίγο και την πίεση, και τι χρώμα θα κάνω τα νύχια, γαμώτο πού έχω βάλει τα πράγματα για μακιγιάζ, να καθαρίσω το φίλτρο αέρα, ας μην βάλω κοσμήματα, βενζίνη νομίζω είμαι κομπλέ, να ξεχνάω άραγε κάτι ???το πως θα κανεις τα μαλλια σου, για να μπορουν να μπουν στο κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 κοτσίδα - σε παρακαλώ, δεν είμαι χθεσινή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Επίσης, θέλω να ξέρετε οτι βιώνω ένα μίνι δράμα - μια θύελλα στον εγκέφαλο. Καθότι παντρεύεται κολλητή ΚΑΙ έχουμε την βόλτα μας μέσα στο ίδιο ΠΣΚ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι κάπως έτσι:Να δω αν μου μπαίνει το φόρεμα, να βρω παπούτσια, να δω τι θα κάνω με τα μαλλιά, να δω αν έχω δεύτερο μπουζί, πρέπει να τσεκάρω λίγο και την πίεση, και τι χρώμα θα κάνω τα νύχια, γαμώτο πού έχω βάλει τα πράγματα για μακιγιάζ, να καθαρίσω το φίλτρο αέρα, ας μην βάλω κοσμήματα, βενζίνη νομίζω είμαι κομπλέ, να ξεχνάω άραγε κάτι ???Κοίτα μόνο μη μπερδέψεις την αμφίεση με την εκάστοτε περίσταση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιλάμε προχωράω με καταιγιστικούς ρυθμούς, χθες άλλαξα την σκασμένη από ύποπτη βίδα σαμπρέλα της τελευταίας βόλτας. Δέσιμο τροχών, μικροκαθαρίσματα, λίπανση, τσεκάρισμα λαδιών, σύνδεση μπαταρίας, δέσιμο κοστούμι, πωωωω βουνό μου φαίνεται και ας είναι το μηχανάκι πλέον στο γκαράζ ΜΟΥ και το βουνό ορατό από το μπαλκόνι μου.Εκτός απροόπτου όμως δεν το χάνω το αυριανό! Μικρουλα γλυκουλαααααα!!!Η αιτια για την ολη αποχη?? Totally worth it!!!!!Ευχαριστώ, πολύ γλυκούλα πράγματι, πρόσεχε όμως γιατί αν σε πιάσει στα χέρια της έχεις γίνει δουλάκι παντοτινό....Η αιτία δεν είναι αυτή, πως θα μπορούσε πια, δεν είναι κανένα μωρό, η αιτία είναι συνήθως στο κεφάλι.... O ενας εσκασε μυτη.. περιμενω αλλους 4εις.. Ευγενιε... περιμενω... :) Να τη η project manager του θεματος. Ρισπέκτ και αγάπη στον Ηλία! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Αυτα ειναι....Λοιπον. Οπως ειπαμε... Τα λεμε στην ΚαλοπούλαΘυμηθείτε να ριξετε τις πιεσεις στα λαστιχα.Το πιο σημαντικο για να χαρειτε την βολτα οι ονόφιδες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Καλη χωματοσεζόν σε όλους Λοιπον. Οπως ειπαμε... Τα λεμε στην Καλοπούλα Ηλία τελικά θα είσαι εκεί κατά τις 9? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ναι Γιωργη :) Παιζει και 8:45 για να αραξω λιγο παραπανω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Τα λεμε εκεί παιδια αυριο 9.00. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 παρομοιως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες