Jump to content
HLIAS

Σούπερ Ντούπερ Βορείου Υμηττού OnOffάδα Vol. 4 / 13-9-15

Recommended Posts

Αν βγάλω τα κουστούμια απ το CBRάκι έρχομαι....? :cry:

(Ψήνομαι άσχημα να δανειστώ XT660R φίλου...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν βγάλω τα κουστούμια απ το CBRάκι έρχομαι....? :cry:

(Ψήνομαι άσχημα να δανειστώ XT660R φίλου...)

δανεισου και ελα.... εχεις και τον τιγρη τον 800αρ να παρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δανεισου και ελα.... εχεις και τον τιγρη τον 800αρ να παρεις

ωωωπ.... θελω να δω τιγρη με χαμηλωμενες πιεσεις να παθω αφυδατωση απο τα τρεχουμενα σαλια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δν ξερω αν μετραω για εμπειρη, αλλα σιγουρα μπορω να κατσω στα πισω... :laugh:Αυτο με το πΑΙρνει ματι απο πισω (μα πΕρνει ρε Ηλια?) πολυ θα με διασκεδασει - ασε που θα εχω δικαιολογια να πηγαινω με το πασο μου, τυπου, οχι δεν παω αργα, ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι τελευταια...

Να προσθεσω, περαν πλακας, οτι οπως και αν χωριστουμε, ειμαστε ΜΙΑ παρεα, και οχι ο καθης για την παρτη του. Ολοι πρεπει να εχουμε στο νου μας τους αλλους και οπωσδηποτε στις διασταυρωσεις να μενει καποιος να περιμενει τον πρωτο απο το πιο πισω γκρουπακι. Τελος, κανεις δεν πρεπει να ξεμενει μονος του, για λογους ασφαλειας, αλλα και ψυχολογιας.

Οοοοοοοχι πισω θα βαλουμε τα Αντβέντσουρα(πληθυντικός) , για καθαρα ψυχολογικούς λογος για τους μπροστά!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οοοοοοοχι πισω θα βαλουμε τα Αντβέντσουρα(πληθυντικός) , για καθαρα ψυχολογικούς λογος για τους μπροστά!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, για να μην καθυστερούν από φόβο μην ποδοπατηθούν:cry::cry::cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα, αν ειμαστε πισω, θα γλυτωσουν οι υπολοιποι και τον πετροπολεμο! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα αν ειμαστε πισω,  θα χάσουν οι άλλοι παράγοντα γέλιου,  αλλα και βαρεμαρας:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα, αν ειμαστε πισω, θα γλυτωσουν οι υπολοιποι και τον πετροπολεμο! :laugh:

Ψιτ! Εσύ κατσιούλι γιατί αυτοσυμπεριλήφθηκες  στα σοβαρά χωμάτινα εργαλεία? Με τι θα πετάς πέτρες εσύ? Με τα τακούνια που δεν έχεις? Πετάνε πέτρες και τα γουλί λάστιχα, η θα σκύβεις να τις μαζεύεις να τις πετάς με το χέρι.:sopase::sopase::sopase:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανονίστε, αν είναι να παίξετε πετροπόλεμο, να σας πάμε σε καμιά αλάνα ή παιδική χαρά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα το φραπεδακι σου δινει εναν λογο παραπανω να "πετας" μετα και να μην κωλοβαρας.. Δεν ειναι να παιζουν με αυτα τα πραγματα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης, θέλω να ξέρετε οτι βιώνω ένα μίνι δράμα - μια θύελλα στον εγκέφαλο. Καθότι παντρεύεται κολλητή ΚΑΙ έχουμε την βόλτα μας μέσα στο ίδιο ΠΣΚ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι κάπως έτσι:

Να δω αν μου μπαίνει το φόρεμα, να βρω παπούτσια, να δω τι θα κάνω με τα μαλλιά, να δω αν έχω δεύτερο μπουζί, πρέπει να τσεκάρω λίγο και την πίεση, και τι χρώμα θα κάνω τα νύχια, γαμώτο πού έχω βάλει τα πράγματα για μακιγιάζ, να καθαρίσω το φίλτρο αέρα, ας μην βάλω κοσμήματα, βενζίνη νομίζω είμαι κομπλέ, να ξεχνάω άραγε κάτι ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης, θέλω να ξέρετε οτι βιώνω ένα μίνι δράμα - μια θύελλα στον εγκέφαλο. Καθότι παντρεύεται κολλητή ΚΑΙ έχουμε την βόλτα μας μέσα στο ίδιο ΠΣΚ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι κάπως έτσι:

Να δω αν μου μπαίνει το φόρεμα, να βρω παπούτσια, να δω τι θα κάνω με τα μαλλιά, να δω αν έχω δεύτερο μπουζί, πρέπει να τσεκάρω λίγο και την πίεση, και τι χρώμα θα κάνω τα νύχια, γαμώτο πού έχω βάλει τα πράγματα για μακιγιάζ, να καθαρίσω το φίλτρο αέρα, ας μην βάλω κοσμήματα, βενζίνη νομίζω είμαι κομπλέ, να ξεχνάω άραγε κάτι ???

το πως θα κανεις τα μαλλια σου, για να μπορουν να μπουν στο κρανος :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα μόνο μη μπερδέψεις την αμφίεση με την εκάστοτε περίσταση!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε προχωράω με καταιγιστικούς ρυθμούς, χθες άλλαξα την σκασμένη από ύποπτη βίδα σαμπρέλα της τελευταίας βόλτας. Δέσιμο τροχών, μικροκαθαρίσματα, λίπανση, τσεκάρισμα λαδιών, σύνδεση μπαταρίας, δέσιμο κοστούμι, πωωωω βουνό μου φαίνεται και ας είναι το μηχανάκι πλέον στο γκαράζ ΜΟΥ και το βουνό ορατό από το μπαλκόνι μου.

Εκτός απροόπτου όμως δεν το χάνω το αυριανό! 

Μικρουλα γλυκουλαααααα!!!

Η αιτια για την ολη αποχη?? Totally worth it!!!!!

Ευχαριστώ, πολύ γλυκούλα πράγματι, πρόσεχε όμως γιατί αν σε πιάσει στα χέρια της έχεις γίνει δουλάκι παντοτινό....

Η αιτία δεν είναι αυτή, πως θα μπορούσε πια, δεν είναι κανένα μωρό, η αιτία είναι συνήθως στο κεφάλι....

:thumbsup: O ενας εσκασε μυτη.. περιμενω αλλους 4εις.. 

Ευγενιε... περιμενω... :)

:laugh::laugh::rotfl:

Να τη η project manager του θεματος. 

Ρισπέκτ και αγάπη στον Ηλία!

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι....

Λοιπον. Οπως ειπαμε...

Τα λεμε στην Καλοπούλα

Θυμηθείτε να ριξετε τις πιεσεις στα λαστιχα.

Το πιο σημαντικο για να χαρειτε την βολτα οι ονόφιδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη χωματοσεζόν σε όλους :_thumbsup:

Λοιπον. Οπως ειπαμε...

Τα λεμε στην Καλοπούλα

Ηλία τελικά θα είσαι εκεί κατά τις 9?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι Γιωργη :)