tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το πιο διάσημο μηχανάκι του ΜΒ επισκέπτεται την Αθήνα. Ή δύο από τα πιο μακροβιότερα και δημοφιλή, τουλάχιστον στην Αμερική, βρωμομήχανα το ένα δίπλα στο άλλο. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά. "Ρε συ, ο Καλημέρας είσαι;" "Ναι." " Αν είναι δυνατόν, κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Μα καλά τι κάνεις εσύ εδώ΄" Ο φωτογράφος μας! 2 Απρίλια στο βουνό... Κάπου δεν υπήρχε ένα εμότικον φιμωμένο με ένα τσιρότο στο στόμα; Έχουμε φτάσει πια. "Τι θα γίνει, θα δούμε καμιά σαβούρδα ή ήρθαμε τζάμπα εδωπέρα;" "Ρε μαλάκα αφού σου έχω δώσει ειδικό τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για χωματο-ΚΤΜ που σε καλύπτει οπουδήποτε, οποτεδήποτε και χωρίς χρέωση. Γιατί δεν το χρησιμοποίησες; Εμένα ξέρεις πόσες φορές με έχει ξελασπώσει; Και όχι για ψιλοπράγματα όπως τα πηνία σου..." Κι όμως, αντί να χαλαστεί που του χάλασε το μηχανάκι κι έχασε την βόλτα, αντί να κάτσει σπίτι του και να κατεβάζει καντήλια, καβάλησε το αμάξι και ήρθε και μας βρήκε στο πιστάκι στο Κορωπί. Και όχι τίποτε άλλο, έφερε και φραπέδες. Σεβασμός και αγάπη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον tzoutz 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Μπράβο ρε τσακάλια γαμω τα παρεάκια!! Ζηλεύω Η μοτο-πολυφωνία οολα τα λεφτά!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Αυτο το "χρεπι" εεμένα μου καλογυαλισε με τα usd πιρουνια και, την εμφανιση που δεν εμοιαζε κε τπτ αλλο! Στα 7+ χρόνια που είναι στα χέρια μου έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές εμφάνιση.Η αλήθεια είναι ότι που και που περνάει απο το μυαλό μου να το δώσω(μακροβιότερη δίτροχη σχέση ever) αλλά το άτιμο δεν μου χαλάει χατήρι σε ότι και αν του ζητήσω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ίδια εικόνα, άλλη λήψη με τον Γαβριήλ. Ο βράχος που μας πλαισιώνει. "Όχι που θα ερχόμουν ως εδώ με το κάρο και δεν θα καβαλούσα έστω και λίγο γατάκια..." Ο βενζινάς με ρώτησε αν το έβαλα για να μην ξεχαστώ και ζητήσω ντίζελ. Άντε να του εξηγώ ότι το προηγούμενο βράδυ είχα αποσυνδέσει το σωληνάκι της βενζίνης επειδή το ρουμπινέτο έχανε και έσταζε το κάρμπ. Ότι είχα διπλώσει το σωληνάκι και το είχα πιάσει με ένα τσιμπίδι για να μην αδειάσει το ντεπόζιτο. Ότι είμαι ξεχασιάρης και ότι μέσα στην φούρια μου να ντυθώ και να ανέβω στο βουνό θα το έφευγα έτσι, κατά πάσα πιθανότητα αδειάζοντας όλο το ντεπόζιτο πίσω μου καθώς το τσιμπίδι θα έφευγε από την θέση του εν κινήσει.... - Σου ΄κανε κιχ το Απρίλια;- Κίχ δεν έκανε.- Ούτε το δικό μου.- Μα καλά, τι φανταστικό μηχανάκι. Δηλαδή μιλάμε τι γαμάτο μηχανάκι...- Άσε, που να σου λέω, ήμουν ένα βράδυ στην Κρήτη και.....- Που λες έχουμε πάει εντουροβόλτα με το ΜΒ στον Αγωγό στην Βαρυμπόμπη, ξέρεις; Όλοι είναι με εντούρια κι εγώ με το 990 ρε φίλε. Εκεί να δεις, είχαμε και κάτι κουλάδια, βλέπαν την ανηφόρα και κλείναν το γκάζι. Εκεί μέσα στο λούκι να σμπρώχνουν σαν τους μαλάκες, να κάνουν κουπί και να κολλάνε. Κι εγώ να έρχομαι από πίσω με το θωρηκτό και να λέω ΔΏΣΕ ΓΚΑΖΙ ΜΩΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ και να το χουφτώνω και να σκαρφαλώνει σαν καθαρόαιμο. Και όχι τίποτε άλλο, να κοιτάνε και με απορία πως γίνεται αυτό, δηλαδή πως να ανέβει στην ανηφόρα το μηχανάκι ρε φίλε αν δεν του ΣΤΡΊΨΕΙΣ ΤΗ ΓΚΑΖΙΈΡΑ ; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον tzoutz 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λαικ στο φωτορεπορτάζ, τελικα ο φωτογράφος μας ήταν άλλος ! Επίσης το είδα το "βενζίνη", αλλα δεν πρόλαβα να το επεξεργαστω.. Μάλιστα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Εκανε και ο ρενεγατος σήμερα ενα μερος της διαδρομης. Απο Καισαριανή εως Γλυφάδα. Νομιζω οτι του αρεκε..... εχουμε και αποδειξεις.....Ουτε μασησε ουτε τιποτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Εκανε και ο ρενεγατος σήμερα ενα μερος της διαδρομης. Απο Καισαριανή εως Γλυφάδα. Νομιζω οτι του αρεκε..... εχουμε και αποδειξεις.....Ουτε μασησε ουτε τιποταΚαισαριανή εως Γλυφάδα... με τι σατανικους τρόπους συνδεετε τα 2 μερη;;;; οεο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Ωραια ηταν σημερα! Το μεγαλυτερο μερος της διαδρομης που καναμε ηταν απλος χωματοδρομος, αλλα υπηρχαν και πολλα σημεια με αρκετες πετρες μη φυτευτες που ηθελε λιγο προσοχη. Αλλα σε γενικες, το Adventure με εβγαλε παλικαρι, ουτε στιγμη δεν κωλωσε/α. Υ.Γ: Στεναχωρηθηκα που σε μερικα σημεια, περνας αναμεσα απο τα καμμενα, και ολα γυρω σου ειναι σταχτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Ωραια ηταν σημερα! Το μεγαλυτερο μερος της διαδρομης που καναμε ηταν απλος χωματοδρομος, αλλα υπηρχαν και πολλα σημεια με αρκετες πετρες μη φυτευτες που ηθελε λιγο προσοχη. Αλλα σε γενικες, το Adventure με εβγαλε παλικαρι, ουτε στιγμη δεν κωλωσε/α. Υ.Γ: Στεναχωρηθηκα που σε μερικα σημεια, περνας αναμεσα απο τα καμμενα, και ολα γυρω σου ειναι σταχτη. Στα καμμένα είχε μια περίεργη ομορφιά... Θέλουμε φώτο με τον adventuraκο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Kαι φυσικα, ο Ηλιας, με ξεφτιλιζε, με τι αλλο;Οχι, οχι αφου το ΚΤΜ του, ειναι συνεργειο.... Με το παπι ντε! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 από τον r3negade 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Δεν ξεφτυλισα κανεναν..αντε μπραβο..Τον μικρο μου αδερφο δεν θα τον ξεφτυλιζα ποτεεγω χαιρομαι που αποφασισαμε τελικα να γυρισουμε απο εκει.. Μεταξυμας, δεν περιμενα οτι ηθελες να γυρισουμε απο σα κειθε οταν στο προτεινα. χαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Μεταξύ σας, δεν ήθελε αλλά ντράπηκε να το ομολογήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Το σκεφτομουν να καναμε κανα κομματι της ονοφφαδας πριν παμε Υμηττο, και με ετρωγε η αληθεια ειναι... Αλλα ψιλοαγχωνομουν, νομιζα οτι θα βρισκαμε πολυ πιο δυσκολα τερραιν. Ευτυχως που τελευταια στιγμη το πηρα αποφαση, και το επιχειρησαμε! Αξιζε και με το παραπανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 εσυ γιατι αγχωνεσαι δεν καταλαβα, στο ειπα και απο κοντα, εχει πολυ ψωμι το πρι πρι σου, δεν μασαει απο κατι τετοια, και με λαθος λαστιχα, και με λαθος ρυθμιση στην αναρτηση μια χαρα παει, αμα το εχεις λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Γιατι ειναι γυρω στα 100 κιλα βαρυτερο απο ο,τι ειχα οδηγησει στο χωμα.. Αλλα πραγματικα εκανε παπαδες ακομα και σε σαθρο εδαφος.Νταξει με τα λαστιχα που ειχε, δεν δοκιμασα πχ να στριψω σε φουρκετα με μπολικα, οταν κατω ειχε χοντρες σαθρες πετρες, αλλα γενικα, και σε κομματια που δεν περιμενα, περασε απο πανω σαν να ηταν κανα 400ρι εντουρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ρε μλκς ήμουν κι εγώ εκεί πάνω χθες. Έπρεπε να πάω, δεν γινόταν. Μεσημεράκι. Ε ρε και να ερχόμασταν μετωπικά σε καμία φουρκέτα...Μεταξύ άλλων για να ξαναδώ τα καμμένα.Έχω και φωτό Γαβριήλ, θα ετοιμάσω ξεχωριστό θέμα.Παναγή μεγειές το χωμάτινο σκέλος της σκέσης σου με το περιπετειομηχάνημα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Επιστρέφω Ελλάδα και δη στο σπιτάκι μου Παρασκευή βράδυ.ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί να ελπίζω σε Υμμητάνιακς? ζήλεψα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Κοιτα που θα είμαι θεσ/κη και θα ζηλεύω... Κακές παρεες κάναμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ρε μλκς ήμουν κι εγώ εκεί πάνω χθες. Έπρεπε να πάω, δεν γινόταν. Μεσημεράκι. Ε ρε και να ερχόμασταν μετωπικά σε καμία φουρκέτα...Μεταξύ άλλων για να ξαναδώ τα καμμένα.Έχω και φωτό Γαβριήλ, θα ετοιμάσω ξεχωριστό θέμα.Παναγή μεγειές το χωμάτινο σκέλος της σκέσης σου με το περιπετειομηχάνημα. Κι εγώ εκεί πάνω ήμουν χτες!!!(σε μονοπάτια όμως) Δεν πετύχαμε κανέναν και έλεγα ότι όλοι περίμεναν τα πρωτοβρόχια για να βγούνε! Επιστρέφω Ελλάδα και δη στο σπιτάκι μου Παρασκευή βράδυ.ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί να ελπίζω σε Υμμητάνιακς? ζήλεψα...Έριξε κάτι βρόχες σήμερα.....θα είναι τα χωματάκια ταμάμ!!!! Ετοιμάσου.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 +Ο (enduro)καιροc γαρ εγγυc+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) h πιο αστεια στιγμη της βολτας , ηταν οταν καποια στιγμη οαιρνει η δαναη το μηχανακι μου και ετοιμαζεται να μπει πιστακι ...ανεβαινει , βαζει μπρος...και γκλουπ κουμπωνει ΔΕΥΤΕΡΑ και ξεκιναει ... φχαριστηθηκα μεν τον τσαμπουκα της , γελασα δε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 από τον nikolakiss 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Μαλακια εκανα? Ο_οΣορρυ... (το καταγαπησα παντως το μηχανακι σου, τωρα που δν ακουει το δικο μου...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 ,όχι δεν έκανες μλκ ... Απλα ξεκίνημα με δεύτερα είναι μοτοκροσαδικο Χούι , φουλ επιθετικό για να μην χάσεις ουτε δέκατο στην εκκίνηση... Οποτε καταλαβαίνεις γιατί μου φάνηκε αστειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Μαλακια εκανα? Ο_οΣορρυ...,όχι δεν έκανες μλκ ... Απλα ξεκίνημα με δεύτερα είναι μοτοκροσαδικο Χούι , φουλ επιθετικό για να μην χάσεις ουτε δέκατο στην εκκίνηση... Οποτε καταλαβαίνεις γιατί μου φάνηκε αστειοΠωωωω τι σου είπεεεεεε!Την είπες κότα ρε την κοπέλα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες