eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ώρα επιστροφής στο περίπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ναι Γιωργη :) Παιζει και 8:45 για να αραξω λιγο παραπανωΜάλλον θα έρθω και εγώ νωρίτερα,τα λέμε το πρωί . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ώρα επιστροφής στο περίπου; Δεν ξερω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Μερααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Καλημεραααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 ε, καλημερα λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Μερααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Για πειτεβπως περασατεβρε αλητες... Δώστε και φωτο να δουμε πωςωτα περασατε οσοι πηγατε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο τι γραφεις; Η γράφεις με τη μυτη; αυριο θα ανεβάσω γιατί τώρα γύρισα σπίτι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γυρνάω σπίτι με τη μηχανη μεσα στη σκόνη. Αν το καλοσκεφτείς, δεν εγινε και κάτι το φοβερό. Οδηγήσαμε λιγο χώμα, κατεβήκαμε και ενα κακοτράχαλο μονοπάτι, που δε το περιμένα οτι θα το κατέβαινα με τη Κλαίρη ποτέ, εκει μου φυγε και 3 φορές και αφόδευσα εντος του εσωρούχου μου, αλλα όλα καλά. Αλλά μάλλον φταίει οτι το βουνό έχει κάτι, ισως το ίδιο κάτι που ένοιωθα οταν έβγαινα με το landrover "τζιπάδα", παλια. Μονο πολυ πιο έντονο, λόγω της φυσης της μοτοσυκλέτας.Γούσταρα τα καθαρόαιμα, γούσταρα και τις ον οφ, για τις διπλες τους ικανότητες. Εντυπωσιαστικα απο το παναλαφρο μικρο στο ματι 125ρι διχρονο κατεμι. Γουσταρα γενικά.Επιασα τον εαυτο μου να φαντάζεται αγριεμένους τιγρηδες να γουργουριζουν κατω απο τα πόδια μου, ενω περνάω κάτω απο έλατα σε δασικούς. Στα κλεφτά φανταζόμουν να εχω ενα τέτοιο κατέμι, και να πηγαίνω σα τη κοτούλα.. Είχε και καφέ. Είχε και φαγητό, πολύ φαγητό. Και καλή παρέα. Πολύ καλη παρέα.Ξεκούμπωσα το σκονισμένο μου μπουφάν. Μαρέσει να βλέπω σκόνη στα (εκτος δρομου) οχήματα. Μετά απο αρκετά ταξίδια για τα δεδομένα μου με τη μηχανή, ειναι η πρώτη φορά που τη χαίδεψα πραγματικά χαρούμενος που την έχω.Να στε καλά όλοι σας παιδιά, πολυ ωραία ήταν.φωτογραφιες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 από τον GavriilVet 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Εγώ θα γράψω το απόγευμα από το σπίτι γιατί κατάφερα Δευτεριάτικα να είμαι στο γραφείο με πυρετό...Έχω φωτογραφίες - ντοκουμέντα, ο Υμηττός κόντεψε να λιποθυμήσει από την συγκίνηση που ξανάδε το μηχανάκι του Tzoutz με τον ίδιο καβάλα ^_^ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Είχε και καφέ. Είχε και φαγητό, πολύ φαγητό. Και καλή παρέα. Πολύ καλη παρέα.Βλέπω ότι μετά από την αναχώρηση μου λυσσάξατε στην προπόνηση εντουροονοφόπαιδα..... Κατά τα άλλα και ποιητής και φωτογράφος, ωραίος ο παίχτης! Πόσταρε θα σου έλεγα τις φωτό να φαίνονται, να ομορφύνει η κουβέντα, ή έστω μία επιλογή τους. Έχω φωτογραφίες - ντοκουμέντα, ο Υμηττός κόντεψε να λιποθυμήσει από την συγκίνηση που ξανάδε το μηχανάκι του Tzoutz με τον ίδιο καβάλα ^_^Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, λαμβάνω το μήνυμα της, επειδή όμως είμαι και λίγο στριμμένος να επισημάνω είναι ότι ο Υμηττός δεν σκοτίζεται καθόλου τι κάνει ή τι δεν κάνει ο tzoutz. Ο Υμηττός υπήρχε πολύ πριν από τον tzoutz και, βραχώδης έτσι όπως είναι, θα υπάρχει για αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μετά από τον tzoutz.Αυτός που συγκινήθηκε ήταν ο tzoutz.Και για να μην μιλάω για τον εαυτό μου σε τρίτο ενικό όπως κάτι ψώνια που ξέρουμε, συγκινήθηκα που σας είδα μετά από τόσο καιρό απομόνωσης και φυσικά συγκινήθηκα που καβάλησα το υπέρτατο κίτρινο υπερόπλο μου και για άλλη μία φορά ξεδίπλωσα το πηγαίο, ασυγκράτητο οδηγικό μου ταλέντο!Έχω κι εγώ μερικές φωτό που θα ανεβάσω αργότερα. Καλώς σας ξαναβρίσκω, παλιούς και νέους σύντροχους του βουνού, του βουνού που είναι εκεί έξω και μας περιμένει για παιχνίδι, αλλά και εν μέρει και αυτού που είναι εντός για να το ανεβοκατεβαίνουμε καθημερινά. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Λιγο πριν τον γκαιφε.. Τζουτζομηχανο κ υμηττος Kαι το κοριτσι της παρεας ιπταμενο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Πολύ ωραία εμπειρία για εμάς τους αρχάριους.Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με όλους σας και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Τρέξαν λίγο τα σάλια μας με τα χωμάτινα τα εργαλεία.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xarisaek 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Τέλεια η χωματάδα όπως και η παρέα... Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και ελπίζω να τα ξαναπούμε στο βουνό. Highlight όταν δανείστηκα το πιστόλι της dirty girl. Τρομερή αίσθηση και καμία σχέση με το δικό μου που ένιωθα ότι γλίστραγε πολύ σε αρκετά κομμάτια της βόλτας.Ωραίες οι φωτογραφίες με τους ιπτάμενους/ες , περιμένουμε και τα βίντεο να θυμηθούμε τη διαδρομή!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Τέτοιο πιάσιμο στα μπούτια είχα να νιώσω από το στρατό......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Τέτοιο πιάσιμο στα μπούτια είχα να νιώσω από το στρατό.........Ναι ρε γμτ, κκαι γω ειχα πιαστει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να πω κι εγώ τα δικά μου... Για αρχή, για όποιον δεν το άκουσε (από 4 φορές ο καθένας) να πω οτι μετά από 2μηνη αποχή στη σχέση μου με το μηχανάκι μου, του πάτησα 3 φορές την μανιβέλα και πήρε μπροστά !!! Ούτε ίδρωσα, ούτε αγχώθηκα, ούτε έστειλα μήνυμα απελπισίας "δεν παίρνει το ρημάδι τι να κάνω" προς Ηλία και Γιώργο, ΤΙ ΠΟ ΤΑ, ξεκίνησα από το σπίτι κιουρία, ψάχνοντας για ανοιχτό βενζινάδικο - το οποίο δεν βρήκα, και φτάνοντας εντός της ώρας συνάντησης (09.00 - 09.30), έτοιμη να δεχτώ τα συγχαρητήρια από τον Ηλία. Πλην όμως... είδα γνωστές φάτσες, άγνωστες φάτσες, τον συλλεκτικό Ευγένιο, αλλά Ηλία, δεν... Μόλις μου είπαν τι είχε γίνει, ήμουν ανάμεσα σε υστερικό γέλιο, και "όχι ρε γαμώτο ξενέρα" φάση. Αφήστε δε, που υπήρχε και μια σχετική απορία. Να δηλαδή, ας πούμε... ποιος ξέρει την διαδρομή? Ευτυχώς απάντηση έδωσαν ο Ευγένιος και ο Νικολάκηςςς, και ξεκινήσαμε, καβαλήσαμε μηχανάκια και βουνό, και φτάσαμε από την άλλη στα πιστάκια, χωρίς απρόοπτα ή προβληματισμούς. Να ομολογήσω εδώ την απιστία μου, οτι δηλαδή και στα 2 πιστάκια, περισσότερη ώρα οδήγησα το BETA του Νικολάκη, παρά το δικό μου... Από την άλλη βέβαια και το δικό μου, δεν το είδα να μουτρώνει καθόλου όσο συστηνότανε με τον κόσμο, οπότε στο τέλος της ημέρας δεν είχαμε γκρίνιες στην σχέση αυτή.Στα της βόλτας τώρα, πιστολιάσαμε παντελώς το κομμάτι της επιστροής, αφ'ενός γιατί χάσαμε και τους 2 μας οδηγούς, αφ'ετέρου γιατί χωνεύαμε ωσάν τα φίδια, οπότε η άσφαλτος μας φάνηκε πιο γλυκιά. Σόρρυ που δεν χαιρέτησα όσους έφυγαν ανάμεσα στον καφέ και το φαγητό, το κατάλαβα αφού κάτσαμε.Το λοιπόν. Ποιοι μουρμούριζαν κάτι για Γεράνεια όρη? - φωτογραφίες μόλις μπορέσω, δεν έχω πολλές, αλλά είναι συλλεκτικές, περιλαμβάνουν ένα ιπτάμενο 990, δύο φορές τον Ευγένιο, στην μια σε χειραψία με τον event manager Ηλία... εδιτ: Νικολάκιςςς σωτήρας μεγάλος με το λαδάκι του !!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 από τον dirty_girl 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Το λοιπόν. Ποιοι μουρμούριζαν κάτι για Γεράνεια όρη? ....μετα τις εκλογες θα παμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Νέα εποχή. Για εμένα πλέον ο πρωινός καφές πριν από την εντουρόβολτα ξεκινά με θέα τον Υμηττό. Μέχρι πρότινος τον Υμηττό τον πρωτοαντίκρυζα μέσα στο αμάξι ανεβαίνοντας την Αλεξάνδρας καθ΄οδόν για το μηχανάκι. Καλά αρχίσαμε... Ο γερό-Ναυτίλος νεότερος από ποτέ, sans μπαγκαζιέρα όμως. Η dirty-girl ποζάρει αλλά ο Καλημέρας ετοιμάζεται να της φάει το μηχανάκι και να ροβολήσει κάτω την πλαγιά. Dominatoras μωρέ, τι XR και παπαριές. Άντε ρε μαλάκα τελείωνε να πάμε να σκάψω κάνα χαντάκι με το 990. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Μια χαρά ήταν.Αν και αρκετοί είμασταν άγνωστοι μεταξύ μας επικρατούσε χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα που στα πιστάκια φάνηκε απ'την άνεση που έπαιρνε ο ένας το μηχανάκι του άλλου.Εγω δυστυχως έχω γίνει ένα σώμα με το χρέπι μου και για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα απο άλλο μηχανάκι πρέπει να το έχω για τουλάχιστον μια εβδομάδα,οπότε έμεινα αμέτοχος στην π@ρτούζα'Αιντε και στις επόμενες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Να ειστε καλα παιδες.Αντε και αν την ξανακανουμε εφετο θα ειμαι σίγουρα με μοτο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Να την ξανακανουμε, να την ξανακανουμε.. Γιατι μερικοι απο εμας ειμαστε μλκες, και στην προσπαθεια τοςυ να τα προλαβουν ολα τελευταια στιγμη, πηραν τα @@ τους! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να ειστε καλα παιδες.Αντε και αν την ξανακανουμε εφετο θα ειμαι σίγουρα με μοτο :P Και με παπι δεχόμαστε για να εμψυχονωμαστε οι ονοφιδε. Μια χαρά ήταν.Αν και αρκετοί είμασταν άγνωστοι μεταξύ μας επικρατούσε χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα που στα πιστάκια φάνηκε απ'την άνεση που έπαιρνε ο ένας το μηχανάκι του άλλου.Εγω δυστυχως έχω γίνει ένα σώμα με το χρέπι μου και για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα απο άλλο μηχανάκι πρέπει να το έχω για τουλάχιστον μια εβδομάδα,οπότε έμεινα αμέτοχος στην π@ρτούζα'Αιντε και στις επόμενες Αυτο το "χρεπι" εεμένα μου καλογυαλισε με τα usd πιρουνια και, την εμφανιση που δεν εμοιαζε κε τπτ αλλο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Να την ξανακανουμε, να την ξανακανουμε.. Γιατι μερικοι απο εμας ειμαστε μλκες, και στην προσπαθεια τοςυ να τα προλαβουν ολα τελευταια στιγμη, πηραν τα @@ τους! Να σε πήγε γατάκι μη σου πέσει πουθενά και κάνει καμία γρατζουνιά και κλαίς μετά κανά δυο χρόνια συνέχεια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες