Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1960, Velocette Viceroy, 250cc boxerΓια κοζάρετε προσεκτικά μηχανολογικό: ΑΛΛΑμετά κλείστε τα μάτια σας για το εξωτερικό:Άργησε να πιάσει τη σκουτερομόδα των '50s και αφού έκοψε 700 κομμάτια αποσύρθηκε παρά το αβάντ-γκάρντ μηχανολογικό που θα έλεγα ότι προδρομεί του TMAX σαν βασική ιδέα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2015 από τον Mi_ka 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Εμενα μου θυμιζει οχημα μπατμαν απο τα '70-'80.... Η στραπατσαρισμενο κορακι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noe 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Εμένα μου θυμίζει παιχνίδι από κάρουζελ..!!Και φυσικά μου αρέσει μέσα κι έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Μποξερ μοτερ μπροστά, ξηρός μόνοδισκος συμπλέκτης, κιβώτιο ταχυτήτων πίσω σε απόσταση από το μοτέρ... Όντως αξιόλογες μηχανολογικές επιλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) ξηρός μόνοδισκος συμπλέκτηςΠολύδισκος αλλά δε ξέρω αν ήταν υγρός - μόλις είδα ότι ήταν τρίδισκος ξηρός και το σαζμάν τεσσάρι- μπροστά βλέπεις το βολάν που πιάνει η ποδοενεργοποιούμενη μίζα αφού... ποδοσυμπλεκτεί!Μόλις ανακάλυψα επίσης ότι το μπόξερ ήτο δίχρονο και πολύ στρωτό στο δούλεμα, σαν εξωλέμβια:http://www.youtube.com/watch?v=q360rzuPqiE Ωραία μηχανολογική περιγραφή στα αγγλικά αλλά ο πίνακας βρίθει ανακριβειών. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2015 από τον Mi_ka 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Α, πουλιέται και ένα και έχει φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ντιλίβερυ γραφείου τελετών ειναι το πράμα, λίγο....Μιας κι εχω μια vespa '58, υποθετω οτι η πλήρης κάλυψη τότε, ισως ηταν η λύση στα άθλια ηλεκτρικά των Ιταλών. Οχι βεβαια οτι έλυσαν μετα το πρόβλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες