Jump to content
efkola

Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...

Recommended Posts

Εγω εχω καταλαβει οτι εχει χαθει το νοημα.

Το θεμα δεν ειναι να βγαινεις,δηλαδη ισα ισα να επιβιωνεις αλλα να ζεις.

Αμα ειναι να τελειωνω σχολειο ,να σπουδαζω για να παιρνω ισα ισα για να μπορεσω να ζησω χωρις να μπορω να κανω κανω τιποτα στη ζωη μου μεχρι τα 65 που θα παρω συνταξη,τοτε τι να το κανω?εχει κανενα νοημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εχω καταλαβει οτι εχει χαθει το νοημα.

Το θεμα δεν ειναι να βγαινεις,δηλαδη ισα ισα να επιβιωνεις αλλα να ζεις.

Αμα ειναι να τελειωνω σχολειο ,να σπουδαζω για να παιρνω ισα ισα για να μπορεσω να ζησω χωρις να μπορω να κανω κανω τιποτα στη ζωη μου μεχρι τα 65 που θα παρω συνταξη,τοτε τι να το κανω?εχει κανενα νοημα?

Σύμφωνα με τον pipingtom έχει,αφού είναι εξυπνάδα να ζεις έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

;

Κοίτα διαβάζοντας τις παραθέσεις του Pung βλέπω ότι έχεις καβάτζα οπότε λογικό να μην σου λείπει τίποτα..

όσο για το ηλήθιο της υπόθεσης τόσο καιρό που έπαιρνες τόσα χρήματα ήταν έξυπνες εποχές

η χαζομάρα η ίδια;

τι πάει να πει δεν χρειάζεται;

όσο για το μέγεθος της οικονομίας μας που είπες πριν,χώρες μικρότερες από εμάς έχουν τραγικά μεγαλύτερους μισθούς.

Καβάτζα? δλδ ''ποινικοποιείς'' την αποταμίευση?

Αισθάνεσαι άσχημα που δεν μπόρεσες και δεν θα μπορέσεις ποτέ ενδεχομένως να φτάσεις αυτό το ύψος απολαβών ειρωνευόμενος τον συνάνθρωπό σου που μπόρεσε και μπορεί?

Γιατί φίλε μου? τα ίδια έχετε περάσει-σπουδάσει? κυνηγήσατε τις ίδιες ευκαιρίες στην ζωή? και πόσο ετών είσαι για να λέμε και τα ορθά? μήπως είσαι πολύ μικρός ακόμα γι αυτά τα χρήματα?

Κα΄ποιοι φίλε μου ξεκίνησαν απο χαμηλά για να φτάσουν στα 50 τους να πέρνουν αυτά τα χρήματα.

Για πές μας ποιες μικρότερες χώρες έχουν τραγικά μεγαλύτερους μισθούς? πχ το Λουξεμβούργο ας πούμε? ξέρεις τι κατα κεφαλή ΑΕΠ έχει αυτή η χώρα? 94,000ε!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εμεις ξέρεις? μόλις 21,000ε!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1315- 350 πες νοικι =965- 100 καρτες= 865- 200 νερο δεη τηλ=665-50 κοινοχρηστα= 615- 100 βενζινη= 515 κανα 50ρικο εφορια 475. Βαλε κανα 50ρικο τιποτα βλαβη σπιτι και κανα εκτακτο το μηνα αλλα τοσα μεσο ορο τελη, ασφαλειες, σερβις κατα μεσο ορο ανα μηνα συντηρηση μηχανης, παμε στα 375. Με αυτα λοιπον πρεπει να φατε, να ντυθειτε να κανετε κανα σφραγισμα ρε αδερφε 3 ανθρωποι και μας λες οτι ζειτε ανετα κιολας, μας δουλευεις ρε φιλε?

Τροποποιήθηκε από τον meccanica

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχέση η πινικοποιήση με την καβάτζα;Μέχρι και τα χρήματα μου στην τράπεζα καβάτζα την λέω.

Αν σε ενοχλεί να το κοιτάξεις.

Και την ειρωνεία εκεί που σε παίρνει έτσι;

Που ξέρεις ποιοι απο εμάς είμαστε σπουδασμένοι και τι αξίζει να παίρνουμε;

Είμαι 29 ετών.Καλή ηλικία για να παίρνω τα χρήματα που αξίζει να παίρνω και όχι τα 500-600-700 που πιστεύεις εσύ ότι είναι τα λογικά.

Δε πέσαμε από τα σύννεφα φίλε ένα ωραίο πρωί και ζητήσαμε λεφτά που δεν χαλάσαμε σπουδάζοντας.

Βγές λίγο από την φούσκα σου.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με τον pipingtom έχει,αφού είναι εξυπνάδα να ζεις έτσι.

Βλέπω ότι τα περιθώρια σκέψης σας είναι θεόστενα!!!!!

Είπα ποτέ εγώ αυτό που λέει ο Gen.Markus κι επικροτείς κι εσυ?

Εξυπνάδα είναι να καταφέρνεις να ζείς με αυτά που σου προσφέρονται ΣΗΜΕΡΑ προσπαθώντας για το καλύτερο ΟΤΑΝ κι ΑΝ έρθει.

Αν δεν προσπαθήσεις κανείς δεν θα στα δώσει έτοιμα.....οπως γινόταν μέχρι το 2010, αλλά και ποτέ δεν θα μάθεις αν μπορείς!

αν πας να τα πάρεις με το έτσι θέλω θα βρεθείς θαμένος δυό μέτρα κάτω απο την γή χωρίς να το καταλάβεις.

Αυτο λέω!!!

Τι σχέση η πινικοποιήση με την καβάτζα;Μέχρι και τα χρήματα μου στην τράπεζα καβάτζα την λέω.

Αν σε ενοχλεί να το κοιτάξεις.

Και την ειρωνεία εκεί που σε παίρνει έτσι;

Που ξέρεις ποιοι απο εμάς είμαστε σπουδασμένοι και τι αξίζει να παίρνουμε;

Είμαι 29 ετών.Καλή ηλικία για να παίρνω τα χρήματα που αξίζει να παίρνω και όχι τα 500-600-700 που πιστεύεις εσύ ότι είναι τα λογικά.

Δε πέσαμε από τα σύννεφα φίλε ένα ωραίο πρωί και ζητήσαμε λεφτά που δεν χαλάσαμε σπουδάζοντας.

Βγές λίγο από την φούσκα σου.

Φιλε μου 29 ετών δεν έπαιρνα ούτε καν 700..........

Κοίτα λοιπόν την δική σου φούσκα μην ανέβει ψηλά γιατί τσιχλόφουσκα μου θυμίζει.....θα πονέσεις όταν πέσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι πρόβλημα σου, ότι δεν έπαιρνες τόσα.

δε σου φταίμε εμείς οι υπόλοιποι σε κάτι.

Δεν πήρες εσύ άρα ας μη πάρουμε εμείς;Μεγάλα άλματα λογικής κάνεις.

Ξέρεις χρειάζονται και κριτήρια δε σου χαρίζει κανείς λεφτά.

Και πάει και αναλογικά με την εργασία.Ωρες,μέρες αργίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1315- 350 πες νοικι =965- 100 καρτες= 865- 200 νερο δεη τηλ=665-50 κοινοχρηστα= 615- 100 βενζινη= 515 κανα 50ρικο εφορια 475. Βαλε κανα 50ρικο τιποτα βλαβη σπιτι και κανα εκτακτο το μηνα αλλα τοσα μεσο ορο τελη, ασφαλειες, σερβις κατα μεσο ορο ανα μηνα συντηρηση μηχανης, παμε στα 375. Με αυτα λοιπον πρεπει να φατε, να ντυθειτε να κανετε κανα σφραγισμα ρε αδερφε 3 ανθρωποι και μας λες οτι ζειτε ανετα κιολας, μας δουλευεις ρε φιλε?

εσύ πληρώνεις τον μήνα 200ε ΔΕΗ,Νερο τηλ? γιατί εγώ πληρώνω 102 ακριβως! Κοινόχρηστα δεν εχω. Βενζίνη δεν ξοδεύω παρά μονον για καμια βόλτα αραιά και που. Κινουμαι με την συγκοινωνία. Η εφορια παραδόξως μου γυρνάει λεφτά, όχι πολλά αλλα δεν πληρώνω.

την μηχανή την συντηρώ μόνος μου κι αφου δεν γράφω πια χιλιόμετρα δεν λογίζεται σαν έξοδο.

Δεν ντυνόμαστε κάθε μήνα, δεν σφραγίζουμε δόνται κάθε μήνα όμως τρώμε κάθε μέρα.....300 το μηνα είναι το σουπερ μαρκετ.

Τίποτε άλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξυπνάδα είναι να καταφέρνεις να ζείς με αυτά που σου προσφέρονται ΣΗΜΕΡΑ προσπαθώντας για το καλύτερο ΟΤΑΝ κι ΑΝ έρθει.

Αν δεν προσπαθήσεις κανείς δεν θα στα δώσει έτοιμα.....οπως γινόταν μέχρι το 2010, αλλά και ποτέ δεν θα μάθεις αν μπορείς!

:puke:

Τροποποιήθηκε από τον sxizo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι μονον εγώ. Γιατί ρωτάς? τι είδους αμφιβολίες έχεις?

προφανείς αμφιβολίες...

σε κανα καφέ του φόρουμ έχεις πάει ποτέ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι πρόβλημα σου, ότι δεν έπαιρνες τόσα.

δε σου φταίμε εμείς οι υπόλοιποι σε κάτι.

Δεν πήρες εσύ άρα ας μη πάρουμε εμείς;Μεγάλα άλματα λογικής κάνεις.

Ξέρεις χρειάζονται και κριτήρια δε σου χαρίζει κανείς λεφτά.

Και πάει και αναλογικά με την εργασία.Ωρες,μέρες αργίες...

'Οτι να'ναι..............

προφανείς αμφιβολίες...

σε κανα καφέ του φόρουμ έχεις πάει ποτέ;

Προφανείς?????

Οχι.......δεν χρειάζεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω και ολοι οσοι μιλαω αυτες οι αναγκες τοσο μας κοστιζουν κατα μεσω ορο το μηνα αντε κατι ψιλα παρακατω, εφορια με 1350 το μηνα και να εχεις επιστροφη αν δεν εχεις λαμογιο λογιστη δεν παιζει. Λαστιχα αλυσιδες τα φτιαχνεις μονος σου? Ασφαλειες τελη δεν εχεις? Μην καταργεις και χλευαζεις την εμπειρια απο την πραγματικοτητα που ολοι ζουμε και την κοινη λογικη για να υπερασπιστεις οτι να ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω και ολοι οσοι μιλαω αυτες οι αναγκες τοσο μας κοστιζουν κατα μεσω ορο το μηνα αντε κατι ψιλα παρακατω, εφορια με 1350 το μηνα και να εχεις επιστροφη αν δεν εχεις λαμογιο λογιστη δεν παιζει. Λαστιχα αλυσιδες τα φιαχνεις μονος σου? Ασφαλειες τελη δεν εχεις? Μην καταργεις και χλευαζεις την εμπειρια αποτην πραγματικοτητα που ολοι ζουμε και την κοινη λογικη για να υπερασπιστεις οτι να ναι.

Δεν θες λαμόγιο λογιστή.Πρέπει να είσαι και λαμόγιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανείς?????

Οχι.......δεν χρειάζεται.

γιατί είναι προφανές ότι είσαι ιντερνετικό τρόλλ και απορώ γιατί σου δίνουν σημασία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί είναι προφανές ότι είσαι ιντερνετικό τρόλλ και απορώ γιατί σου δίνουν σημασία...

σε ευχαριστώ-ουμε για την λεπτομερή εξήγηση των ''προφανών αμφιβολιών'' που μας έδωσες κι έγιναν δεόντως αντιληπτές από όλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω και ολοι οσοι μιλαω αυτες οι αναγκες τοσο μας κοστιζουν κατα μεσω ορο το μηνα αντε κατι ψιλα παρακατω, εφορια με 1350 το μηνα και να εχεις επιστροφη αν δεν εχεις λαμογιο λογιστη δεν παιζει. Λαστιχα αλυσιδες τα φτιαχνεις μονος σου? Ασφαλειες τελη δεν εχεις? Μην καταργεις και χλευαζεις την εμπειρια απο την πραγματικοτητα που ολοι ζουμε και την κοινη λογικη για να υπερασπιστεις οτι να ναι.

με συγχωρείς αλλά λάστιχα αλλάζω καθε 4 χρόνια, αφού δεν κανω κμ κι αλυσίδα κάθε 50,000κμ. Που είναι το πρόβλημα?

Τέλη κυκλοφορίας στα 120ε τον χρόνο συν ασφάλεια 200 μας κανουν 26,6ε τον μηνα ήτοι 0,89ε την ημέρα.......

Τι λαμόγιο λογιστή και κουραφέξαλα μου λές? μισθωτός είμαι τι να τον κάνω τον λογιστή? απλα ΄η εταιρεία κρατά παραπάνω για φόρο εισοδήματος ο οποίος μου επιστρέφεται πίοσω σύμφωνα με τις κλίμακες, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς?

Δεν θες λαμόγιο λογιστή.Πρέπει να είσαι και λαμόγιο.

Για ποιον μιλάς?

Είσαι τόσο σίγουρος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλε δεν πειθεις ουτε διανοητικα καθυστερημενη αχοιβαδα. Και επειδη τα γραφομενα σου, τα οποια ειναι μονο σε θεματα οπως διοδια μνημονια, με αποψεις που προκαλουν το συνολο μιας κοινωνιας που ΥΠΟΦΕΡΕΙ, πατα λιγο φρενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όσο σίγουρος είσαι και εσύ piping ότι στα 28-29-30 σου είναι λογικό να παίρνεις κάτω απο 700 ευρώ γιατί...έτσι.

Είπαμε,άλματα λογικής.

Keep trolling λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλε δεν πειθεις ουτε διανοητικα καθυστερημενη αχοιβαδα. Και επειδη τα γραφομενα σου, τα οποια ειναι μονο σε θεματα οπως διοδια μνημονια, με αποψεις που προκαλουν το συνολο μιας κοινωνιας που ΥΠΟΦΕΡΕΙ, πατα λιγο φρενο

Καλα το ότι υποφέρει η κοινωνία σίγουρα πείθει μόνον τις αχοιβάδες κι αμοιβάδες!!!

Δεν εξηγείται αλλιώς πως καθημερινή με 25,50ε το εισητήριο τα 8 δρομολόγια για Υδρα ήταν φίσκα και τρόμαξα να βρώ εισιτήριο για να πάω για επαγγελματικούς λόγους. Ούτε φυσικά εξηγεί το γιατί δεν υπήρχε δωμάτιο (καθημερινή) να μείνω.

Ούτε φυσικά και το φαγητό των 25ε με ενα καραφάκι, μια σαλάτα κι ενα κυρίως πιατο σε μεζεδοπωλείο που περίμενα 20 λεπτά (καθημερινή) για να φάω.

Φίσκα από Ελληνες που υποφέρουν φυσικά.......οι ξένοι λιγοστοί.

όσο σίγουρος είσαι και εσύ piping ότι στα 28-29-30 σου είναι λογικό να παίρνεις κάτω απο 700 ευρώ γιατί...έτσι.

Είπαμε,άλματα λογικής.

Keep trolling λοιπόν.

Καλά εσύ ζήτα, σε αυτήν την ηλικία, 2000..........και στα 50 σου 5000.......αυτό σίγουρα είναι πιο λογικό τρολλινγκ......

Τροποποιήθηκε από τον pipingtom83

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιον μιλάς?

Είσαι τόσο σίγουρος?

Δε μου λες ρε συνονόματε, είσαι φίλος με τον Αερικό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι βρε εσύ,θα ζητάμε 300-500 ευρώ γιατί κάποιοι βολεμένοι και τάχα μου έξυπνοι το βλέπουν λογικό.

Τι είναι ρε ο μισθός,δίπλωμα για να πάει με την ηλικία;

Δηλαδή στα 25 που βγήκα στην αγορά εργασίας και έπαιρνα 1200 δεν είχαμε κρίση;'ημασταν ήδη στα αγαπητά σου Μνημόνια.Οπότε Μη λέμε μαλακίες.

Αυτά που γράφεις έχουν βάση μόνο αν σε λένε Άδωνη και ανήκεις στην ΝΔ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πίπινγκ...........όταν έσύ στα 30 γαμιόσουν στην δουλειά και κονόμαγες και δημιουργούσες και έκανες τα κουμάντα σου και γεννοβόλαγες για να πας στα 50 ξέρω γω πόσο έισαι για να εχεις μια γεμάτη ζωή και να εχεις χαρεί και 2 πράγματα.....

Εγώ στα 32 μου βγάζω όσα έβγαζα στα 18 μου ως ανειδίκευτος εργάτης και με γαμάει ο κάθε φτωχομπινές ίσα ίσα για έχω να φάω.....

Μην συγκρίνεις τις λούτσες με τις βούρτσες. Είχατε γαμώ τις ευκαιρίες......ότι έχτισες και έζησες με δανεικά ήταν σύμφωνα με τη λογική σου.

Δεν θέλω να τα χάσεις.....αλλά να ισχυρίζεσαι ότι εγώ δεν δικαιούμαι καλύτερη ζωή και να αράξω στα κυβικά μου ειναι προκλητικό.

Γιατί και εγώ σπούδασα και έδωσα κώλο για να μάθω τη δουλειά και εγώ μόχθησα και είμαι ήδη στη δουλειά 15-16 χρόνια και δεν ΔΕΧΟΜΑΙ να πληρώνομαι σαν ο κανένας...ο πουθενάς...ο άχρηστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα