pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Αν θεωρείς αλαζονεία την αλλεργία στην αμάθεια, την έλλειψη επιχειρημάτων, και την λειτουργία με το θυμικό και όχι με την λογική, ναι είμαι. Ή επίκληση που κανείς στο θυμικό, τα περί σκυμμένο το κεφάλι, λειτουργούν μόνο σε ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσένα. Χωρίς επιχειρήματα και λογική. Εγώ επιλέγω νηφάλια το είναι καλό για όλους και όχι για μένα. Το προσωπικό μου συμφέρον είναι ή δραχμή. Ίσως τελικά να την αξίζεις την καταστροφή. Άλλη μια καταστροφή. Στο πρώτο μισό, συμφωνούμε, είσαι αλαζόνας. Το ότι ευχαρίστως σκύβεις το κεφάλι σε ένα μάτσο εξευτελιστικά μέτρα, και μάλιστα προτρέπεις κι άλλους να το κάνουν, αφού δεν έχεις συμφέρον όπως ομολογείς, είναι λογική διαπίστωση, και καθόλου βασισμένη στο θυμικό (σε αντίθεση με τις παραινέσεις για εθνική ενότητα ας πούμε που ακούγονται κι απ' τις δύο πλευρές). Το κομμάτι της κοινωνίας στο οποίο βλέπω τον εαυτό μου προτάσσει την αποχή από αστικοδημοκρατικά ψευτοδιλήμματα σαν και το τρέχον, την πιο ψύχραιμη και λογική στάση δηλαδή. Αλλά το "ναι" δεν τρώγεται με τίποτα, μιλάμε για ξεκάθαρα εχθρική πράξη απέναντι στον άνθρωπο. ... Θα μας πεις τελικά γιατί, ενώ είσαι του κλάδου του τουρισμού, αναπαρήγαγες την ψευδή είδηση περί tour operators που δεν πληρώνουν τους ξενοδόχους; Είσαι απλά ψεύτης και προπαγανδιστής, ή κακός στη δουλειά σου; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Στο πρώτο μισό, συμφωνούμε, είσαι αλαζόνας. Το ότι ευχαρίστως σκύβεις το κεφάλι σε ένα μάτσο εξευτελιστικά μέτρα, και μάλιστα προτρέπεις κι άλλους να το κάνουν, αφού δεν έχεις συμφέρον όπως ομολογείς, είναι λογική διαπίστωση, και καθόλου βασισμένη στο θυμικό (σε αντίθεση με τις παραινέσεις για εθνική ενότητα ας πούμε που ακούγονται κι απ' τις δύο πλευρές). Το κομμάτι της κοινωνίας στο οποίο βλέπω τον εαυτό μου προτάσσει την αποχή από αστικοδημοκρατικά ψευτοδιλήμματα σαν και το τρέχον, την πιο ψύχραιμη και λογική στάση δηλαδή. Αλλά το "ναι" δεν τρώγεται με τίποτα, μιλάμε για ξεκάθαρα εχθρική πράξη απέναντι στον άνθρωπο. Θα μας πεις τελικά γιατί, ενώ είσαι του κλάδου του τουρισμού, αναπαρήγαγες την ψευδή είδηση περί tour operators που δεν πληρώνουν τους ξενοδόχους; Είσαι απλά ψεύτης και προπαγανδιστής, ή κακός στη δουλειά σου; Μάλλον δεν διάβασες τα μέτρα που πρότεινε ή κυβέρνηση και προτείνει όχι. Θα στο πω απλά. Αν ένα παιδάκι πρώτης δημοτικού έχει άποψη για την αλγεβρική γεωμετρία και δεν είναι ή μια στο δις διάνοια, στην αρχή θα προσπαθήσω να του το εξηγήσω όμορφα. Μετά αυστηρά. Μετά ναι θα γίνω ειρωνικος και εμπαθής. Ναι είμαι αλλεργικος στην βλακεία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 «Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Κάνει πάντα τις δηλώσεις του φορώντας κράνος μοτοσικλέτας», γράφει σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο αξεσουάρ-φετίχ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, το οποίο δεν αποχωρίζεται σε όλες τις μετακινήσεις του με την πολλών κυβικών Yamaha μηχανή του. Το κράνος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών είναι γιαπωνέζικο», γράφει η «Die Welt», καταλήγοντας ότι ιαπωνική εταιρεία Shoei θα πρέπει να χαίρεται ιδιαίτερα για τη δωρεάν διαφήμιση του προϊόντος της. Η εταιρεία όμως έχει άλλη γνώμη, αφού ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να φοράει δικό της προϊόν ο Έλληνας υπουργός και να στεφθεί, κατά κάποιο τρόπο, πρόσωπο της καμπάνιας της. Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας και το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Επίσης και η Δανάη Στράτου φοράει κράνος της ίδιας εταιρείας. http://www.e-daily.gr/blog/post.asp?uid=39779 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Αντε γ@μηθειτε κυριοι της shoei. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Σοβαρα τωρα το λες αυτο? Τις τραπεζες τις εκλεισε γιατι παγωσε η παροχη ρευστοτητας σε μια κινηση ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ απο τους ευρωπαιους, τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβαινετε? όποτε και να το εκανε το δημοψηφισμα το ιδιο θα γινονταν ακομη και πριν 2 μηνες, το προγραμμα εκλεινε τριτη και αυτοι το σταματησαν κυριακη. Από οικονομικά δεν κατέχεις καθόλου απ ό,τι φαίνεται. Να σου δώσουν λεφτά με εγγύηση τι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 «Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Κάνει πάντα τις δηλώσεις του φορώντας κράνος μοτοσικλέτας», γράφει σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο αξεσουάρ-φετίχ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, το οποίο δεν αποχωρίζεται σε όλες τις μετακινήσεις του με την πολλών κυβικών Yamaha μηχανή του. Το κράνος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών είναι γιαπωνέζικο», γράφει η «Die Welt», καταλήγοντας ότι ιαπωνική εταιρεία Shoei θα πρέπει να χαίρεται ιδιαίτερα για τη δωρεάν διαφήμιση του προϊόντος της. Η εταιρεία όμως έχει άλλη γνώμη, αφού ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να φοράει δικό της προϊόν ο Έλληνας υπουργός και να στεφθεί, κατά κάποιο τρόπο, πρόσωπο της καμπάνιας της. Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας και το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Επίσης και η Δανάη Στράτου φοράει κράνος της ίδιας εταιρείας. http://www.e-daily.g...t.asp?uid=39779 ...είπε ο Hegmann στη die welt.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Buffo μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τα περι γνώσεων, επιχειρημάτων και πτυχίων! Την ίδια στιγμή που εσύ δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά! Σωστά. Ο καθένας σε αυτή την ζωή παίρνει συνήθως ότι του αξίζει..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Θα στο πω απλά. Αν ένα παιδάκι πρώτης δημοτικού έχει άποψη για την αλγεβρική γεωμετρία και δεν είναι ή μια στο δις διάνοια, στην αρχή θα προσπαθήσω να του το εξηγήσω όμορφα. Μετά αυστηρά. Μετά ναι θα γίνω ειρωνικος και εμπαθής. Ναι είμαι αλλεργικος στην βλακεία. Ξέρω, τα είπε και ο πολιτικός εκφραστής σου τις προάλλες, η Λυμπεράκη: "οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές". Οπότε, εν κατακλείδι, λες ότι ΔΕΝ σε συμφέρει η παραμονή στο ευρώ, αλλά παρ' όλα αυτά σε μια κρίση αλτρουισμού συμβουλεύεις τους αδαείς εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές και συνταξιούχους που δεν ξέρουν το καλό τους ότι τους συμφέρει η παραμονή στο ευρώ. ΑΝ καν υποθέσουμε ότι όχι σημαίνει έξοδο από το ευρώ, πράγμα πολύ αμφίβολο. Σωστά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Ρε παιδες μια ανοητη ερωτηση: πώς θα χρησιμοποιησει ο Τσιπρας ως ισχυρο διαπραγματευτικο χαρτι το ηχηρο ΟΧΙ? Με απλη (του δημοτικου) λογικη δικη μου, καπως ετσι θα παει η ιστορια Τσιπρα-Εταιροι -Τ: Λοιπον, το δημοψηφισμα εβγαλε ΟΧΙ, ηρθα να δουμε τι θα κανουμε -Ε: Νεα μετρα κλπ κλπ υφεση, μειωση μισθων κλπ κλπ κλπ -Τ: Μα ο λαος μου ειπε ΟΧΙ -Ε: Στα αρχιδια μας -Τ: Καλα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε! -Ε: Θα μας κλασετε τα @@ -Τ: Ωραια, κι εμεις θα παμε στη δραχμη -Ε: Στα καραπαπαρια μας κι εμας. Ειναι ενα ψευτικο δημοψηφισμα. Ενα αλλοθι ψαχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας για τη προδιαγεγραμμενη συνεχεια. Καλα να ειμαστε (να εχουμε και ιντερνετ :D ) και θα τα λεμε. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 τα πε όλα ο Τσακαλώτος το πρωί... ή δημοψήφισμα ή θα έπεφτε η κυβέρνηση. Ή 1 βδομάδα κλειστές οι τράπεζες, ή 4. να ναι καλά ο φίλης και η ζωή.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια το ειπε και στην προηγουμενη σελιδα ο gkormoul συμφωνια θα γινει ειτε με ναι ειτε με οχι οποτε μην το κανουμε ευκολο στους "εταιρους" μας. Αν σκιψουμε τωρα που εχουμε φτασει στον πατο δεν μπορω να φανταστω τι χειροτερο μας περιμενει. Ο ιδιος ο σοιμπλε ειπε οτι και με το οχι μενεις στο ευρω.(μην εκτεθει) και ενα αρθρο και εντυπωση μου εκανε κατα καποιο τροπο αυτο -> Αίσθηση προκαλεί ότι ο Αμερικανός υπουργός δεν μπήκε καν στον κόπο να τηλεφωνήσει στον Σόιμπλε. http://www.usay.gr/a...wn_ipa_kai.html Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2015 από τον ValeRR Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα μας πεις τελικά γιατί, ενώ είσαι του κλάδου του τουρισμού, αναπαρήγαγες την ψευδή είδηση περί tour operators που δεν πληρώνουν τους ξενοδόχους; Είσαι απλά ψεύτης και προπαγανδιστής, ή κακός στη δουλειά σου; Σοβαρέψου κι ανακάλεσε!!! δεν έγραψα κάτι τέτοιο ΕΓΩ!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2015 από τον pipingtom83 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. ΠΗΓΗ: avgi.gr Ώστε ο ELA δεν αυξήθηκε γιατί δεν μπορούν οι ελλ τράπεζες να δώσουν εγγυήσεις, ε ;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Ρε παιδες μια ανοητη ερωτηση: πώς θα χρησιμοποιησει ο Τσιπρας ως ισχυρο διαπραγματευτικο χαρτι το ηχηρο ΟΧΙ? Με απλη (του δημοτικου) λογικη δικη μου, καπως ετσι θα παει η ιστορια Τσιπρα-Εταιροι -Τ: Λοιπον, το δημοψηφισμα εβγαλε ΟΧΙ, ηρθα να δουμε τι θα κανουμε -Ε: Νεα μετρα κλπ κλπ υφεση, μειωση μισθων κλπ κλπ κλπ -Τ: Μα ο λαος μου ειπε ΟΧΙ -Ε: Στα αρχιδια μας -Τ: Καλα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε! -Ε: Θα μας κλασετε τα @@ -Τ: Ωραια, κι εμεις θα παμε στη δραχμη -Ε: Στα καραπαπαρια μας κι εμας. Ειναι ενα ψευτικο δημοψηφισμα. Ενα αλλοθι ψαχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας για τη προδιαγεγραμμενη συνεχεια. Καλα να ειμαστε (να εχουμε και ιντερνετ :D ) και θα τα λεμε. Μη το γελάς καθόλου. Αν δεν τα λένε με αυτό τον τρόπο φανερά, σίγουρα θα σκέφτονται έτσι. Το καλό με την υπόθεση είναι ότι μια βδομάδα τώρα αποταμιεύουμε, ούτε εξόδους ούτε σουβλάκια.. και αφού έρθει η συμφωνία θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα νέο κρανάκι, ένα μπουφανάκι, να μή σου πω και καμιά καινούργια moto. Άρχοντες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΠΗΓΗ: avgi.gr Ώστε ο ELA δεν αυξήθηκε γιατί δεν μπορούν οι ελλ τράπεζες να δώσουν εγγυήσεις, ε ;;;;; καμιά σοβαρή πηγή; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2015 από τον makisr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Εγω την αναπαρηγαγα, με καθε επιφυλαξη. Και ειμαι στον κλαδο του τουρισμου. Τελικως, οπως σημερα εμαθα, δεν ισχυει. Σημαινει κατι αυτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. ΠΗΓΗ: avgi.gr Ώστε ο ELA δεν αυξήθηκε γιατί δεν μπορούν οι ελλ τράπεζες να δώσουν εγγυήσεις, ε ;;;;; Kαλά εσύ είσαι τελείως γιούχου! Η ΕΚΤ περιμένει τον γεωργιάδη να της πει τι θα κάνει; :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Σοβαρέψου κι ανακάλεσε!!! δεν έγραψα κάτι τέτοιο ΕΓΩ!!! ΕΔΩ αναπαράγεις την ψευδή είδηση, κι ΕΔΩ λες ότι είσαι του ευρύτερου εν πάση περιπτώσει τουριστικού κλάδου. ΛΟΙΠΟΝ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Νταισεμπλουμ:«και ΟΧΙ να ψηφίσουν οι Ελληνες την Κυριακή θα παραμείνουν στην ευρώπη» http://scoops.gr/dilosi-ntaisebloom-tis-teleutaias-stigmis-pou-den-thapeksoun-ta-kanalia/ Αντε να ερθει η Κυριακη να τελειωνει αυτο το πανηγυρι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καμιά σοβαρή πηγή; Δεν ξέρω Γερμανικά για να ψάξω στο focus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ από την πλευρά τους για πολυ απλούς λόγους 1. Η παροχη ρευστότητας μέσω ELA είναι ΔΑΝΕΙΟ στις τράπεζες. Δεν δίνετε τσάμπα. Υπακούει κάποιους κανονισμούς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να καλύπτεται ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της τράπεζας. 2. Στην δική μας περίπτωση, το δάνειο αυτό (ELA) δίδετε με ΕΓΓΥΗΣΗ από τους υπόλοιπους εταίρους. Αυτή παρέχετε όσο η Ελλάδα είναι σε πρόγραμμα. 3. Αν υπήρχε αύξηση του ELA (δηλαδή κιάλλο δάνειο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΣΗ , αυτό σημαίνει οτι ο κεντρικός τραπεζίτης θα ήταν έκθετος και κινδύνευε με φυλάκιση. 4. Αυτό που έκανε είναι απλά ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ και άλλα χρήματα. 5. Μετά την χρεοκοπία (λήξη του προγράμματος και μη πληρωμή του ΔΝΤ) , θα μπορούσε κάλλιστα να απαιτήσει το σύνολο του ELA πίσω, που δεν το έκανε σε δείγμα καλής θέλησης. Αν ήθελε να εκβιάσει, το απαιτούσε και αναγκάζονταν οι τράπεζες σε άμεσο bail in. Αυτό θα ήταν πραγματικός εκβιασμός . Αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνετε... δεν φταίω εγώ.. Τα ζώα που κυβερνούν, επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν τα μέτρα ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, και για να μην ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, πετάξανε την μπάλα στο λαό. Αρκει να δεις τα μέτρα που έστειλαν την Τετάρτη 1 Ιουλίου για συζήτηση στο Eurogroup και θα καταλάβεις. Είσαι μικρός και έχεις άλλοθι. Είναι κατανοητό. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα θα γραφτει στην Ελληνική ιστορία με τα πιο μαύρα γράμματα. Οι άλλοι δεν έχουν καμιά υποχρέωση να δανείζουν σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Το λες και μονος σου οσο ημασταν σε προγραμμα, την κυριακη ήμασταν σε προγραμμα και το ενεργητικο των τραπεζων δεν αλλαξε σε μια μερα. Οι διαφορες δεν ειναι τα 60 εκ που λεει ο γιουνκερ, ειναι ποιοτητες δηλαδη ποιος θα πληρωσει φτωχοι ή πλουσιοι ΑΛΛΑ και η διαγραφη του χρεους που δεν την λενε λες και 5 μηνες συζητάνε μονο για τα μετρα. Οπως ακριβως έδειξαν καλη θεληση και δεν ζητανε αμμεσα τα χρεη ετσι θα μπορουσαν να κανουν και με τον ελα. Ζωα ειναι αυτοι που ψηφισαν τους ψευτες που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση. Εισαι μεγαλος και εχεις άλλοθι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Δεν ξέρω Γερμανικά για να ψάξω στο focus να σε βοηθησω εγω τοτε. http://www.focus.de/finanzen/news/staatsverschuldung/fraktionsfuehrer-der-nea-dimokratia-oppositionschef-georgiadis-geldgeber-sollten-tsipras-plan-nicht-annehmen_id_4770125.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Εγω την αναπαρηγαγα, με καθε επιφυλαξη. Και ειμαι στον κλαδο του τουρισμου. Τελικως, οπως σημερα εμαθα, δεν ισχυει. Σημαινει κατι αυτο? Σημαίνει ότι αναπαράγεις τυφλά πλαστές ειδήσεις. Και αυτό στο λέω με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο σου. όταν είσαι στο χώρο αυτό και αναπαράγεις μια είδηση οφείλεις να είσαι καλύτερα ενημερωμένος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Νταισεμπλουμ:«και ΟΧΙ να ψηφίσουν οι Ελληνες την Κυριακή θα παραμείνουν στην ευρώπη» http://scoops.gr/dil...oun-ta-kanalia/ Αντε να ερθει η Κυριακη να τελειωνει αυτο το πανηγυρι. “Το «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα δεν σημαίνει κατ” ανάγκην Grexit” ότι θέλει διαβαζει ο καθενας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Προσωπικα δεν πιστευω κανεναν πολιτικο, ειτε πρεσβευει το ναι ειτε το οχι, ειτε ειναι ελληνας ειτε ευρωπαιος. Καθενας τους εχει το δικο του οφελος/λογο που υποστηριζει ο,τι υποστηριζει. Το σιγουρο ειναι οτι κανενας τους δεν μπορει να προβλεψει το οτιδηποτε. Ο ψηφος ειναι καθαρα για ψυχολογικους λογους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες