spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Εγώ κρυβομαι ρε φίλε ναι.όχι εσύ ρε που νομίζεις ότι τόσα χρόνια το κόμμα σου δεν γλύφει τον Μπόμπολα και τον οποίο Μπόμπολα.και το λες και με καμάρι ότι είσαι δεξιός αντί να ντρέπεσαι. Το ΠΑ και πριν αλλά και αυτό γάργαρα,ούτε Συριζαιος είμαι ουτε καν αριστερός,αλλά τόσο σου κόβει.οποίος δεν λέει ναι τον λες κορόιδο. Λεγε λοιπόν ποσό βολεψακιας είσαι και ασε εμάς να κάνουμε τα κοροιδα. γιατι να ντρεπομαστε γενικα για οτι πιστευουμε και ψηφιζουμε?γιατι να τσακωνομαστε και να μην λεει ο καθενας ηρεμα και ωραια την αποψη του? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Εγώ κρυβομαι ρε φίλε ναι.όχι εσύ ρε που νομίζεις ότι τόσα χρόνια το κόμμα σου δεν γλύφει τον Μπόμπολα και τον οποίο Μπόμπολα.και το λες και με καμάρι ότι είσαι δεξιός αντί να ντρέπεσαι. Το ΠΑ και πριν αλλά και αυτό γάργαρα,ούτε Συριζαιος είμαι ουτε καν αριστερός,αλλά τόσο σου κόβει.οποίος δεν λέει ναι τον λες κορόιδο. Λεγε λοιπόν ποσό βολεψακιας είσαι και ασε εμάς να κάνουμε τα κοροιδα. Εσυ εισαι ο συριζαιος που θιγεσαι καθε φορα που ξεμπροστιαζουμε την κυβερνηση σου.Ο συριζα κυβερνα..μηπως εσυ εισαι ο βολεψακιας η απλα αφελης?Μην το παιζεις πονηρουλης εγω σου εχω απαντησει για μπομπολα και καραμανλη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) γιατι να ντρεπομαστε γενικα για οτι πιστευουμε και ψηφιζουμε? Αν δε βλέπεις ότι το κόμμα που υποστηρίζεις και σε κοροιδεψε τα περασμένα χρόνια και μέτρα ύφεσης πήρε δεν είναι για να χαίρεσαι κιόλας. Καινο Σαμαράς το εσκιζε το μνημόνιο,αλλά το ξεχασαμε και αυτό. Να διαβάζεις ξέρεις; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 ρε ειστε καλα αμφοτεροι? τσακωθειτε εσεις εκεινοι ολοι γελανε με εμας 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν δε βλέπεις ότι το κόμμα που υποστηρίζεις και σε κοροιδεψε τα περασμένα χρόνια και μέτρα ύφεσης πήρε δεν είναι για να χαίρεσαι κιόλας. Καινο Σαμαράς το εσκιζε το μνημόνιο,αλλά το ξεχασαμε και αυτό. σου ειπα μη φευγεις,και δεστο παλι να εμπεδωσεις το ''πρωτη φορα αριστερα'' http://www.topontiki.gr/article/135205/varoyfakis-den-eho-stathei-se-oyra-atm-den-eho-hrono-kai-einai-anarmosto-gia-emena Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Aris.kon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Αν δε βλέπεις ότι το κόμμα που υποστηρίζεις και σε κοροιδεψε τα περασμένα χρόνια και μέτρα ύφεσης πήρε δεν είναι για να χαίρεσαι κιόλας. Καινο Σαμαράς το εσκιζε το μνημόνιο,αλλά το ξεχασαμε και αυτό. οκ τωρα εγινα και εγω δεξιος. να με αποκαλεις δεξιο παρακαλω απο δω και περα :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) οκ τωρα εγινα και εγω δεξιος. να με αποκαλεις δεξιο παρακαλω απο δω και περα :rotfl: Ρε μλκ Σπύρο το βλέπεις είναι γενικό λόγια,ξεκολα λίγο. Εσείς(γενικα)με αποκαλείτε Συριζαιο τοσο καιρο πλάκα μας κανεις τώρα; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Σε πληροφορώ, ότι τα τελευταια 200 χρόνια η τουριστική μας πολιτική προς τα ΕΞΩ, ειναι μια πίπα + 1/2. Το μηδέν. Καμπάνιες του κ$λου, και ταξιδακια πληρωμενα απο τις τσεπες μας για ολα τα χαιβανια που ασχολουνται με αυτο το πανηγυρι. Οι υποδομές μας ανα τη χωρα, ΔΕΝ ειναι δα και κατι τρομακτικό wow. Οπότε, γιατι έρχονται και φετος εχουμε και ΑΥΞΗΣΗ ? Διοτι, εχουμε αποθεσει τα πάντα σε 3 στοιχεια. Ηλιο, θάλασσα, αρχαία. Τα οποία εχουν λειτουργικό κόστος 0. Μηδεν (ολογραφως). Επίσης, δεν εχουν ημερομηνία λήξης, δε θελουν συντηρηση, τίποτα γενικά. Τα'χουμε σχεδόν πριβέ, σε όλο τον πλανητη. Καταστροφή δεν θα'χουμε όπως λές, ουτε μειωση. Ο τουρίστας ομως, θα ερχεται σχεδον τζάμπα. Πλήρης + τεκμηριωμενη απάντηση απο Δεκεμβρη/Γεναρη 2016, με τα πρωτα συμβόλαια. @innova 04 το λέω δημοσίως, σε πάω ρε φίλε, χα χα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ψηφίστε ναι γιατί ο Βαρουφάκης δεν στέκεται σε ουρά σε ΑΤΜ. Ένδεια επιχειρημάτων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) σε ειπα εγω συριζαιο? ποτε? εδιτ ειδα το <<γενικα>> Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον spiros!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) genmarkus, εγώ επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, βρίζεις τους δεξιούς και δεν είσαι ούτε καν αριστερός. τι μας μένει δηλαδή; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον makisr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δεν είναι πρώτη φορά αριστερά είναι δεύτερη ....+ οικουμενική.. Τα σχόλεια στην ουρά για τα ατμ να τα διαβάσουμε ή.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 genmarkus, εγώ επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, βρίζεις τους δεξιούς και δεν είσαι ούτε καν αριστερός. τι μας μένει δηλαδή; Έλα σε παρακαλώ πες την εξυπνάδα σου και συ. Επίσης δεν εβρισα και κανέναν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Έλα σε παρακαλώ πες την εξυπνάδα σου και συ. Επίσης δεν εβρισα και κανέναν. οκ καλύπτομαι, και πάω πάσο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) οκ καλύπτομαι, και πάω πάσο. Όχι φίλε θέλω να απαντήσεις. Γιατί λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ώρες ώρες.επειδή δλδ εγώ δεν θα ψηφίσω ναι με λες(γενικώς) Συριζαιο ή κοροιδο οπως λέει ο Άρης, αλλά εγώ αν σε πω δεξιό ή βολεψακια σε βριζω ε; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δεκτόν, δεν εχω καμμια λόξα να σε πρεσσαρω. Ας πουμε λοιπον TC Aν φυγει, θα παραμεινεις ΕΣΥ στους 80 εργαζομενους που θα παραμεινουν στην εταιρεία? Ασχετως απάντησης, θα συνεχισω. Οι tour operator, ειναι χρήσιμοι, αλλα οχι ντε και καλά αναντικαταστατοι.... Λειτουργουν με γνωμονα το κερδος -σαν ιδ. εταιρία- και ειναι φυσιολογικό. Ο ΕΟΤ ομως, και το Υπ. Τουρισμου κατέπεκταση (με την πρωην-άχρηστη-Υπουργο πουόλοικοιταγανεταμπαλκόνια της) ΔΕΝ εχει καμμια δουλεια με κερδος, ΚΑΙ η δουλεια του ειναι να προωθει και να εξαγει το προιον μας ΟΞΩ. Να τσακιζονται να βρισκουν αγορές, να φτιαχνουν 1 ρημαδι σποτ που να μπορει να σταθει επάξια στην τουριστικη αγορά, να συμμετεχει ουσιαστικα στις εκθεσεις που γινονται τον χειμωνα στα εξωτερικά, να αφουγκραζεται + να βοηθά τον κόσμο που ασχολειται με τον τουρισμό. Να πρεσαρει τα αλλα Υπουργεια, ωστε να εχουμε κινηση με υποδομες/ΕΣΠΑ/λιμανια/αεροδρομια κλπ, και ΟΧΙ να υπηρετεί ημέτερους... (Συναφε΄ς, αλλα εχει την χρησιμότητα του Το 60% των κλινων στην Ελλάδα, ειναι ζούλα. Παρανομες. Φτιαχνει ο αλλος 10 δωματια, ουτε σημα ΕΟΤ, ουτε κλειδί, χυμα. Δουλευει με ενα κινητό, κι οτι πιασει. Φερνει μια πολωνεζα, τη βανει ρεσεψιον, σφουγγαρισμα, σεντονια κι οτι γινει. Και όποτε περνα ΣΔΟΕ κλπ, δεν τον κουμπανε, διοτι ειναι μιλημενοι.. ) η TC λοιπον, εκανε μια χαρά μπιζνες στη χωρα και εβγαζε μια χαρα κερδος. Αν δεν βγαλει, αέρα στα πανιά της. Υπάρχει η Τουρκία, υπάρχει η Αδριατική απο πάνω, υπάρχει η Ιταλία, Ισπανία κλπ. Το να μου γραφεις ομως ''Καλη ψήφο'' επειδη στην ατομικη σου εργασία ΕΡΧΟΝΤΑΙ ζόρια, ειναι κούκου και δειχνει οτι ανηκεις στην πορτοφόλα σου. Δικαίωμα σου, αδερφέ. Συντομα, θα διαπιστωσεις οτι δεν ειναι ετσι. Ποτέ, δεν ηταν ετσι και απλά βολευόσουν, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ότι παιζόταν γύρω σου. Δογμα ''εστω και λιγη δουλειά''. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όχι φίλε θέλω να απαντήσεις. Γιατί λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ώρες ώρες.επειδή δλδ εγώ δεν θα ψηφίσω ναι με λες(γενικώς) Συριζαιο ή κοροιδο οπως λέει ο Άρης, αλλά εγώ αν σε πω δεξιό ή βολεψακια σε βριζω ε; μάλλον σε τρωει... εσύ είπες πρέπει να ντρέπονται οι άλλοι που είναι δεξιοί, και εσύ δεν είσαι ούτε καν αριστερός. ε τι είσαι λοιπόν; διαφωνούντας; αναρχικός; ή δεν ξέρεις απλά; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον makisr 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konstantinos! 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Και ο Σημίτης υπέρ του ΝΑΙ! Όλοι οι εθνοσωτήρες είναι υπέρ του ΝΑΙ! Σώστε και εσείς την Ελλάδα, μπορείτε. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλά αντε γεια.. Μιλάτε για κοροιδα και μετά εμάς μας τρώει.Μπεεεεεε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Καλά αντε γεια.. Μιλάτε για κοροιδα και μετά εμάς μας τρώει.Μπεεεεεε άσε τι σάλτσα και πες μας τι είσαι!!! 33,3% .. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Καλά αντε γεια.. Μιλάτε για κοροιδα και μετά εμάς μας τρώει.Μπεεεεεε Μιλαμε οτι ο βαρουφακης θεωρει κοροιδα τους ψηφοφορους του συριζα και εσυ..παρεξηγιεσαι,αλλα δεν εισαι συριζα,ουτε αριστερος/??! double μπεεεεεε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Είναι άνθρωπος που ή μνημη μου ΔΕΝ σταματάει στι εκλογές περασαν. Ποτέ προσωπικά δεν ήμουν σε κανέναν χώρο. Εσύ ποσό βολεμενος είσαι θα μας πεις; Πείτε το δεν είναι ντροπή. Να ξέρουμε από ποια πλευρά μιλάει ο κάθε ένας μας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 @innova 04 το λέω δημοσίως, σε πάω ρε φίλε, χα χα Θα σε κανω αδδ, ειμαι μπλόκ. Να γινουμε φιλονάδες στο ΜΒ. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες