Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

chmavr, δεν είδες ουρές στα βενζινάδικα γιατί δεν είχαν, μάλλον, βενζίνη να πουλήσουν.

Τα ελπε βγάλανε ανακοίνωση ότι τα ελληνικά αποθέματα είναι παραπάνω από αρκετά. Το πρόβλημα είναι αν υπάρξει στον ανεφοδιασμό των ιδιωτικών πρατηρίων που προπληρωνουν το καύσιμο. Τα εταιρικά θα έχουν φουλ λειτουργία κ εξυπηρέτηση

Ελληναρες τραβάτε να πάρετε φασόλια κονσέρβες κ παξιμάδια. Που να κάνουν κ κάνα ντου οι γείτονες.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα ελπε βγάλανε ανακοίνωση ότι τα ελληνικά αποθέματα είναι παραπάνω από αρκετά. Το πρόβλημα είναι αν υπάρξει στον ανεφοδιασμό των ιδιωτικών πρατηρίων που προπληρωνουν το καύσιμο. Τα εταιρικά θα έχουν φουλ λειτουργία κ εξυπηρέτηση

Ελληναρες τραβάτε να πάρετε φασόλια κονσέρβες κ παξιμάδια. Που να κάνουν κ κάνα ντου οι γείτονες.

Α καλα εκει να δεις γέλια....Γεμιζουν απο Παρασκευη λες και εγω δεν ξερω τι.

Εχουν ξεπουλησει καλα τα παιδια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

chmavr εγώ από όσα βενζινάδικα πέρασα για να πάω στην δουλειά (μαρούσι, βριλήσσια, παιανία, μαρκόπουλο) δεν είχαν ουρές γιατί δεν είχαν βενζίνη να πουλήσουν.

για αυτό και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.

edit:υπάρχει κάποιο έγκυρο link με τις προϋποθέσεις, τους όρους των θεσμών για το δημοψήφισμα της Κυριακής?

:)

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

chmavr εγώ από όσα βενζινάδικα πέρασα για να πάω στην δουλειά (μαρούσι, βριλήσσια, παιανία, μαρκόπουλο) δεν είχαν ουρές γιατί δεν είχαν βενζίνη να πουλήσουν.

για αυτό και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.

edit:υπάρχει κάποιο έγκυρο link με τις προϋποθέσεις, τους όρους των θεσμών για το δημοψήφισμα της Κυριακής?

:)

το αληθινο η το ψευτικο? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ξένα κέντρα κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.

Πρώτα τα ΑΤΜ, να το δεχθούμε ότι δεν έχουνε πλέον λεφτά λόγο του μαζικού χαμού που έγινε, σήμερα το μεσημέρι ξεκινάει πάλι το γέμισμα του, πιστωτικό όριο 60€ το οποίο θα έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα κανονικά και με κάρτα πληρώνεις παντού και όσο θέλεις. Οι συνταξιούχοι σήμερα θα μπορούν να πάνε σε τράπεζες να πάρουν σύνταξη, ο πανικός είναι εικονικός μην τσιμπάτε.

Δεύτερο η βενζίνη, ποιος είναι αυτός που σπέρνει τον πανικό έτσι απλά δεν σας κάνει εντύπωση;

Το επόμενο θα γίνει με τα σουπερμαρκετ κλασσικά όπως και στην Αργεντινή και μετά με τα φάρμακα.

Μετά σειρά έχει ο "κοινωνικός εμφύλιος".

Σχεδόν όλα αρχίζουν να υπολειτουργούν.

Τροποποιήθηκε από τον General

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

H προσέγγισή σου είναι σωστή και φυσικά πολλοί έχουμε τις απορίες..

Ας μου πει κάποιος, αν δεχόταν τα μέτρα που του πρότειναν τι θα έμενε όρθιο στη χώρα αυτή;

Η μεγάλη μλκια είναι που ο Τσίπρας τους πήγε μέτρα 8 δις με την υπογραφή του...γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτή πάνω-κάτω θα είναι η συμφωνία εντός ευρώ..

Πραγματικά πιστεύω ότι όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ είναι βολεμένοι και έχουν κάποια κεκτημένα που φοβούνται μην τα χάσουν ή είναι μεγάλης ηλικίας και φυσικά έχουν μειωμένες αντιστάσεις.

Εκτιμώ όσους είναι σε καλή μοίρα και τα κουτσοβολεύουν και θα ψηφίσουν ΟΧΙ.

Από κει και πέρα, 1,5εκ άνεργοι, 10.000 αυτοκτονίες, υπερχρεωμένοι πολίτες, άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια, ελ.επαγγελματίες καταχρεωμένοι είναι ένα φαινόμενο που αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα εντεινόταν.

Και δεν είναι λαϊκισμός, είναι αποτύπωση της πραγματικότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γίναν και πέντε ουρές σε τράπεζες και βενζινάδικα και χέστηκαν πάνω τους όλοι οι κατά τα άλλα αμάσητοι :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΤΕΛΟΣ.

ΤΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΤΕΛΟΣ.

ΤΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 μήνες, ακόμα να το καταλάβεις και φωνάζεις κιόλας....

Οι δανειστές, ΔΕΝ πρόκειται να μας δώσουν καλούς/καλύτερους όρους, για πολλούς λόγους. Ή θα μείνουμε στην Ευρώπη, όπου θα μας γαμήσουν μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο, ή τους στέλνουμε στο διάολο, χρεωκοπούμε και όποιος σωθεί. Το τελευταίο, έτσι κι αλλιώς θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Προσωπικά προτιμώ να το φάω εγώ το αγγούρι, παρά το παιδί μου σε 20-30 χρόνια.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 μήνες, ακόμα να το καταλάβεις και φωνάζεις κιόλας....

Οι δανειστές, ΔΕΝ πρόκειται να μας δώσουν καλούς/καλύτερους όρους, για πολλούς λόγους. Ή θα μείνουμε στην Ευρώπη, όπου θα μας γαμήσουν μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο, ή τους στέλνουμε στο διάολο, χρεωκοπούμε και όποιος σωθεί. Το τελευταίο, έτσι κι αλλιώς θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Προσωπικά προτιμώ να το φάω εγώ το αγγούρι, παρά το παιδί μου σε 20-30 χρόνια.

Εσύ που το κατάλαβες εξήγησε το.

Μην παραθέτεις με την κάθε χαζομάρα εδώ, ήδη από χθες σε ξένα ειδησιογραφικά λένε για μια καλύτερη επαναδιαπραγμάτευση ακόμα και ηγέτες μεγάλων χωρών, επειδή διάβασες κάτι σε ένα μπλογκ ή κάτι είδες μην το αναπαράγεις.

Και επειδή το παίζεις ότι τα ξέρεις όλα για ποιο πράγμα θα αποφασίσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τίποτα.

Αφού είσαι μέσα στα κόλπα και ξέρεις και κάνεις για πες τι θα γίνει και στην συνέχεια, εγώ προτιμώ να ΦΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

Είστε παντού ρε παντού, όποια πέτρα και αν σηκώσεις.. (γενικά το γράφω)

Τροποποιήθηκε από τον General

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγώ προτιμώ να ΦΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να πω κάτι..... Δείχνει ξεκάθαρα τι είσαι...

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να πω κάτι..... Δείχνει ξεκάθαρα τι είσαι...

Έτσι!

Να την φάνε οι άλλοι για εσένα και την "οικογενεία σου" και όταν σε "θίξουνε" να το παίξεις παρεξηγημένος.

Να δεις τι δείχνεις εσύ, ξεκάθαρα φαίνεσαι τι είσαι.

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δημοψήφισμα είναι ξεκάθαρο.Ναί ή όχι στα νέα μέτρα.Όποιος έχει δεί τα νέα μέτρα και δεν είναι εκ γεννετής πλούσιος πιστεύω πρέπει να ψηφίσει όχι με κάθε κόστος.Μας τα έχουν πάρει όλα,δεν πάει άλλο.Προσωπικά κοντεύω τα 30,δουλεύω απο τα 18 όπου έβρισκα παρόλο που ήμουν φοιτητής και στα 23 μπήκα εποπ στο πολεμικό ναυτικό.Είμαι 5+ χρόνια στο ναυτικό και ο μισθός μου φτάνει για να συντηρώ μια μηχανή και να πίνω κανένα καφε,άντε και κανένα σούβλακι.Ας μου τα κόψουν και αυτά,έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό και δεν μπορώ να κάνω οικογένοια και τα παιδιά μου να γίνουν δούλοι του κάθε ευρωπαίου.Ξέρω οτι στον ιδιοτικό τομέα είναι ακόμα χειρότερα,οπότε τι έχουμε να χάσουμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτρέψτε μου κι εμένα μια σύντομη τοποθέτηση. Είμαι 1000% υπέρ της δραχμής. Γνωρίζω -όσο θα μπορούσε κανείς να γνωρίζει κάτι τέτοιο- πως η επιστροφή στην δραχμή θα είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία για τους περισσότερους. Ελπίζω όμως πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε, υπό τους σωστούς ηγέτες και τις σωστές διαδικασίες, να δώσει μια καλή κλωτσιά στην εσωτερική οικονομία και να ξαναπάρει μπρος. Ίσως και να κάνω λάθος, το γνωρίζω πως δεν είμαι ούτε οικονομολόγος, ούτε μάντης, ούτε μάγος. Αλλά με την κατάσταση ως είναι, ένα μικρό φως ελπίδας βλέπω μόνο στην προοπτική της δραχμής και όχι στην συνέχιση των μέτρων που χρόνια τώρα, το μόνο που κατάφεραν είναι να γονατίσουν τον κοσμάκη.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπόθεση εργασίας?

Σενάριο κινηματογραφικης ταινίας?

\

Οχι. Απλή και ψύχραιμη ανάλυση των γεγονότων.

Δηλαδή γιατί έκανε πρόταση στα 8 δις αν ήθελε τη ρήξη εξ αρχής; Και γιατί τα γκρέμισε όλα όταν του έκαναν αντιπρόταση στα 10 δις; Δεν μπορούσαν να τα βρουν στα 9; Δύσκολο ήταν να το περάσει στο λαό κατηγορώντας τους ανάλγητους δανειστές κλπ κλπ που μας ανάγκασαν για τον καλό της χώρας κλπ σάλτσες; Εφαγε το βέτο από το κόμμα γι αυτό και μαζεύτηκε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΕΛΟΣ.

Το σημοψηφισμα για τα μετρα δεν μου λεει κατι συν οτι δεν υπαρχουν γτ αποσυρθηκαν παμε παρακατω.

Οι αλλαγες που λες σεθνικο νομισμα θα ειναι χειροτερες εσυ εισαι ετοιμος να δωσεις ολα σου τα υπαρχοντα για τροφιμα ακομα και τις πανες του παιδιου σου για να φαει?γτ τι να την κανει την πανα αν δεν τρωει δεν θα χεσει.

Εσυ που γραφεις με caps τις συνεπειες μπορει να μας τις πεις της δραχμης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρε κορυδαλλαρα,αυτόνομο κράτος είσαι .και βενζίνη εχουμε και φάρμακα και τα σουπερμάρκετ γεμάτα είναι.μόνο στις τράπεζες έχει κόσμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτρέψτε μου κι εμένα μια σύντομη τοποθέτηση. Είμαι 1000% υπέρ της δραχμής. Γνωρίζω -όσο θα μπορούσε κανείς να γνωρίζει κάτι τέτοιο- πως η επιστροφή στην δραχμή θα είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία για τους περισσότερους. Ελπίζω όμως πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε, υπό τους σωστούς ηγέτες και τις σωστές διαδικασίες, να δώσει μια καλή κλωτσιά στην εσωτερική οικονομία και να ξαναπάρει μπρος. Ίσως και να κάνω λάθος, το γνωρίζω πως δεν είμαι ούτε οικονομολόγος, ούτε μάντης, ούτε μάγος. Αλλά με την κατάσταση ως είναι, ένα μικρό φως ελπίδας βλέπω μόνο στην προοπτική της δραχμής και όχι στην συνέχιση των μέτρων που χρόνια τώρα, το μόνο που κατάφεραν είναι να γονατίσουν τον κοσμάκη.

Το ξαναβαζω γτ πρεπει να ξερουν ολοι τι επαθαν κιαλλες χωρες που αποφασισαν να πανε μονες τους

Τι σας κανει να πιστευεται οτι η Ελλαδα πχ ειναι καλυτερη απο την Αργεντινη?

15 χρονια μετα και ειναι στο 0.

Και μιλαμε για μια χωρα με τεραστια παραφωγικη δυναμη

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ κολλάμε πάντα φίλε μου.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΕΛΟΣ.

Και εγώ είμαι υπέρ του να μας δώσουν ό,τι γουστάρουμε αλλά δεν το βλέπω να είναι επιλογή...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...