spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Μιζαρω και ακουγεται το τακ τακ τακ ...λες και ειναι αδεια η μπαταρια.... Μετα απο 5 λεπτα μιζαρω και νεκρωνει οσο παταω το μπουτον ..ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ..μεχρι να το αφησω! Σπρωχτη παιρνει... Τα φωτα αναβουν... και οσο ειναι σε λειτουργια μονο που βραυκυκλωνει οταν μιζαρω... Υ.Σ.Μωρη καριολα περιμενες να φτασουμε πατρα για να μου κανεις νουμερα..?!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) αν ξερεις που βρισκεται η μιζα στην μηχανη σου,παρε ενα κατσαβιδι και ταυτοχρονα οταν πας να μιζαρεις χτυπα με τον κωλο του κατσαβιδιου (το πλαστικο μερος δλδ) την μιζα.υπαρχει και ο τροπος το να κουνας την μηχανη καθως μιζαρεις.οχι δεν ειναι βουντου!ειναι για να δεις αν θελει καρβουνακια η μιζα.προσφατα ενος φιλου ειχε αυτο το θεμα.ακουγοταν το τακ ,οτι δηλαδη δινει ρευμα ,οπλιζει αλλα δεν γυρναει. αν ηταν κομπλερ μιζας θα ακουγες και αλλα μαζι.αν ηταν πεσμενη μπαταρια (που ειναι κ το αλλο πιθανο σεναριο) θα προσπαθουσε να γυρισει αλλα δεν θα εκανε μονο το τακ. αν δεν εχεις κατσαβιδι,εννοειτε οτιδηποτε φερνει αυτα τα χαρακτηριστικα (σκληρο πλαστικο η οτι κρινεις εσυ καταλληλο) το χρησιμοποιεις με τον ιδιο τροπο! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον mixos_1919 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οταν παιρνει μπρος η μηχανη και τη σβησεις αν μιζαρεις εκεινη την ωρα παιρνει παλι ή νεκρωνει? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Μπαταρια...100%.... Τσεκαρε καλου κακου και τον ανορθωτη σου..Χοντα εχεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Οταν παιρνει μπρος η μηχανη και τη σβησεις αν μιζαρεις εκεινη την ωρα παιρνει παλι ή νεκρωνει? Νεκρωνει :PΑυριο το πρωι θα εχει ενα τεστ στη μπαταρια,πολους κλπ γιατι ολοι αυτο ειπαν...Κ απο εδω κ απο αλλους γνωστους τα ιδια... αν ξερεις που βρισκεται η μιζα στην μηχανη σου,παρε ενα κατσαβιδι και ταυτοχρονα οταν πας να μιζαρεις χτυπα με τον κωλο του κατσαβιδιου (το πλαστικο μερος δλδ) την μιζα.υπαρχει και ο τροπος το να κουνας την μηχανη καθως μιζαρεις.οχι δεν ειναι βουντου!ειναι για να δεις αν θελει καρβουνακια η μιζα.προσφατα ενος φιλου ειχε αυτο το θεμα.ακουγοταν το τακ ,οτι δηλαδη δινει ρευμα ,οπλιζει αλλα δεν γυρναει. αν ηταν κομπλερ μιζας θα ακουγες και αλλα μαζι.αν ηταν πεσμενη μπαταρια (που ειναι κ το αλλο πιθανο σεναριο) θα προσπαθουσε να γυρισει αλλα δεν θα εκανε μονο το τακ. αν δεν εχεις κατσαβιδι,εννοειτε οτιδηποτε φερνει αυτα τα χαρακτηριστικα (σκληρο πλαστικο η οτι κρινεις εσυ καταλληλο) το χρησιμοποιεις με τον ιδιο τροπο! Ρευματα δειχνουν ολα...και το βελτιστο ειναι να εχει χαλαρωσει καποιο βιδακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Μπαταρια...100%.... Τσεκαρε καλου κακου και τον ανορθωτη σου..Χοντα εχεις. Το ίδιο. Ελεγξε και τον ανορθωτή, παράλληλα με την μπαταρία που θα αλλάξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 βαλε ενα βολτοματρο η πολυμετρο στη μπαταρια με σβηστο το μηχανακι, αν ειναι κατω απο 12.5v πας για μπαταρια. με αναμενο το μηχανακι αν δείχνει κάτω απο 13-13.5v δε θυμαμαι σιγουρα κατι παιζει με τα ηλεκτρικα και δε φορτιζει τη μπαταρια. χτυπα τη μιζα οπως προαναφερθηκε μηπως θελει καρβουνακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Τι κανει νίαου νιαου στα κεραμίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα 2 εβδομάδες νωρίτερα. 95% είναι η μπαταρία σου όπως ήταν κ εμένα. Αν και τα Volt, αφού την φόρτισα, ήρθαν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, η μπαταρία ουσιαστικά είχε πεθάνει γιατί το battery tester έδειξε 100% charged αλλα 65 αμπερ εκκίνησης (CCA) απο 135 που βγάζει η δική μου μπαταρία αρχικά. Με αυτά τα αμπερ εκκίνησης η μίζα δεν μπορεί να γυρίσει, οποτε και λύθηκε το μυστήριο. Εάν μπορέσεις να βρείς ενα τέτοιο θα διαπιστώσεις σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία σου χωρίς να παιδευτείς να κοιτάξεις γυρω-γυρω πρώτα. Εμένα μου την τσέκαραν μπροστά μου εκεί που πήγα να την αλλάξω, μαζί και τον ανορθωτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskam 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 και μενα τα ιδια εκανε και ηταν μπαταρια.να κανει ομως ενα ελεγχο και στον ανορθωτη να δεις τη ρευμα σου φερνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iskariotis 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Δες στην ασφαλειοθήκη μια μια τις ασφάλειες. Είναι το πιο γρήγορο που μπορείς να κάνεις. (και η ασφάλεια κοστίζει ελάχιστα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο ασφαλειες μετα απο μια ηττα που ειχα φαει καποτε ειμαι φουλ..αλλα δεν χρειαστηκε... Βγαζω μπαταρια,ξινω τους πολους..καθαριζω οσο μπορω την περιοχη και τσακ...σα να μην εγινε ποτε τιποτα :D Νιαου νιαου δεν εκανε ακριβως μαγκες μου γιατι και αλλη φορα ειχα θεματακια με τα ρευματα και ηταν κατι καλωδια της κεντικης ασφαλειας(και της μιζας δλδ) τα οποια ειχαν καρβουνιασει...Και για αυτο αγχωθηκα κυριως... Ευχαριστω για το ενδιαφερον....! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες