Jump to content
DT200

Beverly 200 '04 Αξίζει;

Recommended Posts

καλησπέρα, εχω βρει ένα beverly του 2004 ασημί 500 με 600 ευρώ, γενικά ψαχνω ενα σκοοτερ να ειναι άνετο καθώς κάνω καθε μερα μ.ο 60χιλ. το σπίτι μου απ τη δουλειά είναι 15 χιλ (επαρχία οπότε εχω σταθερή πορεία 50-60-70χιλ χωρίς να σταματήσω) και σχεδον καθόλου χρήση μεσα σε πόλη.

Θελω να μάθω αν αξιιζει απο άποψη κατανάλωσης (ποσο στα 100 με χαλαρη χρήση και οχι σταματα ξεκίνα?)

και αν αξιζει να το παρω σε αυτά τα λεφτά.Η εξωτερική του κατάσταση ειναι μέτρια δηλαδη τα πλαστικα το θέλουν ενα βαψιματακι αλλα οχι τιποτα τρομερό, επίσης θέλει λάστιχα και απο χιλιόμετρα ειναι κάπου στις 70-80,000

ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε αυτή τη χρονολογία με αυτά τα χιλιόμετρα σε σκούτερ και μάλιστα ιταλικό εγώ απλά θα άλλαζα πεζοδρόμιο.

Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερα σε αυτα τα λεφτά μα ψάξεις κάτι γιαπωνέζικο, έστω και παπι. Θα ζοριστεις πολύ αυτό πιστεύω

Τροποποιήθηκε από τον thagro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για της συγκεκριμενης χρονολογιας τα beverly εχω ακουσει πολλα προβληματα. Δεν το χα ποτε, αλλα φιλος που το χε παρει το μετανιωσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να κατηγορηθώ ως δυσφημιστής της Piaggio αλλά η καλύτερη απάντηση των περισσότερων που έχω ρωτήσει στο δρόμο, δίπλα μου στο φανάρι, αν το σκούτερ Piaggio που οδηγούν είναι καλό (πλην βέσπας, που δεν έχει τύχει να ρωτήσω), είναι "άει σιχτίρ" ή παρόμοια...

Τώρα που το θυμάμαι, πρόσφατα ρώτησα και κάποιον με καινούρια δίχρονη βέσπα (την 150άρα επανέκδοση της παλιάς) και...παρόμοια απάντηση πήρα.

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος μάστορας που είχε πολλούς πελάτες μια εποχή με το συγκεκριμένο μοτέρ, μου έχει πει, είναι πολύ καλό μέχρι τα 20.000km μετά καταρρέουν όλα μαζί (ηλεκτρικά, αναλώσιμα μετάδοσης, μέρη μοτέρ, αντλία νερού κ.ο.κ.) , και θέλουν όλα μαζέματα.

Φυσικά, κάθε περίπτωση αν δεν ασχοληθείς ο ίδιος, δεν μπορείς να ξέρεις, οπότε ότι σε φωτίζει ο νους σου κάνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο τριμπουρδελο μηχανακι δεν υπαρχει.

Τα 300άρι facelift και το τελευταιο 350 εσιαξαν την κατασταση της Piaggio.... αλλα τα 200άρια καρμπυρατερ, τα 250αρια καρμπυρατερ και μερικα ψεκαστα 250 .... πασχου ολα απο τον πασιγνωστο ιταλικο ιο ονοματι "Tromparius de la Piaggius".

Ηλεκτρικα χαρχαλα, σινεμπλοκ απο τσιχλοφουσκες bubbaloo τρομπες νερου να αγοραζεις στοκ για να μην σου πει το συνεργειο περιμενε στην επομενη αλλαγη κτλ .

Αν πας σε Piaggio κινητηρα, προσανατολισου στον 300άρη (injection). Διαμαντι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα το 250 ιντζεκσιον και μπορω να σου πω αν θες beverly κοιτας απο το δικο μου (2007) και μετα για να βρεις μιας και ο κινητηρας ειναι φοβερα αξιοπιστος. Το 200αρι που λες ακομα και αν στο δωσει 300 ευρω θα δωσεις τουλαχιστον 1000 για βλαβες που θα βγαζει και μηχανακι δε θα χεις ποτε. Αν θελεις να σε πιασει κολλητο ο μαστορας προχωρα. Μονο οικονομια δε θα κανεις μ αυτο

Στάλθηκε απο s4 με tapa λέμε

Τροποποιήθηκε από τον Νικος ο μεγαλοπρεπης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να κοιταει σε τετοια τιμη beverly ο φιλος δεν νομιζω να κοιταξει απο το 2007 και μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου,εγω εχω αλλαξει 2 Beverly και συνολο 100.000 χιλιομετρα χωρις προβλημα,αλλα με scooter που αγοραστηκαν σχεδον καινουρια.

Το προβλημα με το μηχανακι που θες ειναι

1)ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η piaggio

piaggio

2)τα μικρομαζεματα ποθα θελει θα σου κοστισουν αλλα τοσα χρηματα απο την αξια αγορας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα