klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αν και μου κάνει ένα μικρό κόμπιασμα όταν ανοίγω τέρμα το γκάζι, τουλάχιστον άκουσα να κλαίνε 3 σκούτερ στο φανάρι (ok το ένα ήταν 250). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Χαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αν και μου κάνει ένα μικρό κόμπιασμα όταν ανοίγω τέρμα το γκάζι, τουλάχιστον άκουσα να κλαίνε 3 σκούτερ στο φανάρι (ok το ένα ήταν 250). Και τα άλλα 4χρονα 50άρια....... :rotfl: :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χχααχχαχαα. Το χειμώνα με πλησιάζει στο φανάρι ένας πιτσιρικάς κοντά στα 25 με Xmax 400 και μου λέει. -Πόσα κυβικά είναι; -400 -Και το δικό μου 400 είναι αλλά δεν πάει έτσι. Πήγα να του απαντήσω, σου λείπουν καμιά 20αρια άλογα και 3 κύλινδροι αλλά κρατήθηκα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον klab 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Χχααχχαχαα. Το χειμώνα με πλησιάζει στο φανάρι ένας πιτσιρικάς κοντά στα 25 με Xmax 400 και μου λέει. -Πόσα κυβικά είναι; -400 -Και το δικό μου 400 είναι αλλά δεν πάει έτσι. Πήγα να του απαντήσω, σου λείπουν καμιά 20αρια άλογα και 3 κύλινδροι αλλά κρατήθηκα Ήταν πιτσιρικάς και δεν ήξερε........έλα όμως....στον .... :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 καλημερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλημερα γατακια ασπρα και παχια, της μανας σας καμαρι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλημέρα λύκε μαύρε και λιγνέ του πατέρα σου καημέ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλημερα γατακια ασπρα και παχια, της μανας σας καμαρι Καλημέρα λύκε μαύρε και λιγνέ του πατέρα σου καημέ :grin: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλησπέρα κόσμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλησπέρα εδώ γύρω γύρω όλοι .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλώς τον θείο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 καλησπερα σε θειους κι ανηψιους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλησπερες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλησπέρα σας Sent from my ST26i Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Τι κάνετε ωρέ κοπέλια ? Μητσάρα τι φαντομάς είσαι βρε συ, ήρθες έφυγες χαμπάρι δεν πήραμε αν και πού να πάρω χαμπάρι κείθε πούμουνα ? Μικρούλι μας πώς τα πήγες στις εξετάσεις ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι κάνετε ωρέ κοπέλια ? Μητσάρα τι φαντομάς είσαι βρε συ, ήρθες έφυγες χαμπάρι δεν πήραμε αν και πού να πάρω χαμπάρι κείθε πούμουνα ? Μικρούλι μας πώς τα πήγες στις εξετάσεις ? Θείε Σάββα δύσκολα τα πράγματα.... Όταν οι μπαφιαριδες στην επιτροπή θεμάτων βάζουν ασκήσεις επιπέδου πανεπιστημίου δεν τα πας καλα.... Ευτυχώς ειμαι αισιόδοξος και πιστευω πως θα περάσω, αν όχι, στρωμένη δουλειά έχω, θα ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα ως γεωργός Sent from my ST26i Τώρα εχει ευρωπαϊκο ο Μήτσος και είναι γληγορος Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον Easy_Rider_Gr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Θείε Σάββα δύσκολα τα πράγματα.... Όταν οι μπαφιαριδες στην επιτροπή θεμάτων βάζουν ασκήσεις επιπέδου πανεπιστημίου δεν τα πας καλα.... Ευτυχώς ειμαι αισιόδοξος και πιστευω πως θα περάσω, αν όχι, στρωμένη δουλειά έχω, θα ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα ως γεωργός Sent from my ST26i Τώρα εχει ευρωπαϊκο ο Μήτσος και είναι γληγορος Χρήστο μου πίστεψέ με κανείς δεν χάνεται αγόρι μου όταν δεν είναι τεμπέλης και εσύ δεν είσαι από αυτούς οπότε μια χαρά θα τα πας. Είμαι σίγουρος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Σαββα ηρθα για κατι γενεθλια ενος φιλου και μαζευτηκαμε... ηρθε κι ενας φιλος απο γερμανια οποτε ηταν ευκαιρια να βρεθουμε και να τα πουμε. Αν ερχομουν Πεμπτη θα εσκασα λυκαβυττο, αλλα δεν εκατσε και ηρθα Παρασκευη... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Χρήστο μου πίστεψέ με κανείς δεν χάνεται αγόρι μου όταν δεν είναι τεμπέλης και εσύ δεν είσαι από αυτούς οπότε μια χαρά θα τα πας. Είμαι σίγουρος. Χρήστο μου πίστεψέ με κανείς δεν χάνεται αγόρι μου όταν δεν είναι τεμπέλης και εσύ δεν είσαι από αυτούς οπότε μια χαρά θα τα πας. Είμαι σίγουρος. Ευχαριστω για τα καλα λογια ......Τωρα ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γινει εγινε δεν χαθηκε και ο κοσμος..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Γειάαα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Γειά σου Γιάννο, χαθήκαμε..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Καλώς τον γείτονα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Πάτρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Καλημέρα σε όλους, 1 και σήμερα για ΣουΚου..! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες