Jump to content
jimeta

Test - BMW R1200R 2015

Recommended Posts

Καθόλου πλάκα δεν κάνω αν και είναι υποκειμενικό το όλο ζήτημα. Τους διακόπτες του gs τους έβρισκα πλήρως λειτουργικούς σε αντίθεση με τους κλασσικούς του Κ που για να ανάψω αλάρμ / ανάψω γκριπ πρέπει να αφήσω το αριστερό/δεξί χέρι από το τιμόνι. Ψιλά γράμματα είναι αυτά βέβαια αφού όλα συνηθίζονται αλλά μιας και ανέφερες την κόρνα , σε προκαλώ να προσπαθήσεις να οδηγήσεις sh. Δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να την πατήσω.

Δεν χρειάζεται να με προκαλείς,είχα sh και 150 και 300.Που είναι το περίεργο δηλαδή.Κλασικους διακόπτες έχει.Μαλλον εννοείς το pcx το οποίο έχει το νέο αριστερό διακόπτη της Honda,ο οποίος στη θέση των φλας έχει την κόρνα και στη θέση της κόρνας έχει τα φλας.Αυτο το έκαναν επειδή τον ίδιο διακόπτη χρησιμοποιούν τα μοντέλα με dct στα οποία κάτω από τη νέα θέση των φλας,έχουν το κουμπί για το κατέβασμα των ταχυτήτων.Σε πληροφορώ λοιπόν ότι και αυτό (η αλλαγή των φλας με την κόρνα)εξίσου βλακεία είναι.Μπερδευεσαι συνέχεια.Οδηγω και το pcx και το crosstourer του αδερφού μου και πάντα συχτιριζω.

Προφανώς οδηγείς BMW αρκετά χρόνια και βρίσκεις τους διακόπτες τους λειτουργικούς.Αν ήταν,απλά δεν θα τους άλλαζαν.

Όπως κάνουν δειλά δειλά και με την άλλη εξυπνάδα,το telelever.Οι καλές ιδέες αντιγραφονται(και καλά κάνουν).Οι κακές ιδέες παραμένουν.....

Για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα,το R1200R είναι κούκλα.Το αγόραζα ευχαρίστως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω κι εγώ το sh150 και ακόμα κόρνα δεν έχω καταφέρει να πατήσω. Θεωρώ πως βρίσκεται παρά πολύ ψηλά στο τιμόνι αλλά όπως είπα και πριν, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες είναι συνήθεια. Λίγο προσπάθεια στην αρχή θέλει και μετά σου βγαίνει μηχανικά. Δεν το ξεπερνάς βέβαια αν έχεις δυο μηχανάκια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το rs ειναι πολυ ομορφο μηχανακι

Και σε μενα αρέσει πολύ, θα θελα 140 150 άλογα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα μου αρέσει αλλά οταν με 17.000 παίρνεις το Super Duke 1290 δε θα το σκεφτόμουν καν.

***Ναι ξέρω είμαι εγκάθετος της ΚΤΜ :P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον Stefanakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, νομίζω πως δεν μπαίνει καν στην κατηγορία του Δούκα. Την γυμνη σειρά του R την υπολόγιζα πάντα γι αυτόν που θέλει ένα gs σε ψιλό naked look. Αν δεις τον εξοπλισμό που προσφέρει η bmw θα καταλάβεις τι λέω. Ταξιδεύει για πλακα δικαβαλο και φορτώνεται σαν γαϊδούρι προσφέροντας παράλληλα την ευκολία του άξονα. Από την άλλη, ο κινητήρας,το βάρος και γενικότερα ο χαρακτήρας του r μόνο σε 1200αρι γυμνό δεν παραπέμπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, νομίζω πως δεν μπαίνει καν στην κατηγορία του Δούκα. Την γυμνη σειρά του R την υπολόγιζα πάντα γι αυτόν που θέλει ένα gs σε ψιλό naked look. Αν δεις τον εξοπλισμό που προσφέρει η bmw θα καταλάβεις τι λέω. Ταξιδεύει για πλακα δικαβαλο και φορτώνεται σαν γαϊδούρι προσφέροντας παράλληλα την ευκολία του άξονα. Από την άλλη, ο κινητήρας,το βάρος και γενικότερα ο χαρακτήρας του r μόνο σε 1200αρι γυμνό δεν παραπέμπει.

Αυτό ακριβώς.

------------

Σε εμένα που δεν αρέσουν τα ψευδό-εντούρο-τουριστικά (ΧR1000-Multi-SADV-GS) το R1200RS είναι η μηχανή που θα ήθελα να έχω μετά από την γυμνή περιπλάνηση. Θα θελα όμως και μια σχετικά μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

2015BMWR1200RS1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oσο και αν θεωρητικα δε ταιριάζει ο boxer, ειναι πολύ όμορφη πάντως... το r1200rs οντως θα το αγόραζα πολυ πιο άνετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα μου αρέσει αλλά οταν με 17.000 παίρνεις το Super Duke 1290 δε θα το σκεφτόμουν καν.

***Ναι ξέρω είμαι εγκάθετος της ΚΤΜ :P :P :P

Eπίσης με λιγότερα παίρνεις το S1000R που είναι πιο φτηνό από το SD και εξίσου ποιοτικό. Απλά είναι πιο άσχημο από το ΚΤΜ και υστερεί λίγο σε γκάζια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο δουκας με την μπεμπα,δεν εχουν καμια σχεση.

το ενας ειναι κανιβαλος,το αλλο χορτοφαγος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτείτε τώρα αυτή τη μηχανή...

...

2015BMWR1200RS1.jpg

με κινητήρα Ι4.

Το πρόβλημα δεν είναι αισθητικό αλλά μηχανικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το RS είναι πολύ παράξενη περίπτωση για εμένα.

Τέτοιες μηχανές, όπως το GSXF, μου φαίνονται πολύ αδιάφορες σχεδιαστικά και ψιλο-μπλιάχ.

Αυτό όμως μου αρέσει και μου αρέσει πολύ. Σχεδιαστικά είναι κουκλί. 125hp είναι μια χαρά, ειδικά εάν έχει ροπάκλα. Φόρτωμα και Ευρώπη.

Απορίες:

- Ο μπόξερ για να βγάλει τα 125 άλογα είναι τόσο πιεσμένος που χάνει από αξιοπιστία?

- Ο άξονας είναι πράγματι ποιό αξιόπιστος και low-maintenance ή απλά αυτό είναι μια φόλα που θα την πληρώσεις πανάκριβα όταν κάνει το μπαμ?

- Ο μπόξερ για να ταξιδεύει με 140-150 θα παίζει και τις κάλτσες του, ή μπορεί να είναι χαλαρός?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις ερωτησεις σου : α) Δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι πιεσμενος

β) Αν αλλαζεις βαλβολινες συμφωνα με το βιβλιο συντηρησης δεν θα χαλασει ποτε.

γ) Χαλαροτατος !! Εδω ταξιδευε Africa με 140-150 ανετα με τα 60 αλογακια της απο 750 κεκ, δεν θα ταξιδευει αυτο ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να είναι ακριβό, εντάξει, δεν χρειάζεται να το φτάσεις 18-19.000 με όλα τα μπλιμπλίκια. Με 15-16.000€ το παίρνεις.

Η μοτοσυκλέτα όμως είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Κακά τα ψέμματα. Αγοράζεις τεςχνολογία, κορυφαία ποιότητα και περιφερειακά. Και ο BOXER είναι πραγματικά φανταστικός εδώ με την υγρόψυξη και τα άλογα που βγαζει. Αναλυτική γνώμη λοιπόν..

Σήμερα είχα στα χέρια μου για 1 ωρα περίπου το R1200R το καινούργιο. 

IMAG0497_zpsnrporw1k.jpg

IMAG0500_zpsoyje3zyo.jpg

IMAG0498_zpsgxd8tx4f.jpg

IMAG0499_zpspaenq7ce.jpg

Η μοτοσυκλέτα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σε όλα της. Ο BOXER στις καλύτερες μέρες του. Μηδενικοί κραδασμοί, λίγο τράβηγμα λόγω της διάταξης, ΠΟΛΥ και χορταστική ροπή απο χαμηλά και τράβηγμα μέχρι ψηλά.

Αλλά το μοτέρ είναι μόνο το ένα σκέλος..
Απίστευτες αναρτήσεις, φρένα ακτινικά Brembo εκπληκτικά, θέση οδήγησης όσο σπορ πρέπει, καρατιμόνα για έλεγχο, απίστευτη σέλα, εξαιρετικά ηλεκτρονικά, απο το ABS, απο το TRACTION, τον πανέμορφο πίνακα οργάνων με τις πάνω απο αρκετες ενδείξεις!

Την φοβερή λειτουργία του άξονα που πραγματικά τον ξεχνάς, καμία υστέρηση, κανένα κούνημα.

Πάνω σε όλα αυτά να προσθέσω την πανέμορφη σχεδίαση, χορταίνεις μηχανή στις λεπτομέρειες. Χαζευεις το χρυσό μπροστινό, χαζευεις τις δαγκάνες, περιεργάζεσαι το μοτέρ και τον άξονα με την υπέροχη βαφή τους, απολαμβάνεις την ζάντα σε διάταξη μονομπρατσου με τον άξονα, θαυμάζεις το τελικό που είναι κι αυτό πανέμορφο και με ωραίο διακριτικό ήχο.

Ακόμα και τρανταχτά προβλήματα άλλων μοτοσυκλετών δεν υπάρχουν. Η αναρτηση είναι άνετη ακόμα και στον χειρότερο δρόμο και στις στροφές βράχος, στρίβει με όσα θες και μπορείς. Με ένα καλό λάστιχο SS θα ξύνεις κυλίνδρους!

Και με όλα αυτά τα ηλεκτρονικά βάζεις τις ρυθμίσεις στο DYNAMIC, η αναρτηση σκληραίνει, η απόδοση τσιτώνει, το αντισπίν χαλαρώνει,.

Γενικά μοναδική μοτοσυκλέτα, της λείπει η ανεμοκάλυψη στα πολλά αλλά δεν προβληματίζει ιδιααίτερα αυτό. Η αισθητική του naked σε αποζημιωνει.

Αν γουστάρεις πιο πολύ ταξίδι πας στο R1200RS.

Δύσκολα βρίσκεις εδώ μειονεκτήματα. Δεν ην αισθάνεσαι βαριά, πλαγιάζει απο εδώ και κει εύκολα. Τραβάει καταπληκτικά απο χαμηλά, δεν έχει κραδασμούς. Γενικά καταπληκτική.

Αρχική τιμή στα 14.300. Μπορεί να φτάσει τις 19.000

ΓΙα μένα με αυτά που πρέπει κάπου στα 16.000 παίζει. Πολλά λεφτά αλλά για πολύ μηχανή όποιος τα έχει αξίζει πραγματικά.

Καλώς έκανε και παράτησε Telelever, PAralever πως τα λενε. Ποτέ δεν μου αρεσε αυτο το χαρακτηριστικό της αντιβύθισης. Εδώ το μπροστινό λειτουργεί καταπληκτικά, όπως πρέπει.

Τονίζω το εξής.. Ποτέ δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα την BMW σαν μάρκα, σαν άποψη, αλλά αυτό το μοντέλο είναι μια κορυφαία υλοποίηση. 

H σύγκριση με ένα Tracer π.χ. είναι καλώς ή κακώς άκυρη. Υπάρχει λόγος που έχουν διαφορά στην τιμή. Εξαιρετική μηχναή και το Tracer αλλά η διαφορά στα λεφτά έχει και κάποια αιτιολογία. To R είναι ΄΄Premium΄΄ κατασκευή να το θέσω έτσι.

Είναι σαν να συγκρίνεις π.χ. BMW M3 με MAZDA 6 MPS.. Ναι και τα 2 είναι γρήγορα, ναι και τα 2 θα σε πάνε παντού σφαίρα, ναι είναι αξιοπιστα αλλά έχουν άλλο προσανατολισμό και άλλη υλοποίηση, άλλη ποιότητα.

Αν με ρωτήσεις για το S1000XR της ίδιας εταιρείας που δοκίμασα δεν μου άρεσε σε πολλά. 

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεξηγημένη σειρά η σειρά RxxxR της bmw. Όντως κάθε επόμενο μοντέλο είναι και καλύτερο, με ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και τα RxxxGS. Υπάρχει συνεχής εξέλιξη και φαίνεται αυτό. Η κατηγορία είναι premium και όντως χρειάζεται να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσεις ένα τέτοιο προϊόν, αλλά και για να το συντηρήσεις.

Καμία σχέση με άλλες εταιρίες που 20 χρόνια βγάζουν το ίδιο μοντέλο και αλλάζουν ένα πλαίσιο, βάζουν υδρόψυξη και abs και λεν ότι καινοτομούν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεξηγημένη σειρά η σειρά RxxxR της bmw. Όντως κάθε επόμενο μοντέλο είναι και καλύτερο, με ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και τα RxxxGS. Υπάρχει συνεχής εξέλιξη και φαίνεται αυτό. Η κατηγορία είναι premium και όντως χρειάζεται να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσεις ένα τέτοιο προϊόν, αλλά και για να το συντηρήσεις.

Καμία σχέση με άλλες εταιρίες που 20 χρόνια βγάζουν το ίδιο μοντέλο και αλλάζουν ένα πλαίσιο, βάζουν υδρόψυξη και abs και λεν ότι καινοτομούν....

Καταρχήν είσαι τυχερός και ψαγμένος που έχεις μια μοτοσυκλέτα της σειράς R.

Κατα δευτερον, ΜΗΝ καβαλήσεις την καινούργια γιατί θα πάθεις ζημιά. Η μοτοσυκλέτα έχει προχωρήσει μίλια μπροστά.

Μιλάμε για έναν BOXER Που δουλεέυει απλά τέλεια. Ξέχνα κραδασμούς, ξέχνα άγαρμπους ήχους, ξέχνα σκροτσαρίσματα, η μηχναή εκτοξεύεται μπροστά δίχως αύριο, αρκουδόγκαζο πραγματικό, είναι άλλο μοτέε.

Απο εκεί και έπειτα οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι σε άλλο επίπεδο. Παρατησαν αυτό το PAralever και το μπροστινό δουλευει απλά τέλεια. Διαβάζει, αισθάνεται, στρίβει με όσα θες. Τα φρένα άγκυρες.

Αλλά και απο αισθητική, τα νέα όργανα, το φανάρι, το design του πλαισίου, του άξονα, το USD Μπροστά, είναι πανέμορφο.

Αλλά όλη η ουσία είναι η αίσθηση στον δρόμο. Αισθάνεσαι πως καβαλάς μηχανη με τα μισά κυβικά σε βάρος, δεν αλλάζει κατευθυνση σαν SS Αλλά είναι παιχνίδι στον δρόμο όπως και να χει.

ΝΑ μην μιλήσω για τα ηλεκτρονικά, ειδικά αν τα χώσεις και πάρεις όλα τα πακέτα. Ηλεκτρονικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, Traction Control, χαρτογραφήσεις,Cruise control, ABS εξαιρετικό. Η μηχανή είναι παραπάνω απο ασφαλής. 125 άλογα που τα οδηγάει με ασφάλεια και ο κάτω του μετρίου οδηγός.

Είναι παρεξηγημένη η μηχανή γιατί ζει στην σκιά του GS Που για κάποιον λόγο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Για μένα κακώς, η απόλαυση που σου δίνει στην οδήγηση, ο σπορ χαρακτήρας και η θέση οδήγησης αξίζει να την προτιμήσεις. Αν ξέρεις όμως τί θέλεις.

Αν αγαπάς τα street, αν σε φτιάχνει η πιο σπορ θέση οδήγησης με τη καρατιμόνα, αν θες να βλέπεις το δρόμο μπροστά πιάτο, αν θες το χαμηλό κέντρο βάρους, απο άνεση δεν υστερεί, μαγικό χαλί είναι, κανένα πρόβλημα.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είμαστε για ζημιές τέτοιες περιόδους Βαγγέλη!! Όποτε βλέπω bmw απομακρύνομαι συνειδητά... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπίσης με λιγότερα παίρνεις το S1000R που είναι πιο φτηνό από το SD και εξίσου ποιοτικό. Απλά είναι πιο άσχημο από το ΚΤΜ και υστερεί λίγο σε γκάζια.

υστερεί σε γκάζια το S1000R από το Super Duke... ας γελάσουμε... και ας ξαναγελάσουμε...
ευτυχώς έχω ακόμα σωσμένο στον δίσκο το ακόλουθο περιοδικό, και σε παραπέμπω στην σελίδα 52 και έπειτα:

https://drive.google.com/file/d/0B8elW2_po95xZFIzZE0wWEFnTTg/view?usp=sharing

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτείτε τώρα αυτή τη μηχανή...

με κινητήρα Ι4.

Το πρόβλημα δεν είναι αισθητικό αλλά μηχανικό.

Αυτή η μοτό δεν έχει ανάγκη από Ι4 κινητήρα. Ο χαρακτήρας της ταιριάζει απόλυτα με τον boxer. Οι σειρές S και RS δεν είναι χθεσινές και απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία μοτο-τουριστων όπως και το VFR. Να θυμίσω το R1100S που ακόμα καίει καρδιές...

f0131778_10413627.jpg

ΥΓ. Η καινούρια RS παραπέμπει περισσότερο στη παλιοτερη R1100S πάρα στην R1100RS. Και πολύ καλά κάνει! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας σημαντικός λόγος που δε θα αγόραζα καινούργιο BMW εξαιρούνται αυτά καταδκευής μέχρι 2002 είναι αυτό 

DC1OIaBl.png

Ύψη ότι έχω ένα μπόξερ R 1100 sκαι έχω κάνει ότι μπορείτε να φανταστείτε με ένα υβρίδιο 1150 που είχα φτιάξει μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες από πίστα που έχω ποστάρει τώρα έχω το γυμνό το mt 09 το οποίο είναι κοντά 10000 φθινότέρα όχι καινούργιο  bmw δε θα παιρνα ...

Έχω αλλάξει ουκ ολίγα bmw k 1200 s r 1150 gs r 1150 r  r 1200 gs για ένα χρόνο στην εργασία ..

Με αυτό το υβρίδιο που χα φτιάξει το μόνο πρόβλημα στη πίστα είναι ότι έβρισκαν κάτω τα κυλινδρα. 

Δεν αμφιβάλλω ότι θα ναι μήχάνσρα το συγκεκριμένο αλλά τι να το κάνεις σαν οδηγήσεις το mt πουναι  40 κιλά κάτω και ίδια ιπποδύναμη που να α να δώσεις 18000 μετά......

Εκτός αν είσαι βαμμένο bmwΔάκιας εκεί δε συζητάμε. ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα οδηγησει το RR ειχα πει οτι επομενο θα ειναι οπωσδηποτε το RS μιας κ την πρωτη φορα που το ειδα, ειπα οτι  ειναι κομμενο κ ραμμενο για μενα.

Την επομενη φορα που πηγα στον Παναγιωτοπουλο αναγκαστικα  να παρω το XR, αλλα δυστυχως με ψιλοαπογοητευσε.

Για το RS ειχα διαβασει καλα σχολια αλλα την ευχαριστηση που ενιωσα σημερα οδηγωντας το δεν την περιμενα με τιποτε.Με το που εφτασα στο μαγαζι μετα απο λιγο επεστρεφε ενας με την γυναικα του κ μου λεει "φιλε μου απλα καταπληκτικο".

Αφου ο υπαλληλος μου εδειξε τα διαφορα road/sport προγραμματα ξεκιναω κ η θεση οδηγησης μου θυμιζει αρκετα το fazer με την μονη διαφορα οτι στο RS καθομαι σε πιο σπορ σταση με το τιμονι ελαχιστα μπροστα.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! κ παλι ειμαι ανετος! Απο τα πρωτα μετρα νιωθω το μηχανακι εντελως οικειο! 

Τα οργανα ειναι πολυ ευχαριστα κ αρκετα ευαναγνωστα με το ταχυμετρο να κλεβει τις εντυπωσεις.Το μπαρο-στροφομετρο επισης δινει την απαραιτητη πινελια σε ενα πινακα ζωγραφικης που ξεχειλιζει απο κουλτουρα!! (μαλ...εγραψα)

DSC03412.jpg

Συμπλεκτης βουτυρο βιταμ που θυμισε παρα πολυ τον αντιστοιχο ΚΤΜ...εεε...  αυτο που εχει αγορασει ο αλαρμιος! χαχα

Μπροστα μου για αλλη μια φορα ειχα τον Κωστα κ πισω τον Γιαννη τσοπερα που μετα το μεγαλο GS πηρε κατι πιο μικρο! Το μηχανακι ειναι φοβερο κ χλαπακιαζει για πλακα χιλ. με την διαφορα ειναι οτι το κανει υπερβολικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ! ΣΑΧΛΟ-Μερκελ...

Ειλικρινα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι θα ταιριαζα τοσο πολυ μαζι της.Λες κ ειχα δωσει παραγγελια να μου το φτιαξουν στα μετρα μου!

Το μοτερ περα το οτι  ειναι πολυ ελαστικο (καμια σχεση με το XR) βγαζει σπορ γονιδια κ για μποξερ καποιες στιγμες θυμιζει 3κυλινδρο-4κυλινδρο.Στην Πεντελη ημουν τοσο χαρουμενος που σε καποια φαση χοροπηδουσα ενω ο Κωστας ειχε σκασει στα γελια.

Για τον μεσο-σβελτο-ταξιδαρη αναβατη που απευθυνεται, εχει ακριβως τα αλογα που πρεπει κ δεν χρειαζεται τιποτε παραπανω.Οι πολυ γρηγοροι μεινετε με τα SS σας κ μην το κοιτατε καθολου.

Οταν ανεβαινα ειχα το ROAD κ στο γυρισμο το DYNAMIC που σαφως κανει την διαφορα στο ανεβασμα στροφων.Τα φρενα στο πρωτο πατημα ξεκινανε να φρεναρουν προοδευτικα κ αμεσως μετα πολυ δυνατα.Στο RR η δυναμη τους ειναι πολυ εντονη απο το πρωτο πατημα.

Το σιφτερ δινει για αλλη μια φορα ρεστα (μερικες φορες ειναι αποτομο)  κ δενει απολυτα με το ελαστικο μοτερ.

Η ποιοτητα κυλισης χωρις να ειναι εξαιρετικη ειναι πολυ καλη (νομιζω του XR ειναι καλυτερη) ενω η συμπεριφορα του στο στροφιλικι ειναι πολυ ευκολη   (ριχνεις μια σφαλιαρα που λεει ο λογος στο τιμονι κ υπακουει)   χωρις ομως να εχει την σχετικα γρηγορη γεωμετρια του fazer.Με το RS πηγαινα στην Πεντελη πιο γρηγορα απο οτι με το XR.

Η ζελατινα στο υψος που ειναι, πιστευω  -αν κ δεν κοβω το κεφαλι μου-  οτι μπορει να προσταψει εντελως απο τον αερα μεχρι τα 180χιλ με ελαχιστο σκυψιμο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...με βαρια καρδια πρεπει να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! στους αχωνευτους που εφτιαξαν ενα αντιστοιχο αλλα πολυ καλυτερο cbf1000, bandit1250, sprint 1050 αντε κ λιγο απο fazer600 που απο τα πρωτα μετρα σκορπαει χαμογελο σε οποιον το επιλεξει.

capture9.jpg

capture11.jpg

Μαζι με το μπουζα μπαινει στα αγαπημενα μου κ που θα βρω τα 19χιλιαρικα που κανει η πλουσια εκδοση με την απλη στα 16.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To πηρα και γω σημερα. Αλλα ενω περιμενα οτι θα το ερωτευτω, δε το παθα (απο αλλού τη βρηκα και πολυ άσχημα). 

Απιστευτο μηχάνημα ομως. Δωστου να φαει χιλιομετρα για πλάκα.. 

Τη πηγα προς πικερμι -νεα μακρη.. Ρε φιλε τι ομορφα που ανοιγει. Τι φρενουκλες. Σχεδιαστικα τη βρισκω πολυ ομορφη, και μου αρεσε που απο τη θεση του αναβατη δε βλεπεις καμια τζαμαρια, ουτε κανα τεραστιο πινακα οργανων. Πολυ μαζεμενη μπροστα. 

Αλλα ρε γαμωτο, πως τα στριβετε αυτα τα κλιπονατα; εμενα μου εδωσε την αισθηση οτι δυσκολα αλλαζει κατευθυνση, θελει τροπο σιγουρα που εγω δε τον ξερω. Σε αλλα χερια φαντζομαι θα ειναι τελεια. 

Απο θεση οδηγησης αψογη, οπως ολα τα bmw που εχω οδηγησει. 

Το μονο που ουσιαστικα δεν ηταν αψογο πανω της, ηταν το θορυβωδες κιβωτιο... 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζι με το μπουζα μπαινει στα αγαπημενα μου κ που θα βρω τα 19χιλιαρικα που κανει η πλουσια εκδοση με την απλη στα 16.

εμενα μου εδωσε μια προσφορα 16,500 φουλ εκδοση(για οσα αποθεματα υπαρχουν...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα