xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Που τα βρήκες τα heidanau ρε ? Βάλε καμιά φώτο να τα δω. Πόσο τα έβαλες ? έπαθες τόσες φορές λάστιχο ρε μλκ? Ποτς γκένεν ατό ? Πάρα μα πάρα πολύ περίεργο .Σε 160.000 χιλιόμετρα με σκούτερ SH ζήτημα να έχω πατήσει 3 καρφιά στο σύνολο !! (δεν έχω βάλει metzeler ποτέ )Τώρα έχω τα κλασικά city grip της michelin επάνω εδώ και 20.000 χιλιόμετρα (τα λάστιχα είναι 5 ετίας εντομεταξύ) . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2016 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Πρωτη αλλα δυστυχως συντομη λογω υποχρεωσεων βολτουλα για το 2016 ηταν οτι πρεπει για να ξεφυγω λιγο απο τα προβληματα υγιειας που με ταλαιπωρουν απο την παρταμονη της Πρωτοχρονιας. Με παρακαμψεις λογω των μπλοκων που μονο σε κακο δε μου βγηκαν αντιθετως αποζημιωσαν με την ομορφια τους!https://goo.gl/maps/VbpD3dXQAeC2Και το στανταρ mood μετα απο καθε βολτα.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Ε, δεν την λες και πολυ συντομη...Ο,τι κι αν ειναι περαστικα ευχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Απο περσυ που πηγα Πυργο με το σκουτερακι οτιδηποτε κατω των 300 χλμ μου φαινεται συντομο, αν μαλιστα ειναι και κοντα στα 100 λεω στη γυναικα μου "πεταγομαι για τσιγαρα" :P Σ ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Απο περσυ που πηγα Πυργο με το σκουτερακι οτιδηποτε κατω των 300 χλμ μου φαινεται συντομο, αν μαλιστα ειναι και κοντα στα 100 λεω στη γυναικα μου "πεταγομαι για τσιγαρα" :P Σ ευχαριστω πολυ!!!!ηρθες στα ιερα μερη με σκουτερ? χαρα στην αντοχη σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 ηρθες στα ιερα μερη με σκουτερ? χαρα στην αντοχη σουhttp://www.mybike.gr/forums/topic/78438-σκουτεροτουρισμος-2015-vol-3-iron-butt-hardcore-edition/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Εισαι απο δω χαμω και δεν το ξερα???Κουφαλιτσα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες