gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 έχω ακούσει τόσα κακα λόγια που με κάνει να θέλω να το οδηγήσω:P Δεν ηξερες οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 50 αλογα 210 κιλα,ακριβως σαν το ΤΑ που ειχα παει ταξιδι με 160 δικαβαλο σταθερα κ καιει κατω απο 4 το ΤΑ μου μετα τα 130 δεν τραβαγε χρηστο,με αερηδες δικαβαλο κ εθνικη οι ευθειες δεν τελειωναν με τπτ 160 σταθερα δε,ηθελε 1λ λαδι στα 100 απ το ζορι(για την καταναλωση ας το αφησουμε) τελικιαζει 195 στην ευθεια με το ΤΑ μου μια φορα ειχα πιασει 179 σε μια κατηφορα με τη μουρη μεσα στη ζελατινα "μπαινει" σαν rs 125 με το ΤΑ... ειναι ποδηλατο στην πολη με το ΤΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Πώς είναι δυνατόν να κρίνουμε μια μηχανή που δεν την έχουμε οδηγήσει ποτέ και μάλιστα δεν μοιάζει και με καμιά που έχουμε οδηγήσει; Π.χ., αν έχεις οδηγήσει το V-Strom, μπορείς να πεις μια κουβέντα και για το Versys ή για το Transalp, κάτι καταλαβαίνεις, αλλά για το NC πώς μπορούμε να μιλήσουμε, το οποίο είναι μια κατηγορία μόνο του; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κατ' αρχάς δεν θα το αγόραζα γιατί το θεωρώ αρκετά ακριβό και δεν με πολυφτιάχνει εμφανισιακά. Αν όμως το οδηγούσα, μπορεί να άλλαζα γνώμη. Θα ήθελα πάντως να του έκανα ένα μίνι συγκριτικό με το CB 500 X, ώστε να έβλεπα αν αξίζει πραγματικά να αγοράσεις το πολύ ακριβότερο NC, έστω κι αν έχει πιο πολλά κυβικά, άλλη τεχνολογία κλπ. Συμφωνοι αλλα το CB500χ μην το μπλεκεις ειναι αλλο πραγμα,δε μπορει να κανει ταξιδι δικαβαλο με 160 σταθερα με σαμαρια,θα ειναι τσιτα πιστευω και σιγορα θα καιει αρκετα.Εγω με το NC το κανω συνεχεια χωρις κανενα προβλημα με καταναλωση κοντα στα 5,5 λιτρα. Επισης μη ξεχνατε τον πολυτιμο χωρο κατω απο το ψευτοτεποζιτο.Ειναι χρηστικοτατος και δε χρειαζεσαι βαλιτσα ουσιαστικα.Δε νομιζω παντως οτι ειναι τοσο ακριβοτερο,η διαφορα ειναι 1000 ευρω(6700 το CB500 και 7700 το NC750X).Μιλαμε για απλη εκδοση και οχι για DCT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 @Slow. Δεν σου μιλαω,παρεξηγιαρης εισαι ματια μου. @Red. Δεν σου μιλαω,γραφεις σεντονια και δεν μπορω να τα διαβασω να σΕ απαντησω μαναρι. @Φλωρ. Οντως ασΚημο το μηκανακι σου. @Μακις. Ρε φιλε μενεις ενα χλμ μακρυα μου,να δω ποτε θα βγαλεις τον ταφο σου βολτα,μαζι με τα δικα μας να κανουμε τους επιταφιους. @Μπιλλυ. Πραγματικα ειναι ειναι το χειροτερο μηχανακι που εχω οδηγησει φιλε. Αναλογικα με το ετος που κυκλοφορησε κ την τιμη του. --> Αντε καμια βολτα,μου αρεσουν τα θεματα στο ''Εξορμησεις/Εκδρομες μελων''. Εγω οταν μεγαλωσω θα ξαναπαρω χονΔα παντως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Γεράσιμε,ντρέπομαι να κυκλοφορήσω το αργό,άσχημο και βαρύ μηχανάκι μου καρντιά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 +1000 στις βόλτες! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 @Slow. Δεν σου μιλαω,παρεξηγιαρης εισαι ματια μου. @Red. Δεν σου μιλαω,γραφεις σεντονια και δεν μπορω να τα διαβασω να σΕ απαντησω μαναρι. @Φλωρ. Οντως ασΚημο το μηκανακι σου. @Μακις. Ρε φιλε μενεις ενα χλμ μακρυα μου,να δω ποτε θα βγαλεις τον ταφο σου βολτα,μαζι με τα δικα μας να κανουμε τους επιταφιους. @Μπιλλυ. Πραγματικα ειναι ειναι το χειροτερο μηχανακι που εχω οδηγησει φιλε. Αναλογικα με το ετος που κυκλοφορησε κ την τιμη του. --> Αντε καμια βολτα,μου αρεσουν τα θεματα στο ''Εξορμησεις/Εκδρομες μελων''. Εγω οταν μεγαλωσω θα ξαναπαρω χονΔα παντως ναι αλλα δε λες με τι λαστιχα το οδηγησες...σεβαστη η αποψη σου βεβαια δεν το συζηταμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Billy μη σπαμαρεις ρε!! Εδω ειναι θεμα για Μη κατοχους! Υγ. Καλοριζικο! Τωρα πηρα χαμπαρι οτι το αγορασες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Billy μη σπαμαρεις ρε!! Εδω ειναι θεμα για Μη κατοχους! Υγ. Καλοριζικο! Τωρα πηρα χαμπαρι οτι το αγορασες. :lol: :lol: :lol: οντως!Να σαι καλα φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Φταίω εγώ τώρα να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο ''Οι MrSlow(με μπλούζα Ducati Lovers) και Red(με καπέλο Honda) εθεάθησαν σε internet cafe να πίνουν το χυμούλη τους και να γλεντάνε εμάς τους υπόλοιπους που σφαζόμαστε στο Απόψεις μη κατόχων του ΝC700 ''; Και να postάρω και καμιά photoshopιά να γίνει της ανωμαλίας εδώ μέσα Εγώ το οδήγησα πριν από 2 χρόνια για ένα 15λεπτο περίπου στο πιστάκι στις Αφίδνες και είναι από τα λίγα δίτροχα που δεν έχω καμία διάθεση να το ξαναοδηγήσω...δε με κέρδισε,μου φάνηκε αδιάφορο,σαν μια μηχανή μικρότερης κατηγορίας.Κρίνοντας από τα γραφόμενα των κατόχων βέβαια(στο άλλο thread,το καλό...όχι σε αυτό εδώ του Σατανά ),το συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για εργαλείο καθημερινότητας και ως τέτοιο αγοράζεται οπότε οι αναβάτες του θα εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματά του στο ακέραιο και αυτό έχει σημασία. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Μάιιιιστα......... ΑΝ ηταν λοιπον φθηνότερο, οι ΜΗ κάτοχοι, ''παιζει'' να γινόντουσαν μελλοντικοί κάτοχοι. Χόνδα ειναι, Σαρακάκης, 2 τάπες βαλβίδων απο C-50 εχουν 15ε. Τι περιμένατε ? Το μοτό δε φταίει σε τίποτα και στο διπλανο τοπικ σωστα τα λένε οι κάτοχοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Μάιιιιστα......... ΑΝ ηταν λοιπον φθηνότερο, οι ΜΗ κάτοχοι, ''παιζει'' να γινόντουσαν μελλοντικοί κάτοχοι. Χόνδα ειναι, Σαρακάκης, 2 τάπες βαλβίδων απο C-50 εχουν 15ε. Τι περιμένατε ? Το μοτό δε φταίει σε τίποτα και στο διπλανο τοπικ σωστα τα λένε οι κάτοχοι. Φτηνοτερο και ελαφρυτερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Δεν είπα ότι είναι κακό, εμένα ψυχολογικά με χαλάει, θέλω τις μηχανές πολύστροφες. Εγώ το NC το οδήγησα για δυο λόγους. Πρώτον για να δοκιμάσω το dct μιας και θεώρησα ότι αυτό το κιβώτιο θα είναι το μέλλον στις μηχανές και ποια καλύτερη από την Honda να κατασκευάσει ένα τέτοιο κόσμημα. Δεύτερον για να καταλάβω γιατί πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Το κιβώτιο καταπληκτικό με έβαλε μέσα στους μελλοντικούς αγοραστές ενός VFR 1200 dct και το μηχανάκι τίμιο με σωστές αναρτήσεις φρένα και ζύγισμα. Ιδανικό για κάθε μέρα μέσα στην πόλη και ικανό ακόμα για το πιο μακρινό ταξίδι. Αντιληπτό Και εγώ για το DCT έχω προσδοκίες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ ήθελα καθημερινό που να μπορεί να κάνει και κανα ταξιδάκι δικαβαλο χωρίς να νιώθεις ότι αγκωμαχει. Το πάλευα μήνες οσο περίμενα να πουληθεί το νεξους. Ειδα απειρα βίντεο με το nc και μελετησα πολλα φορουμ αλλα δεν αξιωθηκα να παω να το οδηγήσω. Κολωσα μολις ειδα συγκριτικό με cb500x. Αν δεν πάρεις nc με dct τοτε με το cb500x έχεις περίπου την ιδια δύναμη σε ενα ελαφρυτερο μοτο με μοτερ σαφως πιο σπιρτοζικο σε λειτουργία που καιει λιγοτερο απο το nc σε συνθήκες πόλης. Ο λόγος που δεν πήρα cb500x και προτιμησα vstrom (ή versys) ηταν καθαρά το ύψος μου και οτι σε δικαβαλο ταξίδι το cb θα μου έπεφτε πολύ μικρό Το nc ειχε καλύτερο μέγεθος αλλά το μοτέρ παρά την οικονομία δεν μου άρεσε καθόλου σαν λειτουργία (ασε που εχω τζαζ όποτε μλκια να παρω μηχανακι με το ιδιο μοτερ κομμένο :) ) Το nc μου φαίνεται καλή επιλογή για commuter που πρέπει να βγαίνει Εθνική ή Αττική οδό καθημερινά αλλά δεν με προδιαθέτει θετικά να πάω μαζι του απο Αθηνα Γιαννενα δικαβαλος πχ Αλλά αμα είναι για commuter αποστάσεων γιατί να μην πάρεις το integra? Οεο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον parisstc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Εγώ ήθελα καθημερινό που να μπορεί να κάνει και κανα ταξιδάκι δικαβαλο χωρίς να νιώθεις ότι αγκωμαχει. Το πάλευα μήνες οσο περίμενα να πουληθεί το νεξους. Ειδα απειρα βίντεο με το nc και μελετησα πολλα φορουμ αλλα δεν αξιωθηκα να παω να το οδηγήσω. Κολωσα μολις ειδα συγκριτικό με cb500x. Αν δεν πάρεις nc με dct τοτε με το cb500x έχεις περίπου την ιδια δύναμη σε ενα ελαφρυτερο μοτο με μοτερ σαφως πιο σπιρτοζικο σε λειτουργία που καιει λιγοτερο απο το nc σε συνθήκες πόλης. Ο λόγος που δεν πήρα cb500x και προτιμησα vstrom (ή versys) ηταν καθαρά το ύψος μου και οτι σε δικαβαλο ταξίδι το cb θα μου έπεφτε πολύ μικρό Το nc ειχε καλύτερο μέγεθος αλλά το μοτέρ παρά την οικονομία δεν μου άρεσε καθόλου σαν λειτουργία (ασε που εχω τζαζ όποτε μλκια να παρω μηχανακι με το ιδιο μοτερ κομμένο :) ) Το nc μου φαίνεται καλή επιλογή για commuter που πρέπει να βγαίνει Εθνική ή Αττική οδό καθημερινά αλλά δεν με προδιαθέτει θετικά να πάω μαζι του απο Αθηνα Γιαννενα δικαβαλος πχ Αλλά αμα είναι για commuter αποστάσεων γιατί να μην πάρεις το integra? Οεο Οπως τα περιγράφεις λαθος εκανες !!! Αλλα αφού δεν το οδήγησες ότι και να πουμε δεν αξίζει!!!!! Πραγματικά όταν το σκεφτόμουν 2014 επειδή είχα μηχανές 30χρονια και φυσικά αυτοκίνητα μισά και ολόκληρα αυτόματα και μη καταλαβα ότι ηταν ένα μηχανάκι για βόλτα και καθημερινή χρήση για όσο μπορω να οδηγάω !!!!! Δέχομαι ότι ειναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεται από όσους ομως το έχετε οδηγήσει.... ΥΣ καλα ο άλλος που λέει ότι ειναι άσχημο και εχει λύκο.... Τι σοβαρότητα εχει πλέον το θεμα που άνοιξε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΥΣ καλα ο άλλος που λέει ότι ειναι άσχημο και εχει λύκο.... Τι σοβαρότητα εχει πλέον το θεμα που άνοιξε Ωπα ωπα μην ακούσω άσχημη κουβέντα για το λύκο θα μαλώσουμε :P Κουκλάρα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον Wolf1138 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ωπα ωπα μην ακούσω άσχημη κουβέντα για το λύκο θα μαλώσουμε :P Δε λεω για σενα για το κακό το λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα ....παραμύθια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ποιός είπε οτι είναι χάλια; είπα οτι Προσωπικά δεν μου αρέσει ο κοφτης στις 6500 σε μότο και δεν με προδιαθέτει για μακρινό ταξίδι. Δεν είμαι ο τύπος που γουστάρει χαρλευ και ρολαρισμα στο χαιγουει με 2000 στροφές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Δε λεω για σενα για το κακό το λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα ....παραμύθια Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι αλλά είχα λύκο και από εμφάνιση (και μόνο) το έχει το NC :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ωπα ωπα μην ακούσω άσχημη κουβέντα για το λύκο θα μαλώσουμε :P Κουκλάρα Ο λυκος ειναι αυτο ή το cb1000? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ο λυκος ειναι αυτο ή το cb1000? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 :lol: :lol: :lol: Σωστός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Wolf 1000 γατάκια !! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Παντως παραδεχτειτε το. Ενα καλο το κανε το θεματακι αυτο. Ειδαμε και κατοχους να γραφουν και σε αλλο θεμα στο φορουμ. :grin: :cake_emoticon: :cake_emoticon: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες