Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Αρχίζω και αμφιβάλω με την νοημοσύνη αρκετών εδώ μέσα. Άνθρωποι που αισθάνονται καλύτερα όταν ειρωνεύονται...μμμμ ανόητους τους αποκαλω εγώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Frazer....μου αρέσει αλλά από γνωστό μου ξέρω ότι καίει σαν αμάξι... Πάρε Ζ. Θα νοιώσεις πιλότος. Όσον αφορά την κατανάλωση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Το 500 γυμνο δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Το 500 γυμνο δεν ειναι? Ναι φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Γιατι δεν κοιτας κανενα hornet που ειναι ακομα πιο δυνατο απο το CBF? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Γιατι δεν κοιτας κανενα hornet που ειναι ακομα πιο δυνατο απο το CBF? και καίει και σαν φούστης :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατι δεν κοιτας κανενα hornet που ειναι ακομα πιο δυνατο απο το CBF? με προβληματιζει η σταση του σωματος που δεν "κανει και για πολλα ταξιδια" επειτα δεν του πηγαινει το βαλιτσακι πισω.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Τσακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Το δικό μου και πιο δυνατό είναι και έχει και τελείως διαφορετικό κοντέρ ενημερωτικά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 και καίει και σαν φούστης :P Ελα μωρε... Στα 7-7,5 ειμαι εγω, οσο το αμαξι μου, ποσο λιγοτερο καιει το CBF? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Το δικό μου και πιο δυνατό είναι και έχει και τελείως διαφορετικό κοντέρ ενημερωτικά :P σου λείπει ένα F όμως εσένα :P Ελα μωρε... Στα 7-7,5 ειμαι εγω, οσο το αμαξι μου, ποσο λιγοτερο καιει το CBF? από όσο ξέρω αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 με προβληματιζει η σταση του σωματος που δεν "κανει και για πολλα ταξιδια" επειτε δεν του πηγαινει το βαλιτσακι πισω.... Αν το θελεις για να κανεις τη δουλεια σου μην παρεις HORNET, οντως δεν θα του εβαζα βαλιτσακι, εγω μονο για βολταρακια το πηρα και για να κατεβαινω στο κεντρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) σου λείπει ένα F όμως εσένα :P Ναι αλλά έχω άλλο κοντέρ :P Πέρα από την πλάκα στο θέμα κοντέρ είναι η κλασική οικονομία που κάνουν βάζοντας ίδια κομμάτια σε διάφορες μηχανές....πχ έχω βαρεθεί να βλέπω το λαμπάκι της πινακίδας των Χονδα να είναι ίδιο από πάπια μέχρι το δικό μου :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Αν το θελεις για να κανεις τη δουλεια σου μην παρεις HORNET, οντως δεν θα του εβαζα βαλιτσακι, εγω μονο για βολταρακια το πηρα και για να κατεβαινω στο κεντρο. πες την αλήθεια τρολάρεις έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 πες την αλήθεια τρολάρεις έτσι; Οχι ρε συ γιατι να τρολαρω? που εχεις ενστασεις σε συτο που ειπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 για να κατέβεις στο κέντρο; Πάρε ένα παπί καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 για να κατέβεις στο κέντρο; Πάρε ένα παπί καλύτερα. Εχω και παπι αλλα μου ριμαζε τη μεση η σταση οδηγησης στις κακοτεχνιες του οδοστρωματος, εχω ενα θεμα στη μεση μου και η καθετη θεση οδηγησης δε με βοηθαει, θα μου πεις... Γιατι δεν πηρες ενα μικροτερο σκυφτο? ειμαι ακομα παιδι ρε συ, θελω να μαρσαρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Γερασιμε, εαν το κεντρο ειναι πχ 20χμ μακρια απο την οικεια καποιου, και περιλαμβανει ανοικτο δρομο, τοτε ισως μια τετοια μηχανη να ειξαιβτο ιδανικο σε σχεση με το παπι. Περι ορεξεως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φιλος gen,markous αλλοι κυκλοφορούν με R1 κεντρο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Γερασιμε, εαν το κεντρο ειναι πχ 20χμ μακρια απο την οικεια καποιου, και περιλαμβανει ανοικτο δρομο, τοτε ισως μια τετοια μηχανη να ειξαιβτο ιδανικο σε σχεση με το παπι. Περι ορεξεως.... Τωρα το κεντρο δεν ειναι μακρυα, ειναι 3-4 χιλιομετρα αλλα το θελω για να πηγαινω στο χωριο μου που ειναι 30 χιλιομετρα πηγαινε-ελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Γερασιμε, εαν το κεντρο ειναι πχ 20χμ μακρια απο την οικεια καποιου, και περιλαμβανει ανοικτο δρομο, τοτε ισως μια τετοια μηχανη να ειξαιβτο ιδανικο σε σχεση με το παπι. Περι ορεξεως.... Χρυσόστομο με λένε :P anyway ξεφύγαμε πολύ. το θέμα είναι για τα κοντερ. Δε λες που η χόνδα δεν βάζει και στο ινόβα το ίδιο;; :crazy: Φιλος gen,markous αλλοι κυκλοφορούν με R1 κεντρο. πρόβλημα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το κάνει και στα αμάξια της; Δηλαδή το HONDA civic type r με το Type s έχουν τα ίδια κοντέρ;Η Toyota δεν το κάνει. Άλλο κοντέρ το corolla 1,4 άλλο το corolla 1,8. Και εντέλει το cbf 1000 έχει και αυτό το ίδιο; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Τσακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Εδω το cbr 125 εφτανε στα 200 το κοντερ που τα μισα τα βλεπες με πολυ γκαζι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 κι εγω για το cbr μπηκα να πω και με προλαβε ο χλαπατσας. Οσο για το βαραντερο που χα τουλαχιστον εκεινο ηταν ρεαλιστικο στα 220 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 χαχαχα τι διαβαζω... ποιος νοιαζεται αν το 500 εχει ιδιο κοντερ με το 600? Δεν πα να χουν και ολα το ιδιο κοντερ, χ@στηκαμε, αν κριναμε απ'αυτο τι μηχανακι θα παρουμε τα χουμε χασει εντελως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσακι 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 χαχαχα τι διαβαζω... ποιος νοιαζεται αν το 500 εχει ιδιο κοντερ με το 600? Δεν πα να χουν και ολα το ιδιο κοντερ, χ@στηκαμε, αν κριναμε απ'αυτο τι μηχανακι θα παρουμε τα χουμε χασει εντελως. Φίλε μου, κάνεις δεν είπε ότι είναι αυτό το κριτήριο για αγορά μηχανής. Είναι απλά μια αναφορά. Μια παρατήρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες