Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 B)B)B)B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Έχεις CBF 125 και θες κάτι μεγαλύτερο. Αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα κοίταζα για σκούτερ αλλά θα προσπαθούσα να αγοράσω το CB 500 X ή το CB 500 F. Ή...το MT 07 που έχω ήδη. Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να συγκριθεί οποιοδήποτε σκούτερ μαζί τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Το sh300 ειναι το καλυτερο απο τα σκουτερ που εχω οδηγησει. Συνδυαζει δυναμη, ανεση, οικονομια,απλοτητα και καλα φρενακια. Για αυτο που ψαχνεις το σκουτερ ειναι η καλυτερη κ πιο οικονομικη λυση. I ve been there. Καλη τυχη στα ευχαριστα διλληματα σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Το sh300 ειναι το καλυτερο απο τα σκουτερ που εχω οδηγησει. Συνδυαζει δυναμη, ανεση, οικονομια,απλοτητα και καλα φρενακια. Για αυτο που ψαχνεις το σκουτερ ειναι η καλυτερη κ πιο οικονομικη λυση. I ve been there. Καλη τυχη στα ευχαριστα διλληματα σου! Συμφωνώ ανυπερθέτως, αρκεί να ρίξει λίγο τις βλέψεις του όσον αφορά τις ταχύτητες με τις οποίες θα κινείται επί μακρόν, στο κάτω όριο αυτών που έθεσε (120-150). Όχι γιατί δεν πάει, αλλά για να μην το ξεκωλ^άσει.Σε όλα τ' άλλα θα τον καλύψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επειδη ειμαι κατοχος του sh 300, να σε ενημερώσω πως κάθε μερα εδω και 2.5 χρονια κανω καθημερινα 80χλμ. και εχω μαζεψει 44.000 χλμ. Αξιόπιστο, καταναλωση 3,2lt/100km, σουπερ σύστημα φρενων, 16αρες ζαντες που ειναι οτι πρεπει για τους δρομους μας φλατ πατωμα και ευέλικτο λόγω ογκου στην κινηση. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει χώρο κατω απο τη σελα για κρανος. ... Tapa Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2015 από τον coulis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Επειδη ειμαι κατοχος του sh 300, να σε ενημερώσω πως κάθε μερα εδω και 2.5 χρονια κανω καθημερινα 80χλμ. και εχω μαζεψει 44.000 χλμ. Αξιόπιστο, καταναλωση 3,2lt/100km, σουπερ σύστημα φρενων, 16αρες ζαντες που ειναι οτι πρεπει για τους δρομους μας φλατ πατωμα και ευέλικτο λόγω ογκου στην κινηση. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει χώρο κατω απο τη σελα για κρανος. ... Tapa Μαζί είμαστε σε χλμ σύντροχε με τη διαφορά ότι του δικού μου είναι και σε βολτοταξίδια από μικρά 180 χλμ μέχρι και 1040 χλμ και είναι άθραυστο με πορεία ΣΕΡΙ 130-140 (έχοντας περιθώρια ασφαλείας μιας και η τελική του είναι στα 152 πραγματικά) και ελάχιστες φορές σε θηριώδεις ανήφορους όπου (για να δώσω να καταλάβετε ) και αδύναμα άλλα κλαίνε, τα 110. Όμως νομίζω ότι αν και τα λέμε καλά, ίσως για το συγκεκριμένο ξεφεύγει από τον προυπολογισμό των 2.500 που έθεσε ο σύντροχος που ψάχνει οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη. Πρέπει να το ψάξει για να βρεί αυτό που του ταιριάζει και να διαβάσει όχι να ρωτά δεξιά αριστερά γιατί κατά την εκτίμησή μου δεν θα βγάλει έτσι άκρη. Ξαναλέω ότι υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο. Εκτός και αν υπάρχει κάτοχος που γνωρίζει και πάνω από όλα εμπιστεύεται να του πει ότι θέλει να μάθει. Και κάτοχος που νάχε το προς αγορά για χρόνια και χλμ όχι <<καβάλησα μια φορά >> και είδα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 παιδια καλησπερα μιλησα σημερα με ενα αντιπροσωπο της honda και τον ρωτησα αναμεσα σε kymco sym kai gilera nexus πιο ειναι πιο αξιοπιστο και μου ειπε το εξης μην συγκρινεις τα αλωνια με τα σαλονια..και αυτο αημανε πως ηταν υπερ του gilera ιταλικης κατασκευης με κινητηρα της piaggio 500...εσεις τι εχετε να πειτε σχετικα με αυτο;;; Καλά, πες τους να ηρεμίσουν εκεί στην Piaggio και να φτιάξουν καμιά καμπάνα από τα Beverly που χτυπάνε σαν ματρακάδες και μετά μιλάμε για την ιταλική κατασκευή και την ποιότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 παιδια καλησπερα μιλησα σημερα με ενα αντιπροσωπο της honda και τον ρωτησα αναμεσα σε kymco sym kai gilera nexus πιο ειναι πιο αξιοπιστο και μου ειπε το εξης μην συγκρινεις τα αλωνια με τα σαλονια..και αυτο αημανε πως ηταν υπερ του gilera ιταλικης κατασκευης με κινητηρα της piaggio 500...εσεις τι εχετε να πειτε σχετικα με αυτο;;; Της Honda αντιπρόσωπο ρώτησες για Sym, Kymco και Gilera; :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Οντως και εμενα μου φάνηκε παραξενο αυτο, σοβαρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Καλά, πες τους να ηρεμίσουν εκεί στην Piaggio και να φτιάξουν καμιά καμπάνα από τα Beverly που χτυπάνε σαν ματρακάδες και μετά μιλάμε για την ιταλική κατασκευή και την ποιότητα. Και νάτανε μόνο αυτά........συνηθίζονται..... Εγώ για παράδειγμα θέλω να βλέπω τέτοια για να πειστώ ( και το συντηρώ προσωπικά αν και είναι φίλου με τα χέρια μου και πλέον συνεχίζει ακάθεκτο με 110.000 έχοντας οργώσει όλη την Ελλάδα) : Για νάμαστε δίκαιοι όμως υπάρχει και η δίχρονη βέσπα του Στέργιου που έχει γυρίσει Ευρώπη και Αφρική και συνεχίζει : Επίσης APRILIA ATLANTIC με 130-140.000 χλμ, YAMAHA MAJESTY 400 me 140-150.000 χλμ κλπ. Δεν έχω δεί όμως SYM - KYKCO κλπ με αντίστοιχα απροβλημάτιστα χλμ ή απλά δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μου, μπορεί να υπάρχουν αλλά εγώ δεν ξέρω κανένα αν και τα παρακολουθώ. Αντιθέτως έχω δεί όριο στις 30-40-50 άντε 60.000 χλμ και μετά αντίο....... Και επαναλαμβάνω ότι όλα εκεί έξω είναι, υπάρχουν καλά σκούτερ απλά θέλουνε ψάξιμο και προσαρμογή στις ανάγκες του αγοραστή. Προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα μιας και όλα είναι μηχανήματα και όλα μπορεί να παρουσιάσουν οτιδήποτε. Οι παλιές καλές εποχές του <<δεν σπάω δεν χαλάω>> έχουν περάσει ανεπιστρεπτί....ακόμα και στους μεγάλους στραβές συμβαίνουν.... Ψάξτε και θα βρείτε αυτό που σας κάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) αν πας τελικά για scooter, δες και τα 10 πιο εμπορικά για το 2014. SYM & Piaggio κυριαρχούν. TOP-10 Scooter 2014 Θέση / Μάρκα & Μοντέλο / Ταξινομήσεις 1.SYM Symphony SR 150: 1282 2.Piaggio Beverly 300: 1195 3.SYM HD2 200: 868 4.Aprilia Scarabeo 200 Light: 813 5.Sym Citycom 300i: 697 6.SYM GTS 300i EVO: 522 7.Honda SH 150: 490 8.Piaggio Beverly 350 ABS ASR:483 9.Piaggio Xevo 250ie: 398 10.SYM Symphony SR 125: 390 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2015 από τον gts300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 http://www.mybike.gr/topic/57240-sym-hd2-200i/page__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Η λιστα που δημοσιεύεις πιο πανω, ειναι η λιστα βαση της επισκεψιμότητας στο συνεργείο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spect7 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Φιλε Giannakis_9296 πηγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει ολων των ειδων τα scooter και τις μηχανες και καβαλησε τες !!! αν μπορεις κανε test ride σε οσες σου εχουν κινησει το ενδιαφερον . Γιατι και εγω οταν ηθελα να αγορασω σκουτερακι πηγα με κλειστα τα ματια για το sh300 και λεω κατσε να κανω και ενα test ride να δω τι λεει πριν το αγορασω και δεν μου αρεσε η θεση οδηγησης ( no offence στους κατοχους , ισως εγω να ειμαι περιεργος ) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Αν πάρει κάποιος μοτοσακό που δεν κάθησε πάνω του να δει πως κουμπώνει και αν τον βολεύει τι να πούμε? Εννοείται πως πρέπει να κάτσεις πάνω, να το οδηγήσεις και να δεις τι γίνεται, αν το ανακαλύψεις μετά είναι αργά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Φιλε Giannakis_9296 πηγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει ολων των ειδων τα scooter και τις μηχανες και καβαλησε τες !!! αν μπορεις κανε test ride σε οσες σου εχουν κινησει το ενδιαφερον . Γιατι και εγω οταν ηθελα να αγορασω σκουτερακι πηγα με κλειστα τα ματια για το sh300 και λεω κατσε να κανω και ενα test ride να δω τι λεει πριν το αγορασω και δεν μου αρεσε η θεση οδηγησης ( no offence στους κατοχους , ισως εγω να ειμαι περιεργος ) . Αν αναφέρεσαι στο ότι το τιμόνι είναι σχετικά ψηλά σε σχέση με τη σέλα και το σώμα, θα με βρεις σύμφωνο. Είναι το μόνο που δε μ' άρεσε κι εμένα και αντίστοιχα μ' αρέσει στο Agility που έχω, το οποίο έχει ωραία "πολεμική" θέση. Του λείπουν βέβαια τα σκάγια (άλογα), αλλά λέμε τώρα...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spect7 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Εχουν περασει 2-3 χρονια απο τοτε και απλως θυμαμαι οτι δεν μου αρεσε η θεση οδηγησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες