ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Καλησπέρα φίλε,θα σου πω και την δική μου εμπειρία επειδή σπαρταράει.Χτες πέρασα και τα πρακτικά και περιμένω να βγει το δίπλωμα(Α1).Ένα έχω να πω για την όλη φάση σχολές οδηγών-δάσκαλοι-εξεταστες...ΚΩΛΟΦΑΡΑ...κλείσαμε με το αφεντικό της σχολής στην τιμή των 350 ευρώ,με παράβολα,με όλα.Έκανα 10-12 μαθήματα,στα οποία ο δάσκαλος με έγραφε κυριολεκτικά στα @@ του.Την περισσότερη ώρα δεν ήταν καν εκεί και στην πορεία(στον δρόμο εννοώ) μου έλεγε κάτι και περίμενε με την 1η φορά να το κάνω σωστά.Δεν είχα καμία εμπειρία με μηχανή στο παρελθόν.Και με τόσα μαθήματα πήγα και έδωσα και πέρασα.Προφανώς λάδωσα και το ίδιο σου προτείνω να κάνεις κι εσύ,και θα σου πω γιατί.Στις δοκιμασίες που σου βάζουν δεν μαθαίνεις κάτι παραπάνω από τα πολύ βασικά σε μια μηχανή.Όσες φορές με έβγαλε στον δρόμο δεν κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα ούτε μια φορά.Θα με έκοβαν όμως αν πήγαινα να δώσω χωρίς λάδι; προφανώς...γιατί νοιάζονται για θέματα το τύπου δεν έκατσες άκρη άκρη στον δρόμο αλλά στο κέντρο(πριν στρίψεις εννοω,όχι οδηγώντας) ή δεν έστριψες με κλίση 30 μοίρες αλλά 35...Κάτι τέτοιες μαλακίες που και θα σπαταλήσουν τον χρόνο σου αλλά και θα σου σπάσουν και τα νεύρα.Οπότε αν εσύ είσαι λίγο νοήμων και δεν πας να βγεις στην κηφισίας και στην μεσογείων με το που πάρεις το δίπλωμά σου,αλλά πηγαίνεις χαλαρά,σε μικρές αποστάσεις και με μικρή ταχύτητα μέχρι να εξοικειωθείς δεν θα'χεις πρόβλημα.Μακρυγόρησα λοιπόν χωρίς λόγο.Εγώ έτσι έπραξα γιατί ήθελα να ξεμπερδεύω με τους μαλάκες και να μην τους ξαναδώ ποτέ.Δεν ξέρω αν όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου,αλλά πιστεύω πιο πολύ κερδισμένος βγήκα παρά χαμένος και όχι μόνο από οικονομικής απόψεως.Δώσ'τους τα 200 ευρώ κι ας τα φάνε στους γιατρούς,απλά προσεκτικά στην αρχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Το όλο νόημα βέβαια είναι να βρίσκουμε σχολές που τα ξεκόβουν κι οι ίδιοι τα λαδώματα και σου μαθαίνουν πραγματικά να οδηγάς, χωρίς να σε πετάνε απλά σε μια μηχανή κι άγιος ο θεός. Ποιος ξέρει, ίσως έτσι, σιγά-σιγά ξεσκαρτάρουμε τους απατεώνες και τους σταρχιδιστές και εκλείψει και το λάδι. Τουλάχιστον ουτοπικό στην μπανανία μας, ξέρω, αλλά από κάπου πρέπει ν'αρχίσουμε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Το όλο νόημα βέβαια είναι να βρίσκουμε σχολές που τα ξεκόβουν κι οι ίδιοι τα λαδώματα και σου μαθαίνουν πραγματικά να οδηγάς, χωρίς να σε πετάνε απλά σε μια μηχανή κι άγιος ο θεός. Ποιος ξέρει, ίσως έτσι, σιγά-σιγά ξεσκαρτάρουμε τους απατεώνες και τους σταρχιδιστές και εκλείψει και το λάδι. Τουλάχιστον ουτοπικό στην μπανανία μας, ξέρω, αλλά από κάπου πρέπει ν'αρχίσουμε. Πολύ σωστά τα γράφεις, αν και η αρχή θα έπρεπε να γίνει κατ' εμέ απ' την παραδειγματική τιμωρία όσων πιάνονται (?) να εκβιάζουν λάδωμα και να αφαιρείται δια παντός η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματός τους (χώρια της ποινικής δίωξης φυσικά). Αλλά τί λέω μωρέ. Πασίγνωστος ποινικολόγος εκ Θεσσαλονίκης καταγόμενος και ευτραφής εις την όψιν, εμπλεκόμενος και καταδικαστείς εις φυλάκισιν δια το παραδικαστικόν κύκλωμα, αφέθη τάχιστα ελεύθερος (ανάθεμα κι αν όντως εξέτισε ποινή ως έγκλειστος) και δικηγορεί πάλι ωσάν να μην τρέχει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπουρδελιστάν τελείως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Ρε σεις! υπάρχουν και αλλοι κωλόγεροι που βγάλανε δίπλωμα στα γεράματα και νόμιζα ήμουνα μόνος Λοιπόν.. εγώ οτι ηξερα ηξερα απο εναν πάπιο που κυκλοφορούσα χωρις διπλώματα κτλ (φόραγα κράνος ο χέστης ομως) και βουρ με έβαλε πάνω στo GSR K8 ABS.. :wub: :wub: ηταν να κάνω 12 μαθήματα και τελικά έκανα 13.. (αυτο το αργό μας γάμσε σε λέω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Έβγαλα το καλοκαίρι στην Αθήνα. Κάτοικος Χαλανδρίου. Πήγα σε μια σχολή οδηγών μου είπαν 350€ σύνολο, να πάω για παράβολα, για το ένα για το άλλο. Έφυγα πάω σε άλλη μου λένε 230€ σύνολο και τα παράβολα κλπ θα πάμε να στα πάρουμε εμείς. Ξεκίνησα μαθήματα, στα οποία ο μαν μου είπε να μην κάνω διπλά για να συνηθίσω (εγώ ήθελα διπλά γιατί ήθελα να δώσω πριν φύγω για διακοπές- τέλη Ιουλίου) και τελικά έκανα μονά μαθήματα. Αν και βαφτίστηκαν μονά τα μαθήματα δεν υπήρχε πίεση για το χρόνο. Έκατσα και 1,5 ώρα κάποια μέρα. Ο δάσκαλος κουλ. Εξέταση: Μετά τις πρώτες 3 δοκιμασίες ο εξεταστής μου δίνει να καταλάβω πως θέλει να του το στάξω λιγάκι. Μέτα και τις άλλες 2 μέσα στην πίστα με πλησιάζει ο τύπος της σχολής και μου λέει ψιθυριστά να κεράσουμε κάνα καφέ τα παιδιά γιατί αν θέλουν με κόβουν. Τον ρωτάω αν έχω άλλη επιλογή και λέει εεε οχι. Του λέω δίνω μέχρι 50, λέει οκ. Πάμε έξω κάνουμε ένα τετράγωνο και τέλος. Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν πως εκτός και αν φαίνεται πως οδηγάς χρόνια, είσαι μεγάλος σχετικά και πήγες για το τυπικό τότε με τον Α ή τον Β τρόπο θα ζητήσουν φράγκα. Εμένα υποτίθεται μου την χάρισαν στην αρχή ενώ ψιλοπάτησα λίγο γραμμή και κάτι τέτοια (@@) προκειμένου μετά να με κρατάνε από τα @@. Στην τελική έδωσα 280€. Πολύ λιγότερα από φίλο που ίδια περίοδο έδωσε 350€ +200€ για λάδι (προκαταβολικά κιόλας-έλεος). Θεωρώ το ποσό υπέρκομπλέ. Έμαθα ότι μπορείς να μάθεις από αυτά τα μαθήματα (τα πολύ βασικά) και συνεχίζω να μαθαίνω καθημερινά στο δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι γιατι δεν εκανα καθολου μαθηματα.??????? χαχα Καναμε μια πορβα μιση ωρα πριν την εξεταση. χαχααχαχχαχαχαχααχαχαχχαχαααχχαχχαχαχααχχαχαχα αχαχαχαχαχχααχχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ Θεος ο Δασκαλος μου τι να πω ελεος. και για τις πορειες και για το αλλο με τα οκταρια. Edit: Καναμε ακομα μια προβα και την προηγουμενη μερα . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2015 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Τελικα μετα απο τοσα χρονια με γνωστους και ιστοριες με διπλωματα μια ειναι η ερωτηση.... Ρε γμτ το κερατο μου γτ δεν εγινα εξεταστης ο μλκς????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι γιατι δεν εκανα καθολου μαθηματα.??????? χαχα Καναμε μια πορβα μιση ωρα πρην την εξεταση. χαχααχαχχαχαχαχααχαχαχχαχαααχχαχχαχαχααχχαχαχα αχαχαχαχαχχααχχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ Θεος ο Δασκαλος μου τι να πω ελεος. και για την πορειες και για το αλλο με τα οκταρια. Τί μου θύμισες........... (νομίζω τα έχω ξαναγράψει κάπου και πρόκειται για απόλυτα αληθινά περιστατικά) Φθινόπωρο του 1988 - μόλις έχω κλείσει τα 18 - πάω σε δάσκαλο στη Δάφνη. Τότε ήταν υποχρεωτικά 4 μόνο μαθήματα και αν χρειαζόσουν κι άλλα, έκανες αναλόγως. Μπαίνουμε στο Starletaki με τον δάσκαλο (ωραίος τύπος, χαβαλές) και ακολουθεί ο διάλογος: Δάσκαλος: Ξέρεις να οδηγάς καθόλου? Κώστας: Κάτι λίγα, θα φανεί στην πράξη (μην το παίξω και ξερόλας ακόμα δεν ξεκινήσαμε). Δ: Καλώς. Ξεκινάμε λοιπόν. Αυτό είναι το γκάζι, αυτό το φρένο, αυτός ο συμπλέκτης. Κ: (χωρίς να παρακολουθώ και με φανερή βαρεμάρα) Παρακάτω δάσκαλε, τα ξέρω αυτά. Δ: (με κοιτάει κάπως) Αυτός είναι ο λεβιές ταχυτήτων, έτσι μπαίνει η 1η, η 2α κλπ..... Κ: (σχεδόν χασμουριέμαι) Παρακάτω δάσκαλε, γνωστά είναι. Δ: Καλάαααα, κανόνισε να μου λες μετά δεν πρόσεχα. Κ: Μην ανησυχείτε, δε θα σας το πω. Δ: Πάμε παρακάτω. Έτσι ξεκινάμε (ξεκινάει δειλά-δειλά για να μου δείξει συνδυασμό λεβιέ-γκάζι-συμπλέκτη). Κ: (κοιτάω κάτι γκομενάκια απ' το τζάμι κι είμαι έτοιμος να σφυρίξω, περνάνε κάτι τούμπανα εκείνη την ώρα). Δ: (λίγο εκνευρισμένος) Να σου πω, τα πιπίνια θα κοιτάς ή εμένα? Δε θα στα ξαναδείξω. Κ: Δάσκαλε, χωρίς παρεξήγηση βαρέθηκα. Γνωστά μου είναι, δεν πάμε παρακάτω? Δ: (μάλλον σκέφτηκε, τώρα θα σε φτιάξω έξυπνε) Θες να το πάρεις μόνος σου? Μπορείς? Κ: Άκου λέει. Φυσικά και θέλω. (αλλάζουμε θέσεις). Δ: Λοιπόν, πάτα αμπραγιάζ, βάλε προσεκτθσφγνςμζπ........ Κ: (βρουουουουουουμμμμ, σφαίρα το Starlet, έχει μπει ήδη 2α και πάμε για 3η). Ευθεία δάσκαλε? :lol: Δ: (έκπληκτος ολίγον) στρίψε στο επόμενο δεξιάαααααα (με τα μπούνια ο Κώτσος στη στροφή) Γιατί δε μου λες απ' την αρχή ότι ξέρεις να οδηγάς και με παιδεύεις? ..... η παρακάτω απάντηση λογοκρίνεται, διότι δεν συνάδει με τους κανόνες του ΚΟΚ και μας βλέπουν και μικρά παιδιά. 2 τετράγωνα πιο πέρα: Δ: (σε στυλ "θα σε φτιάξω ρε μπαγάσα, κάπου θα σε πιάσω, δε μπορεί) Σταμάτα εδώ στην ανηφόρα (καρφί η ανηφόρα, ίλιγγο σού 'φερνε). ΟΚ, τώρα ξεκίνα (ερεεεεε, θα σε πάρει πίσω και θα γελάω). Κ: (συμπλέκτης. 1η και βουρ μπροστά χωρίς χρήση χειρόφρενου!!!) Δ: Τί κάνεις εκεί? Γιατί δεν έβαλες χειρόφρενο?!? Πώς έφυγες έτσι? Κ: Α, δε σας τό 'πα. Το χειρόφρενο στο αμάξι του πατέρα μου είναι ελαττωματικό από κατασκευής κι έχω μάθει να ξεκινάω έτσι παντού. Γιατί, έχετε παράπονο? Καθόλου δε με πήρε πίσω (αλήθεια). Δ: (..........) Ναι, αλλά ρε παιδάκι μου θα σε κόψουνε έτσι. Μπαίνεις στις στροφές αέρα πατέρα, κρατάς το τιμόνι σαν ταρίφας, ξεκινάς χωρίς χειρόφρενο και σε ανηφόρα, κοιτάς απ' τους καθρέπτες αντί να γυρνάς ολόκληρος πίσω να δείξεις ότι κοίταξες.... θά 'χουμε πρόβλημα. Εσένα πρέπει να σου κάνω άλλου είδους μαθήματα, να πηγαίνεις πολύ σιγά και όπως θέλουν εκείνοι για να σε περάσουν. Ώρε που έμπλεξα...... Τελειώνει το 45άλεπτο αφού μ' έβαλε να κάνω οπισθογωνεία 45 μοιρών αντί 90 για να με κάνει ν' αποτύχω (ναι, καλά...), 2-3 ξεκινήματα ακόμα σε ανηφόρες μπας και ήταν τυχαίο πριν που ξεκίνησα έτσι άνετα και κάτι άλλα μπας και......, και του λέω: Κ: να σταματήσω να το πάρετε? Δ: Όχι, βγες Συγγρού και τράβα για το γραφείο. Και πάτα το και λίγο μην αργήσω για το επόμενο μάθημα. Βαρέθηκα σήμερα μαζί σου, δεν έχει ενδιαφέρον, τί να σου μάθω? Άντε να περάσουνε τα 4 μαθήματα να τελειώνουμε (γελώντας). Υ.Γ. Την ημέρα που έδινα (Χολαργό), μου έλεγε απ' το πρωί: "Το νου σου ρε. Άμα δεν περάσεις θα σε πλακώσω. Κοίτα να θυμάσαι αυτά που είπαμε, να πηγαίνεις πολύ σιγά και να κοιτάς πίσω γυρνώντας επιδεικτικά ολόκληρο το σώμα. Σε φοβάμαι μην κοπείς από υπερβολική ταχύτητα και τέτοια". Ήμασταν κομβόϊ 30 αυτοκίνητα περίπου. Έμπαιναν οι εξεταστές στο 1ο, οδηγούσαμε όλοι από πίσω και όταν θα τελείωνε ή κοβόταν πρόωρα, κατέβαιναν και έμπαιναν στο επόμενο αμάξι. Ήμουν περίπου 12ος, και όλοι μπροστά μου κόπηκαν και μάλιστα νωρίς-νωρίς (καβαλάγανε κάτι πεζοδρόμια, κάνανε παρκάρισμα σχεδόν κάθετα, τους έσβηνε στο ξεκίνημα λες κι έχει λόξυγγα το αμάξι..... και άλλα χαριτωμένα). Το πήρα ευτυχώς κάνοντας οδήγημα κιουρίας (με άγχος). Απ' τους 2 εξεταστές, άκουσα τη γυναίκα να λέει "σπίρτο ο μικρός", χαρούμενη που εμφανίστηκε επιτέλους κι ένας που ξέρει. Με κρατήσανε αρκετή ώρα στο δρόμο και με έβαλαν δεξιό παρκάρισμα σε μεγάλη ανηφόρα. Θυμήθηκα να βάλω χειρόφρενο! αλλιώς είχα κοπεί επιτόπου (δαγκωνότανε δίπλα ο δάσκαλος, θα βάλω άραγε, δε θα βάλω....) :lol: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Χαχαχα!! Οταν εδινα εγω το 1985 οι εξεταστριες ειχαν πιασει κουβεντα για τα δωρα που εφερε της μιας ο ανδρας της απο το εξωτερικο και καπου καπου μου λεγανε τι να κανω. Το κορυφαιο, οταν περασα η μια βγηκε απο το αμαξι, πηγε στο επομενο και καθισε στην θεση του οδηγου για να εξεταστει και αυτη !!!! Μου εδωσε διπλωμα οδηγησης μια που δεν ειχε !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Λοιπον παιδακια ρωτησα κ εμαθα.Τελικα δν μου ελεγε μακακιες ο δασκαλος.Ειναι 12 τα μαθηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου και ειναι των 45 λεπτων εκαστο.Εγω δυστυχως κοπηκα την πρωτη φορα καθαρα απο λαθος μου ή μαλλον απο την απειρια μου γιατι πανικοβληθηκα και μου γυρισε η μηχανη...Δν μου γυρισε οταν κλειδωσε ο πισω τροχος μεσα στην πιστα στο πρωτο μαθημα με την 650αρα,δν μου γυρισε ποτε οταν εκανα σλαλομ,δν μου γυρισε ποτε στο φρεναρισμα πανικου οπου εκανα την αποσταση σε 3.8 sec κ ο δασκαλος φωναζε πιο σιγα θα σκοτωθεις και μαντεψτε...ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΜΕ 10χλμ επειδη πεταχτηκε ενας μπροστα μου κ απλα ο εγκεφαλος μου εκεινη τη στιγμη αποφασισε να κοκαλωσει τη μηχανη...Τεσπα αν κ οφ τοπικ θελω τα φωτα σας.Ολοι μου λενε λαδωσε να τελειωνεις ετσι κ αλλιως εξω θα μαθεις.Οτι ηταν να μαθεις τα εμαθες.Ακουω γνωμες.Να σημειωθει ειμαι καθετα αντιθετος στο λαδωμα κ δν εγινε ποτε νυξη ουτε απο τον δασκαλο ουτε απο εμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Σου είπα και πιο πάνω.Είναι κ*λοφάρα όλοι αυτοί.Αν είσαι σίγουρος ότι το'χεις την 2η φορά,προφανώς και μην λαδώσεις,αν δεν τους δώσεις αφορμή δεν σε κόβουν.Αν έχεις όμως έστω και την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να κοπείς,δώσ'τα και να πα να αμηθούν.Τσάμπα δεν είναι να πληρώνεις παραστάσεις πάλι; και να καθυστερείς το δίπλωμά σου; το δέχομαι ότι είσαι κατά της όλης φάσης,αλλά αγνόησε λίγο τα πιστεύω σου και δεν θα τους ξαναδεις ποτέ.Και να τα φάνε στους γιατρούς.Καλό ξημέρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Εμενα οι εξεταστες στο αμαξι οταν εδινα, συζητουσανε για το ποια ειναι τα καλυτερα τσιπουραδικα και σε ποιο θα πηγαιναν μετα τις εξετάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Όταν έδινα εγώ έλεγαν τι φάει θα τανε στο σπίτι.... Ο ένας είχε γεμιστά και ο άλλος σπετσοφαι :lol: Sent from my ST26i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Οχι ενταξει οι συγκεκριμενοι ηταν τυπικοτατοι.Ενα παλικαρακι ηταν με μια κυρια μεγαλυτερη.Ουτε με στειλανε στο θανατο ουτε τπτ.Απλα πηρα ενα μεγαλο μαθημα με τον δυσκολο τροπο βεβαια οτι αν πανικοβληθεις απλα σβηνει ο εγκεφαλος κ λειτουγεις με το ενστικτο δλδ απλα να πεσεις τερμα στα φρενα.Θα δωσω αλλη μια φορα με τον σταυρο στο χερι κ αν δω οτι πεσω σε τπτ καθικια κ με φανε ε την τριτη φορα λαδωμα.Δν σκοπευω να δωσω ενα χιλιαρικο για να μαθω πραγματα που ειναι να μαθω με την παροδο του χρονου.Αν κανω λαθος σε κατι παρακαλω διορθωστε με. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 εγω οταν εδωσα για μηχανη πηγα με το glx λαμπαδα ολο τον εξεταστικο χωρο απεναντι απο το πενταγωνο ( νομιζω ετσι λεγετε) και οταν με ειδε ο δασκαλος μου ειπε κανε μια βολτα την πιστα να την δεις και αυριο δινεις .... χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Αχαχαχαχαααχααχα ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμανα παντως γιατι απεδειξα κ εμπρακτα οτι μονο bad ass δν ειμαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Εγω ενα μαθημα εκανα να βρω τον που αποσυμπλεκει ο συμπλεκτης και ενα μαθημα να γυρισω λιγο την πολη.....Το διπλωμα για μηχανη(εγω εδωσα και με fx για το Α1 το οποιο εκανε τα πραγματα πολυ πιο ευκολα) δεν ειναι τιποτα.....Οταν εδινα γι' αυτοκινητο με επιασε ενα αγχος, αλλα το πηρα και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Αχαχαχαχαααχααχα ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμανα παντως γιατι απεδειξα κ εμπρακτα οτι μονο bad ass δν ειμαι :P Στον φίλο από πάνω πήγαινε που έκανε σούζες με το glx. Θα μου πεις εδώ τα κάνουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Το βιντεο δειχνει την διαδικασια εξετασης για το απεριοριστο διπλωμα μοτοσυκλετας στην Ιαπωνια, ημερα που το κεντρο εξετασης ειναι κλειστο. Ο τυπος πηγε για εξασκηση και αν εδινε θα ειχε κοπει οπως λεει στα σχολια, λογω ατσαλου ελεγχου κυκλοφοριας και λαθος θεσης στον δρομο. Σκεφτειτε να επρεπε να κανουμε το ιδιο, ποσοι θα περναγαμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Στον φίλο από πάνω πήγαινε που έκανε σούζες με το glx. Θα μου πεις εδώ τα κάνουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτές... χαχαχαχα μονο bad ass δεν ειμαι φοβαμουν παρα πολυ καθε φορα που εκανα χαζομαρες μεχρι που επεσα και τις εκοψα μαχαιρι ... οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι πλεον δεν κανω χαζομαρες αλλα στα 18-19 ημουν λιγακι πιο επιρεπης ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Παιδιά, εμένα χθές μου είπαν σε μια άλλη σχολή για 25€ η 1:30 ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Παιδιά, εμένα χθές μου είπαν σε μια άλλη σχολή για 25€ η 1:30 ώρα. Μια χαρα μου ακουγεται.Απλα ελπιζω να μην πεταει χαρταετο ο δασκαλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Γιατι δεν κοιτας τη συνολικη τιμη για το διπλωμα αντι να υπολογιζεις κοστος/μαθημα? θες να κανεις καποια επιπλεον απο αυτα που εχουν ολα τα πακετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες