Jump to content
sar

Να τι είναι ο πραγματικός αναβάτης........

Recommended Posts

Αναβάτης δικύκλου δεν είναι αυτός που σουζαρει ακρανωτος με 200, ούτε αυτός που "τα σπαει" στις πιστες......

Πραγματικός αναβάτης είναι ο άνθρωπος με πολιτισμό και αρχές ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ......

http://fanpage.gr/must-watch/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B2%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%AD/#_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχεις δικιο,και ο Ροσσι δεν εχει σωσει κανεναν,οποτε σε κατιδειαν κουβεντα του τα ειπα ενα χερακι. Του ειπα τι ντοκτορ και μ@λακιες,αντε στην μαμα σου ταραμα. :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κάνανε και βοηθησαν το ζωακι αλλα αυτό σιγουρα δεν τους κανει καλύτερους αναβατες, θα ελεγα απλα ότι είναι ανθρωποι με ευαισθησίες που αγαπουν τα ζωα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα θελα να ξερα,δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια? Καθε 2 μηνες,οτι παιζει στο fb παιζει και στο mybike και μαλιστα ετεροχρονισμενα-καθυστερημενα.

@Σλοου. Τωρα για το ξυλο πες οκ,το καταλαβαινω. Το οτι δεν ειμαστε σπιρτα απο που βγαινει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναβάτης δικύκλου δεν είναι αυτός που σουζαρει ακρανωτος με 200, ούτε αυτός που "τα σπαει" στις πιστες......

http://fanpage.gr/mu...CE%B5-%CE%AD/#_

Φιλόζωοι λέγονται βασικά.

Κι ο ακράνωτος που κάνει σούζα με 200 ή αυτός που τα σπάει στις πίστες μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο ή μπορεί ήδη να το'χουν κάνει, απλά να μην ανέβηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα δω πως απο το ωραιο βιντεακι ασχετα αν σου αρεσει αυτο που κανανε (για μενα πολυ ωραιο και διαφορετικο) πως στο καλό θα πέσει "τσακωμός"..

:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο,και ο Ροσσι δεν εχει σωσει κανεναν,οποτε σε κατιδειαν κουβεντα του τα ειπα ενα χερακι. Του ειπα τι ντοκτορ και μ@λακιες,αντε στην μαμα σου ταραμα. :online2long:

Ο καθενας με τα πρότυπα του φίλε μου........

Εγώ πάλι λέω ότι το ότι 10 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ρίσκαραν τη ζωή τους σε δρόμο ταχειας κυκλοφορίας για να σώσουν μια ζωή ενώ την ίδια στιγμή καμιά 50αριά κουτιά περνουσαν αδιάφορα τους κάνει πραγματικούς ΑΝΑΒΑΤΕΣ / ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ χωρίς να κερδίσουν ούτε ένα GP

Όσο για την....ειρωνία σε παραπέμπω στον Mr slow κανα δυο post παρακατω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο τους που δίνουν άξια στο σκυλάκι....

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα μωρέ Γεράσιμε, έβαλε ο άνθρωπος κάτι που του άρεσε, του έφυγε κάπως... διαφορετικά (αντί ανθρώπου-αναβάτης), το συνδύασε και με κόντρες κτλ. για να κάνει την αντίθεση και τσουπ, τσίμπησες και την έριξες κι εσύ. Μεταξύ μας δουλευόμαστε τώρα; Λες να μην καταλαβαίνει κάποιος την διαφορά μεταξύ καλού ανθρώπου-καλού αναβάτη; Δεν χρειάζεται να γίνεται της πουτάνας σε κάθε θέμα πια, αφήστε και τίποτα να "πέσει".

Πέραν αυτού, εγκώ ντεν έκω φέηζμπουκ καρντιά μου οπότε δεν το'χα δει και δε με χάλασε-έπρηξε κιόλας.

Παρεμπιπτόντως, είπα ότι είστε σπίρτα. Με το παραμικρό ανάβετε. :P

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αυτό το πράγμα του "αληθινού" αναβάτη, οδηγού, άντρα, γυναίκα, Έλληνα, Τανζανού κτλ δεν το κατάλαβα ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα μωρέ Γεράσιμε, έβαλε ο άνθρωπος κάτι που του άρεσε, του έφυγε κάπως... διαφορετικά (αντί ανθρώπου-αναβάτης), το συνδύασε και με κόντρες κτλ. για να κάνει την αντίθεση και τσουπ, τσίμπησες και την έριξες κι εσύ. Μεταξύ μας δουλευόμαστε τώρα; Λες να μην καταλαβαίνει κάποιος την διαφορά μεταξύ καλού ανθρώπου-καλού αναβάτη; Δεν χρειάζεται να γίνεται της πουτάνας σε κάθε θέμα πια, αφήστε και τίποτα να "πέσει".

Πέραν αυτού, εγκώ ντεν έκω φέηζμπουκ καρντιά μου οπότε δεν το'χα δει και δε με χάλασε-έπρηξε κιόλας.

Παρεμπιπτόντως, είπα ότι είστε σπίρτα. Με το παραμικρό ανάβετε. :P

Ακριβώς αυτο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι του φανει του Λολοστεφανη...

Δηλαδη εμεις που δεν σωζουμε σκυλια και γατες ειμαστε γιαλαντζι αναβατες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://fanpage.gr/mu...CE%B5-%CE%AD/#_

Το λικε που έδωσα ειναι για το βιντεακι, οχι για το θεμα που πράγματι ειναι άσχετο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OΚ όπως φαίνεται μάλλον εγώ ζω σε διαφορετικό πλανητη.....

Προφανώς μόνο εγώ έχω αντιληφθεί τους γύρω μου να συμπεριφέρονται με στερεότυπα για το μέσο "μηχανόβιο" σαν κάποιον υπερφίαλο τύπο με μηδέν κοινωνική ευθύνη που εξ ορισμού οδηγάει μηχανή μόνο και μόνο για να κάνει εντύπωση, να "σουζάρει" και να τρέχει σε δρόμους με πεζούς γιατί είναι "μάγκας" και "αλάνι" σε αντιδιαστολή με τους "σοβαρούς" και μετρημένους οδηγούς αυτοκινήτων.

Νομίζω ότι η συμπεριφορά των αναβατών στο βίντεο αποτελεί διαφήμιση και ανατρέπει τα στερεότυπα.....Αν πάλι όχι...ΟΚ θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για την ανάρτηση του θέματος και θα φροντίσω να τιμωρηθώ με αυτοπυρπόληση δημοσίως....!!!!!!!

Ένας λαθος τιτλος αρκει να φερει την καταστροφή και τον χαμο :tooth:

Όντως αρκει.....Πολλά νεύρα όμως.....γιατί έτσι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sar, "πραγματικός" αναβάτης δεν υπάρχει. Όλοι απλά καβαλάμε μηχανές, κι εφόσον δεν είμαστε επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους κλάιν μάιν τι ταμπέλα (θέλει να) βάζει ο καθένας. Εκεί είναι που σκάλωσαν οι περισσότεροι κι έγινε το χάος. Αν ο τίτλος ήταν απλά "καλούληδες μοτοσυκλετιστές σώζουν σκυλάκι" και απλά μέσα το βίντεο χωρίς την... "πιπεράτη" περιγραφή δεν θα γινόταν τίποτα.

Οπότε οκ, έκαναν κάτι καλό οι τύποι, όπως είπε κι ο Tsach θα μπορούσαν κι αυτοί τον υπόλοιπο χρόνο να κάνουν σούζες, ή αντίστοιχα άλλοι κάγκουρες να'καναν το ίδιο και να μην το έπιασε κάποιος σε κάμερα. Μπράβο τους όντως και τέλος, πάμε παρακάτω, peace και λοιπά χίππικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ δεν ειναι καλός αναβατης(απο αποψη skills) αλλα ειναι ΚΑΛΟΣ αναβατης απο αποψη πολιτισμού. Και αμα ειναι να πουμε οτι οσοι καβαλαμε μοτοσυκλετα ανηκουμε σε μια κατηγορια ''μοτοσυκλετιστων΄΄θα προτιμουσα προσωπικα οι συνάδερφοι μου να ειναι το δευτερο εννοωντας ΚΑΛΟΙ ανθρωποι και αναβατες με σεβασμο στον δρομο πολιτισμενοι λιγοτερο τραμπουκοι με ευαισθησιες σαν αυτη που εδειξε αυτη η ομαδα. Το στυλακι μηχανη bad boy sons of anarchy και σουζα ξυλο και @@@@δια ΟΣΟ Χερας και να σαι και οσο καλος αναβατης(skills) αποτελεις κακο προτυπο και εισαι επικυνδινος για εσενα και τους αλλους.

Τροποποιήθηκε από τον dogonala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ´ αρχας ο τιτλος του θεματος για μενα ειναι προσβλητικος, τι θα πει πραγματικος? ολοι οι υπολοιποι τι ειναι?

Αυτος που με το μηχανακι του εχει γυρισει ολο τον κοσμο δεν ειναι πραγματικος αναβατης? Αυτος που εκ πεποιθησεως ολο το χρονο καβαλαει το μηχανακι του με ζεστη, κρυο, βροχη δεν ειναι πραγματικος αναβατης? αυτος που μπαινει στις πιστες και σπαει τα χρονομετρα δεν ειναι πραγματικος αναβατης? εμεις που καβαλαμε τα μηχανακια μας στην ακρη του γκρεμου δεν ειμαστε πραγματικοι αναβατες? εσυ εισαι πραγματικος αναβατης ή εχεις το μοτο σου για να πουλας μονο μοστρα?

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sar, "πραγματικός" αναβάτης δεν υπάρχει. Όλοι απλά καβαλάμε μηχανές, κι εφόσον δεν είμαστε επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους κλάιν μάιν τι ταμπέλα (θέλει να) βάζει ο καθένας. Εκεί είναι που σκάλωσαν οι περισσότεροι κι έγινε το χάος. Αν ο τίτλος ήταν απλά "καλούληδες μοτοσυκλετιστές σώζουν σκυλάκι" και απλά μέσα το βίντεο χωρίς την... "πιπεράτη" περιγραφή δεν θα γινόταν τίποτα.

Οπότε οκ, έκαναν κάτι καλό οι τύποι, όπως είπε κι ο Tsach θα μπορούσαν κι αυτοί τον υπόλοιπο χρόνο να κάνουν σούζες, ή αντίστοιχα άλλοι κάγκουρες να'καναν το ίδιο και να μην το έπιασε κάποιος σε κάμερα. Μπράβο τους όντως και τέλος, πάμε παρακάτω, peace και λοιπά χίππικα.

Σωστός....

Αν μου επιτρέπεις πάντως φράσεις όπως ότι του φανεί του Λολοστεφανή κλπ χωρίς τον κόπο μιας διευκρινιστικής ερώτησης του τύπου " τι εννοείς δηλαδή ρε αρχηγέ?" είναι κάπως άκομψες και δείχνουν λίγο νευρικότητα.... (ένα πράμα.....μόλις ξύπνησα δεν έχω πιει καφέ ακόμα και είμαι κάπως...)

Peace everybody...

Οκ δεν ειναι καλός αναβατης(απο αποψη skills) αλλα ειναι ΚΑΛΟΣ αναβατης απο αποψη πολιτισμού. Και αμα ειναι να πουμε οτι οσοι καβαλαμε μοτοσυκλετα ανηκουμε σε μια κατηγορια ''μοτοσυκλετιστων΄΄θα προτιμουσα προσωπικα οι συνάδερφοι μου να ειναι το δευτερο εννοωντας ΚΑΛΟΙ ανθρωποι και αναβατες με σεβασμο στον δρομο πολιτισμενοι λιγοτερο τραμπουκοι με ευαισθησιες σαν αυτη που εδειξε αυτη η ομαδα. Το στυλακι μηχανη bad boy sons of anarchy και σουζα ξυλο και @@@@δια ΟΣΟ Χερας και να σαι και οσο καλος αναβατης(skills) αποτελεις κακο προτυπο και εισαι επικυνδινος για εσενα και τους αλλους.

Well said.....

Κατ´ αρχας ο τιτλος του θεματος για μενα ειναι προσβλητικος, τι θα πει πραγματικος? ολοι οι υπολοιποι τι ειναι?

Αυτος που με το μηχανακι του εχει γυρισει ολο τον κοσμο δεν ειναι πραγματικος αναβατης? Αυτος που εκ πεποιθησεως ολο το χρονο καβαλαει το μηχανακι του με ζεστη, κρυο, βροχη δεν ειναι πραγματικος αναβατης? αυτος που μπαινει στις πιστες και σπαει τα χρονομετρα δεν ειναι πραγματικος αναβατης? εμεις που καβαλαμε τα μηχανακια μας στην ακρη του γκρεμου δεν ειμαστε πραγματικοι αναβατες? εσυ εισαι πραγματικος αναβατης ή εχεις το μοτο σου για να πουλας μονο μοστρα?

Λυπάμαι αν σε πρόσβαλλα. Για να μην τα επαναλαμβάνω σε παραπέμπω στο post του dogonala που νομίζω περιγράφει ακριβώς αυτό που ήθελα να πω (...καλύτερα κι από μένα.. :peep: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο πειραξε εσενα αυτο που εγραψα αλλο τοσο με πειραξε και μενα ο τιλος σου, ειμαι αναβατης απο πολυ μικρος και δεν δεχομαι να με ακυρωνουν επειδη καπιοι εσωσαν ενα σκυλο στον αυτοκινητοδρομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο πειραξε εσενα αυτο που εγραψα αλλο τοσο με πειραξε και μενα ο τιλος σου, ειμαι αναβατης απο πολυ μικρος και δεν δεχομαι να με ακυρωνουν επειδη καπιοι εσωσαν ενα σκυλο στον αυτοκινητοδρομο.

ΟΚ σου ζήτησα ήδη συγγνώμη....δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου....δε ξέρω τι άλλο μπορώ να πω..... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα