Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.scooterfestival.gr Ανακοινώθηκε το Scooter Moto Festival του 2015 στις 24-27 Απριλίου στο Γκάζι! Όσοι πιστοί προσέλθετε! Είσοδος 3€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 ΧΑ τα πουλάκια μου βάλανε είσοδο. Φέτος που σκάσανε τόσα μπαμ βάλανε είσοδο. Για να τους δω τι θα φέρουνε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Χορηγος θα ειναι κ ο Σαββας?? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Πέρυσι που πήγα για πρώτη φορά, έλειπε η Kawasaki και η Suzuki. Για να δούμε φέτος που θα χρειαστεί και να τους πληρώσουμε κιόλας! Έπιασε μάλλον το εισιτήριο στην Θεσσαλονίκη, και το καθιερώνουν κι εδώ! Ε βέβαια με παντελή έλλειψη εκθέσεων μοτοσυκλέτας, και των τελευταίων αποτυχημένων που έγιναν με τα 7 ευρώ είσοδο, το εκμεταλλεύονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Θα'ναι κι ο Viper εκεί... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Επειδή έχω άγνοια, τι σημαίνει αυτό για το φεστιβάλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Πάντως τα 3 ευρώ που είναι η είσοδος δεν είναι κανένα τρελό πόσο η έκθεση την προηγούμενη φορά ήταν αρκετά καλή. Σε άλλες έκθεσης ζητάνε πολύ παραπάνω και δεν αξίζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Θα'ναι κι ο Viper εκεί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θυμάσε τι ένοιωσες την πρώτη φορά που ανέβηκες σε μοτοσυκλέτα? Περιέγραψέ το με μία πρόταση και θα το δείς τυπωμένο στο SCOOTERMOTO FESTIVAL στην Τεχνόπολη 24-27 Απριλίου! https://www.facebook...7162435/?type=1 Υ.Γ. Θυμάσαι γράφεται ρέεεεε! Και ύστερα μου έκανε εντύπωση η ανορθογραφία ορισμένων! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Πάντως το θετικό του φεστιβάλ, θα είναι οι προσφορές που ενδέχεται θα υπάρχουν σε εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ίσως ακόμη και σε ορισμένα μοντέλα μοτοσυκλετών. Για να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Υ.Γ. Θυμάσαι γράφεται ρέεεεε! Και ύστερα μου έκανε εντύπωση η ανορθογραφία ορισμένων! Και είναι περίγραψέ το. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 εχω κερδισει δυο προσκλησεις (δωρεαν εισοδος) για το Scooter Moto Festival, κι επειδη δεν θα παω τις δινω με pm σε οποιον ενδιαφερεται... μονο οτι σε οποιους τις δωσω θα πρεπει να περασουν να τις παρουν οι ιδιοι απο συγκεκριμενα SUZUKI MOTO CENTER στον νομο Αττικης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και μόλις ήθελα να ανακοινώσω πως στο site της Suzuki http://www.suzuki.gr/ μπορείς να κερδίσεις προσκλήσεις για το scooter moto festival! Μπράβο σου πάντως για την κίνησή σου! Θα ήθελα επίσης να σημειώσω, πως τουλάχιστον από τις Ιαπωνικές εταιρίες, μόνο η Suzuki δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το κακό είναι πως πρέπει να γράψεις όλα σου τα στοιχεία! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Σήμερα είδα οτι κέρδισα μια διπλή πρόσκληση απο το moto&bike TV στο φβ. Και το πρόγραμμα που είδα θα έχει μερικά ωραία πραγματάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Άνοιξε σήμερα. Εγώ λέω να πάω αύριο. Όποιος πρόλαβε και πήγε σήμερα καμιά βόλτα ας γράψει αν άξιζε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 και εγω αυριο θα παω παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα πάω την Κυριακή που θα κάααθοομαι! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Θέλω να πάω στο workshop την Κυριακή έχω στήλη μήνυμα στην all road για κρατήσει θέσεις αλλά δεν μου έχει απαντήσει. Μήπως γνωρίζεις κάποιος κάτι για το πως πάμε ; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Λοιπόν... πήγε κάποιος χθές η σήμερα για να μας πει δυο λόγια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πήγα μια βόλτα σήμερα το μεσημέρι. Αρκετός κόσμος, αρκετά μηχανάκια. Είχε Suzuki, Yamaha, Honda, Aprilia, Ducati, Triumph, BMW και scooter που δεν ασχολήθηκα. Είχε και λίγα αξεσουάρ (μπουφάν και τέτοια). Αρκετά παλιά μηχανάκια αναπαλαιωμένα και ανακατασκευασμένα να κάθεσαι να χαζεύεις με τις ώρες! Δεν είδα την Kawasaki και την KTM. Μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο 2ωρο εύκολα χαζεύοντας, καβαλώντας, κλπ. Τα 3€ που έχει η είσοδος τα βρίσκω απλά ΟΚ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον blueninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Πάλι έλειπε η Kawasaki; Πέρυσι έλειπε μαζί με τη Suzuki! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Περασα μια βολτα σημερα με ενα φιλαρακι.Η εισοδος 3 ευρω πιστευω ειναι λογικη.Εχει να δεις πραγματακια.Σχεδον ιδια με περσι.Γιαμαχα BMW μαλιστα σε ρωταγαν και για τεστ ραιντ μετα απο ραντεβου βεβαια αλλη μερα...Αν το δεις σαν μια ευκαιρια για χαλαρο βολταρακι ειναι οκ.Απο οτι θυμαμαι ειχε με τη σειρα παρουσιασης.... KYMCO YAMAHA HONDA TRIUMPH SUZUKI BMW PIAGGIO GROUP DUCATI SYM.Ειχε και πολλα ανακατασκευασμενα παλια. Πιστεω ο ορος φεστιβαλ ειναι αρκετα πετυχημενος γτ εκθεση δεν το λες κιολας. Κριμα που λειπε ΚΤΜ γτ περσι ηταν και Καβλασακι. Εμενα παντως μου μεινε το Μ1,το XJR 1300 σε μπλε, το VFR 800 και η Panigale.Ειδα και το Τρεισερ απο κοντα.Γενικα 2-3 νεα μηχανακια που δεν εχω ωρα να τρεχω σε μαγαζια τα ειδα. Καλο σαν αποτελεσμα νομιζω και ειδικα σε εποχες που οι εκθεσεις δεν υπαρχουν πια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Γενικώς λείπει η Kawasaki... Σε ύφεση βρίσκεται αυτό τον καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Πήγα κι εγώ σήμερα με έναν φίλο. 3€; Τσαμπά με κάρτα ανεργίας! Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό κι ενδιαφέρον το φεστιβάλ, έλειπε δυστυχώς η κατέμ αλλά γενικά ήταν πολύ καλή φάση, εννοείται πως αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 ότι κ πέρσυ πάνω κάτω. ο κόσμος ήταν παραπάνω ή είναι ιδέα μου? yamaha r1m, panigale και αντίκες τα high lights. κληρωσούλες απο δω κι απο κει. stunts με γουρούνες και βρουμ βρουμ. καφεδάκι και χαινεκεν παραδίπλα. πρώτα επισκεφθείτε την honda για να κονομήσετε σακούλα αύριο θα έχει κ workshop. τίμιο το 3ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες