Jump to content
Chris1981

Ανακοινώθηκε το Scooter Moto Festival 2015!

Recommended Posts

KXTEL-041.jpg

Επίσημη ιστοσελίδα:

http://www.scooterfestival.gr

Ανακοινώθηκε το Scooter Moto Festival του 2015 στις 24-27 Απριλίου στο Γκάζι!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Είσοδος 3€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΧΑ τα πουλάκια μου βάλανε είσοδο. Φέτος που σκάσανε τόσα μπαμ βάλανε είσοδο.

Για να τους δω τι θα φέρουνε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι που πήγα για πρώτη φορά, έλειπε η Kawasaki και η Suzuki. Για να δούμε φέτος που θα χρειαστεί και να τους πληρώσουμε κιόλας! Έπιασε μάλλον το εισιτήριο στην Θεσσαλονίκη, και το καθιερώνουν κι εδώ! Ε βέβαια με παντελή έλλειψη εκθέσεων μοτοσυκλέτας, και των τελευταίων αποτυχημένων που έγιναν με τα 7 ευρώ είσοδο, το εκμεταλλεύονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως τα 3 ευρώ που είναι η είσοδος δεν είναι κανένα τρελό πόσο η έκθεση την προηγούμενη φορά ήταν αρκετά καλή. Σε άλλες έκθεσης ζητάνε πολύ παραπάνω και δεν αξίζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμάσε τι ένοιωσες την πρώτη φορά που ανέβηκες σε μοτοσυκλέτα?

Περιέγραψέ το με μία πρόταση και θα το δείς τυπωμένο στο SCOOTERMOTO FESTIVAL στην Τεχνόπολη 24-27 Απριλίου!

https://www.facebook...7162435/?type=1

Υ.Γ. Θυμάσαι γράφεται ρέεεεε! Και ύστερα μου έκανε εντύπωση η ανορθογραφία ορισμένων!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το θετικό του φεστιβάλ, θα είναι οι προσφορές που ενδέχεται θα υπάρχουν σε εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ίσως ακόμη και σε ορισμένα μοντέλα μοτοσυκλετών. Για να δούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Θυμάσαι γράφεται ρέεεεε! Και ύστερα μου έκανε εντύπωση η ανορθογραφία ορισμένων!

Και είναι περίγραψέ το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω κερδισει δυο προσκλησεις (δωρεαν εισοδος) για το Scooter Moto Festival, κι επειδη δεν θα παω τις δινω με pm σε οποιον ενδιαφερεται...

μονο οτι σε οποιους τις δωσω θα πρεπει να περασουν να τις παρουν οι ιδιοι απο συγκεκριμενα SUZUKI MOTO CENTER στον νομο Αττικης :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μόλις ήθελα να ανακοινώσω πως στο site της Suzuki http://www.suzuki.gr/ μπορείς να κερδίσεις προσκλήσεις για το scooter moto festival! Μπράβο σου πάντως για την κίνησή σου! Θα ήθελα επίσης να σημειώσω, πως τουλάχιστον από τις Ιαπωνικές εταιρίες, μόνο η Suzuki δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το κακό είναι πως πρέπει να γράψεις όλα σου τα στοιχεία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είδα οτι κέρδισα μια διπλή πρόσκληση απο το moto&bike TV στο φβ.

Και το πρόγραμμα που είδα θα έχει μερικά ωραία πραγματάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άνοιξε σήμερα. Εγώ λέω να πάω αύριο.

Όποιος πρόλαβε και πήγε σήμερα καμιά βόλτα ας γράψει αν άξιζε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα πάω την Κυριακή που θα κάααθοομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Θέλω να πάω στο workshop την Κυριακή έχω στήλη μήνυμα στην all road για κρατήσει θέσεις αλλά δεν μου έχει απαντήσει. Μήπως γνωρίζεις κάποιος κάτι για το πως πάμε ;

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα μια βόλτα σήμερα το μεσημέρι. Αρκετός κόσμος, αρκετά μηχανάκια. Είχε Suzuki, Yamaha, Honda, Aprilia, Ducati, Triumph, BMW και scooter που δεν ασχολήθηκα. Είχε και λίγα αξεσουάρ (μπουφάν και τέτοια). Αρκετά παλιά μηχανάκια αναπαλαιωμένα και ανακατασκευασμένα να κάθεσαι να χαζεύεις με τις ώρες! Δεν είδα την Kawasaki και την KTM. Μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο 2ωρο εύκολα χαζεύοντας, καβαλώντας, κλπ. Τα 3€ που έχει η είσοδος τα βρίσκω απλά ΟΚ.

Τροποποιήθηκε από τον blueninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περασα μια βολτα σημερα με ενα φιλαρακι.Η εισοδος 3 ευρω πιστευω ειναι λογικη.Εχει να δεις πραγματακια.Σχεδον ιδια με περσι.Γιαμαχα BMW μαλιστα σε ρωταγαν και για τεστ ραιντ μετα απο ραντεβου βεβαια αλλη μερα...Αν το δεις σαν μια ευκαιρια για χαλαρο βολταρακι ειναι οκ.Απο οτι θυμαμαι ειχε με τη σειρα παρουσιασης.... KYMCO YAMAHA HONDA TRIUMPH SUZUKI BMW PIAGGIO GROUP DUCATI SYM.Ειχε και πολλα ανακατασκευασμενα παλια.

Πιστεω ο ορος φεστιβαλ ειναι αρκετα πετυχημενος γτ εκθεση δεν το λες κιολας.

Κριμα που λειπε ΚΤΜ γτ περσι ηταν και Καβλασακι.

Εμενα παντως μου μεινε το Μ1,το XJR 1300 σε μπλε, το VFR 800 και η Panigale.Ειδα και το Τρεισερ απο κοντα.Γενικα 2-3 νεα μηχανακια που δεν εχω ωρα να τρεχω σε μαγαζια τα ειδα.

Καλο σαν αποτελεσμα νομιζω και ειδικα σε εποχες που οι εκθεσεις δεν υπαρχουν πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα κι εγώ σήμερα με έναν φίλο.

3€;

Τσαμπά με κάρτα ανεργίας! :mB_kalo_e:

Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό κι ενδιαφέρον το φεστιβάλ, έλειπε δυστυχώς η κατέμ αλλά γενικά ήταν πολύ καλή φάση, εννοείται πως αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι κ πέρσυ πάνω κάτω. ο κόσμος ήταν παραπάνω ή είναι ιδέα μου? yamaha r1m, panigale και αντίκες τα high lights. κληρωσούλες απο δω κι απο κει. stunts με γουρούνες και βρουμ βρουμ. καφεδάκι και χαινεκεν παραδίπλα. πρώτα επισκεφθείτε την honda για να κονομήσετε σακούλα :grin: αύριο θα έχει κ workshop. τίμιο το 3ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα