Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 για το λατερνα εχεις απολυτο δικιο...αχαχχαχα εχει πολυ χαζο ηλεκτρικο συστημα το μηχανακι, δεν ηταν λιγες η στιγμες που θολωσα ψαχνοντας την πλεξουδα του. Ο κατασκευαστης εχει μπλεξει στο κυκλωμα τον φλας και τα φωτα πορειας δινοντας μονο στα μπροστα φλας 5 watt στο καθενα. Οταν λοιπον θες να αναψεις το φλας το συγκεκριμενο ρελε κλεινει την παροχη τον 5 watt και δεινει 15 watt μεσο ενος κυκλωματος που εχει Με το κλασικο ρελε που υπαρχει στο εμποριο δεν εβγαλα ακρη οσους συνδιασμους και να εκανα οποτε πηρα το μαμα και εχω μια λατέρνα με φλας!! Σαν να λεμε 3χ11 3χ12 3χ15 +11... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Μεγαλύτερη κατανάλωση που'χετε δει; Πήγα σήμερα μία βόλτα στο Λαύριο, σβέλτη οδήγηση, περισσότερες στιγμές με γκάζι σχεδόν τέρμα κι αρκετά κατεβάσματα πριν από στροφές. Έκαψα 5/100.... Δεν είναι τραγικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Γιατί ρε σύ Κώστα τραγικό? Στο δικό μου η ελάχιστη ξεκινούσε από τα 5+ με γκάζι ανοιγμένο στο ελάχιστο και ταχύτητες 80-100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) τοσο ειναι και σε εμενα πανω-κατω με το μηχανικο καρμπυρατερ, πριν με το υποπιεσης ηταν 3,5-4/100. Βασικη προηποθεση σε ολο αυτο εχει να κανει με τον καρπο του οδηγου με το ποσο καλα συντηρημενο ειναι το μοτερ, τι γραναζομα φοραει, ποσο τιμιος ηταν ο μπενζινάς που εβαλες μπενζίνα την τελευταια φορα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2015 από τον Bretsos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Σε συνθηκες πολης που συνηθως εχω χαλαρους ρυθμους εχω μετρησει 3,5 - 4 l/100km. Σε βουνο δεν εχω μετρησει, γιατι δεν εχει νοημα πιστευω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) A, άρα φταίει το χεράκι μου.. Το "τραγικό" το'πα γιατί τέτοια κατανάλωση είχα στο xt. Ακόμα και 5,3 είδα χτες με το xr και μου έκανε εντύπωση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Το υποπιεσης σου εξασφαλίζει οικονομία στις χαμηλές μεσαίες στροφές, στο τέρμα όλα ίδια ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Το υποπιεσης σου εξασφαλίζει οικονομία στις χαμηλές μεσαίες στροφές, στο τέρμα όλα ίδια ειναι... Σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο, νομιζω ομως πως το υποπιεσης ειναι 28άρι και το μηχανικο του R 32άρι (δεν παίρνω και ορκο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 30ρι ειναι νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Καντο δοκιμαστικα μια κατοσταρα χιλιομετρα με νορμαλ οδηγηση, οχι συνεχεια ταπα και οχι συνεχεια σαν παπαδιά, νορμαλ... Αν εχεις καταναλωση στο 5 πας για αλλαγη ζιγκλερ και ρυθμηση, λογικα με τα χρονια θα εχουν φθορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 για αυτό με τα φλας, δεν είναι λάθος του κατασκευαστή, είναι θέμα Japan.. για εκεί φτιαχτηκε το μηχανάκι, και εκεί το θέλουν με αναμμένα τα μπροστά φλας όταν το μηχανάκι κινείται. Εμένα μου έκανε μια παράκαμψη ο ηλεκτρολόγος και δεν ανάβουν μόνιμα αλλά τώρα όταν αναβοσβήνουν (όταν τα ανοίγω από τον διακόπτη δλδ) το κάνουν πολύ πιο γρήγορα, γιατί λόγω της παράκαμψης παίρνουν το μήνυμα ότι κάτι πάει λάθος στο κύκλωμα. Για την κατανάλωση βενζίνης ας μιλήσω... θα πω μόνο ότι αν και το δικό μου έκαιγε 5/100 θα πέταγα την σκούφια μου από την χαρά μου... προς το παρόν έχω απλά γίνει η χαρά του κάθε βενζινά :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 ε καλύτερα να κυκλοφορείς με τον πηγασο άμα είναι καίει πάνω απο 5! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Καντο δοκιμαστικα μια κατοσταρα χιλιομετρα με νορμαλ οδηγηση, οχι συνεχεια ταπα και οχι συνεχεια σαν παπαδιά, νορμαλ... Αν εχεις καταναλωση στο 5 πας για αλλαγη ζιγκλερ και ρυθμηση, λογικα με τα χρονια θα εχουν φθορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Παραγγειλτε ολα τα σωθικά του καρμπ καινουργια και αλλαχτε τα μονοι σας λεμε ! Ευκολο ειναι, τι περιμένετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Εγώ έχω ξενερώσει λίγο είναι η αλήθεια που καίει όσο το xt που'χα :P . Και φαντάσου καθαρίστηκε, ρυθμίστηκε το καρμπ κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατι ρε παιδια ποσο σας και καίει?? Εγω εχω ακουσει για καταναλωση γύρω στο 3,5-4. Δεν ισχύει? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2015 από τον CrazyMits Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tkdistas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ξέρετε αν μπαίνει πάνω σε αυτό το XR ρεζερβουάρ acerbis; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2020 από τον tkdistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες