Jump to content
CrazyTsach

Honda xr 250 (Γενικό)

Recommended Posts

για το λατερνα εχεις απολυτο δικιο...αχαχχαχα

εχει πολυ χαζο ηλεκτρικο συστημα το μηχανακι, δεν ηταν λιγες η στιγμες που θολωσα ψαχνοντας την πλεξουδα του.

Ο κατασκευαστης εχει μπλεξει στο κυκλωμα τον φλας και τα φωτα πορειας δινοντας μονο στα μπροστα φλας 5 watt στο καθενα.

Οταν λοιπον θες να αναψεις το φλας το συγκεκριμενο ρελε κλεινει την παροχη τον 5 watt και δεινει 15 watt μεσο ενος κυκλωματος που εχει

Με το κλασικο ρελε που υπαρχει στο εμποριο δεν εβγαλα ακρη οσους συνδιασμους και να εκανα οποτε πηρα το μαμα και εχω μια λατέρνα με φλας!!

Σαν να λεμε 3χ11 3χ12 3χ15 +11...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεγαλύτερη κατανάλωση που'χετε δει;

Πήγα σήμερα μία βόλτα στο Λαύριο, σβέλτη οδήγηση, περισσότερες στιγμές με γκάζι σχεδόν τέρμα κι αρκετά κατεβάσματα πριν από στροφές.

Έκαψα 5/100....

Δεν είναι τραγικό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε σύ Κώστα τραγικό? Στο δικό μου η ελάχιστη ξεκινούσε από τα 5+ με γκάζι ανοιγμένο στο ελάχιστο και ταχύτητες 80-100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσο ειναι και σε εμενα πανω-κατω με το μηχανικο καρμπυρατερ, πριν με το υποπιεσης ηταν 3,5-4/100.

Βασικη προηποθεση σε ολο αυτο εχει να κανει με τον καρπο του οδηγου με το ποσο καλα συντηρημενο ειναι το μοτερ, τι γραναζομα φοραει, ποσο τιμιος ηταν ο μπενζινάς που εβαλες μπενζίνα την τελευταια φορα.

Τροποποιήθηκε από τον Bretsos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε συνθηκες πολης που συνηθως εχω χαλαρους ρυθμους εχω μετρησει 3,5 - 4 l/100km. Σε βουνο δεν εχω μετρησει, γιατι δεν εχει νοημα πιστευω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A, άρα φταίει το χεράκι μου.. :blush2:

Το "τραγικό" το'πα γιατί τέτοια κατανάλωση είχα στο xt. Ακόμα και 5,3 είδα χτες με το xr και μου έκανε εντύπωση.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το υποπιεσης σου εξασφαλίζει οικονομία στις χαμηλές μεσαίες στροφές, στο τέρμα όλα ίδια ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το υποπιεσης σου εξασφαλίζει οικονομία στις χαμηλές μεσαίες στροφές, στο τέρμα όλα ίδια ειναι...

Σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο, νομιζω ομως πως το υποπιεσης ειναι 28άρι και το μηχανικο του R 32άρι (δεν παίρνω και ορκο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καντο δοκιμαστικα μια κατοσταρα χιλιομετρα με νορμαλ οδηγηση, οχι συνεχεια ταπα και οχι συνεχεια σαν παπαδιά, νορμαλ...

Αν εχεις καταναλωση στο 5 πας για αλλαγη ζιγκλερ και ρυθμηση, λογικα με τα χρονια θα εχουν φθορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτό με τα φλας, δεν είναι λάθος του κατασκευαστή, είναι θέμα Japan.. για εκεί φτιαχτηκε το μηχανάκι, και εκεί το θέλουν με αναμμένα τα μπροστά φλας όταν το μηχανάκι κινείται.

Εμένα μου έκανε μια παράκαμψη ο ηλεκτρολόγος και δεν ανάβουν μόνιμα αλλά τώρα όταν αναβοσβήνουν (όταν τα ανοίγω από τον διακόπτη δλδ) το κάνουν πολύ πιο γρήγορα, γιατί λόγω της παράκαμψης παίρνουν το μήνυμα ότι κάτι πάει λάθος στο κύκλωμα.

Για την κατανάλωση βενζίνης ας μιλήσω... θα πω μόνο ότι αν και το δικό μου έκαιγε 5/100 θα πέταγα την σκούφια μου από την χαρά μου... προς το παρόν έχω απλά γίνει η χαρά του κάθε βενζινά :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε καλύτερα να κυκλοφορείς με τον πηγασο άμα είναι καίει πάνω απο 5!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καντο δοκιμαστικα μια κατοσταρα χιλιομετρα με νορμαλ οδηγηση, οχι συνεχεια ταπα και οχι συνεχεια σαν παπαδιά, νορμαλ...

Αν εχεις καταναλωση στο 5 πας για αλλαγη ζιγκλερ και ρυθμηση, λογικα με τα χρονια θα εχουν φθορα.

:tooth::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραγγειλτε ολα τα σωθικά του καρμπ καινουργια και αλλαχτε τα μονοι σας λεμε !

Ευκολο ειναι, τι περιμένετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω ξενερώσει λίγο είναι η αλήθεια που καίει όσο το xt που'χα :P .

Και φαντάσου καθαρίστηκε, ρυθμίστηκε το καρμπ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια ποσο σας και καίει?? Εγω εχω ακουσει για καταναλωση γύρω στο 3,5-4. Δεν ισχύει?

Τροποποιήθηκε από τον CrazyMits

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρετε αν μπαίνει πάνω σε αυτό το XR ρεζερβουάρ acerbis;

Τροποποιήθηκε από τον tkdistas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα