ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα τα γερμανικά. Αποδεδειγμένα! Πώς να το κάνουμε δηλαδής.... Μοναδικό ίσως ατόπημα, κάποιες σειρές κινητήρων tsi, fsi που είχε βγάλει η VW. Oπου εκεί υπήρχε όντως κάποιο θεματάκι. Κατα τα άλλα, σκυλιά μαύρα! Έλααααα......Πες πως μας κάνεις πλάκα......Δεν παίζει αλλιώς...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 αγριες διαθεσεις βλεπω.. οτι και να εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει,ο δημοσιος δρομος δεν ειναι πιστα,θα κλεισεις κανενος το σπιτι θα παρεις ενα αυτοκινητακι απλο να σε πηγαινει και να σε ταξιδευει,αλλιως θα μπεις στην κακη μερια της στατιστικης το κακο μεγαλο αγριο πραγμα που θα ερχεται κατα πανω μου αλλαζοντας 3-3 τις λωριδες θα εισαι εσυ αρκετοι ουρακοταγκοι κυκλοφορουν με χρεπια σκοτωνοντας τον κοσμο,αν θες να αλλαξει η ζωη σου ασχολησου σοβαρα με τη μοτοσυκλετα και ασε τα καγκουραμαξα που σου προτεινουν... Φιλαρακι εχεις ενα δικιο και εγω σε μοτοσυκλετα ηθελα να τα ριξω αλλα υπαρχουν και οι γονεις στη μεση... Δεν χρειαζετε να πω κατι παραπανω... Οποτε για την ωρα θα βολευτω με ενα αμαξακι που θα μου αρεσει και σε μερικα χρονακια ερχεται και κανα CBR ή και κανα ΒMW S1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Το Α3 ειναι αρκετα ομορφος ομως απο οτι εχω ακουσει εχει σχετικα ακριβα σερβις κ ανταλακτικα. Τωρα το Corola μου φενεται σαν μια καλη λυση . Η εποχη τοy civic θεωρω οτι ενα ομορφο civic ειναι πλεον πολυ καγκουρικο χωρις ομως να το αποκλειω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Τα γερμανικα (ειμαι κατοχος Audi A3 1.6fsi) ειναι ΠΟΛΥ αξιοπιστα αμαξια, αλλα βαρανε στα σερβις και καινε. Μονο για το focus ξερω πως δεν καιειε ιδιαιτερα! Απο ασφαλεια ειναι αψογα, το λεω δοκιμασμενα, γιατι εχω τρακαρει (εξαιτιας μου) σε ταμπελα με Α4 και δεν επαθα τιποτα, μου χουν βγαλει ολικη Α3 με 100χλμ και δεν επαθα τιποτα! Ωχωχωχ.... ελπίζω να μένουμε λίγο μακριά και να έχουμε διαφορετικά δρομολόγια γενικώς..... :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Δηλαδή, έχοντας Audi 1.6 ατμόσφαιρα σχηματίζεις άποψη για την αξιοπιστία όλων των γερμανικών αυτοκινήτων; Όχι, δεν πάει καθόλου έτσι. Είχα α4 1.8τ, α3 1.6 102 άλογα, ο πατέρας μου 2 α4. Η μάνα μου ibiza 2004 1.4 101 Ps. Ο αδερφός του πατέρα μου είχε όλο ford.νομίζω μπορώ να χω Άποψη. Αν είχα μονο το α3 θα έλεγα μονο για το α3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Είχα α4 1.8τ, α3 1.6 102 άλογα, ο πατέρας μου 2 α4. Η μάνα μου ibiza 2004 1.4 101 Ps. Ο αδερφός του πατέρα μου είχε όλο ford.νομίζω μπορώ να χω Άποψη. Αν είχα μονο το α3 θα έλεγα μονο για το α3 Ε9 τι εχεις ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Doufe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Ε9 τι εχεις ? Δεν τα χαμε ολα μαζι φιλε! Το ibiza ηταν του παπου μου και το χαμε ενα χρονο εως οτου να πουληθει. Το Α4 το χαμε μεχρι το 2011 που το τρακαρα.(μοντελο του 1995). Το 1ο Α3 μου το τρακαραν και βγηκε ολικη και τωρα με την αποζημιωση που πηρα εχω το Α3 fsi.Και οταν λεω 2 Α4 για τον πατερα μου εννοω πως εχουν περασει 2 Α4 απο τα χερια του :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 απο τη στιγμη που δεν θες αμαξι που να ειναι η καυλα σου αλλα κατι να κανεις τη δουλεια σου,βαλε φιλτρα. Ξεκινα απο χρονολογια χλμ και κατεληξε σε αυτα που σε ενδιαφερουν ειναι σε καλη κατασταση κοκ. Προσωπικα ετσι θα ξεκινουσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 απο τη στιγμη που δεν θες αμαξι που να ειναι η καυλα σου αλλα κατι να κανεις τη δουλεια σου,βαλε φιλτρα. Ξεκινα απο χρονολογια χλμ και κατεληξε σε αυτα που σε ενδιαφερουν ειναι σε καλη κατασταση κοκ. Προσωπικα ετσι θα ξεκινουσα Η καλύτερη δυνατή κίνηση με αυτές τις προυποθέσεις! Ούτως ή άλλως το car.gr ειναι γεμάτο με καλές περιπτώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Εχω 4-5 μηνες που εχω κλεισει τα 18 εχω μαζεψει και 3.500 λεφτουδακια και σκευτομε σοβαρα να κανω την πρωτη μου αγορα αυτοκινητου... Οπως ολοι εχετε περασει απο αυτη την ηλικια θελω κατι μουρατο, αξιοπιστο και να μην καιει πολλα... Ομως επειδη παντα με κερδιζει η εμφανιση επικεντρωνομαι κυριως εκει αλλα με ενδιαφερει και αρκετα να μην εχω προβληματα με ζημιες... Μετα απο αρκετες ωρες στο Car αρχιζω και σκευτομε προς τον ιταλο Alpha Romeo 147. Τωρα γιατι κατεληξα εκει ?? Ειναι ενα αμαξι πολυ ωραιο και με ωραιο γκαζι :D κυριως ομως δεν ειναι τυπου saxo ή rally που πλεον εχει ολοι η νεολεα(ειναι κατι που δεν το σκευτοντε πολλα παιδια στην ηλικια μου) . Επιπλεον οπως εχω διαβασει ειναι και αρκετα ασφαλης (δεν συγκρινεται με saxo) . Ομως με προβληματιζουν αρκεται για τον ιταλο οπως οτι βγαζει προβληματα και οτι εχει υψηλη καταναλωση... Για να πω την αληθεια μου αγοραζα saxo ή rally απλος πιστευω οτι ειναι καλυτερη σε ασφαλεια η 147... Θελω να ακουσω τις γνωμες σας και οτι αλλο εχετε να προτείνεται γιατι πολυ απο εσας πιστευω ειστε πατεραδες και αρκετα γνωστες του επαγγελματος ετσι σιγουρα θα εχετε κατι στο μυαλο σας.Ευχαριστω Καλό μηχανάκι ακόμη φαντάζομαι πως δεν έχεις, άρα ανθρωπομεταφορέα που να μην σε ενδιαφέρει τι είναι, ακόμη δεν πιστεύω ότι θα ήθελες να έχεις. Η λογική θα έλεγε να πήγαινες σε κάτι μεγέθους segment B για να πάρεις κάτι σχετικά αξιόλογο κι όχι χάρχαλο, αλλά και για να είναι πιο μανιτζέβελο σε παρκαρίσματα και σε κίνηση. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε κοιτάς κάτι στο 80% του μπάτζετ σου για να έχεις περιθώριο για ένα σέρβις/μικρομαζέματα. ΑΝ όμως αποφασίσεις να ακούσεις το συναίσθημα θα σου πρότεινα και γω να κοιτούσες πολύ σοβαρά ΜΧ5. Και εξηγούμαι: Είναι κάμπριο ( IMHO πιο μπάνικο από hatch ), σαν μέγεθος δεν είναι κάτι τραγικό οπότε μπορεις να το έχεις σαν καθημερινό, αν έχει το μαμά ή παρεμφερές setup σε στήσιμο δεν θα είναι κουραστικό στο καθημερινό πάνε-έλα, είναι αρκετά αξιόπιστο, αν κατά περίπτωση γίνει καμιά στραβή έχει ανταλλακτικά εύκολα και σε καλές τιμές, στα χρήματά σου αν ψάξεις λίγο σε car και μάντρες θα βρεις καλής κατάστασης 1.6cc μκ1-μκ2, είναι σχετικά οικονομικό σε πάγια έξοδα και το σημαντικότερο θα γίνεις 1000 φορές καλύτερος οδηγός απ ότι αν έτρωγες 3-4 χρόνια πίσω απ το τιμόνι οποιουδήποτε polo-corsa-punto-yaris-getz. Το γκάζι του δεν είναι τρομερό, το κάθε άλλο θα έλεγα, οπότε περίπτωση να σε τρομάξει δεν υπάρχει. Να ξενερώσεις επίσης δεν παίζει γιατί η εμπειρία σου, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, είναι μόνο απ το αμάξι της σχολής σου. Αν με το καλό μαζέψεις μερικά χρήματα στο μέλλον μπορείς να μπεις και έτσι όπως είσαι, με μια 4άδα σοβαρά ελαστικά, σε μια πίστα να δεις αν σου αρέσει το άθλημα κάτι που δεν θα είχε νόημα να το κάνεις με οποιοδήποτε απ τα προαναφερθέντα hatchbacks. Το μόνο μείον που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό της πρακτικότητας, γιατί κακά τα ψέμματα είναι 2θέσιο. Όχι ότι δεν θα μπορείς να πας εσύ και η κοπέλα σου ή ένα φιλαράκι σου διακοπές, αλλά δεν θα μπορείς πχ να πετάξεις 2 βαλίτσες πράγματα ο καθένας για να φύγεις 1 μήνα στο νησί. Ή δεν θα μπορείς να βάλεις μέσα την 42άρα τηλεόραση να την πας στο σπίτι σου. Ή δεν θα μπορείς να καβαλήσεις το τάδε πεζοδρόμιο ( που για μένα είναι απαράδεκτο σαν κριτήριο ) για να πας για καφέ. Βλέπεις τι θέλεις και αναλόγως κρίνεις. Αν στο θέμα αγοράς, σου βάζουν βέτο οι γονείς λόγω της φύσης του αυτοκινήτου θα σου πρότεινα να έλεγες στο πατέρα σου, ή όποιος τελοσπάντων σου δίνει τα χρήματα που σου λείπουν, να έρθει μαζί σου για να το οδηγήσει και να διαπιστώσει ότι δεν είναι απαγορευτικό για πρώτο αυτοκίνητο. Με το καλό ότι κι αν πάρεις και καλά χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) απο τη στιγμη που δεν θες αμαξι που να ειναι η καυλα σου αλλα κατι να κανεις τη δουλεια σου,βαλε φιλτρα. Ξεκινα απο χρονολογια χλμ και κατεληξε σε αυτα που σε ενδιαφερουν ειναι σε καλη κατασταση κοκ. Προσωπικα ετσι θα ξεκινουσα Πιστευω πως κ εσυ σε αυτη την ηλικα δεν εψαχνες κατι για να κανεις μονο τη δουλεια σου.... Ξερεις πως πανε αυτα θες κατι που να κανει κατα καποιο τροπο τη διαφορα απο τα καθημερινα αμαξια, σιγουρα ομως να ειναι ασφαλες και αξιοπιστο γιαφτο και το ψαχνω τοσο πολυ... Φιλε γιωργο το MX-5 καταλαβενω οτι μπορει να ειναι το καταλυλοτερο αλλα οπως ειπες και εσυ ειναι μικρο και σιγουρα θα θελω να περνω 2-3 φιλαρακια να παμε για ενα καφε οποτε ψαχνω κατι που να εχει παρομια χαρακτηριστηκα με το MX-5 αλλα να μην ειναι 2θεσιο :/ Οσο για την εμπειρια μου που εχω στο δρομο ειναι κυριως απο ενα ποδηλατο κουρσα που οδηγαω εδω κ 6 χρονια και ενα C-50 που το οδηγαω εδω και 3-4 χρονακια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2015 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγώ λέω να κοιτάξεις κανά civic κανά corolla 1998++ που είναι τέρμα αξιόπιστα και ότι πρέπει για αρχάριο.. κινητήρες και κυβικά ποικίλουν.. συγκεκριμένα κοίτα για κανά corolla 98-00 G6 να γουστάρεις... βγάζει 1300,1400,1600 με 87-97-115 ίππους αντίστοιχα... πίστεψε με το 1.6 πηγαίνει μαλιοκούβαρα! για αξιοπιστία να μην μιλήσω νομίζω πως είναι γνωστό ο απροβλημάτιστος και ΑΣΠΑΣΤΟΣ κινητήρας που φοράνε να συγκεκριμένα... οικονομικότατα όλα τους σε βενζίνες και ανταλλακτικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσεις τι εστί ζημιά και πρόβλημα! όπως και αν έχει ψάξου όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα! μην βιαστείς σε καμία περίπτωση.. καλές αγορές συμφωνω!!! κατι παρομοιο με αυτο http://www.car.gr/cl...s/view/6134156/ ειναι οτι πρεπει να 1ο αυτοκινητο. εννοειτε πως πρεπει να το δεις σε μαστορα πριν το παρεις, οτι και να παρεις. ανταλλακτηκα απο αυτα βρησκεις πανευκολα και εχουν λογικη καταναλωση (6.5 λιτρα περιπου). ειναι αρχη ακομα και καλο ειναι να αποφυγεις ενα ακριβο αυτοκινητο. ομορφα τα puntakia που βαλαν καποιο απο πανω, αλλα ξεφευγεις πολυ απο το μπατζετ. παρε κατι μεχρι 2.5κ και οταν σε χ χρονια εισαι ανετα οικονομικα με δουλεια και τετοια, παιρνεις κατι καλυτερο, δε σε πηραν και τα χρονια. ολοι θελουμε evo x στα 18, αλλα καθε πραγμα στον καιρο του. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2015 από τον vaggelisK8600 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Τα Seat ειναι αξιοπιστα ?? Μου ειπε ενας φιλος μου για ενα Seat Ibiza που πουλαει και σκευτομουν να παω να το δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Τα Seat ειναι αξιοπιστα ?? Μου ειπε ενας φιλος μου για ενα Seat Ibiza που πουλαει και σκευτομουν να παω να το δω... Όλα είναι σχετικά... Αν ο φίλος σου το πρόσεχε δεν νομίζω να έχεις θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες