Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Καλησπερα λοιπον κι απο μενα ...ειμαι ο Βασιλης απο τον Πειραια....θα ηθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα την επιλογη της καταλληλης μηχανης... Ειμαι εντελως ανιδεος μεχρι σημερα....ειμαι 36 ετων και μολις πριν λιγο καιρο πηρα το διπλωμα.....περιμενω λοιπον τη γνωμη και τη συμβουλη σας.. Εκανα τα μαθηματα με τη Honda τη cb την 400 αρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Καλησπέρα, διπλωμα Α2 η Α; Γιατι με το 400ρι <3 εδινες για Α2 το καλοκαιρι που πήρα το διπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Τι χρηση θελεις να κανεις με τη μηχανη? Τι σου αρεσει σε στυλ? Ποσα χρηματα θα ηθελες να διαθεσεις? Πως σου φανηκε η χοντα σαν δυναμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αυτο που με ενδιαφερει φιλε Νικο ειναι κινηση στη πολη και αργοτερα ελαφρια ταξιδακια......μεχρι 3000 γιατι δεν παιζουν παραπανω...η honda ειναι πολυ δυναμικη ωραιαμου φανηκε φιλε μα εγω εχω με τη Yamaha κολλημα......εαν σου ελεγα πως σκεφτομαι το TDM τι θα μου ελεγες?Εχω διπλωμα τυπου Α 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 TDM μην παρεις ακομα,δεν ειναι για την εμπειρεια σου και δε θα μπορεις να το πας.Γνωμη μου εφοσον θελεις πολη,παρε ενα μοταρντακι με τα λευτα που εχεις αφου τα ταξιδια θα ειναι αραια και που και φανταζομαι κοντινα. Στη θεση σου θα διαλεγα ΧΤΧ,που χτυπας πολυ καλο σε αυτα τα χρηματα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Μμμμμμ δε μου αρεσει να πω την αληθεια..........ανεξαρτητα απο τη μαρκα εχω στο μυαλο μου καποια μοντελα που μου αρεσει το στυλ τους οπως...Transalp,KAWASAKI KLE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αλλα παντα μα παντα φιλε το πρωτο που γουσταρω και το τελευταιο ειναι μακραν το TDM..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Ευχαριστω Νικο για την αποψη σου....εχεις δικιο δε λεω μα ειναι αυτο που πραγματικα γουσταρω.......διαφορετικα εχωστο μυαλο μου βεβαια και της Honda το cb για τον πρωτο καιρο...μα παντα θα λιωνω για tdm .........οσο για το διπλωμα δεν εχει περιορισμο ειναι το Α το μεγαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Βασιλη, παρε ενα ΤΑ600-650 με κανα 1500 να παρεις το κολάι, και μετα απο καποιους μηνες/ετη, χωρις να χασεις χρηματα, το πουλας και παιρνεις την 900αρα που σου αρεσει. Για πρωτη η TDM ειναι πολυ νευρικη και αποτομη σε γκαζια/φρενα. Πιθανον να την καταφερεις, πιθανον και οχι. Μην το ρισκαρεις. Το transalp ειναι πολυ πιο προοδευτικο στα παντα. Το γκαζι που εχει ειναι αρκετο για να σου φερνει χαμογελα στα χειλη (ως αρχαριος οδηγος). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Eυχαριστω πολυ για τη γνωμη σας παιδια...... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα, για κίνηση στην πόλη το κατάλληλο μηχανάκι είναι το παπί. Οποιοδήποτε παπί. Η σκουτεράκι. Σου προτείνω να πάρεις ένα Yamaha ΧΤ το οποίο για εμένα είναι το πιο κατάλληλο μηχανάκι για Ελλάδα. Μιας και θα αντιμετωπίσεις πολύ χάλια δρόμους και πεζοδρόμια, καλό θα είναι να πάρεις ένα καλό κατσίκι, το οποίο θα μπορείς να το φορτώνεις και για ταξίδια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2015 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Το σωστοτερο ειναι αυτο που ειπαν τα παιδια παρε κατι οπως χτ τρανσαλπ κλε με λιγα λεφτά ώστε οταν το πουλησεις να παρεις πισω τα λεφτά σου και μετα απο κανα χρονο θα βαζεις και κατι στην ακρη θα δωσεις το μοτορι και θα εχεις 3000+ € να παρεις τδμ Καλη αγορα και καλωσόρισες στον κοσμο της μοτοσικλέτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 ΠΑρε TDM.. απλά τα πράματα... κ αν πέσεις λίγο στην αρχή θα ναι που δεν θα χεις συνηθίσει το βάρος της μηχανής.. μικρο φθορές δηλαδή συνηθισμένα πράματα.. Στην ηλικία σου έχεις ξεπεράσει τα καγκουρό-στάδια... οπότε θα σαι comple! Φιλικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teatime 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το TDM σου αρέσει μόνο σε εμφάνιση ή και σε θέμα οδήγησης? Την έχεις οδηγήσει? Αν όχι, γενικά είναι κοινή μηχανή, δεν έχεις κάποιον γνωστό να στη δώσει να την οδηγήσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ξεκίνα από κάτι με λιγότερα άλογα και λιγότερη ροπή από TDM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Παιδια θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το μοντελο της BMW το f650............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πραγματι μονο οπτικα την ξερω τη μηχανη....αυτο που με ενδιαφερει παιδια γενικοτερα ειναι καθαρα η συνετη οδηγηση για μετακινηση και μονο....ειμαι 36 ετων και λεκτορας στο Πανεπιστημιο Αθηνων η ζωη μου γενικα ειναι καθαρα συντηρητικη μεχρι αηδιας θα ελεγα....απλα.....μετακινηση τιποτε αλλο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Παιδια θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το μοντελο της BMW το f650............. F650 ποιας χρονολογιας? Ρωτω διοτι διαφερει η τιμη αγορας. Σε καθε περιπτωση προκειται περι καλης περιπτωσης για πρωτη μηχανη. Ιδιαιτερα απο το 2004 και μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πραγματι μονο οπτικα την ξερω τη μηχανη....αυτο που με ενδιαφερει παιδια γενικοτερα ειναι καθαρα η συνετη οδηγηση για μετακινηση και μονο....ειμαι 36 ετων και λεκτορας στο Πανεπιστημιο Αθηνων η ζωη μου γενικα ειναι καθαρα συντηρητικη μεχρι αηδιας θα ελεγα....απλα.....μετακινηση τιποτε αλλο...... Να ξέρεις ότι όποια απάντηση και να πάρεις θα ναι κάπως ελλειπής για να βοηθήσουμε περαιτέρω.. το ορθόν είναι να αναφέρεις κάποια πραματάκια. Όπως πχ.ΎψοςΚιλά/Σωματότυπο Τον λόγο που δεν πας σε scooter; Εφόσον το θες για μετακινήσεις και μόνο.. Τάξιδια είναι στο πλάνο; με μπαγκαζιέρες + βαλίτσες κτλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ναι ολα ειναι στο πλανο.....ειμαι 1.78 86 κιλα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 μια προταση απο εμενα ειναι να βρεις ενα φθηνο OnOff εως 1500€ το πολυ, και του χρονου τετοια εποχη να το πουλησεις χανοντας 200-300€ και να παρεις TDM ή οποιο σου κανει γουστο τελος παντων...σε αυτη την περιοδο θα εχεις αποκτησει μια Α εμπειρια και θα ειναι σαν να παιρνεις καινουριο μηχανακι...δεν θες πιστευω χαζοπεσιματα και λοιπες παπαριες στο μηχανακι που σ' αρεσει και θες να κρατησεις για καιρο, ετσι? π.χ. http://www.car.gr/cl...s/view/5932681/ http://www.car.gr/cl...s/view/5957726/ http://www.car.gr/cl...s/view/5740434/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ναι ετσι ειναι ............κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω.....γι αυτο ειπα για τη BMW την f650 του 2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Ναι ολα ειναι στο πλανο.....ειμαι 1.78 86 κιλα....... Ιδανικο το f650 για πρωτη μηχανη. Το ΤΑ ισως οχι, λογω υψους σελας και ογκου μηχανης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πάρε αυτό που σου αρέσει και ασχολήσου μαζί του. Βρες το μηχανάκι που κουμπώνεις πάνω του, όποιο και αν είναι αυτό. Άπειρος είσαι, θα μάθεις. Να το σέβεσαι, να σε σέβεται, να μην κάνεις τσιγκουνιές και όλα θα πάνε καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ναι ολα ειναι στο πλανο.....ειμαι 1.78 86 κιλα....... Οφ τόπικ, αλλά μια συμβουλή ποτέ δεν έβλαψε κάποιον. Είσαι βαρύς για το ύψος σου. Υπέρβαρος ήδη, και φλερτάρεις για το παχύσαρκος. Κάνε κάτι, πρόσεξε ίσως διατροφή και άσκησή σου, γιατί τα κιλά, ποτέ δεν είναι για καλό. Σε τι γνωστικό πεδίο είσαι Λέκτορας αν επιτρέπεται; Για τα μοντέλα μοτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου πω κάτι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2015 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες