Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Καλημέρα!!! Όπως λέει ο τίτλος, θέλω να παραδώσω την πινακίδα στη εφορία (στη κοινώς ακινήσια μηχανής). Το θέμα μου είναι ότι η μηχανή δεν είναι δηλωμένη στη εφορία (ξέρω βλακεία). Ξέρει κανείς τι πρόστιμο προβλέπεται, αν προβλέπεται; Άλλα χρέη προς την εφορία δεν υπάρχουν, τα τέλη είναι πληρωμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer63 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η μηχανές ΔΕΝ δηλώνονται στήν εφορία (φορολογική δήλωση) μόνο τα αυτοκίνητα.............. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2015 από τον fazer63 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν υπάρχει μη-δηλωμένη μοτοσυκλέτα. Με το που κάνεις μεταβίβαση ενός οχήματος, το πρώτο αρχείο που ενημερώνεται είναι του οικονομικών. Το κράτος και η εφορία ξέρει με ακρίβεια ημέρας, πότε πήρες τι. Είτε το δηλώσεις μετά, είτε όχι, τυπικό είναι το δήλωμα εκ μέρους σου. Για αυτό και ξέρει που να χρεώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Δεν έχει να κάνει με την ακινησία, μην σε απασχολεί καθόλου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2015 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Ευχαριστώ παιδιά!!! Να'στε καλά. Οπότε πάω άφοβα για ακινησία :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 παιζει να χεις και θεμα. ειχα παρομοια περιπτωση και στο τσακ γλυτωσα μπουγιουρντι περιποιημενο. γιατι? δεν ειχα δηλωσει την αγορα με υπευθυνη δηλωση.εστω και ενα εικονικο ποσο. ειναι απολυτως απαραιτητο. το προστιμο ηταν γ@μησε τα..μπορει να επεσα και σε βαρεμενο υπαλληλο..αλλα ποτε δεν ξερεις.. δε ξερω αν εχει να κανει παντως με την ακινησια,αλλα καλυτερα να ρωτησεις αν εχεις καποιον δικο σου σε εφορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 και εγώ από τότε που την πήρα δεν δήλωσα τίποτα και δεν μου ήρθε τίποτα σαν φόρος ...έχω παραδώσει και απο Οκτώβρη πινακίδες γιατι δεν την λειτουργώ το χειμώνα και παλι δεν ηρθε τιποτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 εμενα δε μου ηρθε με τη μορφη φορου,αλλα σαν προστιμο οταν χρειαστικε να συνδιαλαγω μαζι τους για ασχετο λογο.(εκκαθαριστικο,το οποιο και δε μπορουσα να παρω εξαιτιας του μπλεξιματος) σαν δηλωση δε λεει κατι η μηχανη φορολογικα(ακομα),αλλα πρεπει οπωσδηποτε να φενεται εμπροθεσμα η αγορα της.με υπευθυνη δηλωση και των 2 (αγοραστη-πωλητη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 εμενα δε μου ηρθε με τη μορφη φορου,αλλα σαν προστιμο οταν χρειαστικε να συνδιαλαγω μαζι τους για ασχετο λογο.(εκκαθαριστικο,το οποιο και δε μπορουσα να παρω εξαιτιας του μπλεξιματος) σαν δηλωση δε λεει κατι η μηχανη φορολογικα(ακομα),αλλα πρεπει οπωσδηποτε να φενεται εμπροθεσμα η αγορα της.με υπευθυνη δηλωση και των 2 (αγοραστη-πωλητη) δεν υπαρχει κανενα προστιμο μονο μ@λ@κας υπαλληλος που δεν ηξερε τη δουλεια του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Χάχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 οκ..για να το λες..κατι παραπανω θα ξερεις απο τους 2 εφοριακους γνωστους που ασχοληθηκαν για να το γλιτωσω στο τσακ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Αν τα στοιχεία είναι αληθή, που δε νομίζω το taxheaven να παρουσίαζε παραποιημένο νόμο, δε φαίνεται να χρειάζεται να έχει δηλωθεί.. link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) οκ..για να το λες..κατι παραπανω θα ξερεις απο τους 2 εφοριακους γνωστους που ασχοληθηκαν για να το γλιτωσω στο τσακ.. Επειδή έχει ξαναγίνει παρόμοια κουβέντα,4 λογιστές έχω ρωτήσει και οι 4 το ίδιο μου απάντησαν. Δεν χρειάζεται.Ετσι και αλλιώς όλα τα συστήματα είναι συνδεδεμένα πλέον και φαίνεται αν είναι στο όνομα σου κάτι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Δεν χρειάζεται να δηλωθεί σαν όχημα, γιατί δεν έχει τεκμήριο αλλά χρειάζεται να δηλωθεί η αγορά σαν αγαθό. Ρώτα στην εφορία για σίγουρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες