Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 εγω ειμαι ακομα δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Κι εγώ. Προέκυψε απρόοπτο μπλέξιμο. Θα ξεμπλέξω όμως σύντομα και θα έρθω, απλώς έχασα το ραντεβού. Γράψτε πού θα κάτσετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Τωρα σχολασα αλλά πάώ νά τη πέσω γιατί είμαι χώμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Kubrick ειμαστε ταχυδρομιου... Εξω στα στρογγυλα τραπεζακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 3μιση εφτασα στο χωριό κ πριν λίγο έφαγα. Νίκο αν εσύ με έπαιρνες τηλ δε στο σήκωμα γιατί είχα 5% μπαταρία κ περίμενα σημαντικό άλλο τηλ. δυστυχώς δε θα έρθω... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Εγω σε επαιρνα Στελιο, ναι... Νεξτ ταιμ, τωρα μες στο Πασχα κατι θα κανονισουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Εγω σε επαιρνα Στελιο, ναι... Νεξτ ταιμ, τωρα μες στο Πασχα κατι θα κανονισουμε. κατσατε πολυ? εγω ελεγα να ρθω κατ ευθειαν μετα τη δουλεια αλλα δεν παλευα. ημουν με 3.5 ωρες υπνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 νομιζω 5.30 φυγαμε. δεν πειραζει ρε σι, ελα στην επομενη συναντηση :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 φωτιά από κανάρια πουλιά είναι αυτό; άμα δεν πω εγώ την μαλακίτσα, ποιος θα το κάνει; :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 οχι βρε. Εκει ειναι το μοχλάκι που ανοιγει το καπώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Κανονίσατε καμια βολτίτσα μέσα στις γιορτές ή μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Κανονίσατε καμια βολτίτσα μέσα στις γιορτές ή μπα? ειχαμε πει να κανονισουμε αλλα ο καιρος δεν φαινεται να μας κανει την χαρη μεχρι στιγμης... off topic παιζει να σε ειδα σημερα βολου με ηρωων πολυτεχνειου το μεσημερακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Στο χωριο πριν λιγη ωρα μας εριξε και χαλαζι... τί παλιοκαιρος ειναι αυτος ρπμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 εδω μια χαρα ειναι! γιατι δε λες οτι ειανι σε παλιοσημειο το χωριο σου? :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Κανονίσατε καμια βολτίτσα μέσα στις γιορτές ή μπα? Τις γιορτές θα είμαι στο χωριό μου, αν κάτσει καμιά βόλτα και είμαι ευπρόσδεκτος ρίξτε σύρμα. Χρηστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 εδω μια χαρα ειναι! γιατι δε λες οτι ειανι σε παλιοσημειο το χωριο σου? :mB_kalo_e: Λογικα το συννεφο περασε απο νικαια με κατευθυνση βολο, οποτε μαλλον εσυ εισαι κωλοφαρδος κ τη γλυτωσες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SOTHRHS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Τις γιορτές θα είμαι στο χωριό μου, αν κάτσει καμιά βόλτα και είμαι ευπρόσδεκτος ρίξτε σύρμα. Χρηστος. εγω μεσα Χρησταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 εγω μεσα Χρησταρα εε ψιτ σεις οι δυο σα 'κει, τινος ειστε?? αμα κανονισουμε κατι, δεν εχει εισοδο, ανοιχτα για ολους ειναι. Μπρέστο, ΔΕΝ θα εισαι ευπροσδεκτος, μονο αν ερθεις με κανα βαμμενο στρομ μπλε-κιτρινο. Εκτος και αν φερουν ολοι μασκα ηλεκτροκολλησης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Mπλε σκουρο ειναι το θκομ. Χρηστος εγω και αλλος πιο πανω ειναι φιλος, Σωτηρης με ενα παλιο cbf 1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Από Πέμπτη ανοίγει ο καιρός πάντως οπότε αν δεν την κάνετε για κανένα χωριό κανονίζουμε κτ. Big boy όντως κ εγώ σε είδα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Γεια σας παιδιά απο Λάρισα Έχετε κάποιο σημείο συνάντησης; ή απο δω μεσα κανονιζονται βολτες συναντησεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Από εδώ μέσα φίλε. Καλώς όρισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Νεο αιμα? Καλως τον! Εγω μαλλον εδω θα μαι μαγκες... Κατι θα κανονισουμε, για βολτα ερχομαι δικαβαλος, ερχομαι με κουτι, οτι θελετε. Κι αν δεν μας κανει τη χαρη ο καιρος θα κανονισουμε κανα καφεδακι, Τασο θα φροντισουμε να μην κανονισουμε για πρωι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 τι θα λεγατε να κανονισουμε την πεμπτη ενα ποιοτικο καφεδακι? :D αν δεν μας κανει βεβαια την χαρη ο καιροςνα παμε βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Νεο αιμα? Καλως τον! Από εδώ μέσα φίλε. Καλώς όρισες. Καλως σας βρηκα και ελπιζω να τα πουμε σε καμμια βολτα, κανα καφε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες