basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 αντε ρε και εγω 17 ειμαι δευτερα λυκειου παω !!θα βαλω αυριω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 πως βαζουμαι εικονες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 εχεις πμ θα σ πω εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 εχεις πμ θα σ πω εκει τι ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 προσωπικο μνμ ...πανω απο εκει που λεει το περιεχομενο μου θα δεις μια κοκκινη ειδοποιηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Παιδια εβαψα μαυρες τις βασεις των πισω μαρσπιε με μαυρο ματ σπρει και ειναι πολυ ωραια (θα ανεβουν φωτο)..Θελω να βαψω και τη σχαρα και τις μπουκαλες αλλα φοβαμαι να βγαλω ροδα και δαγκανα.. Εχω 2 ερωτησεις: 1) Θελω να βαλω εξατμιση. Βρηκα μια απιντο με 45 ευρω (48 με μεταφορικα)..και μια νομπ1 με 42 ευρω αλλα πηρα τηλ και μου ειπε πως ο σιγαστηρας δεν βγαινει...η απιντο ειναι καλη?? Εσεις τι λετε? 2)Θελω να παρω και γραναζια 13-36 αλλα δεν βρισκω καποιο σετ..επισης δεν καταλαβαινω αυτο με τα βηματα και τι δηλωνει ο καθε αριθμος (420χ104 π.χ.). Μπορειτε να μου πειτε ενα μαγαζι με φθηνα ανταλλακτικα? εκτος απο νκ στελπετ δεν βρισκω αλλο .. α και μερικες στο καρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 1.μην βαφεις ρε με σπρει ξεβαφει πολυ ευκολα αν εχεις πιστολι να το προτιμισεις πολυ καλυτερο ειναι!! 2.ενας φιλος μου που εχει την nob1 ο σιγαστηρας βγαινει κανονικα ...εγω σου πρωτεινω την apido πολυ ωραιος θορυβος την ακουσα σε ενα ιννοβα και την ζηλεψα!! 3.για τα γραναζια κατεβα βολο εγω απο τον αλημαντηρη τα πηρα να παρεις και αλυσιδα τα αφεντικα μην παρεις μουφα γραναζια και αλυσιδα!! 4.http://www.nkmoto.gr/ για ανταλακτικα εγω παντα εδω κοιταω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 ναι μαλλονν την απιντο θα παραγγειλω! συντομα θα βαλω και γραναζια 13 36... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια. καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια. καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :D αναλογα για τι χρηση το θες ,αν το θες για μεγαλες αποστασεις οντος δεν κανουν αλλα για αστικο κυκλο ειναι τελειως διαφορετικο το μηχανακι σε καμια ανηφορα σχεδον δεν κατεβαζεις πρωτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Δεν το θελω για μεγαλες αποστασεις...ουτε το καλοκαιρι που θα πηγαινω για μπανιο θα μου χρειαστει πανω απο 90 το πολυ χλμ...και αμα τοσο ειναι αργο θα βαλω τα μαμα ξανα (για το καλοκαιρι). Ετσι και αλλιως οσοι εχουν ινοβα 13αρι βαζουν μπροστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 ωραιος εβγαλες και τους καθρεπτες απο οτι ειδα βαλε και το εξατμισονι μια αλλη μανετα ride it μια μικρη πινακιδα και θα γινει πενα το εργαλειο .. κοιτα την μανετα που εβαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 πολυ ωραιο... θα βαλω φωτο σε λιγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Και ξεκιναμε..εξυσα τις βασεις των μαρσπιε το εβαψα και τα βιδωσα και με τον ξαδερφο μια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 @achilleasv ωραιες ειναι οι βασεις των μαρςπιε. μην αρχισεις να ξυλωνεις φτερο, πινακιδα, ποδιες και τα σχετικα. ουτε το μοτερ να μην πειραξεις εκτος απο μια εξατμιση αν θες. ποσα χλμ εχει το παπι? @innova_xxx και το δικο σου πενα ειναι. ουτε εσυ μην το πειραξεις. ποσα χλμ εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 φτερο δεν βγαζω απλα μονο μια μικροτερη πινακιδα (+15 χλμ) χαχα...μοτερ ποτε δεν προκειται να μπει χερι, ποδιες φυσικα δεν βγαζω (που θα ειναι τα φλας μετα? ασε που δεν θα ναι ομορφο)...εξατμιση θελω να βαλω οπως επισης να βαλω τα πισω φλας μεσα στο φαναρι και να παρω ενα πιο μικρο φτερο και ασπρα καπακια φλας και πισω φαναριΤο πηρα με 13397 και τωρα εχει 13456,2 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 @achilleasv ωραιες ειναι οι βασεις των μαρςπιε. μην αρχισεις να ξυλωνεις φτερο, πινακιδα, ποδιες και τα σχετικα. ουτε το μοτερ να μην πειραξεις εκτος απο μια εξατμιση αν θες. ποσα χλμ εχει το παπι? @innova_xxx και το δικο σου πενα ειναι. ουτε εσυ μην το πειραξεις. ποσα χλμ εχει? φιλε μου εχει 5,900 το μοτερ για κανενα λογο δεν προκειται να το πειραξω μονο μια εξατμιση θα βαλω και μαλλον μια σελα γιατι η μανισια δεν βλεπεται ,....αααα προσφατα εβαλα και μια μικρη πινακιδα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 η μικρη πινακιδα θεωρειται παρανομη να ξερετε. απο τη στιγμη που εχετε πινακιδα πανω αφηστε την κανονικη B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 η μικρη πινακιδα θεωρειται παρανομη να ξερετε. απο τη στιγμη που εχετε πινακιδα πανω αφηστε την κανονικη B) παρανομη νομιζω θεωρειται μονο οταν περνας ΚΤΕΟ ....στην κυκλοφορια ειναι κανονικα νομιμη νομιζω..σωστα λεω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φυσικά και ΕΙΝΑΙ παράνομη και το πρόστιμο είναι πολύ υψηλό.ΥΓ Πόσα χλμ κερδίζετε βγάζοντας τους καθρέπτες ; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Φυσικά και ΕΙΝΑΙ παράνομη και το πρόστιμο είναι πολύ υψηλό. ΥΓ Πόσα χλμ κερδίζετε βγάζοντας τους καθρέπτες ; δεν παιζει να κερδιζεις τιποτα ...οι καθρεπτες βγαινουν καθαρα για λογους ομορφιας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Και τώρα στα σοβαρά ... Δεν καταλαβένετε πως είναι επικίνδυνο το να μην εχεις καθρέπτες ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 γιατι ρε φιλε τοσο δυσκολο ειναι να γυρνας λιγο το κεφαλι και δεν μενω και σε πολη ωστε να εχει τρελη κινηση ξερω οτι ειναι χρησιμοι αλλα δεν εχω νιωσει ποτε ανασφαλεια χωρις τους καθρεπτες αν τους χριαστω δυο βιδες ειναι τους βαζω παλι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 τους καθρεπτες τους εχω απλα τους εβγαζα σε καποιες φωτοσε λιγο ανεβαζω φωτο να δειτε..εβαψα το μικρο πλαστικο στην ποδια μαυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 επισης εβαλα και λεντ 8smd στην πινακιδα και στο πορειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες