basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 οοχ τωρα το ειδα το φαναρι-φλας .........γιατι εβαψες τα γνησια ??δεν θα περναει κτεο ετσι !με σπρευ τα εβαψες ?μειωσε καθολου το φως τους ? εγω εκανα τα πισω φλας με φιμε ζελατινα και δεν εμποδιζει καθολου το φως του και εδειξαν πολυ εμφανισιακα ........! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) εβαψες και το φαναρι πισω βλεπω. οταν το μετανιωσεις, θα ψαχνεις να βρεις γνησιο φαναρι. δεν ακουτε καθολου....υγ. ακομα να βαλεις το φτερο πισω? πισω γιατι το χαμηλωσες? για να χανει προσφυση ακομα η πιο ευκολα η μπροστα ροδα στις στροφες? Δεν το χαμηλωσα πισω! Ετσι φαινεται...ισα ισα πιο ψηλο απο μανισιο ειναι !Τα φλας και τη φαναριερα με κερι τα εκανα...καπνος ειναι και δεν μειωνεται το φως! Τα εκανα μεχρι να παρω λευκα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xYWsnwN9iSU Τις ρυθμισα μονος μου αλλα παλι χτυπανε ρε γαμ*το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις κοκκορακια? αν οντως ειναι οι βαλβιδες και δεν φορας αλλο εκκεντροφορο και εχεις σωστο διακενο για το μοντελο του μηχανακιου σου...επισης ενα τσεκαρισμα στα μυγδαλα του εκκεντροφορου... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Το μηχνκι εχει μονο 16000 χλμ ηπια οδηγηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν εχει να λεει αυτο,αμα εχει μεινει χωρις λαδια η με λιγα λαδια η ζημια μπορει να γινει και ας εχεις κανει και την καλυτερη οδηγηση...Αυτο το παλι θα ακουγεται και να τις ρυθμισουμε που σου ειπε ο μηχανικος ρωτα τον γιατι στο ειπε,γιατι για να στο ειπε κατι θα ειδε.Σε αλλα γιατι δεν ακουγονται?μεχρι τωρα γιατι δεν ειχες θεμα?ψαξου λιγο.Αμα φοραγες πολυ αγριο εκκεντροφορο θα λεγα ναι ειναι λογικο να ακουγονται αλλα εφοσον εισαι με μαμα εκκεντροφορο δεν επιτρεπεται...και ποσο μαλλον σε τετιο βαθμο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Το εφτιαξα και τωρα πιστευω εινι μια χαρα! Ποτε δεν εμεινε με λιγοστα λαδια. Παντα του βαζω 720 ml και δεν καει σταγονα!Ο μαστορας μου ειπε οτι σε κανενα ινοβα δεν τις κανει 0.10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Μπηκαν μαυρα yss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια.καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :DΑπο το καλοκαιρι εχω βαμενες μπουκαλες, βασεις μαρσπιε και σχαρα και ειναι σαν καινουρια! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 https://www.youtube.com/watch?v=k06Mu__MUBo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 @achilleasv τι διαολο ρε σι? μηπως σου ξεκουμπωσε καποιος αληταρας κανενα σωληνακι? 1η φορα το ακουω. δεν βγαζουν προβληματα γενικα τα innova αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Οχι δεν ειναι προβλημα..ο ψεκασμος πρεπει να ακουγεται λιγο...νομιζα πως χτυπαγαν βαλβιδες αλλα μου ειπε ο μηχανικος μου πως ο ψεκασμος ακουγεται και ειναι φυσιολογικο.Ετσι ανεβασα το βιντεο για ενημερωση και μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο θορυβο? τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Αν τυχον βρεθεις διπλα σε κανενα ινοβακι πεσε να το ακουσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) νομιζω εχει ιννοβα αχχαχαχαχα!*(εκτος αν το πουλησε) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Ειχε το καρμπ και το εδωσε (το χω δει στο φβ σε ενα παιδι απο λαρισα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Εχω βαλει και φτερο πισω με μικρη πινακιδ (αυριο βαζω καλυτερη φωτο απο διπλα)Ομως εδω και καιρο παρατηρησα ενα θορυβο τακ τακ τακ απο πισω και ηταν το αμορτισερ που βρισκει πανω στο πλαστικο γιατι???Να και φωτοκαι εδω μπορειτε να διακρινετε ποσο πιο εξω βρισκεται το αμορτισερ (αριστερα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αχιλλεα εγω τα χρονια πολλα στα λεω απο δω!(+σε μαρτυραω κιολας σορρυ χαχαχαχα)Οσο για το προβλημα σου,βλεπω οτι κατω εχεις βαλει(η σου χουν βαλει) πολλες ροδελες για να παταει μεχρι τερμα πισω το αμορτισερ στο κατω μερος του.Θα πρεπει να τσεκαρεις και την πανω μερια μηπως εχει και κει τιποτα ετσι ροδελες(απο τη μεσα μερια ομως) και κανει αποσταση το αμορτισερ με συνεπεια να σου βρισκει στο πλαστικο.Αν οχι τοτε ελεγξε το λαστιχακι του αμορτισερ μηπως εχει φαγωθει η εχει φυγει και παιζει, η ακομα και να σου εχει ξεβιδωθει κανα παξιμαδι...(παιρνουν καλο σφυξιμο αυτα-τουλαχιστον σε μενα αλλα απ οσο βλεπω και σε σενα ιδια ειναι)*(ρε μπαγασα ακριβως την ιδια δουλεια εκανα και γω σημερα με τις ροδελες στα αμορτισερια,βεβαια εμενα δεν εβρισκαν απλα φορουσε κατι ροδελες οτι να ναι γιατι δεν ειχα ασχοληθει ποτε εκει περα να κατσω να τις αλλαξω) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 από τον vagoskonti 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Αχιλλεα εγω τα χρονια πολλα στα λεω απο δω!(+σε μαρτυραω κιολας σορρυ χαχαχαχα)Οσο για το προβλημα σου,βλεπω οτι κατω εχεις βαλει(η σου χουν βαλει) πολλες ροδελες για να παταει μεχρι τερμα πισω το αμορτισερ στο κατω μερος του.Θα πρεπει να τσεκαρεις και την πανω μερια μηπως εχει και κει τιποτα ετσι ροδελες(απο τη μεσα μερια ομως) και κανει αποσταση το αμορτισερ με συνεπεια να σου βρισκει στο πλαστικο.Αν οχι τοτε ελεγξε το λαστιχακι του αμορτισερ μηπως εχει φαγωθει η εχει φυγει και παιζει, η ακομα και να σου εχει ξεβιδωθει κανα παξιμαδι...(παιρνουν καλο σφυξιμο αυτα-τουλαχιστον σε μενα αλλα απ οσο βλεπω και σε σενα ιδια ειναι)*(ρε μπαγασα ακριβως την ιδια δουλεια εκανα και γω σημερα με τις ροδελες στα αμορτισερια,βεβαια εμενα δεν εβρισκαν απλα φορουσε κατι ροδελες οτι να ναι γιατι δεν ειχα ασχοληθει ποτε εκει περα να κατσω να τις αλλαξω)Να σαι καλα Βαγγο! Ευχαριστω πολυ!Αυτο θα ελεγξω το Σαββατο.Εβαλα τις ροδελες για να φτασει να σφιξει το μπουλονι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 @achilleasv η εκανε λαθος ο υπαλληλος και σου εδωσε αναρτηση για αλλο παπι η αυτη η αναρτηση εχει γενικα προβλημα. οι yss που βαζουν στα innova ειναι ασιμι-νικελ και ειναι πιο λεπτες απο αυτες που εχεις. σαν αυτη που εχει το μπορντο-ασπρο innova i με τα πολλα νικελ. ειναι φθηνη και καλη. δωσε πισω αυτη που πηρες και παρε αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Ειχα ρωτησει στο φβ και μου ειπαν οτι και σε αλλους βρισκει....εγω μετα εφαγα το πλαστικο λιγο και τωρα ειναι πενα.....Μη μου λες τετοια τωρα....ποποοο Αν δεις πισω τον κωλο πιο πανω θα προσεξεις οτι η αριστερη βγαινει πιο εξω... Μολις ειδα το αρχειο φωτογραφιων του μηχανακιου και ειδα οτι και τα παλια αμορτισερ ειχαν ακριβως την ιδια διαταξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 στην πανω βαση της αναρτησης ειχε καμια ροδελα η κατι τετοιο? φενονται πιο χοντρες απο τις στοκ νομιζω γι'αυτο και βρησκει. αφου διορθωθηκε, κλαιν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Παρηγγειλα αυτην την αξατμιση http://www.car.gr/parts/view/7251332/ Ειχα ρωτησει σε αλλο μαγαζι που την ειχε ακριβοτερη και μου ειπε αυτη ειναι καταλληλη για μενα που θελω ταυτοχρονα μπασο και θορυβο καθως εχει πιο ανοιχτο τελικο(ισως και πιο μεγαλο αν κρινω απο τις φωτο απο οτι η απλη στρογγυλη) και ειδα και σε ενα ακομα μαγαζι οτι οντως ισχυουν αυτα αλλα απο εδω που την παρήγγειλα μου ειπαν οτι νομιζουν πως ειναι ιδια με την απλη (αλλα ετσι οπως το ελεγε δεν τον ακουγα πολυ σιγουρο μαλλον αερολογιες ελεγε)...Θα δουμε τι ισχυει σε 1-2 μερες...ειναι δεν ειναι πιο ανοιχτη η εξατμιση αυτη θα μεινει πανω και δεν περνω αλλη μετα...εχω βαρεθει να αγοραζω συνεχως εξατμισεις.. Μπυ αρεσει παρα πολυ το τελειωμα στην μπουκα! Παρα πολυ!!(Ρε Βασιλη που εισαι χαμενος????) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 @achilleasv δεν κακη. ανεβασε φωτο οταν τη βαλεις να δω πως ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Η εξατμιση ηρθε (οχι αυτη με την γυριστη μπουκα και το ανοιχτο τελικο ...ευτυχως εγινε μαλλον λαθος γιατι αυτη ακουγεται αρκετα οποτε με την ανοιχτη θα ειχα προβλημα...).Στην αρχη ξενερωσα που δεν ηταν αυτη που παρηγγειλλα αλλα επειδη περιμενα 1 βδομαδα λογω λαθους απο ελτα (οι ανθρωποι στο μαγαζι παρα πολυ εξυπηρετικοι monster Αυτες τις μερες θα βαλω και βιντεο(οταν εχω χρονο απο τα μαθηματα)Η εξατμιση ειναι εκπληκτικη! Αριστη ποιοτητα. Το καταλαβαινεις μολις την αγγιξεις! Απλα τελεια...ειδικα αν την συγκρινω με τις προηγουμενες μου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες