Jump to content
achilleasv

Honda Innova 125i (συμβιωση μαζι του)

Recommended Posts

οοχ τωρα το ειδα το φαναρι-φλας .........γιατι εβαψες τα γνησια ??

δεν θα περναει κτεο ετσι !

με σπρευ τα εβαψες ?μειωσε καθολου το φως τους ?

εγω εκανα τα πισω φλας με φιμε ζελατινα και δεν εμποδιζει καθολου το φως του και εδειξαν πολυ εμφανισιακα ........!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εβαψες και το φαναρι πισω βλεπω. οταν το μετανιωσεις, θα ψαχνεις να βρεις γνησιο φαναρι. δεν ακουτε καθολου....

υγ. ακομα να βαλεις το φτερο πισω? :biggrin:

πισω γιατι το χαμηλωσες? για να χανει προσφυση ακομα η πιο ευκολα η μπροστα ροδα στις στροφες? 

Δεν το χαμηλωσα πισω! Ετσι φαινεται...ισα ισα πιο ψηλο απο μανισιο ειναι !

Τα φλας και τη φαναριερα με κερι τα εκανα...καπνος ειναι και δεν μειωνεται το φως! Τα εκανα μεχρι να παρω λευκα!

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις κοκκορακια? αν οντως ειναι οι βαλβιδες και δεν φορας αλλο εκκεντροφορο και εχεις σωστο διακενο για το μοντελο του μηχανακιου σου...επισης ενα τσεκαρισμα στα μυγδαλα του εκκεντροφορου...

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχει να λεει αυτο,αμα εχει μεινει χωρις λαδια η με λιγα λαδια η ζημια μπορει να γινει και ας εχεις κανει και την καλυτερη οδηγηση...Αυτο το παλι θα ακουγεται και να τις ρυθμισουμε που σου ειπε ο μηχανικος ρωτα τον γιατι στο ειπε,γιατι για να στο ειπε κατι θα ειδε.Σε αλλα γιατι δεν ακουγονται?μεχρι τωρα γιατι δεν ειχες θεμα?ψαξου λιγο.Αμα φοραγες πολυ αγριο εκκεντροφορο θα λεγα ναι ειναι λογικο να ακουγονται αλλα εφοσον εισαι με μαμα εκκεντροφορο δεν επιτρεπεται...και ποσο μαλλον σε τετιο βαθμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εφτιαξα και τωρα πιστευω εινι μια χαρα! 

Ποτε δεν εμεινε με λιγοστα λαδια. Παντα του βαζω 720 ml και δεν καει σταγονα!

Ο μαστορας μου ειπε οτι σε κανενα ινοβα δεν τις κανει 0.10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια.

καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :D

Απο το καλοκαιρι εχω βαμενες μπουκαλες, βασεις μαρσπιε και σχαρα και ειναι σαν καινουρια! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@achilleasv τι διαολο ρε σι? μηπως σου ξεκουμπωσε καποιος αληταρας κανενα σωληνακι? 1η φορα το ακουω. δεν βγαζουν προβληματα γενικα τα innova αυτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν ειναι προβλημα..ο ψεκασμος πρεπει να ακουγεται λιγο...νομιζα πως χτυπαγαν βαλβιδες αλλα μου ειπε ο μηχανικος μου πως ο ψεκασμος ακουγεται και ειναι φυσιολογικο.

Ετσι ανεβασα το βιντεο για ενημερωση και μονο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω εχει ιννοβα αχχαχαχαχα!
*(εκτος αν το πουλησε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βαλει και φτερο πισω με μικρη πινακιδ (αυριο βαζω καλυτερη φωτο απο διπλα)

Ομως εδω και καιρο παρατηρησα ενα θορυβο τακ τακ τακ απο πισω και ηταν το αμορτισερ που βρισκει πανω στο πλαστικο γιατι???

Να και φωτο

IMG_20160217_140614_zps1hfprdk8.jpg

IMG_20160217_140654_zpsakc58rlu.jpg

και εδω μπορειτε να διακρινετε ποσο πιο εξω βρισκεται το αμορτισερ (αριστερα)

IMG_20160217_140715_zpsvd3xyrv7.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχιλλεα εγω τα χρονια πολλα στα λεω απο δω!(+σε μαρτυραω κιολας σορρυ χαχαχαχα)
Οσο για το προβλημα σου,βλεπω οτι κατω εχεις βαλει(η σου χουν βαλει) πολλες ροδελες για να παταει μεχρι τερμα πισω το αμορτισερ στο κατω μερος του.Θα πρεπει να τσεκαρεις και την πανω μερια μηπως εχει και κει τιποτα ετσι ροδελες(απο τη μεσα μερια ομως) και κανει αποσταση το αμορτισερ με συνεπεια να σου βρισκει στο πλαστικο.
Αν οχι τοτε ελεγξε το λαστιχακι του αμορτισερ μηπως εχει φαγωθει η εχει φυγει και παιζει, η ακομα και να σου εχει ξεβιδωθει κανα παξιμαδι...(παιρνουν καλο σφυξιμο αυτα-τουλαχιστον σε μενα αλλα απ οσο βλεπω και σε σενα ιδια ειναι)

*(ρε μπαγασα ακριβως την ιδια δουλεια εκανα και γω σημερα με τις ροδελες στα αμορτισερια,βεβαια εμενα δεν εβρισκαν απλα φορουσε κατι ροδελες οτι να ναι γιατι δεν ειχα ασχοληθει ποτε εκει περα να κατσω να τις αλλαξω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχιλλεα εγω τα χρονια πολλα στα λεω απο δω!(+σε μαρτυραω κιολας σορρυ χαχαχαχα)
Οσο για το προβλημα σου,βλεπω οτι κατω εχεις βαλει(η σου χουν βαλει) πολλες ροδελες για να παταει μεχρι τερμα πισω το αμορτισερ στο κατω μερος του.Θα πρεπει να τσεκαρεις και την πανω μερια μηπως εχει και κει τιποτα ετσι ροδελες(απο τη μεσα μερια ομως) και κανει αποσταση το αμορτισερ με συνεπεια να σου βρισκει στο πλαστικο.
Αν οχι τοτε ελεγξε το λαστιχακι του αμορτισερ μηπως εχει φαγωθει η εχει φυγει και παιζει, η ακομα και να σου εχει ξεβιδωθει κανα παξιμαδι...(παιρνουν καλο σφυξιμο αυτα-τουλαχιστον σε μενα αλλα απ οσο βλεπω και σε σενα ιδια ειναι)

*(ρε μπαγασα ακριβως την ιδια δουλεια εκανα και γω σημερα με τις ροδελες στα αμορτισερια,βεβαια εμενα δεν εβρισκαν απλα φορουσε κατι ροδελες οτι να ναι γιατι δεν ειχα ασχοληθει ποτε εκει περα να κατσω να τις αλλαξω)

Να σαι καλα Βαγγο! Ευχαριστω πολυ!

Αυτο θα ελεγξω το Σαββατο.

Εβαλα τις ροδελες για να φτασει να σφιξει το μπουλονι ;)

IMG_20160218_150003_zpssggtolq3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@achilleasv η εκανε λαθος ο υπαλληλος και σου εδωσε αναρτηση για αλλο παπι η αυτη η αναρτηση εχει γενικα προβλημα. οι yss που βαζουν στα innova ειναι ασιμι-νικελ και ειναι πιο λεπτες απο αυτες που εχεις. σαν αυτη που εχει το μπορντο-ασπρο innova i με τα πολλα νικελ. ειναι φθηνη και καλη. δωσε πισω αυτη που πηρες και παρε αλλη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα ρωτησει στο φβ και μου ειπαν οτι και σε αλλους βρισκει....εγω μετα εφαγα το πλαστικο λιγο και τωρα ειναι πενα.....
Μη μου λες τετοια τωρα....ποποοο

Αν δεις πισω τον κωλο πιο πανω θα προσεξεις οτι η αριστερη βγαινει πιο εξω...

Μολις ειδα το αρχειο φωτογραφιων του μηχανακιου και ειδα οτι και τα παλια αμορτισερ ειχαν ακριβως την ιδια διαταξη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην πανω βαση της αναρτησης ειχε καμια ροδελα η κατι τετοιο? φενονται πιο χοντρες απο τις στοκ νομιζω γι'αυτο και βρησκει. αφου διορθωθηκε, κλαιν. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρηγγειλα αυτην την αξατμιση http://www.car.gr/parts/view/7251332/ 

Ειχα ρωτησει σε αλλο μαγαζι που την ειχε ακριβοτερη και μου ειπε αυτη ειναι καταλληλη για μενα που θελω ταυτοχρονα μπασο και θορυβο καθως εχει πιο ανοιχτο τελικο(ισως και πιο μεγαλο αν κρινω απο τις φωτο απο οτι η απλη στρογγυλη) και ειδα και σε ενα ακομα μαγαζι οτι οντως ισχυουν αυτα αλλα απο εδω που την παρήγγειλα μου ειπαν οτι νομιζουν πως ειναι ιδια με την απλη (αλλα ετσι οπως το ελεγε δεν τον ακουγα πολυ σιγουρο μαλλον αερολογιες ελεγε)...Θα δουμε τι ισχυει σε 1-2 μερες...ειναι δεν ειναι πιο ανοιχτη η εξατμιση αυτη θα μεινει πανω και δεν περνω αλλη μετα...εχω βαρεθει να αγοραζω συνεχως εξατμισεις..

Μπυ αρεσει παρα πολυ το τελειωμα στην μπουκα! Παρα πολυ!!

(Ρε Βασιλη που εισαι χαμενος????)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εξατμιση ηρθε (οχι αυτη με την γυριστη μπουκα και το ανοιχτο τελικο ...ευτυχως εγινε μαλλον λαθος γιατι αυτη ακουγεται αρκετα οποτε με την ανοιχτη θα ειχα προβλημα...).

Στην αρχη ξενερωσα που δεν ηταν αυτη που παρηγγειλλα αλλα επειδη περιμενα 1 βδομαδα λογω λαθους απο ελτα (οι ανθρωποι στο μαγαζι παρα πολυ εξυπηρετικοι monster

IMG_20160302_135628_zps6k9i9xxg.jpg?t=14

IMG_20160302_135640_zpstnqepgty.jpg?t=14

IMG_20160302_145436_zpsbkour4na.jpg?t=14

IMG_20160303_120234_zps6jhtmh4j.jpg?t=14

IMG_20160302_192744_zpsny5hnqkq.jpg?t=14

IMG_20160303_120250_zps7myurslz.jpg?t=14

IMG_20160303_120308_zpsytc7rfnn.jpg?t=14

Αυτες τις μερες θα βαλω και βιντεο(οταν εχω χρονο απο τα μαθηματα)

Η εξατμιση ειναι εκπληκτικη! Αριστη ποιοτητα. Το καταλαβαινεις μολις την αγγιξεις! Απλα τελεια...ειδικα αν την συγκρινω με τις προηγουμενες μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα