Jump to content
achilleasv

Honda Innova 125i (συμβιωση μαζι του)

Recommended Posts

προσωπικο μνμ ...πανω απο εκει που λεει το περιεχομενο μου θα δεις μια κοκκινη ειδοποιηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια εβαψα μαυρες τις βασεις των πισω μαρσπιε με μαυρο ματ σπρει και ειναι πολυ ωραια (θα ανεβουν φωτο)..Θελω να βαψω και τη σχαρα και τις μπουκαλες αλλα φοβαμαι να βγαλω ροδα και δαγκανα..

Εχω 2 ερωτησεις:

1) Θελω να βαλω εξατμιση. Βρηκα μια απιντο με 45 ευρω (48 με μεταφορικα)..και μια νομπ1 με 42 ευρω αλλα πηρα τηλ και μου ειπε πως ο σιγαστηρας δεν βγαινει...η απιντο ειναι καλη?? Εσεις τι λετε?

2)Θελω να παρω και γραναζια 13-36 αλλα δεν βρισκω καποιο σετ..επισης δεν καταλαβαινω αυτο με τα βηματα και τι δηλωνει ο καθε αριθμος (420χ104 π.χ.). Μπορειτε να μου πειτε ενα μαγαζι με φθηνα ανταλλακτικα? εκτος απο νκ στελπετ δεν βρισκω αλλο .. α και μερικες στο καρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.μην βαφεις ρε με σπρει ξεβαφει πολυ ευκολα αν εχεις πιστολι να το προτιμισεις πολυ καλυτερο ειναι!!

2.ενας φιλος μου που εχει την nob1 ο σιγαστηρας βγαινει κανονικα ...εγω σου πρωτεινω την apido πολυ ωραιος θορυβος την ακουσα σε ενα ιννοβα και την ζηλεψα!!

3.για τα γραναζια κατεβα βολο εγω απο τον αλημαντηρη τα πηρα να παρεις και αλυσιδα τα αφεντικα μην παρεις μουφα γραναζια και αλυσιδα!!

4.http://www.nkmoto.gr/ για ανταλακτικα εγω παντα εδω κοιταω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια.

καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι βασεις των μαρσπιε, η μπροστινη αναρτηση και η σχαρα συνοδηγου θα γρατζουνιστουν με οτι και να τις βαψεις και θα φενονται χαλια.

καθε μηνα θα ειναι στο φανοποιο να τις ξαναβαφεις. αν βαλεις 13-36 γραναζια θα ειναι αρκετα κοντο. :D

αναλογα για τι χρηση το θες ,αν το θες για μεγαλες αποστασεις οντος δεν κανουν αλλα για αστικο κυκλο ειναι τελειως διαφορετικο το μηχανακι σε καμια ανηφορα σχεδον δεν κατεβαζεις πρωτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το θελω για μεγαλες αποστασεις...ουτε το καλοκαιρι που θα πηγαινω για μπανιο θα μου χρειαστει πανω απο 90 το πολυ χλμ...και αμα τοσο ειναι αργο θα βαλω τα μαμα ξανα (για το καλοκαιρι). Ετσι και αλλιως οσοι εχουν ινοβα 13αρι βαζουν μπροστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος εβγαλες και τους καθρεπτες απο οτι ειδα βαλε και το εξατμισονι μια αλλη μανετα ride it μια μικρη πινακιδα και θα γινει πενα το εργαλειο ..

κοιτα την μανετα που εβαλα

jkkd9s.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ξεκιναμε..εξυσα τις βασεις των μαρσπιε

DSC_0048_zps132d43ad.jpg

το εβαψα

DSC_0049_zps054daecf.jpg

και τα βιδωσα

DSC_0050_zps122b3c81.jpg

και με τον ξαδερφο μια

DSC_0051_zpsa3e82094.jpg

DSC_0052_zpsd03f7f29.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@achilleasv ωραιες ειναι οι βασεις των μαρςπιε. μην αρχισεις να ξυλωνεις φτερο, πινακιδα, ποδιες και τα σχετικα. ουτε το μοτερ να μην πειραξεις

εκτος απο μια εξατμιση αν θες. ποσα χλμ εχει το παπι?

@innova_xxx και το δικο σου πενα ειναι. ουτε εσυ μην το πειραξεις. ποσα χλμ εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτερο δεν βγαζω απλα μονο μια μικροτερη πινακιδα (+15 χλμ) χαχα...μοτερ ποτε δεν προκειται να μπει χερι, ποδιες φυσικα δεν βγαζω (που θα ειναι τα φλας μετα? ασε που δεν θα ναι ομορφο)...εξατμιση θελω να βαλω οπως επισης να βαλω τα πισω φλας μεσα στο φαναρι και να παρω ενα πιο μικρο φτερο και ασπρα καπακια φλας και πισω φαναρι

Το πηρα με 13397 και τωρα εχει 13456,2 χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@achilleasv ωραιες ειναι οι βασεις των μαρςπιε. μην αρχισεις να ξυλωνεις φτερο, πινακιδα, ποδιες και τα σχετικα. ουτε το μοτερ να μην πειραξεις

εκτος απο μια εξατμιση αν θες. ποσα χλμ εχει το παπι?

@innova_xxx και το δικο σου πενα ειναι. ουτε εσυ μην το πειραξεις. ποσα χλμ εχει?

φιλε μου εχει 5,900 το μοτερ για κανενα λογο δεν προκειται να το πειραξω μονο μια εξατμιση θα βαλω και μαλλον μια σελα γιατι η μανισια δεν βλεπεται ,....αααα προσφατα εβαλα και μια μικρη πινακιδα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μικρη πινακιδα θεωρειται παρανομη να ξερετε. απο τη στιγμη που εχετε πινακιδα πανω αφηστε την κανονικη B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μικρη πινακιδα θεωρειται παρανομη να ξερετε. απο τη στιγμη που εχετε πινακιδα πανω αφηστε την κανονικη B)

παρανομη νομιζω θεωρειται μονο οταν περνας ΚΤΕΟ ....στην κυκλοφορια ειναι κανονικα νομιμη νομιζω..σωστα λεω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και ΕΙΝΑΙ παράνομη και το πρόστιμο είναι πολύ υψηλό.

ΥΓ

Πόσα χλμ κερδίζετε βγάζοντας τους καθρέπτες ;

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και ΕΙΝΑΙ παράνομη και το πρόστιμο είναι πολύ υψηλό.

ΥΓ

Πόσα χλμ κερδίζετε βγάζοντας τους καθρέπτες ;

δεν παιζει να κερδιζεις τιποτα ...οι καθρεπτες βγαινουν καθαρα για λογους ομορφιας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τώρα στα σοβαρά ... Δεν καταλαβένετε πως είναι επικίνδυνο το να μην εχεις καθρέπτες ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ρε φιλε τοσο δυσκολο ειναι να γυρνας λιγο το κεφαλι και δεν μενω και σε πολη ωστε να εχει τρελη κινηση ξερω οτι ειναι χρησιμοι αλλα δεν εχω νιωσει ποτε ανασφαλεια χωρις τους καθρεπτες αν τους χριαστω δυο βιδες ειναι τους βαζω παλι !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τους καθρεπτες τους εχω απλα τους εβγαζα σε καποιες φωτο

σε λιγο ανεβαζω φωτο να δειτε..εβαψα το μικρο πλαστικο στην ποδια μαυρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα