stare 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Σκέφτομαι με τις αρχές του νέου χρόνου να προβώ στην αγορά νέας μηχανής...Καταρχήν να πω μερικά πράγματα, η εμπειρία μου στις μηχανές δεν είναι μεγάλη (κάτω από ένα έτος)...θα μου πείτε λίγο και θα πω οκ. Η τούμπα δεν έχει έρθει ακόμα και καθημερινά την περιμένω ... δεν τρέχω και δεν με νοιάζει να τρέχω.... Η μηχανή που οδηγάω τώρα, και την πήρα προκειμένου να μπω στον κόσμο της μοτοσυκλέτας είναι η yamaha mt-03 και πραγματικά την θεωρώ πολύ τίμια μηχανή και νιώθω ότι συγχωρεί και βοηθάει έναν αρχάριο τόσο να φτάσει στον προορισμό του όσο και να του διδάξει με σχετική ασφάλεια κάποια πράγματα σε επίπεδο δοκιμών. Το μεγάλο θέμα μου όμως είναι ότι μετά από τους 6 μήνες συμβίωσης μαζί της και δεδομένου ότι μου αρέσει και πηγαίνω στη δουλειά με μηχανή έχω τρελό πρόβλημα με τους χώρους. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος λέγοντας ότι μπαγκαζιέρα δεν έχω αγοράσει γιατί αισθητικά μου φαίνεται πολύ άσχημη + ότι τα πράγματα που κουβαλάω για δουλειά δεν ξέρω αν θα χωράνε σε μια μπαγκαζίερα (στην πλεινότητα των περιπτώσεων χρειάζομαι λάπτοπ, συμπράγκαλα, γκέτες, αδιάβροχα, Portable Printer + χώρο για το κράνος που το κουβαλάω στο χέρι συνέχεια + χώρο για μπουφάν μηχανής τριών εποχών που θα ήθελα να το αφήνω στη μηχανή και να βάζω σακάκι λόγω dress code)...αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κουβαλάω σαν νομάς ό,τι μπορώ να χωρέσω σε Backpack, ενώ όταν βρέχει έχω μεγάλο πρόβλημα χώρου μιας και δεν γίνεται να τα μεταφέρω όλα αυτά + ότι ρισκάρω λάπτοπ και Printer και όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή + ότι γίνομαι ΛΟΥΤΣΑ. Δεδομένων όλων αυτών πήρα την απόφαση να την δώσω την μηχανή προκειμένου να πάρω κάτι μεγαλύτερο, που να έχω επάρκεια χώρων και ανεμοκάλυψη. Να σημειώσω ότι δεν με νοιάζει η ταχύτητα στο καθημερινό, με απασχολούν οι χώροι, ενώ δεν θέλω να αγοράσω scooter (που θα ήταν μια από τις λύσεις). Στην σκέψη αυτή, να πω ότι στόχος είναι να διαθέσω μέχρι 11-12 χιλιάρικα (με δοσούλες φυσικά ένα μέρος...). Επίσης μου αρέσουν πολύ οι μηχανές retro στυλ, που προσωπικά τις θεωρώ διαχρονικές σε εμφάνιση, ενώ από τότε που άρχισα να κυκλοφορώ με μηχανή άρχισα να γλυκοκοιτάω τις cruiser (HD Κλπ)... Καταρχήν ανακεφαλαιώνω τις ανάγκες μου: - Μηχανή μεγάλου κυβισμού (800+) για διαδρομές και εθνική οδό κλπ - Χώρο για βαλίτσες - Ανεμοκάλυψη - Καθημερινή Χρήση ( Κοντά στο κέντρο με πέρασμα από κεντρικούς κομφουζιόδρομους 5-6 μήνες το χρόνο άνετα - Εθνικές κλπ 2-3 μήνες+, βόλτες και δουλειές) Ξεκίνησα να ψάχνω λοιπόν και καταλήγω ότι τις ανάγκες χώρων και ανεμοκάλυψης μου την καλύπτουν τρεις κατηγορίες 1) On - Off 2) touring 3) Cruiser με προσθήκη βαλιτσών και fairing Στη λίστα On-off είχα τις V- strom 1000 (2014), Triumph Tiger 800, BMW 1200 gs + adventure (μεταχειρισμένη), Touring: BMW R 1200 RT (μεταχειρισμένη) Και cruiser Μόνο την yamaha xvs 1300 midnight star Να σημειώσω ότι για την xvs 1300 βγαίνει και touring Μοντέλο έκτός ελλάδος (το xvs 1300 cfd ) Που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ... δείτε το εδώ: Οι κύριοι προβληματισμοί μου λοιπόν, γιατί η xvs 1300 μου αρέσει περισσότερο από όλες και ειδικά η CFD με batwing fairing και hard saddlebags, είναι οι εξής: 1) Το βάρος της μηχανής, χωρίς φέρινγκ και βαλίτσες είναι 300 κιλά....δεν έχω οδηγήσεις τόσο βαριά μηχανή...αλλά το βάρος μήπως θα είναι μαρτυρικό και θα τη συγχαθώ; ή με δεδομένο ότι το ύψος σέλας σε αυτές τις μηχανές είναι χαμηλά και πατάς πολύ καλά κάτω δεν θα είναι πρόβλημα να το διαχειριστώ; (1.80 Y, 90+ κιλα) 2) Στο δρόμο είναι δεδομένο ότι δεν θα χωράω σαν παπί μέσα στα αυτοκίνητα, αλλά θα είναι τόσο τραγική η διαφορά σε σχέση με ένα On-off με βαλίτσες;δεν με νοιάζει να χωράω να περάσω πάντα, ας σταματήσω και λίγο, αλλά όχι να γίνω και 100% αυτοκίνητο.... 3) Σε καμια ανηφοροκατηφόρα θα κάνω το σταυρό μου να την κουμαντάρω μην τσακιστώ; ενώ σε καμια λακούβα ή σαμαράκι μην τα γδάρω όλα από κάτω δεδομένου του ότι είναι χαμηλό; 4) Χωρίς να είμαι μηχανικός, έτσι όπως βλέπω την κλίση στο μπροστινό πιρούνι μειώνει αρκετά την γωνία στριψίματος και δεδομένου του βάρους της ακίνητη θα μανουβράρετε να την παρκάρω ή θα την βάζω σε πάρκινγκ;;; Πάντως test ride δεν παίζει και θα είναι ψηλό γουρούνι στο σακί, ακόμα και να δω αν μου κάνει η θέση οδήγησης... αλλά ρε γμτ μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ με batwing fairing και βαλίτσες... Η γνώμες σας;;;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Με εκτίμηση Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον stare Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χωρις να εχω εμπειριες με τη συγκεκριμενη και απλα βασισμενος σε οσα εμαθα παλαιοτερα που ασχολιομουν με τσοπερ θα σου δωσω μια αποψη, αλλα θα ξερουν καλυτερα οι "ειδικοι" Δε νομιζω οτι θα σε βολεψει πρακτικα αυτη η μηχανη. Εαν τη γουσταρεις απεριοριστα, περνα απο αντιπροσωπια να ανεβεις πανω και αν συνεχισεις να τη γουσταρεις ισως ειναι καλη επιλογη. Αλλα μονο γι' αυτο. Αντε και για το χωρο που εχουν οι βαλιτσες. Περα απο αυτο, ναι στις λακουβες λογικα θα ειναι κακη εμπειρια και ναι ειναι δυσκινητη. Και μονο το κρουισεραδικο τιμονι θα σου δημιουργησει θεμα στις μανουβρες σε σχεση με την καρατιμονα καποιου on-off. Για ανεβασματα σε πεζοδρομια και τα λοιπα μαλλον καλυτερα να το ξεχασεις, εκτος αν ψαχνεις καθε φορα να βρεις ραμπα. Δεν ειναι μηχανη πολης και θα το βλεπεις παντου. Πολυ καλυτερη επιλογη einai καποιο On-Off σαν αυτα που ανεφερες. Απο την αλλη εαν γουσταρεις τη συγκεκριμενη τσοπερια, ενω τα αλλα τα θες καθαρα για πρακτικους λογους, καλυτερα να παρεις το τσοπερ. Ειναι μεγαλο μαρτυριο να εχεις μηχανη που δε γουσταρεις. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Μπα, όχι, dont do it Faidon ! Τα τσοπεράκια τα παίρνεις γιατί τα γουστάρεις και όχι για πρακτικότητες,ανέσεις, στριψίματα, φορτώματα κλπ, δυστυχώς δεν κάνουν για τέτοιες χρήσεις όσο και να τα αγαπάω. Αν είσαι καψούρης με την πανέμορφη 1300άρα σου, τότε πάρτη για την καύλα και με τα ρέστα πάρε ένα smart έχει όσα ζητάς (και δεν κάνω καθόλου πλάκα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stare 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ευχαριστώ για τις σύντομες απαντήσεις αν και μου δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα όπως και το περίμενα... το XVS μου κάνει κλίκ περισσότερο από όλα - σε αυτά τα χρήματα - αλλά δεδομένου ότι θέλω να κυκλοφορώ καθημερινά με μηχανή πρέπει να κοιτάξω και το πρακτικό κομμάτι...ναι μεν γουστάρω cruiser στυλ αλλά θα την χρησιμοποιώ ως καθημερινό μεταφορικό μέσο και με τρομάζει το γεγονός να μην μπορώ να κινηθώ ( = τσάμπα λεφτά και θα αναγκάζομαι να πηγαίνω με αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει από τότε που καβάλησα μηχανή)....πέρασα από ντίλερς yamaha και κανένας δεν έχει διαθέσιμο το συγκεκριμένο να κάνω test ride...θα ήθελα να κάνω ένα test ride για να δω και πως είναι...πάντως εξωτερικά αλλά και σαν ήχος (V-twin) στο μυαλό μου δεν την συγκρίνω με On-off...στο θέμα καθημερινού όμως με προβληματίζει πολύ μιας και θέλω να πηγαίνω δουλειά με αυτή τη μηχανή... Απορώ όμως, στο δρόμο όταν βλέπω κάτι τυπάδες με harley street glide-road glide και τριβάλιτσα πως τις πάνε μέσα στην κίνηση (μιλάμε για ελιγμούς λές και έχουν 250άρια)... Κανένας που να έχει cruiser και να το κυκλοφορεί καθημερινά εδώ;; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον stare Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Και εγω θα ελεγα οσο κι αν δεν τα συμπαθεις τα αυτοκινητα να παρεις ενα smart για την δουλεια σου (αν βρεις diesel ακομα καλυτερα),ετσι θα κυκλοφορεις με ολα σου τα πραγματα για την δουλεια χωρις τον φοβο μην βραχουν η μην γινεις εσυ χαλια με το κουστουμακι σου που απαιτειται λογω dress code οπως λες. Με τα ρεστα απο τα 11-12 χιλιαρικα παιρνεις ενα μηχανακι που να σου αρεσει για να κανεις τις βολτες και τα γουστα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Απο αυτές που ανέφερες η V-Strom 1000 14 ΜΟυ ακούγεται η πιο δελεαστική αλλά και η πιο ακριβή ενδεχομένως σαν καινούργια. Αφού σου αρέσει το στυλ το τσοπερ αλλά θες ταυτόχρονα και σύγχρονες ανέσεις ρίξε μια ματιά στο Honda DN-01 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4958293/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5485430/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekSouvlaki 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 γενικα δεν νομιζω να εχεις τοσο μεγαλο προβλημα ωστε να μην μπορεις να μετακινηθεις στην πολη αλλα ακομα και να εχεις μπορεις να πας σε ενα μικροτερο τσοπεροειδες οπως καποια 883 harley-davinson Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Έλα οκ, κλασσική περίπτωση βλάβης. Ερωτεύτηκες ένα μηχανάκι και πας να το βγάλεις πως "λογικά" το καλύτερο για να κουβαλάς πράγματα στην πόλη είναι ένα 1300άρι τσόπερ. Δεν θα σου βγουν τα μαθηματικά οπότε όπως είπανε παραπάνω, κάνε το γούστο σου και πάρε και κάτι καθαρά πρακτικό. Χαμηλό τιμόνι + φαρδιά + μακριά + λίγο κόψιμο = ξέχνα χωσίματα και μανούβρες στα αυτοκίνητα Βάρος = πρόσεχε το παρκάρισμα αλλιώς θα τραβάς σαν δούλος Τιμή = μηχανάκι που δεν παρατάς όπου να'ναι και στα 3 σου τι θα πάθει, ούτε κοπανάς πεζοδρόμια όπως να'ναι. Και στην τελική ο χώρος για την οποία την θες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος με οποιαδήποτε άλλη. Δηλαδή, όσα πάρουν οι αποσκευές. Καλύτερα βάλε ένα 3βάλιτσο στο ΜΤ03, το σκέτο είναι ασχήμια, με τα 3 στρώνει λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Cruiser τόσο μεγάλη είναι μόνο για ταξίδια στο Αμέρικα με τις ατέλειωτες ευθείες, ακόμα και σε επαρχιακό στροφιλίκι θα σε κουράσει το συγκεκριμένο. Έτυχε και πήρα ένα για μια μικρή βόλτα μέσα στην Χαλκίδα και είναι σα να'χεις αμάξι. Ξεχνάς χωσίματα κτλ. Πρακτικό δεν το λες. Δεν παρκάρεις όπου να'ναι, μικρά πεζοδρόμια φυσικά και θ'ανέβει βέβαια αλλά θέλει ΠΟΛΥ χώρο οπουδήποτε. Το βάρος είναι μεγάλο αλλά είναι όλο εξαιρετικά χαμηλά, δεν το καταλαβαίνεις τόσο όσο σε κάποια on/off. Η κατανάλωση μέσα στην πόλη θα σε γονατίσει. ΔΕΝ είναι μηχανή πόλης. Όσον αφορά το κουβάλημα, μάλλον το'χεις λίγο λάθος. Αν το φορτώσεις βαλίτσες πίσω και πλάι θα μπορείς μεν να κουβαλήσεις κάποια πράγματα, αλλά μη σου πω με σκούτερ κουβαλάς περισσότερα. Δε μιλάμε άλλωστε για φόρτωμα ταξιδίου αλλά για σακούλες σούπερ μάρκετ, λάπτοπ κτλ. Επίσης, με τους κωλόδρομους που έχουμε θα σε κουράσει και θα κουραστεί. Δεν κοπανάει τραγικά αλλά όπως σε όλα τα cruiser, το νιώθεις, πόσο μάλλον δε με ένα τεράστιο cruiser. Αυτά τα κακά-πρακτικά-ρεαλιστικά. Τα καλά είναι ότι προφανώς είναι μια μηχανή ΚΟΥΚΛΑ που μόνο που τη βλέπεις χαίρεσαι και φυσικά για ταξίδια σε εθνικές είναι απλά δίτροχο σαλόνι, και για οδηγό και για συνεπιβάτη. Η ροπή της είναι απλά απολαυστική. Ένα μικρό γύρισμα του grip και τραβάει και τροχόσπιτο. Αν τη θες, να την πάρεις, αλλά όχι για την χρήση που θες. Καλύτερα πάρε ένα σκούτερ για την πόλη κι αυτό για τα υπόλοιπα. Αν δεν θέλεις σκούτερ αλλά επιμένεις στο στυλ και για τις καθημερινές σου μετακινήσεις πάρε κάτι μικρότερο και φθηνότερο. Υπάρχει και η sportster, η XV950 και διάφορα άλλα. Όσο για βροχές, κρύα κτλ. έχω να σου πω πως μ'αυτές τις μηχανές αν πετύχεις γερά νερά στον δρόμο έχεις γίνει λούτσα για πλάκα. Για το κρύο με ζελατίνα κάτι γίνεται αλλά αν θες πλήρη κάλυψη θες batwing fairing (μοιάζει περίπου μ'αυτό που έχει "μαμά" η 1300). Από μένα, επειδή κι εγώ τα'χω δει όλα με (μικρό βέβαια) τσοπεράκι αυτόν τον χειμώνα, καλύτερα να'χεις ένα αμάξι ίσα να κάνεις τη δουλειά σου για τέτοιες φάσεις και μια μηχανή που γουστάρεις για όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stare 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έλα οκ, κλασσική περίπτωση βλάβης. Ερωτεύτηκες ένα μηχανάκι και πας να το βγάλεις πως "λογικά" το καλύτερο για να κουβαλάς πράγματα στην πόλη είναι ένα 1300άρι τσόπερ. Δεν θα σου βγουν τα μαθηματικά οπότε όπως είπανε παραπάνω, κάνε το γούστο σου και πάρε και κάτι καθαρά πρακτικό. Φίλε Le Flwr, εννοείται ότι μου αρέσει περισσότερο το XVS αλλά βλέπω τους περιορισμούς του, και για αυτό μπαίνω στην διαδικασία και ρωτάω εδώ...για να μου πουν και κάποιοι με μεγαλύτερη πείρα ή/και γνώση την γνώμη τους...αλλιώς θα κινούσα την διαδικασία να το αποκτήσω και στη συνέχεια ενδεχομένως να το μετανιώσω... Το "λογικα" είναι το καλύτερο για να κουβαλάω δεν το είπα σε καμία περίπτωση, για αυτό παραπάνω αναφέρω και πρακτικές λύσεις ον-οφφ που μπορούν να μου δώσουν τα ίδια...βλ. v-strom και χωρίς να συμβιβάζομαι με βάρη-καθημερινή κίνηση κλπ...αλλά το αν μου αρέσει περισσότερο το v-strom σε σχέση με το xvs...όχι δεν μου αρέσει...για αυτό και προβληματίζομαι και ρωτάω... Αν δεν θέλεις σκούτερ αλλά επιμένεις στο στυλ και για τις καθημερινές σου μετακινήσεις πάρε κάτι μικρότερο και φθηνότερο. Υπάρχει και η sportster, η XV950 και διάφορα άλλα. Όσο για βροχές, κρύα κτλ. έχω να σου πω πως μ'αυτές τις μηχανές αν πετύχεις γερά νερά στον δρόμο έχεις γίνει λούτσα για πλάκα. Για το κρύο με ζελατίνα κάτι γίνεται αλλά αν θες πλήρη κάλυψη θες batwing fairing (μοιάζει περίπου μ'αυτό που έχει "μαμά" η 1300). Από μένα, επειδή κι εγώ τα'χω δει όλα με (μικρό βέβαια) τσοπεράκι αυτόν τον χειμώνα, καλύτερα να'χεις ένα αμάξι ίσα να κάνεις τη δουλειά σου για τέτοιες φάσεις και μια μηχανή που γουστάρεις για όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που λές για sporster το είχα σκεφτεί στην αρχή, αλλά 1ον καινούργιο π.χ βγαίνει στην ίδια σχεδόν τιμή (500 ευρώ διαφορά) με το XVS 1300 (καλύτερη προσφορά), 2ον ενώ με βολεύει σε μέγεθος και μου αρέσει το στυλ της cruiser δεν θα έχω καλή ανεμοκάλυψη όσο ένα Batwing fairing που θα έμπαινε στο 1300 άσε που τα φαίρινγκ στα σπορστερ (αν εξαιρέσω το μικρό που απλά "κρύβει" τα όργανα και δεν λύνει προβλήματα αέρα-κρύου) το κάνουν άσχημο κατά την άποψη μου και δεν θα το έβαζα...όσο για το XV950...καλύτερα να έπαιρνα το 883, μου αρέσει πολύ περισσότερο... Για να μην παρεξηγηθώ...σκοπός του θέματος δεν είναι να μου πείτε "Φίλε μη ανησυχείς ούτε για βάρη, ούτε για τίποτα πάρε το μηχανάκι και όλα καλά"...δεν θέλω να ακούσω αυτό...μου αρέσει κάτι που είναι δύσκολο να το έχω για καθημερινό, θέλω να το έχω όμως και ρωτάω ΠΟΣΟ δύσκολο είναι...αν είναι απάλευτο, επειδή θέλω καθημερινά να κυκλοφορώ με μηχανή θα κοιτάξω για κάποιο ον-οφφ, θα βάλω και ένα top case και τέλος, γιατί δεν παίζουν άλλα φράγκα για 2 μηχανές-ασφάλειες-τέλη-κλπ...άρα μία που θέλω και να την γουστάρω το πρωί όταν φεύγω να την καβαλάω και να μπορώ να κινηθώ καθημερινά... Όσο για το καθημερινό...αυτοκίνητο έχω αλλά με άλλη διάθεση ξεκινάω με τη μηχανή (είναι πραγματική βόλτα για τη δουλειά) και με άλλη μπαίνοντας στο αυτοκίνητο...για αυτό προτιμώ να πηγαίνω με τη μηχανή...αλλιώς πήγαινα με το αμάξι και δεν το συζητούσα.... Σε όλα τα θέματα κάνεις συμβιβασμούς, το πρακτικό μπορεί να μην σου αρέσει αλλά να βολεύει...αυτό που σου αρέσει να μην βολεύει, αλλά επειδή το γουστάρεις να κάνεις υποχωρήσεις...την χρυσή τομή ψάχνω και εγώ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον stare Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Αν σ'αρέσει η sportster πάρ'την, από αξεσουάρ έχει άπειρα για να το κάνεις όσο touring θες. Είναι ΠΟΛΥ πιο ματζόβολη για καθημερινές μετακινήσεις. Απ'την άλλη, αν σου αρέσει τόσο η 1300 και έχεις κολλήσει απλά την παίρνεις, τη γουστάρεις αλλά ζεις με τους περιορισμούς της. Αν πραγματικά σου αρέσει εγώ λέω χτύπα την, δεν έχει και πολύ νόημα να πάρεις μια strom απλά επειδή είναι βολική και να μη δεθείς ποτέ μαζί της. Κακά τα ψέμματα, η μηχανή είναι γούστα, αλλιώς θα'χαμε όλοι σκούτερ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Κοιταξε το XV950 που εχει ωραια τσοπεραδικη αισθηση αλλα ειναι πιο μαζεμενο απο το Cruiser. Και βγαινει και 9 χιλιαρικα κι μπορεις να χωσεις βαλιστες και τα συναφη χωρις να ξεφυγεις απο τον προυπολογισμο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ωραίο είναι χτύπα το. Το ντεπόζιτο λίγο με χαλάει είναι τελείως κενό.... Βέβαια για δουλειές και εντός Ελληνικών δρόμων παίρνεις mega scooter και ένα Yamaha κατσίκι ΧΤ. Το custom περνάει δύσκολα ανάμεσα στα αμάξια. Βάζεις μπουρί Kresky και κάνουν χώρο να περάσεις τα αμάξια πριν φτάσεις ανάμεσα τους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Φίλε Le Flwr, εννοείται ότι μου αρέσει περισσότερο το XVS αλλά βλέπω τους περιορισμούς του, και για αυτό μπαίνω στην διαδικασία και ρωτάω εδώ...για να μου πουν και κάποιοι με μεγαλύτερη πείρα ή/και γνώση την γνώμη τους...αλλιώς θα κινούσα την διαδικασία να το αποκτήσω και στη συνέχεια ενδεχομένως να το μετανιώσω... Το "λογικα" είναι το καλύτερο για να κουβαλάω δεν το είπα σε καμία περίπτωση, για αυτό παραπάνω αναφέρω και πρακτικές λύσεις ον-οφφ που μπορούν να μου δώσουν τα ίδια...βλ. v-strom και χωρίς να συμβιβάζομαι με βάρη-καθημερινή κίνηση κλπ...αλλά το αν μου αρέσει περισσότερο το v-strom σε σχέση με το xvs...όχι δεν μου αρέσει...για αυτό και προβληματίζομαι και ρωτάω... Ster δεν το είπα χλευαστικά, απλά για να καταλάβεις πως είναι πολύ τυπική η περίπτωση σου και σε νιώθω. Συχνότατα διαβάζει κανείς θέματα από κάποιον που έχει φάει κατραπακιά και επειδή ε άνθρωποι είμαστε και οι εποχές είναι αυτές που είναι, δεν του πάει να πει "δε γαμιέται, δώσε τα ευρώ για τον έρωτα" αλλά ψάχνει διαφορές 0.5λτ/100χλμ στις καταναλώσεις για να εκλογικεύσει την επιλογή του. Από εδώ που κάθομαι, κάνει καρα-μπαμ πως το ψήνεις το μηχανάκι. Υπάρχουν πολλά που θα σου κάνουν την δουλειά πολύ καλύτερα, αλλά δεν θα είναι ΑΥΤΗ και όπως είπαν τα παιδιά είναι μαλακία μεγάλη να πάρεις μηχανή που δεν θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Μην το πάρεις για μένα. Οι πλαινές βαλίτσες θα είναι μαρτύριο. On-off πάρε που θα του βάλεις το μεγαλύτερο δυνατό top case τύπου maxia 55 και ένα καλό tank bag, να έχεις τους χώρους σου πάνω στη μηχανή και όχι έξω απ αυτή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Μεγαλο σε ογκο και κυβικα αλλα και πολύ βαρύ για καθημερινη χρηση, θεωρω ότι θα σε κουρασει γρηγορα και μετα θα δυσκολευτείς να το δωσεις. Λυπάμαι που θα στο πω αλλα περιγραφεις ένα μεγκα σκουτερ για τις ανάγκες σου, ισως θα επρεπε να παρεις ένα σκουτερ για την δουλεια και την μοτο της καρδια σου για βολτες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 κανε τον κυκλο σου οδηγωντας-δοκιμαζοντας ολα τα ηδη μηχανων,κ αν ακομα επιμενεις οτι θες κατι τετοιο προχωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εντωμεταξύ η πλάκα ειναι ότι έχεις ήδη ένα ´απο τα καλύτερα μηχανάκια για την πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Burgman 200cc ή κάτι παρεμφερές καναπεδάτο με λίγα κυβικά και χώρους για κάθε μέρα, μεταχειρισμένο για μειωμένη αρχική τιμή. Αυτό περιγράφεις, αλλά στην μηχανή δεν έχει ορθολογισμούς οπότε πάρε την 1300άρα και αν δεις σε κουράζει πας και κάναν μήνα στην δουλειά με το 4τροχο, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα το μτ-03 μουλάρι με τριβάλιτσο - τανκμπαγκ - ζελατίνα και θα αγόραζα καμιά 1000+cc dyna ΓΥΜΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SOTHRHS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 να πω και γω με τη σειρα μου οτι αυτο που εχεις μια χαρα ειναι!τωρα αν γουσταρεις αλλαγη οκ εσυ ξερεις τι θα σε βολεψει περισσοτερο σκεψου βεβαια οτι τα τσοπερ τα ψιλοπαντρευεσαι με οτι συνεπαγεται αυτο αν μετανοιωσεις για την αγορα σου.. και ξαναλεω...θες μονο για τη δουλεια σου ως επι το πλειστον και καμια βολτα αμα τυχει πχ???αν ειναι ετσι κρατα αυτο που χεις.. η πρακτικοτητα με αυτο που κοιτας παει περιπατο δυστυχως... μονο εσυ ξερεις και κανεις αλλος!!καλη τυχη λοιπον οτι και αν επιλεξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες