spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 ενταξει αφου το διευκρινιζει απο κατω. αλλα εγω θα προτιμουσα δυο ξεχωριστα χαρτια γιατι απλα πες οτι δεν θελετε να τα πληρωσετε θα πρεπει να κατωρηθουν σε 2 αφμ ξεχωριστα. τελος παντων. το προστιμο ως προστιμο ειναι σωστο τωρα γιατι σου ειπαν για 1000 ευρω δεν ξερω. να μιλησεις με τον διοικητη.μην το δεχτεις αυτο γιατι για δικυκλα ειναι συγκεκριμενο το προστιμο 250 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 ενταξει αφου το διευκρινιζει απο κατω. αλλα εγω θα προτιμουσα δυο ξεχωριστα χαρτια γιατι απλα πες οτι δεν θελετε να τα πληρωσετε θα πρεπει να κατωρηθουν σε 2 αφμ ξεχωριστα. τελος παντων. το προστιμο ως προστιμο ειναι σωστο τωρα γιατι σου ειπαν για 1000 ευρω δεν ξερω. να μιλησεις με τον διοικητη.μην το δεχτεις αυτο γιατι για δικυκλα ειναι συγκεκριμενο το προστιμο 250 ευρω. Πιστευεις ομως οτι εχουν την δυνατοτητα να μου το κανουν αυτο?λλαγει προστιμο μετα απο 3 μηνες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polikos arkoudos 220 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 εγω θα σου πω το αντιθετο. γιατι να πληρωσει ο ιδιοκτητης και οχι ο οδηγος? π.χ εγω ειμαι ιδιοκτητης ανασφαλιστου και δεν το κυκλοφορω. το εχω μονιμα σε οικοπεδο μου (οχι σε δημοσιο δρομο) παρκαρισμενο και το παιρνει κρυφα ο αδερφος μου και τον ποιανουν. γιατι να την πληρωσω και εγω? αρα φταινει και οι δυο. οσο για το δικαστηριο θα γινει σε 9 - 12 μηνες. και οπως σου ειπα κατα 90% να μην εχεις θεμα και κατα 10% να τσιμπησεις προστιμο απο 150 μεχρι 300 το πολυ θελω να πιστευω αναλογα τον Προεδρο Καταλαβαίνω τη σκέψη σου, αλλά αυτή η περίπτωση που αναφέρεις δεν ισχύει πλέον, αν δεν έχεις ασφάλεια και δεν έχεις παραδώσει πινακίδες τότε είσαι παράνομος σαν ιδιοκτήτης, απλά το αναφέρω για να καταλάβουμε τι ισχύει, αφού το κράτος υποτίθεται τιμωρεί τον ιδιοκτήτη γι'αυτό και σε αυτόν επιρρίπτει την ευθύνη, τέλος πάντων, εγώ καταλαβαίνω ότι το κράτος εκμεταλλεύεται την κάθε κατάσταση αφού την δημιουργεί πρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πιστευεις ομως οτι εχουν την δυνατοτητα να μου το κανουν αυτο?λλαγει προστιμο μετα απο 3 μηνες? Μου φάνηκε ότι το έγραψα και παρά πάνω Πήγαινε πλήρωσε με την κλήση αυτό ακριβώς το ποσό που γράφει να τελειώνεις. Μετά την πληρωμή και την καταχώρηση στο σύστημα της εξόφλησης και την έκδοση εξοφλητικού διπλότυπου κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα εκ των υστερων. Αν θες το καταλαβαίνεις, αν δεν θες δεν μπορώ να σε υποχρεώσω κιόλας. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Μου φάνηκε ότι το έγραψα και παρά πάνω Πήγαινε πλήρωσε με την κλήση αυτό ακριβώς το ποσό που γράφει να τελειώνεις. Μετά την πληρωμή και την καταχώρηση στο σύστημα της εξόφλησης και την έκδοση εξοφλητικού διπλότυπου κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα εκ των υστερων. Αν θες το καταλαβαίνεις, αν δεν θες δεν μπορώ να σε υποχρεώσω κιόλας. καταλαβαινω απλα με εχουν αγχωσει καπως για αυτο επιμενω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσει πρόστιμο ο οδηγός, ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για την ασφάλιση του οχήματος; Ο οδηγός οφείλει να έχει ελέγξει αν το όχημα που οδηγεί έχει όλα τα απαραίτητα έγραφα, καθώς και ο ιδιοκτήτης οφείλει να ξέρει αν ο οδηγός στον οποίο το δανείζει έχει δίπλωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 το μηχανακι ειχα κανονισω να το αγορασω και την μερα της μεταβιβασης που πηγαινα στο μαστορα και να το κοιταξει με σταματησαν. Το αγόρασες, τελικά ? Πάνε 2 μηνες, απο τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Το αγόρασες, τελικά ? Πάνε 2 μηνες, απο τοτε. Το εχω συμφωνησει προφορικα απλα θα δινω τα λεφτα με δοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Το εχω συμφωνησει προφορικα απλα θα δινω τα λεφτα με δοσεις Και θα...πληρώσεις και άλλα 500ε, διοτι αυτός δεν το'χε ασφαλίσει ? Δεν τη βλεπω και τοσο καλη την τιμη, για 50άρι... Πόσο θα το πάρεις, αλήθεια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Και θα...πληρώσεις και άλλα 500ε, διοτι αυτός δεν το'χε ασφαλίσει ? Δεν τη βλεπω και τοσο καλη την τιμη, για 50άρι... Πόσο θα το πάρεις, αλήθεια ? ναι θα τα πληρωσω το ειχε σε ακινησια πολυ καιρο αλλα δεν μου ειχε πει οτι δεν ειχε ασφαλεια και οταν με εγραψαν τον ρωτησα αμα εχει μου ειπε οτι το μηχανακι αυτο επειδη ειναι 50cc δεν χρειαζεται..δηλαδη δεν ειχε κανει ποτε ασφαλεια αλλα εγω φταιω που δεν το σκεφτηκα..θα το παρω 350 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 ναι θα τα πληρωσω το ειχε σε ακινησια πολυ καιρο αλλα δεν μου ειχε πει οτι δεν ειχε ασφαλεια και οταν με εγραψαν τον ρωτησα αμα εχει μου ειπε οτι το μηχανακι αυτο επειδη ειναι 50cc δεν χρειαζεται..δηλαδη δεν ειχε κανει ποτε ασφαλεια αλλα εγω φταιω που δεν το σκεφτηκα..θα το παρω 350 Οτιδηποτε βγαζει πινακιδα και κυκλοφορει στον δρομο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να φερει την αναλογη ασφαλεια! Στην περιπτωση των 50 κυβικων απλα δεν πληρωνεις τελη κυκλοφοριας αλλα καθε χρονο θεωρεις την αδεια σου στην τροχαια, οποτε μια η αλλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Οτιδηποτε βγαζει πινακιδα και κυκλοφορει στον δρομο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να φερει την αναλογη ασφαλεια! Στην περιπτωση των 50 κυβικων απλα δεν πληρωνεις τελη κυκλοφοριας αλλα καθε χρονο θεωρεις την αδεια σου στην τροχαια, οποτε μια η αλλη! Εγω τα ξερω αυτα αυτος δεν τα ηξερα και τα λουστικα εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εγω τα ξερω αυτα αυτος δεν τα ηξερα και τα λουστικα εγω! Αδεια κυκλοφορίας, είχε το παπί? Την κράτησαν οι μπλέ, μηπως ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Αδεια κυκλοφορίας, είχε το παπί? Την κράτησαν οι μπλέ, μηπως ? ειχε ναι και την πηραν και αυτην μεχρι να πληρωσω την κληση ή εως 6 μηνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 ειχε ναι και την πηραν και αυτην μεχρι να πληρωσω την κληση ή εως 6 μηνες. Ενα-ενα, μας τα λές.... Γνωρίζεις ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθούν όλες οι ανανεωσεις στην άδεια κυκλοφορίας, για να στην δωσουν πίσω ? Απο ποιο έτος, εχει να κανει ανανεωση ο κάτοχος του παπιού ? Ακριβα θα σου πάει, το μαλλί..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ενα-ενα, μας τα λές.... Γνωρίζεις ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθούν όλες οι ανανεωσεις στην άδεια κυκλοφορίας, για να στην δωσουν πίσω ? Απο ποιο έτος, εχει να κανει ανανεωση ο κάτοχος του παπιού ? Ακριβα θα σου πάει, το μαλλί..... δεν εχει κανει ποτε ανανεωση αλλα αυτα θα μου τα αφαιρεση απο την τιμη τα εχουμε κανονισει αυτα.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον pateris99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ποιό έτος, εκδόθηκε η αδεια κυκλοφορίας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ποιό έτος, εκδόθηκε η αδεια κυκλοφορίας ? δεν θυμαμαι παντως οταν πηγα για την μεταβιβαση τον Οκτωβριο επρεπε να πληρωσω 50 ευρω για τις ανανεωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Τι παπί ειναι ? Μαρκα, μοντελο... Που θα παει, θα βγαλουμε πόσο ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Τι παπί ειναι ? Μαρκα, μοντελο... Που θα παει, θα βγαλουμε πόσο ειναι. gillera runner 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες