johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 καλησπερα σας επειδη ειμαι ολη μερα στο μεκανακι επανω και σημερα ειχε βροχα ολη μερα εχω ενα προβλημα εχω δοκιμασει τα παντα (σχεδον) και δεν μπορω να κρατησω τα ποδια μου στεγνα,μετα απο 2-3 ωρες θα μπει νερο μεσα τι κανω?? να παω να παρω γαλοτσες να ξεμπερδευω??? αλλα γαλοτσες?? δεν μου ακοιγεται σωστο για πειτε Τσέκαρε τα salomon.. ..Υπάρχουν και μποτάκια εννοείται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Παιδιά όσοι λέτε ότι οι γκέτες δεν κάνουν για να περπατήσεις και ότι θα χαλάσουν τις έχετε δοκιμάσει? γιατί οι γκέτες αυτές προορίζονται για ορειβατική χρήση - περπάτημα είτε σε βρεγμένη βλάστηση είτε σε χιόνι που το παπούτσι βυθίζεται και παίρνει νερό ή χιόνι απο πάνω. για αυτό είναι φτιαγμένες για περπάτημα. παρόλα αυτά για την μηχανή δεν θα τις πρότεινα γιατί η θέση οδήγησης και τα νερά που στραγγίζουν απο πάνω μπορεί και να γλύψουν τελικά και να περάσουν. Παπόυτσια σαν αυτά που πρότεινε ο σάββας είναι μια καλή λύση (έχω gore-tex μποτάκι 4 χρόνια τώρα και δεν μασάει μία ΑΛΛΑ το βράδυ που γυρίζεις σπίτι δεν πρέπει να το βάλεις να στεγνώσει σε καλοριφέρ κοντά για να είναι έτοιμο την άλλη μέρα. το πολύ πολύ με ανεμιστήρα.) με την γαλότσα θεωρώ δεδομένο οτι η κάλτσα σου μέσα θα είναι μούσκεμα απο την ίδια την ζέστη που παράγει το σώμα σου και πολύ σύντομα τα πόδια σου παγωμένα αφού δεν παρέχει καμία θερμομόνωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Παιδιά όσοι λέτε ότι οι γκέτες δεν κάνουν για να περπατήσεις και ότι θα χαλάσουν τις έχετε δοκιμάσει? γιατί οι γκέτες αυτές προορίζονται για ορειβατική χρήση - περπάτημα είτε σε βρεγμένη βλάστηση είτε σε χιόνι που το παπούτσι βυθίζεται και παίρνει νερό ή χιόνι απο πάνω. για αυτό είναι φτιαγμένες για περπάτημα. παρόλα αυτά για την μηχανή δεν θα τις πρότεινα γιατί η θέση οδήγησης και τα νερά που στραγγίζουν απο πάνω μπορεί και να γλύψουν τελικά και να περάσουν. Παπόυτσια σαν αυτά που πρότεινε ο σάββας είναι μια καλή λύση (έχω gore-tex μποτάκι 4 χρόνια τώρα και δεν μασάει μία ΑΛΛΑ το βράδυ που γυρίζεις σπίτι δεν πρέπει να το βάλεις να στεγνώσει σε καλοριφέρ κοντά για να είναι έτοιμο την άλλη μέρα. το πολύ πολύ με ανεμιστήρα.) με την γαλότσα θεωρώ δεδομένο οτι η κάλτσα σου μέσα θα είναι μούσκεμα απο την ίδια την ζέστη που παράγει το σώμα σου και πολύ σύντομα τα πόδια σου παγωμένα αφού δεν παρέχει καμία θερμομόνωση. Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Βλέπω ακόμα και σε site που τις διαφημίζουν τις φωτογραφίες με φορεμένες τις γκέτες πάνω από το αδιάβροχο παντελόνι και αναρωτιέμαι, τόσο βλήματα παίζει να είναι? Φοράς αδιάβροχο παντελόνι, φοράς αδιάβροχη γκέτα και μου την έχεις από πάνω. Και περιμένεις το νερό να μην περάσει αφού πάει αντίθετα στην κίνηση της κύλησης, προφανώς και θα περάσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Παιδιά όσοι λέτε ότι οι γκέτες δεν κάνουν για να περπατήσεις και ότι θα χαλάσουν τις έχετε δοκιμάσει? γιατί οι γκέτες αυτές προορίζονται για ορειβατική χρήση - περπάτημα είτε σε βρεγμένη βλάστηση είτε σε χιόνι που το παπούτσι βυθίζεται και παίρνει νερό ή χιόνι απο πάνω. για αυτό είναι φτιαγμένες για περπάτημα. Τά'χεις μπλέξει. Γκέτες μοτοσυκλέτας: Γκέτες ορειβασίας: Οι γκέτες μοτοσυκλέτας καλύπτει όλο το παπούτσι για να μη βρέχεται. ΔΕΝ είναι για να περπατάς στο βουνό. Οι γκέτες ορειβασίας καλύπτουν μόνο το πάνω μέρος της μπότας για να μη μπαίνει χιόνι απο πάνω οταν βυθίζεται το πόδι. Αν δεν έχεις ήδη αδιάβροχη μπότα, ΔΕΝ σε προστατεύουν απο το νερό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Α οκ! εγώ πήρα ώς δεδομένο ότι μίνιμουν θα έχεις ένα αδιάβροχο σωστό παπούτσι και θές την γκέτα για απο πάνω. ναι σαν λύση να σου καλύπτει όλο το παπούτσι δεν το κόβω να κρατάει όλη μέρα. μια επένδυση των 100-150 σε σωστό ελαφρύ ορειβατικό μποτάκι με gore-text είναι κατα την γνώμη μου η πιο σωστή. προσοχή μόνο τα ορειβατικά μποτακιά προορίζονται για διαφορετικές χρήσεις, άλλα ειναι για ελαφρύ τρέκινγκ πανάλαφρα δηλαδή και άνετα (τα φορούσα σε κατάστημα 12ωρο) και άλλα για πιο βαριά χρήση που το βάρος τους ξεφεύγει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Κιεγω μέχρι πρόσφατα μόνο τις ορειβατικές ήξερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Ψάχνομαι και εγώ τελευταία, σε μποτάκια καθημερινής χρήσης, αδιάβροχα, ΜΗ μοτοσυκλετιστικά. Έχω παρατηρήσει ότι μόλις μπει η λέξη "μοτοσυκλετιστικά" υπάρχει τεράστιο χάσμα τιμών από κάτι "μη" μοτοσυκλετιστικό. Θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες να κατέβω κέντρο, να κοιτάξω τι μπορώ να βρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIMIXANOVIOS 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) 430 χλμ χτες με πολλή βροχή (Καλαμάτα-Πάτρα-Αθήνα) αδιάβροχο πάνω, πάνω απο το (υποτίθεται αδιάβροχο μπουφάν) αδιαβροχο κάτω, πάνω απο απλό τζιν και από μέσα πυτζάμα για πιο ζεστά Γκέτες πάνω από απλό εργατικό μποτάκι Θερμαινόμενα γριπ των 10ευρώ από ebay ξεκίνησα στεγνός, έφτασα στεγνός και όπου έβρισκα λούμπα πέρναγα μέσα για να σηκώνω το νερο να μου χτυπάει τα πόδια.. :P Παρατηρήσεις: Είσαι λίγο σαν αστρονάυτης με όλα αυτά τα νάυλα πάνω σου Από την άλλη τα αδιάβροχα έχουν το πλεονέκτημα ότι τα βγάζεις και είσαι πεντακάθαρος πάνω κάτω. Ενώ πχ αδιάβροχα μπουφαν παντελόνια μποτες κλπ γίνονται χάλια μετά από κάθε ταξίδι και θέλουν απαιτητικό πλύσιμο Οι γκέτες είναι επικύνδυνες αν έχουν από κάτω μισή σόλα και λάστιχο ειδικά αν οδηγάς εντούρο μηχανάκι με οδοντωτό μαρσπιέ, μπορεί να σου πιαστούν στα δόντια του μαρσπιέ όταν πας να κατεβάσεις πόδι. Για τα δάχτυλα η καλύτερη λύση είναι τα θερμαινόμενα γιατί κανένα γάντι μετά από λίγες χρήσεις δεν είναι αδιάβροχο αλλά και αδιάβροχο να είναι τα χέρια παγώνουν μετά από κάποια χιλιόμετρα και υποφέρεις. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 από τον DIMIXANOVIOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το πιο αδιάβροχο πράμα που είχα ποτέ ήταν οι Bates GX-8 μπότες μου. Με Gore-Tex μέσα. Δεν έχουν πάρει ποτέ νερό. + Αναπνέουν + Τις παίρνω για ορειβασία Ακόμα πιο αδιάβροχες και απο τις Rev-IT μοτοσυκλετιστικές μπότες οι οποίες παίρνουν νερό απο τον πρώτο χρόνο που τις πήρα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 από τον sunblock 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 εδώ είσαι (εμπιστέψου με ) >>> http://www.allabouta...-2000-1065.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 εδώ είσαι (εμπιστέψου με ) >>> http://www.allabouta...-2000-1065.html Μία μικρή ένσταση γιατί την έχω δοκιμάσει.....πολύ σκληρή ......των Ιταλιάνων είναι απίστευτα καλύτερη αλλά και κατά πολύ ακριβότερη δυστυχώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Παιδιά όσοι λέτε ότι οι γκέτες δεν κάνουν για να περπατήσεις και ότι θα χαλάσουν τις έχετε δοκιμάσει? γιατί οι γκέτες αυτές προορίζονται για ορειβατική χρήση - περπάτημα είτε σε βρεγμένη βλάστηση είτε σε χιόνι που το παπούτσι βυθίζεται και παίρνει νερό ή χιόνι απο πάνω. για αυτό είναι φτιαγμένες για περπάτημα. παρόλα αυτά για την μηχανή δεν θα τις πρότεινα γιατί η θέση οδήγησης και τα νερά που στραγγίζουν απο πάνω μπορεί και να γλύψουν τελικά και να περάσουν. Παπόυτσια σαν αυτά που πρότεινε ο σάββας είναι μια καλή λύση (έχω gore-tex μποτάκι 4 χρόνια τώρα και δεν μασάει μία ΑΛΛΑ το βράδυ που γυρίζεις σπίτι δεν πρέπει να το βάλεις να στεγνώσει σε καλοριφέρ κοντά για να είναι έτοιμο την άλλη μέρα. το πολύ πολύ με ανεμιστήρα.) με την γαλότσα θεωρώ δεδομένο οτι η κάλτσα σου μέσα θα είναι μούσκεμα απο την ίδια την ζέστη που παράγει το σώμα σου και πολύ σύντομα τα πόδια σου παγωμένα αφού δεν παρέχει καμία θερμομόνωση. Φίλε μου αυτά που τούβαλα μετά από 24ωρα στο τσαλαβούτημα δεν κάνουν κιχ, ούτε ανεμιστήρες ούτε τίποτα, απλά σε φυσικό περιβάλλον. Μέσα δε .........είναι ολόστεγνα, απλά εξωτερικά και για λόγους μάλλον ψυχολογικούς λέμε να τα στεγνώνουμε. Έχουν διπλή επίστρωση δέρματος κλπ. Τον ενδιαφερόμενο βέβαια ΜΟΥΤΖΑ ΧΕΝΤΙΝ δεν τονε βλέπω να γράφει οπότε μάλλον δεν του αρέσουνε. Θέλει μάλλον μούρη οπότε τονε βλέπω να σκάει κανά 250άρι σε ...........και του χρόνου να κλαίει ! Βέβαια να σημειώσω και ότι αν ήτανε για μηχανή με ταχύτητες είναι λίγο ατσούμπαλα τα άρβυλα γενικά αλλά τα θέλει για πάπια γιαυτό του τα πρότεινα. Για μηχανή δυστυχώς είναι ψιλοατσούμπαλα στα ανεβάσματα ταχύτητας, στα κατεβάσματα κλωτσάνε μια χαρά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Τα βλεπω απλα ειχα τρεξιμο τρελλο και δεν προλαβα να πω κατι δεν με ενδιαφερει η μουρη την δουλεια μου θελω να κανω αλλα νταξ να μην ειναι και για γελια παντως απο οσες μοτοσυκλετικες μποτες εχω δοκιμασει ολες μπαζουν αν λαβω και υποψην αυτα που λενε και οι φιλοι πιο πανω τοτε τσαμπα τα λεφτα τους δεν ξερω ακομα θα δω Το πιο αδιάβροχο πράμα που είχα ποτέ ήταν οι Bates GX-8 μπότες μου. Με Gore-Tex μέσα. Δεν έχουν πάρει ποτέ νερό. + Αναπνέουν + Τις παίρνω για ορειβασία Ακόμα πιο αδιάβροχες και απο τις Rev-IT μοτοσυκλετιστικές μπότες οι οποίες παίρνουν νερό απο τον πρώτο χρόνο που τις πήρα. αυτες δεν εχουν οι φιλοι μας οι μπλε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Θερμαινόμενα γριπ των 10ευρώ από ebay Στειλε μου σε παρακαλω το λινκ γιατι ψαχνομαι για τετοια... ειναι κομπλε γκριπ ή αντισταση με ολο το μηχανιματακι που μπαινει κατω απο τα δικα σου γκριπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Τα βλεπω απλα ειχα τρεξιμο τρελλο και δεν προλαβα να πω κατι δεν με ενδιαφερει η μουρη την δουλεια μου θελω να κανω αλλα νταξ να μην ειναι και για γελια παντως απο οσες μοτοσυκλετικες μποτες εχω δοκιμασει ολες μπαζουν αν λαβω και υποψην αυτα που λενε και οι φιλοι πιο πανω τοτε τσαμπα τα λεφτα τους δεν ξερω ακομα θα δω αυτες δεν εχουν οι φιλοι μας οι μπλε;; Βρε τρικάγκουρα άσε τη συνουσία και βλέπε την ουσία να ζεσταθεί το ποδαράκι σου.....και πούσαι ...ότι πλερώ ακριβώς αυτό θα πάρεις στην προκειμένη περίπτωση ισχύει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Μόλις τώρα ήμουν σε μαγαζί με στρατιωτικά είδη στο χαιδαρι. Είχε τρία ζευγάρια αδιάβροχα της bytes 169€, original swat 119 και το τρίτο δεν θυμάμαι 140€. Πάντως μου είπε ότι σε μπότες μηχανής έχει πιο χοντρή μεμβράνη. Και ότι αρβυλες δεν αντέχουν σε πάρα πολύ δυνατή βροχή τα έχει δοκιμάσει ο ίδιος και σε 25 λεπτά πέρναγε νερό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Εξαρτάται σε ποιές αναφέρεται συγκεκριμένα γιατί αυτές που λέω εγώ 2 ώρες σε φουλ βροχή και δεν κατάλαβαν τίποτα και όχι μόνο σε βροχή πούναι το λιγότερο από τσαλαβούτημα συνεχές σε ποτάμια, ρυάκια κλπ για παράδειγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 βροχή, πορεία, χιόνι, νερολακούβες, ρυάκια, τα έχω κάνει κιεγω όλα και υποστηρίζω τους άνωθεν ισχυρισμούς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axl 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα τελευταια 15 χρονια φοραω μονο ορειβατικα μποτακια στο μηχανακη παντα gore tex .Τωρα εχω αυτα http://www.kalkantza...x,arvula-meindl .Ενταξει ειναι ακαμπτα (εχω παπι) αλλα νερο δεν βαζει με τιποτα. Τα εχω παρει απο εδω http://www.arts-outdoors.de/Shop/advanced_search_result.php?language=en&inc_subcat=1&pfrom=1&categories_id=13&keywords=33.00&sorting_id=1&&XTCsid=6028527bdc6fd157aac4190d9ad76cd0 που εχει απιστευτα χαμηλες τιμες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 από τον axl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barimagas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 http://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=3180&virtuemart_category_id=16 Πηρα το παραπανω μποτακι το οποιο ειναι 100% αδιαβροχο, και επωνυμο απο πανω. Στην δευτερη φορα που τα φορεσα σε βροχη, σε μια αποσταση απο συγγρου εως κατεχακη, με αρκετα νερα στο δρομο, βραχηκε η καλτσα, απο το αριστερο παπουτσι περισσοτερο, μπροστα στα δαχτυλα. 130 ευρο εδωσα δικαιολογειται??? Απο την στοκ μπαζαρ στην πετρου ραλλη τα πηρα θα τα παω πισω να δω τι θα μου πουν. Ξενερωσα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Επειδη το εχει ο κολλητος το μποτακι αυτο και απο την 1η week ξεκολλησε ο πατος εκει που διπλωνει για τα δαχτυλα.Του τα αλλαξαν παντως.Εχει ανοιξει και εσενα σε αυτο το σημειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Τα νερά είναι σίγουρο ότι μπήκαν από κάποια πιθανή αστοχία?Ή μπορεί να μπήκαν πολύ απλά από πάνω. Δεν είανι δα και τόσο ψηλό. Λίγες πιτσιλιές να πετάχτηκαν αμέσως μπορεί να βραχεί το παπούτσι από μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 βραχηκε η καλτσα, απο το αριστερο παπουτσι περισσοτερο, μπροστα στα δαχτυλα. Τα νερά είναι σίγουρο ότι μπήκαν από κάποια πιθανή αστοχία?Ή μπορεί να μπήκαν πολύ απλά από πάνω. Δεν είανι δα και τόσο ψηλό. Λίγες πιτσιλιές να πετάχτηκαν αμέσως μπορεί να βραχεί το παπούτσι από μέσα!Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται να βραχούν τα δάκτυλα των ποδιών (παίρνοντας νερά από το πάνω μέρος) χωρίς να βραχεί το υπόλοιπο πόδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται να βραχούν τα δάκτυλα των ποδιών (παίρνοντας νερά από το πάνω μέρος) χωρίς να βραχεί το υπόλοιπο πόδι;οντως ειναι λιγο αδυνατον εμενα αλλο μου κανει εντυπωσηdainese ειναι αφου , πως γινεται και εμπασαν νερο? μπαζουν νερο τα dainese? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται να βραχούν τα δάκτυλα των ποδιών (παίρνοντας νερά από το πάνω μέρος) χωρίς να βραχεί το υπόλοιπο πόδι;Ναι βεβαίως μπορώ να σου εξηγήσω...Από 'δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες