niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Καλησπερα στο forum.Θελω να αγορασω την εν λογω μηχανη.Ξερει κανεις τι γινεται γενικα με την εταιρεια?Εχω ακουσει απο κατοχους της duke 390 που εχει τον ιδιο κινητηρα με το RC οτι ειχαν πολλα προβληματα.Επειδη θα την παρω καινουρια (θα ειναι κ η πρωτη μου μηχανη γενικα) δεν θελω να τρεχω καθε μηνα στον μαστορα.Ξερω οτι KTM εχει top ποιοτητα οσο αναφορα τα υλικα αλλα ειναι αξιοπιστες οι μηχανες της με σωστη συντηρηση?Αλλιως να περιμενω μεχρι τον απριλη να παρω κανα R3.Any thoughts? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Είναι αρκετά καινούριο μηχανάκι φίλε μου και δεν πιστεύω πως θα βρεθεί κάποιος με αρκετές γνώσεις για να λύσει τις απορίες σου. Μπορείς να κοιτάξεις και κάποια review. Παντώς εγώ έχω ακούσει καλά πράγματα για τον κινητήρα που φοράει. Αλλά καλύτερα να πει την γνώμη του και κάποιος έμπειρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 αυτο το εχω ακουσει,πως εχει προβληματα το μοτερ μπορει να γινει πιο συγκεκριμενο? υπαρχει καποιο link?κατι να εχει γραφτει καπου?σε εξωτερικα φορουμ? αλλιως ειναι διαγνωση καφετεριας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Να το παρεις το κοριτσι! Να το παρεις μην το πεδευεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Πάρτο και γράψε εσύ review μετά φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis13pao 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 φίλε δεν νομίζω να βγάζουν έτσι στο άκυρο προβλήματα...KTM είναι πάρτο μην βασανίζεσαι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εχεις σκεφτει το 390duke? Μπαι δε ουει, μηπως το εχει καποιος απο το φόρουμ να μας πει καμια γνωμη.. ποσταρω εδω για να μην ανοιξω θεμα ετσι κι αλιως 390 ειναι και τα 2 κτμ και μπωρει να αρεσει στο παιδι ο δουκας Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Από γαλλικό test σε γενικές γραμμές πολύ ωραίο μοντέλο έξυπνο στήσιμο εύκολο στην οδήγηση στην πόλη και έξω μοτέρ συμπαθητικό, στα ψιλά ικανοποιητικές επιδόσεις, abs στάνταρ, άνετη θέση οδηγήσεις όσο αναφορά την σέλα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση ως ΚΑΘΟΛΟΥ αναπαυτική (πολύ σκληρή) αμορτισέρ δεν ρυθμίζεται και θεωρούν πολύ μαλακό (μικρό μειονέκτημα) feeling στα φρένα όχι ικανοποιητικό...Αυτά ελπίζω να βοήθησα φυσικά ούτε ίχνος για "πρόβλημα" μοτέρ που άκουσα εδώ κτλ http://www.dailymoti...ktm-rc-390_auto video test Ίσως λέω ίσως... καλά θα ήταν να δεις και αλλα μοντέλα όπως.. Kawasaki Ninja 300 ABS Honda CBR 300 R Duke 390 ABS Yamaha MT-07 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον NIK68 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Καλα για την σελα μην το παιρνεις τοσο σαν κακο που ειναι σκληρη παντως! Καινουριο μηχανακι θα παρεις, εγγυηση θα χεις, αν σου αρεσει για μενα παρτο, εξαλλου αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα,χαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα νάχει ο πεθερός.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια να το παρω αλλα επειδη ειναι 6 χιλιαρικα (ενα ετησιο εισοδημα πλεον) μην ειμαι ανα μηνα στο συνεργειο κ καταργιεμαι θεους κ δαιμονες.Φυσικα με σωστη συντηρηση κ οδηγηση.Δεν θα πεφτω σε οτι λακουβα υπαρχει ουτε θα του βαζω λαδια απο μηχανη αρματος.Αυτο που με απασχολει ειναι μη τυχον τα δωσω κ καει η γουνα μου επειδη η εταιρεια τα φτιαχνει στην ινδια για να γλυτωσει λεφτα.Να τα δωσω τα 6κ αλλα τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Σαν πρωτη μηχανη δεν θα εχω προβλημα λετε ε?Γιατι διπλωμα θα βγαλω τωρα κ επαφη πιο πριν ειχα μονο με ποδηλατο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον niexa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ή θα πάρεις το μπανιάρικο που δεν το έχει κανείς και θα υπολογίσεις και τα ρίσκα σου. Ή θα πάρεις το κλασικό γιαπωνέζικο (άφρικα-τρανσάλπ) για να σου πούνε όλοι πως μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης μπορείς να πας και σε μέντιουμ, γιατί θα κάνει το ίδιο καλές προβλέψεις με όλους τους υπόλοιπους που δεν το έχουν για το τί ζημιές θα σου βγάλει. Προσωπικά για πρώτη μηχανή δε θα έπαιρνα ούτε καινούργια και ούτε στα όρια της τσέπης μου. Και ακυκλοφόρητο μοντέλο θα έπαιρνα μόνο αν δε με νοιάζαν τα λεφτά. Αλλά αυτά είναι προσωπικοί υπολογισμοί. Και τέλος, καθαρά λόγω εμφάνισης θα προτιμούσα το 390 duke που είναι 1000 φορές πιο όμορφο στα μάτια μου. Και έχω δει και μερικά να κυκλοφορούν (όχι Τρίτες-Τετάρτες βέβαια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Καλησπερα στο forum.Θελω να αγορασω την εν λογω μηχανη.Ξερει κανεις τι γινεται γενικα με την εταιρεια?Εχω ακουσει απο κατοχους της duke 390 που εχει τον ιδιο κινητηρα με το RC οτι ειχαν πολλα προβληματα.Επειδη θα την παρω καινουρια (θα ειναι κ η πρωτη μου μηχανη γενικα) δεν θελω να τρεχω καθε μηνα στον μαστορα.Ξερω οτι KTM εχει top ποιοτητα οσο αναφορα τα υλικα αλλα ειναι αξιοπιστες οι μηχανες της με σωστη συντηρηση?Αλλιως να περιμενω μεχρι τον απριλη να παρω κανα R3.Any thoughts? Πήγα και το περιέργαστηκα για ώρα, το πήρα και βόλτα γιατί με ενδιαφέρει πάααααααρα πολύ για αγορά, οι εντυπώσεις μου εδώ: Ποιοτικά μου φάνηκε σε εξαιρετικό επίπεδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Ρε παιδια να το παρω αλλα επειδη ειναι 6 χιλιαρικα (ενα ετησιο εισοδημα πλεον) μην ειμαι ανα μηνα στο συνεργειο κ καταργιεμαι θεους κ δαιμονες.Φυσικα με σωστη συντηρηση κ οδηγηση.Δεν θα πεφτω σε οτι λακουβα υπαρχει ουτε θα του βαζω λαδια απο μηχανη αρματος.Αυτο που με απασχολει ειναι μη τυχον τα δωσω κ καει η γουνα μου επειδη η εταιρεια τα φτιαχνει στην ινδια για να γλυτωσει λεφτα.Να τα δωσω τα 6κ αλλα τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Σαν πρωτη μηχανη δεν θα εχω προβλημα λετε ε?Γιατι διπλωμα θα βγαλω τωρα κ επαφη πιο πριν ειχα μονο με ποδηλατο... Φιλε μου sorry οι ανησυχίες σου είναι αβάσιμες! Καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει το μηχανάκι του έβγαλες πρόβλημα?? Αν είναι δυνατόν... Από ότι διαβάζουμε έχει ένα πολύ αξιόπιστο μοτέρ τίποτα επαναστατικό αλλα πολύ καλό μοτέρ, μια εταιρία σαν την KTM σήμερα που παίζει στα μεγάλα σαλόνια προσωπικά δεν με χαλάει σε πια χώρα κάνει το μοντάζ εφόσον η μονάδες που έχει πληρούν τα στάνταρ ΚΑΙ δεν αμφιβάλλω καθόλου βέβαια... KTM είναι αυτή! Προς τι ο αλληλοσπαραγμός το λοιπόν.... Τώρα καλά θα ήταν να έχεις ένα ενδιάμεσο "σκαλί" από ποδήλατο να πας σε μοτοσικλέτα, αλλα ok ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος... Nα προσεχεις μονο μην κάνεις τον κάου μπόι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Μην αγχώνεσαι, εκτος από Τρίτες αντε και καμια Τετάρτη θα εχεις πεντε απροβλημάτιστες μερες Περαν τις πλακας είναι πολύ καινουργιο το μοτο και αν δεν κυκλοφορησει δυσκολα θα σου πει καποιος αν βγαζει προβλήματα οποτε η κανεις υπομονη για να δεις τι παιζει η παιρνεις ένα μοτο που εχει δοκιμαστεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Γιατί δεν κοιτάς και το μτ7; Στα χρήματα αυτά είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση σε καινούριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Στη θέση σου ο μόνος μου ενδοιασμός για την αγορά του θα ήταν ότι θα επρόκειτο για την πρώτη μου μοτοσυκλέτα. Και δεν εννοώ ότι είναι πολλά τα κυβικά για αρχή, αλλά ότι - και πιστεύω θα συμφωνήσουν και οι περισσότεροι μαζί μου - οι πιθανότητες πτώσης είναι πολύ αυξημένες. Κακά τα ψέματα στο συγκεκριμένο και μια απλή γρατζουνιά θα σε στενοχωρήσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι σε κάποιο άλλο που θα το πάρεις κυρίως για να μάθεις. Αν μπορείς να το "αντέξεις" αυτό τότε βουρ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολυ φιλικα 6000 για καινουριο μηχανακι που θα το βαρεθεις συντομα( οτι και να λες ναι θα το βαρεθεις) που δεν εχει κυκλοφορισει καλα και χωρις δικια σου εμπειρια δεν θα τα εδινα εγω το εκανα με ενα beverly 300 οταν ξεκινησα να καβαλαω 4200 σε καρτα(οχι cash) πριν ενα μηνα το ξεχρεωσα το κρατησα 4 μηνες και σε μια χαζη τουμπα 500 ευρια πλαστικα και λαμπες. οτι και να παρεις να σε καλα αλλα επειδη ειναι δισκολες εποχες play it safer απο εμενα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον dogonala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Γιατί δεν κοιτάς και το μτ7; Στα χρήματα αυτά είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση σε καινούριο. πρωτη μηχανη 75 αλογα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrakoc 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Γνώμη μου οτι είναι πολλά τα χρήματα. Δεν ξέρω τι δίπλωμα έχεις, πάντως στην θέση σου θα ξεκινούσα απο κάτι μτχ με πολύ μικρότερο κόστος. Αν σου αρέσει "ss" φάση τότε κοίτα για το νιντζάκι 250. Όπως είπε και ένα παλικάρι απο πάνω, πολλά χρήματα για κάτι που θα το βαρεθείς "σύντομα". Το σύντομα το δίκο σου μπορεί να είναι 1 χρόνος, σε άλλον 1 μήνα κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK68 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 πάντως ότι και να λέτε..... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν αγόρασα μηχανή με την λογική... πάντα με την καρδιά και τα μάτια να μου,να μου κάνει κούκου, να ερωτευτώ, όλα τα μηχανάκια που πήρα τα ερωτεύτηκα πρώτα.... χωράει η λογική σε όλα αυτά?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 http://www.mcnews.com.au/ktm-rc390-test-review/ Ένα αναλυτικότατο review, μπορεί να σε βοηθήσει στην απόφασή σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.Το εχω σκεφτει πολλες φορες παντως ολα αυτα που αναφερατε κ ιδιαιτερα για τις πτωσεις που μαλλον θα παθω εγκεφαλικο οταν γινει...Απο εκει κ περα εμενα με νοιαζει ο κινητηρας αν βγαζει προβληματα μιας κ ειναι ο ιδιος με του duke.Δεν θελω να μου πειτε αν βγαζει στο συνολο η μηχανη απο την στιγμη που ειναι νεα κυκλοφορια...Επισης οποιος εχει εμπειρια γενικα με αγορα καινουριων μηχανων ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα να τον ρωτησω κατι οσο αναφορα το οικονομικο σκελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 αυτο το μοτερακι προοριζεται για πληθωρα μοντελων. το rc και το duke ειναι η αρχη. στη σειρα ερχονται καποια στιγμη sm και enduro. η ktm πιστευει πολυ σε αυτο.οποτε θα ελεγα μην φοβασαι τιποτα. στην τελικη δεν ειμαστε στην τεχνολογια του 1990. ειμαστε στο 2014 και τα 400αρια ειναι πανισχυρα και αξιοπιστα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) στην τελικη δεν ειμαστε στην τεχνολογια του 1990. ειμαστε στο 2014 και τα 400αρια ειναι πανισχυρα και αξιοπιστα Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα Νάσαι καλά.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2014 από τον FlyingInADream 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες