geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχοντας ακουμπήσει τα 6000 χιλιόμετρα νομίζω πως έχω μια κάπως πιο ολοκληρωμένη άποψη για το μηχανάκι μου! Το έχω εδώ και 10 μήνες και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τις μετακινήσεις μου, αλλά και για βόλτες και για οτιδήποτε άλλο γιατί είναι το μόνο μου μεταφορικό μου μέσω και αναγκαστικά(ευτυχώς) και με ήλιο και με βροχή κινούμε με αυτό. Πριν από το cbfακι μου είχα ένα παπί κινέζικο που είναι πιστό αντίγραφο του innova και ένα xlr 250 του 1987 που ήταν μόνιμα στο χωριό για καθαρά εκτός δρόμου χρήση και διασκέδαση. Μετά από 8 μήνες από την αγορά του παπιού έγινε η πώλησή του γιατί ήθελα κάτι με συμπλέκτη στο χέρι. Μετά την πώληση του ήρθε το χλρ από το χωριό για καθημερινή χρήση, αλλά όπως αποδείχτηκε ήθελε αρκετά λεφτά για να μπορεί να κινείτε μέσα στην πόλη(λάστιχα, εξάτμιση, service, αλλαγή καδένας και πολλά άλλα) και έτσι πουλήθηκε και αυτό και ξεκίνησα να ψάχνω για κάτι κοντά στα 2000 και με συμπλέκτη στο χέρι, αξιόπιστο, και οικονομικό καθώς είμαι φοιτητής. Έχοντας κοιτάξει όλες τις επιλογές και έχοντας αφήσει την αντιπροσωπεία της χόντα τελευταία δεν είχα καταλήξει πουθενά, μπαίνοντας στο υποκατάστημα δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν δεν το καβάλησα κιόλας έπαθα πλάκα με το πόσο καλά "κούμπωσα" στη σέλα και το πόσο πολύ μου άρεσε εμφανισιακά. Πιάνοντας κουβέντα με το πωλητή σιγουρευόμουν όλο και περισσότερο ότι το θέλω. Τελικά αποδείχθηκε πως το μηχανάκι ήταν στοκ και μου έκανε μια καλύτερη τιμή τις τάξεως τις 300 ευρώ και μια έκπτωση 60 ευρώ για την αγορά του πρώτου μου μπουφάν μηχανής(πολύ καλό deal στα μάτια μου) Γυρίζοντας σπίτι ξεκίνησε η αναζήτηση για τυχών προβλήματα και παράπονα ιδιοκτητών και ανακάλυψα πως δεν έχει σημαντικά μηχανολογικά προβλήματα και πως το μόνο που χρειάζεται σε γενικές γραμμές είναι το καθιερωμένο service που είναι αρκετά οικονομικό Και τελικά η αγορά έγινε. Εμφάνιση : Στα μάτια μου πολύ όμορφο καθώς παραπέμπει σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού και πιστεύω πως διάλεξα το χρώμα που του πάει περισσότερο(το ΚΟΚΚΙΝΟ) Είναι value for money και οικονομικό ? Η τιμή που το αγόρασα ήταν 2300 ευρώ με το κλειδί στο χέρι. Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Από θέμα οικονομίας είναι πολύ καλό, το 1ο σέρβις κόστισε στα 27 ευρώ σε υποκατάστημα της χόντα και περιλάμβανε λάδι και μπουζί. Το δεύτερο κόστισε 25 και περιελάμβανε μόνο λάδι και γενικό έλεγχο. Το τρίτο θα γίνει μέσα στο μήνα Από θέμα κατανάλωσης είναι ο εχθρός του βενζινά, με 13 λίτρα ντεπόζιτο κάνει σχετικά εύκολα σε μεικτό κύκλο 550-570 χιλιόμετρα από γεμάτο μέχρι άδειο. Απόδοση κινητήρα : Ο κινητήρας σε γενικές γραμμές έχει δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών του και σχετικά γρήγορα θα τα 100 χιλιόμετρα, μετά από κει θα δεις με σχετική ευκολία τα 110 και από κει πέρα θέλει ευθεία και υπομονή για τα 120 τα οποία είναι και η τελική του ταχύτητα. Κάνεις σχετικά εύκολα "ταξίδι" με σταθερά 100 χιλιόμετρα ίσως και λίγο παραπάνω και δεν θα κάνει κιχ είτε με 1 είτε με 2 άτομα. Δεν θα με προβλημάτισε καθόλου η δύναμη του με 2ο άτομο.Είναι πραγματικά αθόρυβος ο κινητήρας του, πολλές φορές σε φανάρια ξερογκαζώνω (εκτός του ότι είμαι και λίγο κάγκουρας) για να δω αν είναι ακόμα σε λειτουργία. Θέση οδήγησης : Η θέση οδήγησης του είναι αρκετά καλή καθώς είναι μεγάλη και έχει το περιθώριο αν πιαστείς-κουραστείς να αλλάξει λίγο θέση, θα την ήθελα λίγο πιο μαλακή με περισσότερο αφρόδες υλικό γιατί μετά από κάποια ώρα οδήγηση δεν είναι και η πιο ανατομική. Για την πίσω δεν έχω γνώμη γιατί δεν έχω πολύ κάτσει, αλλά από τους συχνούς συνεπιβάτες που έχω, έχω παρατηρήσει πως δεν είναι και τόσο βολική καθώς στους 5 οι 3 παραπονιούνται. Αυτά φτιάχνονται με λίγο παραπάνω αφρόδες υλικό που είναι στα σχέδια να μπει. Φρένα : Τα φρένα είναι μέτρια αρκετά καθώς πίσω ταμπούρο η ακηνιτοποίηση είναι αρκετά προοδευτική και θέλει αρκετό πάτημα της μανέτας και του ποδόφρενου σε ένα φρενάρισμα πανικού. Τα τακάκια κρατάνε 5500 με 6000 χιλιόμετρα(αλλά αυτό είναι και θέμα αναβάτη) Αξεσουάρ-ανταλλακτικά : Πραγματικά βρίσκεις τα πάντα καθώς έκανε αρκετές πωλήσεις και αν ψάξεις εκτός αντιπροσωπείας τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές. Το μόνο που είναι ακριβό και λίγο δυσεύρετο είναι τα λάστιχα καθώς έχει περίεργες διαστάσεις και πρέπει αρχικά να ψάξεις να βρείς τα λάστιχα που κάνουν και μετά καλύτερη τιμή. Τα λάστιχα θέλουν ΑΜΜΕΣΩΣ αλλαγή γιατί τα δικά του είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί.Τα μοναδικά προβλήματα που μου έβγαλε είναι η πίσω λάμπα που άλλαξα στο πρώτο μήνα γύρω στις 10 και μέσα σε αυτές και μια με πολλά λεδ(υποτίθεται δεν καίγονται και κάηκε στο 5 λεπτο) και η κόρνα που όταν έχει υγρασία καμία φορά τα παίζει που και που. Τα αξεσουάρ που έχω βάλει είναι : 1ο) Μια ζελατίνα της earmax 80 ευρώ 2ο) Γκριπς τύπου rizoma από ebay 5 ευρώ 3ο) Αντίβαρα στο ίδιο χρώμα με τα γκριπς 8 ευρώ 4ο) Ταινία αντανακλαστική στις ζάντες σε κόκκινο χρώμα 13 ευρώ 5ο) Λάστιχα michellin sporty street 160 ευρώ 6ο) Έβγαλα την χειρολαβή του συνοδηγού και έφτιαξα σιδερένιες βάσεις για να μπούν στα κενά που άφησε η χειρολαβή 0 ευρώ καθώς μου τα έφτιαξε ξάδερφος σιδεράς με σίδερα από το μαγαζί 7ο) Ταινίες τύπου καρμπον σε εξάτμιση και καβαλέτα τιμονιού 0 ευρώ καθώς μου τα έβαλε φιλαράκι που του είχε περισσέψει 8ο) λάμπα οσραμ τύπου ξένον 8 ευρώ 9ο) ένα προστατευτικό ντεπόζιτου 12 ευρώ Συμπέρασμα : Το μηχανάκι πληρεί πλήρως τις ανάγκες μου και οι φορές που χρειάστηκα παραπάνω γκάζι είναι ελάχιστες. Είναι οικονομικότατο καθώς είναι από τα βασικά κριτήρια καθώς είμαι φοιτητής και δεν με παίρνει για παραπάνω έξοδα. Ο κινητήρας δεν έχει κάνει κιχ ακόμα και ούτε κανένα πρόβλημα δεν έχει βγάλει.Είμαι στην φάση του δεν θέλω να κατέβω από την σέλα του, ευχαριστιέμαι τόσο πολύ την οδήγηση και την συμβίωση μαζί του και ο έρωτας που είχα μόλις το είδα έχει πολλαπλασιαστεί. Μια βόλτα με την μηχανή σε κάνει να τα ξεχνάς όλα πόσο μάλλον άμα την γουστάρεις και τρελά κιόλας. Πολλοί μόλις το βλέπουν ξεκινάνε τα δεν έχει γκάζι και τα συναφή, αλλά δεν έχουμε όλοι σαν κριτήριο τα χιλιόμετρα που βλέπουμε στο κοντέρ . Υ.Γ αν δεν είμαι στην σωστή ενότητα παρακαλώ να αναφερθεί και να αλλαχθεί από τους συντονιστές Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2017 από τον ksino1100 Διόρθωση τίτλου θέματος (κατόπιν επιθυμίας του δημιουργού) 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 ωραια παρουσιαση! τις προαλες το ειχε ενα γνωστος σε εναν καφε και καναμε μια βολτα αυτος με το δικο μου και γω με το δικο του και εχω να πω οτι το μονο που δεν μου αρεσε σε σχεση με το cbr ειναι τα φρενα κυριως το πισω που ειναι πραγματικα σαν να μην υπαρχει.ειναι αρκετα πιο βολικο απο το cbr σαν θεση και σελα αλλα παρα ειναι αθορυβο αυτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είναι όντως υπερβολικά αθόρυβο..αλλά διορθώνεται με μια εξατμησουλα ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Ωραιος ο φιλος, σ αυτην την ηλικια που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να κανεις οσο το δυνατον περισσοτερα χιλιομετρα, παρα το ποσο γρηγορα τα διανυεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Ωραιος ο φιλος, σ αυτην την ηλικια που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να κανεις οσο το δυνατον περισσοτερα χιλιομετρα, παρα το ποσο γρηγορα τα διανυεις! Αυτό μου αρέσει και μένα να γράφει πολλά χιλιομετρα ο χιλιομετρητης όχι το κοντερ..και ηταν στα κριτήρια μου να ηταν άνετο και μετα γρήγορο..και το πετυχα πιστεύω σε μεγαλο βαθμο . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Αυτό μου αρέσει και μένα να γράφει πολλά χιλιομετρα ο χιλιομετρητης όχι το κοντερ..και ηταν στα κριτήρια μου να ηταν άνετο και μετα γρήγορο..και το πετυχα πιστεύω σε μεγαλο βαθμο . Ωραίος! Βλέπω από την υπογραφή σου ότι το βάζεις και χώμα ε; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραίος! Βλέπω από την υπογραφή σου ότι το βάζεις και χώμα ε; :lol: Εεε όσο μπορω και παει το βάζω..στην συγκεκριμένη φωτο ηταν μια βόλτα με εναν ξάδερφό και πήγαμε περιπου μια ωρα χώμα..αλλά μετα γυρισαμε και γιατί δεν πήγαινε το Παπι του άλλο και ξενερωσαμε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 με 13 λίτρα ντεπόζιτο κάνει σχετικά εύκολα σε μεικτό κύκλο 550-570 χιλιόμετρα από γεμάτο μέχρι άδειο. Το varadero club ετοιμάζει πορεία διαμαρτυρίας για τέτοιες δηλώσεις. Ωραίος geokaf! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολύ καλή παρουσίαση. Κάποια σχόλια από μένα ως κάτοχος (μιας και βρισκόμαστε στην ενότητα "Συγκριτικά" και όχι στο "Βίος και Πολιτεία"): Κάνεις σχετικά εύκολα "ταξίδι" με σταθερά 100 χιλιόμετρα ίσως και λίγο παραπάνω και δεν θα κάνει κιχ είτε με 1 είτε με 2 άτομα. Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο άνετο να πηγαίνεις με 100 για πολλή συνεχόμενη ώρα. Μιλάω για τον αναβάτη, λόγω κραδασμών, το μηχανάκι το αντέχει. ;) Με 90 είσαι σίγουρα άνετος. Τα λάστιχα θέλουν ΑΜΜΕΣΩΣ αλλαγή γιατί τα δικά του είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Ακόμη και αν πρόκειται για το μοντέλο του 2012 ισχύει το ίδιο γιατί τα πρώτης τοποθέτησης ContiGo πραγματικά είναι επικίνδυνα. Τα μοναδικά προβλήματα που μου έβγαλε είναι η πίσω λάμπα που άλλαξα στο πρώτο μήνα γύρω στις 10 και μέσα σε αυτές και μια με πολλά λεδ(υποτίθεται δεν καίγονται και κάηκε στο 5 λεπτο) και η κόρνα που όταν έχει υγρασία καμία φορά τα παίζει που και που. Εμένα το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν η αντλία καυσίμου την οποία και άλλαξα μέσα στην εγγύηση. Είναι γνωστό θέμα και αν είναι να σου τύχει, ευτυχώς συμβαίνει νωρίς. Είναι πραγματικά αθόρυβος ο κινητήρας του, πολλές φορές σε φανάρια ξερογκαζώνω (εκτός του ότι είμαι και λίγο κάγκουρας) για να δω αν είναι ακόμα σε λειτουργία. Χαχα, κι εγώ. B) Το varadero club ετοιμάζει πορεία διαμαρτυρίας για τέτοιες δηλώσεις. Και φαντάσου ότι είναι και λίγο απαισιόδοξη η μέτρηση. Μου έχει βγάλει και 600+ και μιλάω για εντός μόνο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 από τον ritchie 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με λιγα λογια με επαληθεύεις..για τα 100 το λέω για το μηχανάκι καθώς για το αν αντεξει ο αναβάτης είναι θέμα ανθρώπου καθαρά...για την αντλία το έχω διαβάσει αλλά δεν που έχει βγάλει ακόμα,στα ποσά χιλιομετρα στο έβγαλε;Και μένα μου έβγαζε λίγο πιο πανω απο 600 μέχρι που ξεκίνησα να το σκιζω ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Με λιγα λογια με επαληθεύεις..για τα 100 το λέω για το μηχανάκι καθώς για το αν αντεξει ο αναβάτης είναι θέμα ανθρώπου καθαρά...για την αντλία το έχω διαβάσει αλλά δεν που έχει βγάλει ακόμα,στα ποσά χιλιομετρα στο έβγαλε; Εννοείται πέρα από τα σχόλια, συμφωνώ 100% με την παρουσίαση. Η αντλία με άφησε αρχικά στα 300χλμ. Όμως δεν την άλλαξα αμέσως γιατί μου είπαν ότι η επόμενη έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε αρχικά μου έκαναν απλά ένα καθάρισμα στο συνεργείο. Μετά ξαναέβγαλε πρόβλημα στα 1500 οπότε και την άλλαξα και μέχρι τώρα (7500) όλα μια χαρά. Άλλωστε δεν μπαίνει η ίδια αντλία, καθώς το πρόβλημα είναι γνωστό όπως είπαμε. Εκτιμώ ότι εφόσον δε σου παρουσιάστηκε μέχρι τώρα δε θα έχεις πρόβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Μπράβο φίλε μου και για την παρουσίαση και για την μοτοσυκλετιστική σου νοοτροπία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosgt3 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Ενας φιλος μου που το εχει του εχει βαλει μια εξατμιση race tech και κανει πολυ ωραιο ηχο, και μπορω να πω οτι εδωσε στο μηχανακι.Η μαμα εξατμιση οντως ειναι αθορυβη... Θυμαμαι πριν την αλλαξει πηγαιναμε βολτες (εγω συνεπιβατης) και οταν ηταν με 5η και λιγες στροφες νομιζα οτι το μηχανακι πηγεναι σβηστο :P Παντως απο οικονομια σκιζει... βαζει 10 ευρω και ξεχναει να ξαναβαλει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εννοείται πέρα από τα σχόλια, συμφωνώ 100% με την παρουσίαση. Η αντλία με άφησε αρχικά στα 300χλμ. Όμως δεν την άλλαξα αμέσως γιατί μου είπαν ότι η επόμενη έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε αρχικά μου έκαναν απλά ένα καθάρισμα στο συνεργείο. Μετά ξαναέβγαλε πρόβλημα στα 1500 οπότε και την άλλαξα και μέχρι τώρα (7500) όλα μια χαρά. Άλλωστε δεν μπαίνει η ίδια αντλία, καθώς το πρόβλημα είναι γνωστό όπως είπαμε. Εκτιμώ ότι εφόσον δε σου παρουσιάστηκε μέχρι τώρα δε θα έχεις πρόβλημα. Και εγώ απο αυτά που λες έτσι πιστευω ..δεν νομιζω να έχω θέμα...και εγώ για μια ρεισ Τεκ και ενα φιλτρακι λέω δνα καθώς όλα ελληνικης κατασκευής ..αλλά για αργότερα. Υ.Γ ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας..:) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα παιδιά!! ξανά ανοίγω το θέμα για να κάνω μια ερώτηση..το μηχανάκι έχει πλέον μεταφερθεί Αθήνα από Αγρίνιο και ήρθε η ώρα για το 3ο σέρβις. θα ήθελα να μου προτείνεται κάναν καλό honda αντιπρόσωπο για να πάω να το κάνω, στην περιοχή του περιστεριού και περιχώρων.!! Υ.Γ ρωτάω γιατί την έπαθα από άλλον αντιπρόσωπο αρκετά και θέλω μαζί με το σέρβις να μου το ελέγξει ολοκληρωτικά !! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Φίλε geokaf δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω με το παραπάνω ερώτημα. Ήθελα όμως να σου πω πως αυτό το post είναι που μου άλλαξε τα μυαλά για αυτό το μηχανάκι! :D Κάποια στιγμή θα ανεβάσω σχετικό post και θα δεις τι εννοώ. Νομίζω πάντως πως πρέπει να ζητήσεις ποσοστά από τη Honda... :P Εξαιρετική παρουσίαση! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) ευχαριστώ πολύ priest!!γενικά με το μηχανάκι είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό νομίζω φάνηκε ..αν θέλεις κάτι άλλο να με ρωτήσεις θα χαρώ να σου απαντήσω εδώ η σε π.μ!!! με έβαλες σε σκέψεις και είμαι πολύ περίεργος να δω πως σε επηρέασε η παρουσίαση μου.. και άπλα ανυπομονώ για το σχετικό ποστ σου ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ευχαριστώ πολύ geokaf. Η αλήθεια είναι πως σύντομα θα χρειαστώ τη γνώμη σου. Για την ώρα πάντως θα σου πω πως ήταν ευχάριστη τροφή για σκέψη! ;) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ότι και να χρειαστείς θα χαρώ να απαντήσω!!! Παίδες και λοιποί χοντάκιδες κανέναν αντιπρόσωπο καλό έχει να μου προτείνει κανείς, στο περιστέρι και περίχωρα?? Υ.Γ : Το γράφω πάλι μήπως δεν το είδε κανείς γιατί γράψαμε από κάτω!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 πολύ ωραία παρουσίαση μπράβο σου. Τι να καίει μωρέ πλάκα κάνεις; λουλουδένιο είναι. Το ζηλεύω εγώ με το δικό μου,που εγώ έχω άλλου είδους κατανάλωση :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Αραουζος στο Χαιδαρι τρελο αγορι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι??θα μου βαλει σφραγιδες και τετοια στο βιβλιο σερβις??το λεω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση και θελω να ειναι τα σερβις, τουλαχιστον μεχρι ν τελειωσει, σε χοντα και θελω να μου τα γραφουν στο βιβλιο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Καλησπέρα παιδιά... Ξεθάβω το θέμα καθώς πηγαίνοντας για σερβις και τελειώνοντας το, ο μάστορας μου το πήγε βόλτα για να δει αν όλα είναι κομπλέ, μου είπε πως το μηχανάκι μου θέλει ρουλεμάν τιμονιού. Βέβαια είναι ακόμα στην εγγύηση οπότε θα γίνουν όλα τσάμπα!! Απλά μου φαίνεται περίεργο και ήθελα να ρωτήσω αν κανένας είχε το ίδιο θέμα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Και πόσο μπορώ να το κρατήσω πριν την επισκευή καθώς δεν έχω καθόλου χρόνο τώρα, το μηχανάκι το χρειάζομαι, και δεν μπορώ να μείνω χωρίς αυτό για 3 μέρες το λιγότερο από ότι έμαθα ότι θα χρειαστεί!!Πόσο μπορώ να το καθυστερήσω μέχρι να βρω χρόνο να το πάω να το αφήσω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 μπορει να θελουν σφιξιμο η γρασο, δοκιμαστε πρωτα και μετα τα αλλαζετε. Απ την αλλη επειδη ειναι στην εγγυηση, ισως να θελει ο μαστορας να βγαλει κανα εξτρα, χωρις να το πληρωσεις εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες