Jump to content
geokaf

Honda Cbf 125cc!!

Recommended Posts

ωραια παρουσιαση! τις προαλες το ειχε ενα γνωστος σε εναν καφε και καναμε μια βολτα αυτος με το δικο μου και γω με το δικο του και εχω να πω οτι το μονο που δεν μου αρεσε σε σχεση με το cbr ειναι τα φρενα κυριως το πισω που ειναι πραγματικα σαν να μην υπαρχει.ειναι αρκετα πιο βολικο απο το cbr σαν θεση και σελα αλλα παρα ειναι αθορυβο αυτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι όντως υπερβολικά αθόρυβο..αλλά διορθώνεται με μια εξατμησουλα ;)

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο φιλος, σ αυτην την ηλικια που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να κανεις οσο το δυνατον περισσοτερα χιλιομετρα, παρα το ποσο γρηγορα τα διανυεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραιος ο φιλος, σ αυτην την ηλικια που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να κανεις οσο το δυνατον περισσοτερα χιλιομετρα, παρα το ποσο γρηγορα τα διανυεις!

Αυτό μου αρέσει και μένα να γράφει πολλά χιλιομετρα ο χιλιομετρητης όχι το κοντερ..και ηταν στα κριτήρια μου να ηταν άνετο και μετα γρήγορο..και το πετυχα πιστεύω σε μεγαλο βαθμο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μου αρέσει και μένα να γράφει πολλά χιλιομετρα ο χιλιομετρητης όχι το κοντερ..και ηταν στα κριτήρια μου να ηταν άνετο και μετα γρήγορο..και το πετυχα πιστεύω σε μεγαλο βαθμο .

Ωραίος!

Βλέπω από την υπογραφή σου ότι το βάζεις και χώμα ε; :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος!

Βλέπω από την υπογραφή σου ότι το βάζεις και χώμα ε; :lol:

Εεε όσο μπορω και παει το βάζω..στην συγκεκριμένη φωτο ηταν μια βόλτα με εναν ξάδερφό και πήγαμε περιπου μια ωρα χώμα..αλλά μετα γυρισαμε και γιατί δεν πήγαινε το Παπι του άλλο και ξενερωσαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 13 λίτρα ντεπόζιτο κάνει σχετικά εύκολα σε μεικτό κύκλο 550-570 χιλιόμετρα από γεμάτο μέχρι άδειο.

Το varadero club ετοιμάζει πορεία διαμαρτυρίας για τέτοιες δηλώσεις. :grin:

Ωραίος geokaf!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή παρουσίαση. :_thumbsup:

Κάποια σχόλια από μένα ως κάτοχος (μιας και βρισκόμαστε στην ενότητα "Συγκριτικά" και όχι στο "Βίος και Πολιτεία"):

Κάνεις σχετικά εύκολα "ταξίδι" με σταθερά 100 χιλιόμετρα ίσως και λίγο παραπάνω και δεν θα κάνει κιχ είτε με 1 είτε με 2 άτομα.

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο άνετο να πηγαίνεις με 100 για πολλή συνεχόμενη ώρα. Μιλάω για τον αναβάτη, λόγω κραδασμών, το μηχανάκι το αντέχει. ;) Με 90 είσαι σίγουρα άνετος.

Τα λάστιχα θέλουν ΑΜΜΕΣΩΣ αλλαγή γιατί τα δικά του είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί.

Ακόμη και αν πρόκειται για το μοντέλο του 2012 ισχύει το ίδιο γιατί τα πρώτης τοποθέτησης ContiGo πραγματικά είναι επικίνδυνα.

Τα μοναδικά προβλήματα που μου έβγαλε είναι η πίσω λάμπα που άλλαξα στο πρώτο μήνα γύρω στις 10 και μέσα σε αυτές και μια με πολλά λεδ(υποτίθεται δεν καίγονται και κάηκε στο 5 λεπτο) και η κόρνα που όταν έχει υγρασία καμία φορά τα παίζει που και που.

Εμένα το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν η αντλία καυσίμου την οποία και άλλαξα μέσα στην εγγύηση. Είναι γνωστό θέμα και αν είναι να σου τύχει, ευτυχώς συμβαίνει νωρίς.

Είναι πραγματικά αθόρυβος ο κινητήρας του, πολλές φορές σε φανάρια ξερογκαζώνω (εκτός του ότι είμαι και λίγο κάγκουρας) για να δω αν είναι ακόμα σε λειτουργία.

Χαχα, κι εγώ. B)

Το varadero club ετοιμάζει πορεία διαμαρτυρίας για τέτοιες δηλώσεις. :grin:

Και φαντάσου ότι είναι και λίγο απαισιόδοξη η μέτρηση. Μου έχει βγάλει και 600+ και μιλάω για εντός μόνο.

Τροποποιήθηκε από τον ritchie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγα λογια με επαληθεύεις..για τα 100 το λέω για το μηχανάκι καθώς για το αν αντεξει ο αναβάτης είναι θέμα ανθρώπου καθαρά...για την αντλία το έχω διαβάσει αλλά δεν που έχει βγάλει ακόμα,στα ποσά χιλιομετρα στο έβγαλε;Και μένα μου έβγαζε λίγο πιο πανω απο 600 μέχρι που ξεκίνησα να το σκιζω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγα λογια με επαληθεύεις..για τα 100 το λέω για το μηχανάκι καθώς για το αν αντεξει ο αναβάτης είναι θέμα ανθρώπου καθαρά...για την αντλία το έχω διαβάσει αλλά δεν που έχει βγάλει ακόμα,στα ποσά χιλιομετρα στο έβγαλε;

Εννοείται πέρα από τα σχόλια, συμφωνώ 100% με την παρουσίαση. :_thumbsup:

Η αντλία με άφησε αρχικά στα 300χλμ. Όμως δεν την άλλαξα αμέσως γιατί μου είπαν ότι η επόμενη έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε αρχικά μου έκαναν απλά ένα καθάρισμα στο συνεργείο. Μετά ξαναέβγαλε πρόβλημα στα 1500 οπότε και την άλλαξα και μέχρι τώρα (7500) όλα μια χαρά. Άλλωστε δεν μπαίνει η ίδια αντλία, καθώς το πρόβλημα είναι γνωστό όπως είπαμε. Εκτιμώ ότι εφόσον δε σου παρουσιάστηκε μέχρι τώρα δε θα έχεις πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε μου και για την παρουσίαση και για την μοτοσυκλετιστική σου νοοτροπία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας φιλος μου που το εχει του εχει βαλει μια εξατμιση race tech και κανει πολυ ωραιο ηχο, και μπορω να πω οτι εδωσε στο μηχανακι.Η μαμα εξατμιση οντως ειναι αθορυβη... Θυμαμαι πριν την αλλαξει πηγαιναμε βολτες (εγω συνεπιβατης) και οταν ηταν με 5η και λιγες στροφες νομιζα οτι το μηχανακι πηγεναι σβηστο :P

Παντως απο οικονομια σκιζει... βαζει 10 ευρω και ξεχναει να ξαναβαλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται πέρα από τα σχόλια, συμφωνώ 100% με την παρουσίαση. :_thumbsup:

Η αντλία με άφησε αρχικά στα 300χλμ. Όμως δεν την άλλαξα αμέσως γιατί μου είπαν ότι η επόμενη έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε αρχικά μου έκαναν απλά ένα καθάρισμα στο συνεργείο. Μετά ξαναέβγαλε πρόβλημα στα 1500 οπότε και την άλλαξα και μέχρι τώρα (7500) όλα μια χαρά. Άλλωστε δεν μπαίνει η ίδια αντλία, καθώς το πρόβλημα είναι γνωστό όπως είπαμε. Εκτιμώ ότι εφόσον δε σου παρουσιάστηκε μέχρι τώρα δε θα έχεις πρόβλημα.

Και εγώ απο αυτά που λες έτσι πιστευω ..δεν νομιζω να έχω θέμα...και εγώ για μια ρεισ Τεκ και ενα φιλτρακι λέω δνα καθώς όλα ελληνικης κατασκευής ..αλλά για αργότερα.

Υ.Γ ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας..:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παιδιά!! ξανά ανοίγω το θέμα για να κάνω μια ερώτηση..το μηχανάκι έχει πλέον μεταφερθεί Αθήνα από Αγρίνιο και ήρθε η ώρα για το 3ο σέρβις. θα ήθελα να μου προτείνεται κάναν καλό honda αντιπρόσωπο για να πάω να το κάνω, στην περιοχή του περιστεριού και περιχώρων.!!

Υ.Γ ρωτάω γιατί την έπαθα από άλλον αντιπρόσωπο αρκετά και θέλω μαζί με το σέρβις να μου το ελέγξει ολοκληρωτικά :shoot: !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε geokaf δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω με το παραπάνω ερώτημα. Ήθελα όμως να σου πω πως αυτό το post είναι που μου άλλαξε τα μυαλά για αυτό το μηχανάκι! :D

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω σχετικό post και θα δεις τι εννοώ.

Νομίζω πάντως πως πρέπει να ζητήσεις ποσοστά από τη Honda... :P Εξαιρετική παρουσίαση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ priest!!γενικά με το μηχανάκι είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό νομίζω φάνηκε :peep::shoot: ..αν θέλεις κάτι άλλο να με ρωτήσεις θα χαρώ να σου απαντήσω εδώ η σε π.μ!!!

με έβαλες σε σκέψεις και είμαι πολύ περίεργος να δω πως σε επηρέασε η παρουσίαση μου.. :peep: και άπλα ανυπομονώ για το σχετικό ποστ σου :afro: ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ geokaf. Η αλήθεια είναι πως σύντομα θα χρειαστώ τη γνώμη σου. Για την ώρα πάντως θα σου πω πως ήταν ευχάριστη τροφή για σκέψη! ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και να χρειαστείς θα χαρώ να απαντήσω!!!

Παίδες και λοιποί χοντάκιδες κανέναν αντιπρόσωπο καλό έχει να μου προτείνει κανείς, στο περιστέρι και περίχωρα??

Υ.Γ : Το γράφω πάλι μήπως δεν το είδε κανείς γιατί γράψαμε από κάτω!!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ ωραία παρουσίαση μπράβο σου.

Τι να καίει μωρέ πλάκα κάνεις; λουλουδένιο είναι.

Το ζηλεύω εγώ με το δικό μου,που εγώ έχω άλλου είδους κατανάλωση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι??θα μου βαλει σφραγιδες και τετοια στο βιβλιο σερβις??το λεω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση και θελω να ειναι τα σερβις, τουλαχιστον μεχρι ν τελειωσει, σε χοντα και θελω να μου τα γραφουν στο βιβλιο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά... Ξεθάβω το θέμα καθώς πηγαίνοντας για σερβις και τελειώνοντας το, ο μάστορας μου το πήγε βόλτα για να δει αν όλα είναι κομπλέ, μου είπε πως το μηχανάκι μου θέλει ρουλεμάν τιμονιού. Βέβαια είναι ακόμα στην εγγύηση οπότε θα γίνουν όλα τσάμπα!! Απλά μου φαίνεται περίεργο και ήθελα να ρωτήσω αν κανένας είχε το ίδιο θέμα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Και πόσο μπορώ να το κρατήσω πριν την επισκευή καθώς δεν έχω καθόλου χρόνο τώρα, το μηχανάκι το χρειάζομαι, και δεν μπορώ να μείνω χωρίς αυτό για 3 μέρες το λιγότερο από ότι έμαθα ότι θα χρειαστεί!!Πόσο μπορώ να το καθυστερήσω μέχρι να βρω χρόνο να το πάω να το αφήσω??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει να θελουν σφιξιμο η γρασο, δοκιμαστε πρωτα και μετα τα αλλαζετε. Απ την αλλη επειδη ειναι στην εγγυηση, ισως να θελει ο μαστορας να βγαλει κανα εξτρα, χωρις να το πληρωσεις εσυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα